3171
-
#409 Próba cseresznye. -
#408 szóval elég zavaros így elsőre (nekem) amiket ott írnak, de sikerült kibogoznom.
Az a gond hogy én pont olyan TDK CDRW-t (is) használtam amit a 2. szerencsés említ, 1x-enen írtam ő 4x-esen. Aszem az esélyem nulla -
#407 én leszek az első akit tájékoztatsz.
:) -
#406 köci -
#405 el kezdtem leszedni PROPER.CloneCD-NCRYSO verziót.
remélem mire leér, meglesznek a szükséges adatok.
:) -
#404 Részletek - Gamelib -
#403 megosztod velünk, vagy csak ha 100%-os akkor ? -
Corey #402 le tudnád írni hogy csinálták? nforce-on töbnek is megy az nfo szerint.. -
#401 igen - igen. -
#400 Varjuk a reszleteket es a tovabbi fejlemenyeket! -
#399 Nincs kint új, hanem úgy néz ki Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO nagyon is működőképes, csak nem éppen az NFO-ja szerint kell kiírni a game-t. Egy srác dél körül megtalálta a megoldást és azóta egy másiknál eslőre működött szintén a dolog, meg +nézem" hogy a többieknek is hogy sikerül. Ha nekik is összejön , akkor holnap megyek és veszek egy RW cd-t mert ez az egyik sarkallatos pontja a game kiírásának. -
#398 még egy verzió van kinn, melyik csoporté ? -
#397 Nos akkor egy kis szívfájdító hír... már van Mo.-on 2 olyan player, akik ma délutántól már játszanak a gameval mégpedig a legutóbbi warez verzióval egy kis próbálkozásnak köszönhetően. A részletek a gamelib fórumán olvashatók. Mivel a 2. srác leutánozta csak az elsőt és egyből működött neki a game így reménykedek, hogy holnap már nekem is menni fog csak vennem kell egy fránya RW cd-t. -
#396 Pedig lesz crack csak az a kérdéses hogy mikor :( -
#395 Vagy elvágták a netes kábelt... :)
Amúgy tényleg örülnék ha nem nekem lenne igazam, de sajnos amióta van ez a StarForce 3-as védelem bizony nem hiszek az ilyen "tuti" dolgokban meg "újdonságokban". Pláne akkor, ha a legismertebb fórumokon se híre se hamva crack-nek/változásnak. -
#394 Például azt, hogy kikapcsolták nálatok az áramot... -
#393 Ok. Akkor most én is feltöltöm egy ftp-re a legutóbbi verziót ami itt van a gépemen éppen bin és cue verzióban és adok neki egy nevet... és döntsd el ezek után, hogy ez egy új avagy régi verzió. Az nfo file mindent eldönt, ugyanis annak ott kell lenni mellette... ha nincs max az "dobhatja ki" a cd-jét, aki kiírta... vagy szépen úgy tesz, ahogy mi azaz várunk a crack-re. Amúgy ha nincs se az GCW-n, isonews-on vagy nforce-on egy árva szó sem vmi új verzióról, akkor szerinted az mit jelenthet? Nos azért várom a fejleményeket... ha 2-3 napon belül nem jön válasz, akkor tudom mi történt. -
#392 A haverom biztos nem bukja be, mivel ő csak filmeket töltöget, a játékok nem érdeklik.
Egyébként .bin .cue verzió eddig még nem került elő. Az eddigi két verzió cdklónozással készült, amivel a cd-n levő védelmet is megpróbálták átmásolni. Eddig sikertelenül.
A .bin .cue verzió viszont simán a file-okat tartalmazza és semmi védelmet. Ezért szokott szinte minden esetben ott lenni a cd-n egy tört .exe file, amivel el lehet indítani a játékokat.
Én most nem azt állítottam, hogy megjelent végre a totálmegafasza tört verzió, csak azt mondtam, hogy azon az oldalon egy eddig nem látott verziót láttam.
