3171
-
Sir IvanHoe #729 Akinek sikerult mukodtetni az irja mar ide pls,hogy milyen cd-re irta ki!
thx -
bgabor #728 Nem rosszak a hadjáratok,csak nagyon kevés bennük a felhasználható jármű. Úgy értem,hogy pl a német hadjáratban lehet a Tigrist használni és kész. Pedig eszméletlen sok német harcjármű van benne,a Panzerek sok variánsa,rohamlövegek (StuG III,IV),sőt,Jagdpanther és Jagdpanzer is van,meg Elefant is. Kár hogy ezek egyszer sem kerülek elő a hadjáratok során. Meg az is gáz hogy nincs német bonus pálya. -
#727 a proper ncryiso-s .nfo szerint csináltam és megy mint a barom!egy samsung dvd/cd-rw combo-val írtam ki clonecd (legutolsó verzió amit le lehet tölteni 21napospróba) 1x-esen újraírhatóra és lg52x olvasóval húzta egyből!persze a comboval nem olvasta, mert ugye azt írták is hogy miért és mi ennek az oka!:D
amúgy meg ha vki "warezol"(randa egy szó) akkor az tisztában van vele, hogy nem mindíg egyszerű a dolog!
és ez még nem is bonyolúlt szerintem, csak el kell olvasni az nfo-kat!bonyolúltnak ott a rainbow six + athena sword ,vagy a delta force black hawk down + team sabre azt mire összerakja az ember minden update-el együtt az úgy érdekes móka, de meg lehet csinálni!ott a google!:D
nem az észt osztom, ez a saját személyes tapasztalatom.
a játék szenzációs,de az irányításban tényleg vannak hülye dolgok néha,nekem speciel az volt szokatlan hogy bal klikkre megy a manus,nem pedig jobbra!:D
a kidolgozás meg eszméletlen jó,főleg amikor "lelökte" a láncot a tank!:D
ami tetszet a gyakorló résznél,hogy meggyújtottam a fát és a manus simán elvitte, kb. 2 lépést aztán meggyúlladt az ember!:D van hangulata az biztos!mintha vmi amerikai háborús filmbe csöppenne az ember csárszbronzonnal!:D -
#726 Az angolhoz van hat, a többihez csak öt! -
bgabor #725 Az editorról van valami hír? Mikor készül el?
Tegnap végigvittem az angol hadjáratot,hát talán ez a legélvezetesebb mind közül. Ja és 6 pálya van benne,nem öt,csak az utolsót nem mutatja a gép,amíg odáig el nem jutsz.
Amúgy én is eredetivel játszom. Már amikor a demo pályáját végigvittem,tudtam,hogy ezt a játékot mindenképpen meg fogom venni. Spórolni kell rá,ennyi. -
Rusy #724 tök mindegy ha az íród nem támogatja az 1x-es írást szerintem nem fog menni... -
Rusy #723 nekem igen a clone cd ncryiso, de nem annyira tetszik mint a panzers, szerintem elég nehéz, de amúgy nyomom, mer hangulata az van... -
#722 a clonecd nálam minimum csak 4x-t fogad el, meg a alcohol is.
a cdrwin biztos 1x-s mert ez a korlátozás a demo-ban, direkt ezért töltöttem le (cdgrab.hu) -
#721 Sikerült már valakinek játszania a tört soldiersszel? Ha igen, hogyan, és melyik verzióval (ha van egyáltalán több) -
#720 Két kép. Címük: "Az összecsavart kézigránát esete három felderítővel."
Kilőttem a PZ II-t egy bazookaval, aztán leugráltak a fedélzetéről a német katonák, majd afelé a bazookásom felé kezdtek rohanni, aki kilőtte a PZ-t. A hátukat közben fedezte egy páncélautó és egy légelhárító jármű. Igen ám, de egy gépuskásom akcióba lépett és a rohanókat simán leszedte, mert egy csoportban menekültek. Erre a két jármű ráfordult a géppuskásomra, aztán meglepődtek, mert hátulről előbújt a fedezékből egy gránátosom, és egy összecsavart kézigárnát köteget vágott a félig kilőtt PZ II, és két megmaradt könnyűpáncélzatú felé (nagyon közel voltak egymáshoz, a PZ II. már égett, körülötte az égő emberek :). A robbanás hatalmas volt. Óriási kráter keletkezett a földben. Az oka: pont akkor robbant fel a PZ II-es megmaradt lőszere, mint amikor becsapódott az összekötegelt gránátcsomag ... :) Eszméletlenül részletes ez a progi, bár tele van kezelési gyermekbetegségekkel!
-
#719 Nezted iras kozben hogy az az egyszeres tenyleg egyszered e?
Mert clonecdben is be lehet egyszerest allitani megis az iro minimum sebessegevel fog irni. -
#718 drivespeed: állítja a író sebességét, vagy a cdrwin demo verziója csak 1x-res sebeséggel ír.
-
#717 Mi az a sor, amit be kell írni a registrybe, ha nem találja a kulcsot? -
#716 az már a védelem -
#715 Hi!
Ha telepítés közben leáll "Component transfer error" hibaüzenettel, az már a védelem, vagy rosszul írtam ki?
-
#714 Backspace.
De a lassítás, az nem is lassítás, hanem lassított felvétel.
Amúgy az egész német hadjáratot végignyomtad sec pec?
Easy-n? -
#713 En is ezt kerdezem.
Amugy egyszeresen nem is tud irni az az iro.
