3171
  • Rusy
    neked se működik íróból?

• formatuq
    gondoltam valamit:

nekem meg van eredetiben a game,berakom a cd-be es megosztom. a haverom -akinek csak a clone cd-s van meg- "valahogyan" latja az en cd meghajtomat az interneten keresztul, es akkor neki is elindul.

a "valahogyan"-ra kene segotseg, hogyan lehet megosztani akarmilyen drive-t az interneten keresztul?!
    okos emberek, most kene help!
  • robotnyk
    ellenben a 121es lejjebb működött valakinek... ezt rakd össze :D
  • Rusy
    a pioneer dvd 120 semmilyen módon nem megy pedig ugyanazt a cd-t próbálom...
  • robotnyk
    köszi
  • Rusy
    nekem elg drd8080d olvasóval lett jó...
  • robotnyk
    LG (GDR8161B) a dvd olvasóm, Plexi író, próbálkozzak? :)
  • Rusy
    ja nekem...
  • robotnyk
    dvd olvasóban működött valakinek?
  • Smokk
    Ooo, a kurva eget hat ez komolyan csak akkor fog elindulni, ha megveszi az ember az eredetit?!?
    Van meg ra vmi esely h kijon hozza 1 mukodo crack, v jobb ha leteszek rola?
  • a.carkey
    A német hadjárat a technika miatt alap, a brit meg a "Commandos-stílus" miatt érdekelt. Utána jön az amerikai, majd az orosz (szovjet) az erő miatt. :)
  • Rusy
    hát ja lehet azt kéne nekem is...
  • a.carkey
    Azt még nem nyomtam. Én azt hagyom a végére.
  • Axon
    Nekem nem indul el a program...
  • Rusy
    én még mindeig az oroszok első pályáján vagyok, normálba nyomom de nehéz veszteség nélkül megcsinálni...
  • a.carkey
    Itt Manhattanre akarják kilőni. :) Most commandozóm le a Világítótornyot. Olyan, mint a Commandos I. kiegészítőjének az első pályája. Csak sokkal nagyobb a mozgástered, meg "kicsit" realisztikusabb a harc. :)

Érdemes a complete mission katt előtt összeszedni minden használhatót. Sokszor át lehet vinni a felszerelést a következő pályára!

• Axon
    Én úgy tudom, hogy a V3 a london ágyú lett volna. El is készült 5 kilövő állás, de a brittek lebombázták. Ezek gigantikus ágyúcsövek voltak, amelyeket egy hegy oldalára fektettek le és ebből lőtték volna ki a szárnyas bombákat és ezeket hívták V3-nak.
    Irodalom:
    Hajja és fiai kiadó: A II. vh titkos fegyverei
  • a.carkey
    Német hadjárat kivégezve.
    A demoban az officer pálya volt benne, amerikai oldalról. Kicsit brutál volt az is.
    A német hadjárat utolsó pályája sem semmi. Két Tigrissel kell védeni egy várost. Azt hittem belepusztulok, nem tudtam megcsinálni veszteség nélkül, végül összejött. Javaslom nem rögtön a legnehezebben lenyomni.

Most nyomom az angolt. Az vajaz legjobban a commandosra!

Hangtompítós pisztoly, V3 rakéta, amivel New Yorkot akarták bombázni a németek. Na ezt kell meggátolni.

Tök állat, ahogy ki vannak dolgozva a bunkerek és egyéb tárgyak.
  • Damned One
    Végre nekem is elindúl.... el is csesztem rá 5 cdt... de az útolsó egy tdk rw volt 700mb-s 12*en írható teach íróval írtam 1*en és 40*es teac olvasóba tettem, a pioneer dvdrom nem fogadta el:D
    Igen király a játék :D
    NEm feladni van még remény :D
  • formatuq
    valaki a multi-t problata mar?
  • kangoo
    Azóta viszont b*szik elindulni...
  • grebber
    De neked legalább elindul :(
  • Rusy
    jaja nekem is ezt csinálja van hogy azonnal elindul, van hogy kétszer is kiírja hogy lemezkulcshiba...
    az első pályán vagyok még mindig szerintem kurva nehéz vagy csak én vagyok a béna?
  • kangoo
    Gondoltam teszek még egy próbát mielőtt törlöm NCRY pajtit. CD ellenőrzés szokatlanul lassan ment (addig kimentem levegőzni), közben szinten maxra volt tekerve a hangszóró. Mikor visszaléptem majdnem belesüketültem olyan hangos volt a menü-muzik :)
    yeah
  • Rusy
    a tanklot javítja is, csak a kis géppuskás kocsit nem...
  • formatuq
    koszonom!