UFF -
#391 Jaja... az nfo file tartalmát ki tudod ide rakni? Az mindent eldönt. -
#390 Nos szerintem a haverod is "bebukja" a dolgot és nézheti a kiírt cd-ket, amik tuti neki sem fognak elindulni. Az csak oldal fenntartójának függvénye, hogy vhova darabolva vagy éppen egybe rakják fel a játékot és mivel a GCW-ön még nincs kint "hivatlos" crack , így addig az a bizonyos verzió sem fog elindulni. -
#389 Hat ird ki, vilagos hogy ki kell.
Nezd meg az info fajlt hogy mit csinalj. -
#388 Na megtaláltam azt a warez oldalt.
http://freddyvsjason.warez.la/
Egy nagy hibája, hogy itt meg sem nézheted mi a kínálat amíg nem fizettél. Mivel a havernek éppen volt fizetett hozzáférése, ezért tudtuk böngészgetni.
Mondjuk én ezért már enm fizetek. Megvárom amíg a többi oldalra is felteszik. -
#387 Most jöttem egy haveromtól. Arról a warezról ahonnan ő tölt éppen most tettek fel egy új verziót.
Ennek az volt az érdekessége, hogy ez már .bin .cue verzió volt.
Ez azért is jó hír, mivel a .bin .cue már nem tartalmaz lemásolt védelmet, hanem egy crack file(ok) indítják a programokat.
Mindjárt megkeresem melyik warez is volt az. -
#386 Kiprobáltam de kéri az eredeti cd-t kiirással még nem probálkoztam! :( -
#385 Grebber azt az anon releaset nem probaltad? -
#384 *mind2nel=mind2szer
*ezt irta ki amikor a ccd-t probaltam clonecd-ben beolvastatni vele -
#383 Igen,mar ketszer letoltottem a jatekot,mind2nel egy mappaban volt az img es a ccd. ezt irta ki amikor a ccd-t probaltam,es megprobaltam eccer atnevezni img-t ccd-re,es akko is ezt irta ki... hat most ejszaka leszedem megeccer,hatha hiba vagy ilyesmi...egyebkent a ccd-t megprobaltam deamon tools-ba betolteni es nem engedte:)szal valszeg hibas a ccd. -
Rusy #382 a ccd hiányzik azt is letöltötted? vagy hibás? -
#381 eztet irja ki: -
#380 Mindjart megnezem. -
Rusy #379 mi volt a hibaüzenet? -
#378 ennel a NCRYSO-fele verzional van egy kis gondom... letoltottem,kicsomagoltam,aztan ugy csinaltam mindent ahogy irta az nfo,de a clonecd(az a verzio van fenn ami le volt irva) nem engedte kiirni az 1.es cdkep fajlt. szal ugye ott volt egy mappaban a 2 kicsomagolt fajl,az img meg a ccd,es ugye ramentem clonecd-ben,hogy kiiras kepfajlbol,tallozas,aztan kijeloltem a ccd-t,azt kiirt valami hibauzenetet...:| lehet az a baja hogy probaverzio vagy mi? -
Rusy #377 Tehát akkor az új se megy senkinek ámen akkor le se szedem... -
#376 csak ökörködöm, elütöm addig is az időt valamivel -
#375 vicces vagy, a játék ugyanaz, csak az image más
mind1 "melyikhez" jön ki a krekk
loller -
#374 Lehet hogy nem vagyok tisztában a dolgokkal de fog menni vele minde a kettő verzió (vagy nem) én meghagynám mind a kettőt. -
#373 tuti azt a változatot törlöm le amihez ki fog jönni a krekk -
#372 Aki mar leszedte ezt az NCRYSO fele valtozatot legyszives kuldje mar el az emailemre csak az egyes CD CCD fajljat,mer csak az img-t csomagoltam ki,es utana ugye letoroltem a becsomagolt rarokat... szal 1.cd ccd fajl elore is kosz:)
[email protected] -
#371 Tehát ez az új verzió se megy senkinek eddig. Azért majd teszek én is egy próbát... Aztán ha nem megy várhatjuk a release 3-at :D -
Rusy #370 jaja én elolvastam a fórumot és ott se megy senkinek...