3171
-
#569 üdv a szerencsések (mákosok) klubbjában
nekem (még) nincs oda belépőm -
tfrank #568 Én legelőször a ragnarock-osat raktam fel ( bár szerintem mindegy ) és valószínűleg a serial bennemaradt a registryben, amikor felraktam az újat pöccre indult, nem kért serialt. Viszont a következő indításnál már cdkulcs hiba volt, újra megadtam ugyanazt és megette. -
tfrank #567 Nem hiszem hogy az olvasási sebesség probléma lenne, ha jól emlékszem az nfo-ban az írási sebességet írták 4*-nek. Különben a combo az probléma lehet, nem az első game ami nem megy íróban. -
#566 LG CDíró-olvasó/DVDolvasó combos cuccal NEM MŰXIK a gém. Tökmindegy milyen sebességgel írom cdkulcs hibával elszáll a gém. Ezek szerint az se mindegy milyen az az LG.... Próbáltam ezzel a CDBremse-vel lelassítani a cuccost de nem enedi. Fasza kis program csak arra nem tudom használni amire akarom. Egyszerűen nem engedi átállítani az olvasási sebességet 32ről... Neronak is van egy NeroDriveSpeed nevű programja amivel hasonlót lehet mint e Bremsevel. Az engedi átállítani a sebességet de 20alá nem megy hiába írom neki, hogy 4*es sebesség ahogy elkezd olvasni a valódi sebesség 20 lesz... Lehet az anyémet nem lehet lelassítani? Ezek után úgy döntöttem inkább mással jáccom :) -
e57 #565 A v1.12.2 patch feltelepítése óta, a profil kiválasztása után közvetlenül hibaüzenettel leáll a program. Az üzenetet nem írtam le, de kb így szól "The program will terminate"
Van valaki másnak tapasztalata erről a patchről?
-
#564 Na hát nekem se sikerült /2 iró, 3 olvasóval/ pedig mindent kipróbáltam. Valaki irta hogy a demoba belelehet rakni a küldetéseket a teljesről, azt hiszem a resorces mappába, esetleg ha valaki leirná pontosan hogy mit kell kicsomizni és hova rakni, akkor megpróbálnám egyenként nyomni a küldetéseket. -
#563 ezhez is van (lehet ua.) de nem segít sajnos -
tfrank #562 Nem tudom írta e valaki, iso-ból installáld, lemezről indítsd. Ha nem eszi meg elsőre a kódot érdemes újra próbálkozni, esetleg a "Codename: Panzers" crack-jében lévő starforce cleanert használni és újból megadni a kódot.
kellemes magömlést -
#561 Ha addig nem lesz mas megoldas.
Most 1 hetre el kell tunnom. -
#560 Nem.
Majd 1 het mulva egy Pana 24xes olvasot rakok a gepbe majd azzal talan. -
#559 LG olvasóval ki tudnád probálni ? -
#558 Egy masik gepben egy Lg iroval megprobaltam ugyanezekkel a lemezekkel es tovabbra sem megy a pio olvasoval. -
#557 Hát remélem hogy lesz!KELL hogy legyen majd hozzá. követelem -
HRaVeN1 #556 Egyáltalán lesz jó crack hozzá? -
#555 Na kipróbáltam újra, mindent úgy csináltam, ahogyan alant le volt írva.
Sajnos továbbra sem működik.
Toshiba DVD íróval írtam ki Philips 4x CD-RW -re, majd 3 féle olvasóval is megpróbáltam elindítani. Toshiba DVD olvaso, Sony 40x CD olvaso, Pioner DVD olvaso. Mindegyikben vagy 3 szor próbáltam felismertetni a cd-t, de mindannyiszor cd kulcs hibára panaszkodott. -
#554 Nekem egyelore nem megy.
Pio 106 iroval irva es Pio 106 olvasoval lejatszva.
Sony, Tdk, Princo RW-kre irva. -
Rusy #553 tiszta szívás, mostmár a starforce 3-mas játékokkal így kell gecinzni, na persze ha megy lásd toca codename panzers, akkor inkább nem jáccok velük kapják be... -
#552 Lassan már leszünk vagy egy tucatnyian, akiknek megy. Tudom kicsit babra "munka" és meg kell szenvedni vele, de a Starforce 3-om amint láthatjátok nem adja meg magát olyan könnyen. -
#551 Akit érdekel, nos újabb sikeres cd írás történt (idézet a gamelib idevágó topic-jából):
...Csatlakozok a müködök táborához.
