3171
  • skorpio7
    Ja igen... mi köze ennek a c:/dokuments and settings/user neved/local settings/temp-nek a játék kiírásához vagy éppen indulásához?
  • skorpio7
    Nos akkor te vagy a 7. szerencsés, akinek megy a game.

Amúgy milyen tipusú CD íród van?
  • turcsiVF11
    Hi minden probálkozónak, szerencsésnek és szerencsétlennek eggyaránt!
    Én magam szerencsés vagyok.
    Néhány dologban nem értek eggyet a 470-essel.
    Énis cd-íróval irtam ki és cd olvasóval futtatom(compact disk 52X-es), de kiirtam valami 300FT-s rw-re és egy 200FT-os sima r-re is és nekem mindkettővel tökéletesen futtott.

ui: talán segitség az ha a c:/dokuments and settings/user neved/local settings/temp-et kiüríted.

Akinek ezzel segíteni tudtam annak örülnék de ha nem akkor marad az ördögi röhögés
  • Meggymag
    Az én FTPmen ez a verzió van:
    Soldiers.Heroes.of.World.War.II.Alcohol.Clone-RagnaroK
    Ez ugye nem az a fajta amelyik esetleg még működne is a cd íróval való bűvészkedés után?
  • Robogo
    Hát nekem sehogy se megy a game!!!!
    Pedig a 470-ik hozzászólás alapján csináltam mindent!!
  • rezsofiz
    Aha koszi a segitseget,valszeg az lesz amit robogo mondott
  • skorpio7
    Nos érdekes, mert nekem az 1-es és 2-es cd-hez is van egy-egy sub file... pedig szerintem egy verziót szedtünk le. Kicsomagolva a 15MB-os darabokat kapok egy img, ccd és egy kb. 34 MB-os sub file-t.
  • Robogo
    Ja már nekem jó lett!Na te mivel csomagoltad ki mert szerintem Total Commanderel na most én megpróbáltam mással is kicsomagolni és a Winrarral ki tudta csomagolni a sub fájlt is!
  • Robogo
    Ja nekem is ezt a fa.................. írja ki már elegem van az egészből hogy a ............................
  • rezsofiz
    *akadok
  • rezsofiz
    Na en ott akadod meg,hogy amikor clonecd-vel megprobalom kiirni,akkor azt irja ki,hogy nem talalja a ncry-sldc1.sub fájlt... elvileg ilyennek nem is kene lennie,csak ccd meg img-t tartalmaz a game. johetne valami help,megkoszonnem:)
  • grebber
    Kösz!Igy már menni fog.
    Csak elöbb jöjjön a crack de már nem is gondolok rá mert MEGÖRÜLÖK annyit kell várni!!!!!!!!!!
  • Pogacsa--
    Ugy hogy egy emberrel kiszeded a marmonkannat a tankbol, ugy hogy belerakod a kezebe, aztan atmesz vele egy masik tankhoz amiben van benzin es attoltod a kannaba. Aztan vissza es megtoltod a masik tankot.
    Azt x gombot nyomva tartva kell a tankra kattintani az emberrel.
    Igy tudod latni azt hogy mi van bennne es igy tudod kiszedni a kannat belole.
  • grebber
    Wazeg mért nem adnak ki egy szájbavert cracket?
    AKAROK MÁR játszani!!
    Mondjuk nem sokra megyek majd a gameban mert tankolni sem tok a járművekbe Tényleg hogyan kell??
  • skorpio7
    Nos egy kis statisztika... úgy néz ki, hogy akiknek elindult a game (eddig 6 emberről tudok), azoknak vagy Plextor vagy LG írójuk volt. A dolog érdekessége, hogy az egyik srác DVD olvasóba (ami természetesen olvassa a cd-t is) működteti. Szóval eddig megállapítható, hogy erősen függ a CD-írótól... holnap megnézem 2 havernál , hogy az olvasótól függ-e vmennyire. MIndenestre a CD minősége szerintem mindegy, mert vki sima CD-R-re a többiek meg RW-re írták ki, abból is 5 féle márkájúra.
  • grebber
    A telepítésnél volt angol :) a többit nem tom.
  • Pogacsa--
    Ez az NCRYSO amugy nem csak nemet ugye?
    Angol is van benne?
  • Pogacsa--
    Koszi
  • Gugyu
    CD BREMSE NEM AKAKARJA AZ IGAZSÁGOT!!!
  • grebber
    Nagyon szerencsés az a pár ember akinek megy!
    Nekünk csak a várás maradt a crack-re! :(
  • Gugyu
    Hi ALL!!
    Beszálok én is! Lg 40/12/40 író Samsung DVD olvasó, Platinum 4x-12x, CloneCd 4.3.3.1 4x-esen írva úgy téve mindent mint lentebb leírva ÉS SEMMI!!:(((
    Probe AOpen régi olvasóval lehúzva az író, csak egy Pio A106 os maradt, és semmi:((( Nem értem
    Pedig ezzel próbáltam
    Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO
  • grebber
    Itt fenntvan a game nem egymás után vannak egyik lejebb van!
    Ja és bittorent program kell hozzá! :)
  • grebber
    Torrentel le lehet szedni adok linket pill!
  • Serpa
    LG olvasó van nekem.
    de nem gyötröm magam még vele.
  • Pogacsa--
    DC++rol vagy torrenttel nem lehet leszedni?
  • grebber
    Kösz!De sajna nem indul ennyire kellenének neki a Verbatim, Philips, TDK, Platinum -cdRW-k és az LG Asus cd olvasok??
    Sajna nekem egyik sincs csak LG 52/24/52 cd-író és egy Samsung DVD olvasó és nem megy
    Haj TÖRJÉK MÁR FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Serpa
    te aztán mindent megprobálsz.
    megérdemelnéd, hogy elinduljon VÉGRE neked.
  • grebber
    Nekem megvan a Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO de ezzel a módszerrel sem müködik marad a crack-re várás :(
  • Rusy
    neked megvan a gém?
  • Rusy
    lelassítja a cd-olvasót folyamatos 4x-es sebességre PCAV módba én kipróbáltam dvd-nél nem műxik az nem PCAV módba üzemel de a cdírómat beállítootam a lentebb leírt 4x PCAV módba, csk mondom nincs meg az NCRYISO változat...
  • grebber
    Mi ez a CdBremse????
  • Rusy
    Forrás gamecopyworld, akinek megvan az nrcyiso és nem megy próbálja már ki, mert nekem még mindig nincs meg...