(amigy ez mibol jon, nincs valami leiras?)
  • a.carkey
    AP Páncélosok ellen, HE minden más!
  • formatuq
    valaki meg tudna mondani, mi a kulonbseg a tankban levo ket agyu lovedek kozott? (asszem he es ap jeluk)
  • a.carkey
    Akkor lehet javítani!
  • Rusy
    de nem lőtték szét teljesen csak az elejét...
  • a.carkey
    Soldiers?

Ha teljesen sz;tl0vik a tankot, már nem.

Engem az épületekbe való bejutás idegesít. Az ajtót nem tudom kinyitni. Mondjuk szétlövöm a falat, és úgy már okés :).
  • Rusy
    Azér nem gyenge a játék már az első pálya elég kemény, azt a kis géppuskás tankot asszem ba-20m nem lehet megjavítani? mer nekem nem sikerül...
  • Rusy
    nekem is nagyon tetszik, bár abban nem értek egyet hogy a panzers, nem fogott meg engem a demo igen, bár szerintem, hiba összehasonlítani a kettőt, már ha csak az életszerűséget is nézzük, pl javítás a két játékba hogy történik, a tutorialt 2 óráig nyomtam kicsit több mindent lehet mint a panzersba, kicsit szerencsés vagyok nekem megy a warez verzió, igaz néha kiirja hogy cdkulcshiba harmadjára elindul, de erősen gondolkozok hogy megveszem...
  • PREMIERE1
    Ebben biztos vagyok.
  • Bitbull
    bár lenne pénzem rá...
  • Cnut
    Majd remélem csinálnak hozzá bőven +pályákat, mint a demohoz. Megyek megint megpróbálom megvenni.
  • PREMIERE1
    Hihetetlen mennyire életszerű ez a program.
    Tigrist irányítom. Kiszúrom, hogy egy romos ház legfelső emeletén négy-öt brit katona bújkál. A ház falából megvan egy V alakú rész, a többi része sérült vagy szétlőve. Ez tartja az emeletet. Az ember beleereszthetne egy HE-t az emeletbe, de akkor többen megpucolhatnak. Helyette megkerülöm az épületet, a hátukba kerülök, és a V alakú falrészt próbálom kilőni. A fal V része szinte összedöl, de még tartja az emeletet a korábban jelzett sérült rész. A britek észreveszik, hogy beszophatják. Iszkiriznek a kijáratok felé, de már késő: szétlövöm a sérült "Falrész"-t is (Jákob rabbi rulez! :), és a katonákkal együtt lezuhan az emelet.

Játszottam pár hasonló stratégiával eddig, de ennyire talán nem fogott meg semelyik, pedig a Soldiers of Anarchyban is volt sérülésmodell. Szóval jó kis játék ez, de úgy néz ki, hogy mivel nincs belőle igazán jól működő warez - ami pl. van a panzersből -, így sajnos amíg nem teszik bele valamelyik PC újságba kevesen fogják kis hazánkban megvenni.

Kipróbáltam a Panzerst is (jelzem: már a demo sem fogott meg), de ég és föld a két játék. Bár itt tényleg kevés misszió van (tényleg csak 5/ország), de mind színvonalas, jópofa, és borzasztóan szórakoztató.

Bocsánat a reklámért, de nekem nagyon bejött! Csak lenne több időm ...

• Rusy
    na megvan nem nyomtam a célzó gombot...
  • Rusy
    lehet béna vagyok,de nemtom megcsinálni, a training missionokba, van olyan rész hogy céltáblákra kell lövöldözni de nem bírom eltalálni, hogy kell...
  • a.carkey
    Nem 6, 5. :(

Meg 7 bonus mission. De szerintem elég is. A vége felé már nagyon nehezednek. Bár ha megvan a megoldás, olyan könnyű lesz, mint a Commandosoknál.