Elsö próbálkozásra,Samsung iróval Sentinel CD-RW80-ra megírva 4xes sebességgel,Clone-val.Aztán áttettem egy magamsetudom milyen márkájú,talán Teac cd olvasóba,és elsöre kb fél perc ellenörzés után indult... -
#550 ehhhe -
#549 Éppen csak annyit kell várnod a crack-re, mint a Toca Race Driver 2-jére. -
Christian #548 de az szar, akkor inkább megvárom a krekket -
#547 #470 -
Christian #546 ??
Valaki pls magyarázza el pontosan, hogykell és mitkell kiírni, melyik cd-t, megpróbálom énis -
#545 nem,nekem nem volt. -
#544 na sikerult kiirni a cd-t(protected game,4x),csak a kiiras vegen kiirt valami hibat man nemtom mit,de a cd-t megirta rendesen..masnal is volt ilyen jelenseg? -
#543 :-) -
#542 Oké kösz a válaszokat!Első teendőm az lesz hogy veszek egy cd meghajtót! -
#541 Azt irta az nfo hogy nem szabad iroban elinditani -
#540 Szerintem egy DVD olvasóban már futna is -
#539 Lehet hogy nekem azért nem jó mert cd íróban próbálom elinditani?Mert én mindent a leírtak alapján csináltam!
Én egy LG 16x10x40 cd íróval írtam ki egy cd-rw TDK lemezre 4x-en.Mert nekem most nem jó a cd meghajtóm és egy LG cd íróba próbáltam ki.Szerintetek mi lehet a gond? -
#538 Én Platinum 4x-12x CD-RWra írtam ki Sony 48x12x48as cd íróban és kipróbáltam LG cd meghajtóban és LG DVD meghajtóban...nos csak a DVD meghajtóban megy (nekem). De legalább megy
Most azokhoz lenne kérdésem,akik már teljesítették az USSR-nek azon küldetését,ahol a katyusát kell ellopni vonattal....nos átváltom a sínt az 1. váltónál,majd beállok a hangárba,még bőven van hely a vonat előtt,de az a szerencsétlen nem akarja átváltani a dínt,pedig ha nem váltja át,akkor nem tudok átmenni a vonattal a főkijárat felé vezető sínre! Ti hogy csináltátok meg? (A patch fel van rakva)?? -
#537 Szerintem majd mindenkinek már XP. Amúgy ahogy olvastam, a PCDOME-os fórumon is van olyan már, akinek elindult az itt már sokat emlegetett módon. Azért kíváncsi lennék , hogy vajon az "én verzió" menne-e másnál is. -
#536 Jahh Fuji CD-RW 4x-10x-es lemezre egy Pioneer DVD íróval és egy Toshiba DVD olvasóval lett beolvastatva. A CD-key megadása után egyből indult, nem volt egy fránya 5 másodperces ellenőrzés se. Nálam is van ilyen, de fele indítás esetén csak a teljes lemezellenőrzés után indul csak el... de indul. :) -
#535 télleg akinek megy, azoknak milyen op. renszerük van, xp vagy 98se ... lehet ez se mind1 -
#534 Fuji xxx ? RW vagy R ? 4x ? -
#533 Nos egy újabb érdekesség (és újabb működő verzió). Haverom egy olyan Fuji lemezre írt ki működő verziót egy Pioneer 105-ös DVD íróval, ami nálam nem működött az istennek se... és Toshiba DVD olvasóba használja, na meg elsőre sikerült neki. :)
Mostmár nem tudok mit mondani csak annyit, hogy némi szerencsén és próbálkozáson múlik, hogy vkinek megy vagy sem a game. -
Rusy #532 a cdbremse-vel próbálta már valaki? az viszonmt csak cd olvasókkal műxik nekem dvd olvasóm van azokat nem kezeli, de a cd-írómba be lehet állítani a 4x PCAV sebességet, de író nwm jó, valaki cd olvasóval próbálja ki... -
#531 Csak eggy ötlet volt mint az hogy "Venni egy RW-CD-t (Verbatim, Philips, TDK, Platinum)".
Valaki jáccott már neten és ha igen akkor mért nem látok szervereket????? -
#530 Sajnos tényleg így van, a Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO változatot sikerült eddig működésre bírnunk.