3171
-
#769 A 3 ccd file együtt kb. 860 MB de ennek mi köze a kiíráshoz?! Elindítom a CloneCD-t és azzal kiírtam ezt a 860 MB-os image-t egy 700 mb-os cd-re... ez olyan hihetetlen lenne?! Csak egy tucatnyi embernek sikerült eddig így a kiírás... -
bgabor #768 Reméljük egyszer eljuttok odáig,hogy magárol a game-ről is szó esik végre... -
#767 de zet hogy próbáltátok, mikor közel 900mega az 1CD -
#766 Ezt próbáltuk legelsőként meg... sejtheted akkor, hogy miért megy itt a sok cd/cd-író/cd-olvasó/dvd-író/dvd olvasó összevariálásával való próbálkozás. Amúgy szerintem függ a cd-rw minőségétől is, mivel nálam a Fuji-ra kiírt game nem ment, ellenben havernál igen viszont a Philips-es verziót simán "megette" a cd-olvasóm. Szóval az a helyzet, hogy itt 3 dolog függvénye a sikeres game indítás:
- a lemez fajtája
- cd/dvd-író tipusa
- cd/dvd-olvasó tipusa
... és egy jókora szerencse. :) -
#765 Próbálta már vki az image fájlt használni olvasásra a játékhoz ? Nekem még most érkezik a cucc szal semmi tapasztalatom nincs vele, csak 1 felvetés, mert mindenki külömböző típusú olvasókkal próbálkozik több kevesebb szerencsével .
És az az igazság, h engem is érdekelne ez mennyire járható út, mert úgy látom komoly meccsek lesznek mire ez rendesen menni fog -
#764 bemountolva, vagy cd olvasóba berakva? -
#763 Ugyan az a verzióm van mint neked és a cd key után nem talál lemezt!
-
#762 Azt irja ki hogy nem talál lemezt pedig be van illesztve! -
#761 még mindig nem indul HELP
-
#760 crack nincs, cd-key #710
OLVASNI,OLVASNI,OLVASNI! -
#759 szerintem az van hogy a proper-ncryso-ban megpiszkálták picit a védelmet!ezt írják is,hogy nem 1:1 másolat, hanem varia van benne!:) -
#758 Skacok valaki egy cd key-t és egy cracket dobjon már légyszi! [email protected] -
Fuji #757 Srácok nekem már fent van a program. Csak reg kulcsot kér. AZ MEG NEKEM NINCSEN. SEGITSETEK MÁR. -
Zoolesz #756 valaki nem akar multizni???? -
#755 Az is lehet, hogy nem tökéletes a védelem és ha hibázik akkor elindul a game, vagy a jóég tudja, én még reménykedek egy 52x LG-ben meg egy 40x asusban de ezek próbája csak a jövőhéten lesz. -
#754 én clone cd 4.3.3.1-es használtam.
ez a verzió van meg:
Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO
végig se megy teljesen a cd check,hanem kb. 1/3-ada után beröffen a gém!
a dvd-rw combo-nál ment végig teljesen és persze leállt hogy ööööö nem jó vmi! -
#753 Ja persze.
Mondjuk 4x-es az az egyszeres.
Nekem 106D-m van, probaltam mindenfele meg egyszer irhatora is irni.
Az elobb irta valaki hogy pioneer dvd olvasoval siman ment neki.
Van egy ilyenem is de nem megy.
Es egy szar regi cd olvasoval sem ment.
Na mindegy mar leirtam ezt, nincs recept ugy tunik, szerencse kell.
-
Sir IvanHoe #752 Na.
Irtam 1x-en sima philips cdr-nemjo.
Irtam 1x-en TDK cdrw-nemjo.
Irtam 1x-en memorex cdrw-nemjo.
LG-el irtam.
Probaltam pajo olvasoval-LG olvasoval-sony olvasoval.
Osszes kaka lett. -
#751 a másik meg az hogy ez a széria (LG 52x) elég érdekes!
nekem 3 ilyen olvasóm volt 1 éven belül, persze "garosanbarátialaponcserélték" de elég sokan panaszkodtak róla. -
#750 hát lehetséges!
igaz az én lg52x-esem már eléggé kattog-csattog alig akar olvasni,csak ezért raktam vissza!
meglepődtem hogy beröffent vele!:) -
#749 Hát ahogy én látom totál mindegy mire írod ki és mivel az olvasón múlik minden. -
#748 tökmindegy szerintem hogy 1x/4x-es vagy hogy reálisan egy annyi amennyi!:)
a LÉNYEG hogy 4x-esen is működik! -
#747 ez 4x es sebesség :) -
#746 azt nem mondtam hogy mennyivel irta!:)
végülis nem ez a lényeg!hanem hogy megy! -
#745 egyszeresen újraírhatóra -
#744 ja rw -
#743 én 1x(176k) választottam kb. 30perc alatt volt meg. -
#742 szerintem pont azért kell újraírhatóra írni mert azt alapban is elég lassan lehet írni! -
#741 kiválaszt6ó az 1x írás, de hogy télleg annyi ?
(176kB/s kellene de 700 körül van ami 4x, ezt ki is írja a ccd) -
Rusy #740 nekem 4x-esen kiírva megy teac cd-w 540-e, és egy lg dvd olvasóba megy dvd rd-8080e, a pioneer dvd -120, dvd olvasóba ugyanaz a cd nem indul el a másik gépen... -
#739 egyáltan tudnak írni 1X esen, nem csak 4x est tudnak ezek? -
#738 "Pioneer DVR-107D vel egyszeresen felirva"
ezt írta Creator, de nem válaszolt milyen cd-re írta ki -
#737 Amugy olyan ember van akinek dvd iroval megirva megy? -
#736 Szerintem pont az a lenyeg hogy minel jobb minosegben tudja olvasni az olvaso a lemezt.
Igy tudja a nehezen olvashato vedelmes teruletet olvasni.
-
#735 szerintem az lehet a trükk,az nfo-ban is írták(már ahogy én kivettem nagyjából)
hogy az írókban jobb a hibajavítás az olvasókban viszont nem annyira és ezért nem indul be a védelem(meg hogy patchelték image-t)!de lehet hogy baromságot mondtam most?!:) -
#734 intervison vagy inviso vmi noname!:) -
F3rro #733 Panzerkampfwagen VI.B "Königstiger" is benne van! Most nem jut eszembe melyik Bónusz misszióban bukkan fel. -
F3rro #732 Nekem egy pineer DVD olvasóban megy tökéletesen. -
F3rro #731 TESCO Gazdaságos! És ez tök komoly!! 52x sebességgel! -
#730 Na akkor úgy nézem, hogy lg olvasó kell neki ez a titok, vagy mégse?