I didnt want to start a new thread for Soldiers Heros of WW2 so ill just post here!

so far i found a way of making a working backup copy
    here are some simple instructions:
    1. burn in CloneCD at speed of 4X or lower (what media you using is not all important)
    2. Download this file http://www.cd-bremse.de/ or direct link from here: http://home.t-online.de/home/Joern....rn/CDBremse.exe
    3. After finishing burning make sure you use it to reduce the reading speed on your CD/DVD-reader before you start (reduced speed to 4x-6x PCAV).
    This works only for the Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO release.

Any way with me it works but out of 3 freinds that tryed the exact thing only tow made it to play...

Hope i was some help
  • ReTeK
    mint mindíg, legutolsó európa (játékok,filmek)
  • Rusy
    hát ez a bajom nekem is, a panzersre rá lehet fogni, hogy csak magyar meg német van, az angol később szeptemberbe jön ki, akkor majd lesz krekk, de a soldiers esetében más, mer kijött 5 nyelven köztük angolul is...
  • a.carkey
    "Nagyra-törő" :)
  • kangoo
    Vagy legalább egy helyett ahol 160+áfa számláznak...
  • kangoo
    Ha valami ingyenes helyen fennvan plz valaki dobjon linket mert megőrülök.
  • Serpa
    a nagyobb törő csapatoknak sem egy gyalog-galopp ezek szerint.
  • kangoo
    USA-ban előbb kijött mint Eu-ban.
  • Serpa
    "Soldiers európai javítás !

A Codemasters jóvoltából egy újabb javítás érhető el a Best Way fejlesztőcsapat második világháborús stratégiájához, a Soldiers: Heroes of World War II-hoz. A most kiadott 1.12.2-es javítás kizárólag a játék európai verziójával működik. A korábban megjelent US verzióval egyezik meg a tartalma."

SOLDIERS: HEROES OF WWII EU 1.12.2 PATCH

by Játékhírek.hu

USA -ban is megjelent már ?
    nem is tudtam !