-
#712 "egyszeresen felirva"
milyen CD-R vagy RW ? -
#711 nem új, ragnarok féle így elsőre, még az ncryiso vagy mi előtti, nagyon kevés embernél működik -
#710 Nekem is sikerült!
Szüz WinXP-n, Pioneer DVR-107D vel egyszeresen felirva, ASUS 52x olvasóval a harmadik kisérlet után elfogadta. Röktön végig nyomtam a német küldit meg az oroszból 2-t. Mivel lehet lassitani az időt /slow motion/?
Egyébként van egy ujabb válltozat is /vagy csak nekem uj/:
"Rls Name : Soldiers: Heroes of World War II
Company : Codemasters
Protection : Starforce 3
Genre : Strategie
Language : Multi-Language
Rls Typ : Alcohol Clone
Rls Size : CD1: 57x15mb CD2: 56x15mb
Rls Date : 05-07-2004
Game Infos:
In Soldiers - Heroes of World War II erleben Sie die intensivsten Gefechte
des Zweiten Weltkriegs. Übernehmen Sie die Kontrolle über die Besten der Besten
aus amerikanischen, britischen, deutschen und russischen Eliteeinheiten.
In aussichtsloser Lage gegen eine erdrueckende feindliche Uebermacht helfen nur
Tarnung, List, Schnelligkeit und Aggressivität, um die Mission erfuellen zu koennen.
Die Ziele der vielfältigen Einsaetze reichen u.a. vom Sabotieren von Bahngleisen,
Entfuehren feindlicher Offiziere bis zur Zerstoerung von Konvois. Und das alles
unter erschwerten Bedingungen hinter feindlichen Linien! Die Einheiten können
Echtzeitstrategie-typisch im Point-and-click-System kommandiert werden.
Zusaetzlich besteht die Option, einzelne Einheiten über Direct Control ganz
individuell zu steuern - realistisch und praezise. Die Wahl liegt ganz bei Ihnen!
Rls Notes :
CD1 auf einen 700MB CD-RW brennen mit folgenden Einstellungen brennen
Datentyp:...............................:Benutzerdefiniert
schreibgeschwindigkeit:.................:4x bis 8x
Schreibmethode:.........................:DAO/SAO
Buffer Underrun Technologie Aktivieren:.:ON
Letzte Session nicht schliessen:........:OFF
EFM Fehler umgehen:.....................:OFF
Sub-channel korrigieren:................:ON (default)
"RMPS" auf Medium schreiben:............:OFF
CD2 kann normal gebrannt oder gemounted werden!
Disk-Key: PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ
P.S Bei wem Codename: Panzers laeuft, laeuft auch dieses Release
"
-
#709 De már mükszik rendesen. -
kangoo #708 Map Editor ami kijött még nem a hivatalos..
még várni kell rá pár hetet -
#707 Feltettem a fullra a patchet, és nem tudtam betölteni a régi játékállásom. LOL! -
#706 középső gomb. -
#705 bocs előre is mindenkitől, ha ez már előkerült, nem volt időm végigolvasni a fórumot. A demóban mivel lehet a kamerát kezelni? -
AmadeusHU #704 Vegyétek meg és akkor tudtok vele játszani!!!!!!!!!!!!! -
#703 Elég lentre vitte a kamerát a kép készítője. Hogy csinálta? -
-
#701 Hihetetlen, hgy némelyik küldi mennyire könnyű, és némelyik meg mennyire brutál.
Egy kis egységgel kellett lezárni egy konvoj előtt az utat, és egy másikat megtámadni. Igen ám, de a teherautót - konvojról van szó - úgy kellett "elfogni", hogy ne tegyünk benne kárt. Na már most, a gyalogság még nem is lett volna nagy probléma, de egy Panther is kisérte a konvojt, ami valami brutál módon bírta a gyűrődést. Jópár taktikát kidolgoztam, de mind balul sült el (vagy a teherautó krepált be, vagy az emberkéim), de a végén meg lett a küldetés, bár még lehetett volna csiszolni az eredményen, végül is nem volt egy rossz eredmény, de alig maradt kötszerem! :)
Szóval brilliáns az AI. Ami gond, az a vagy túl lassú a játékmenet, vagy túl gyors. :(
Nagyon állat, ahogy a halálanimok meg vannak csinálva. A tankból kiugró égő emberek a Halál 50 órájára emlékeztetnek (a benzinraktárnál!). -
Mat #700 Hááát! Nagyon sajnálom ezt a játékot! Miért megint ezt a fos StarForce3-at? Nem igaz! Pedig szivesen játsznék vele. Nha mindegy majd csak túlélem ezt is valahogy! De aért remélem a Half-Life 2-n nem ez a védelem lesz. Nha akinek megy anak jó játékot kivanok! -
gstup #699 Még mindig keresek multihoz embereket!!! -
damati #698 Nahát még te vagy felháborodva?! Ha valójában sokat "keresgéltél" cracket,akkor rá kellett volna már jönnöd,hogy nem tudták feltörni normálisan,ergo nincs hozzá crack.
Beírsz egy fórumba,ahol másról sincs szó csak jórészt erről..nem hogy visszaolvastál volna egy kicsit..ehhez tényleg sok észnek kell lennie..gratula.
-
AmadeusHU #697 Baromarcú -
#696 Na ez egy kicsit erős volt, bár egyet kell hogy értsek vele. -
#695 Idióta! -
#694 te is sokat keresgéltél és olvastad ezt a fórumot -
#693 Mert szerintem nincs is crack ... :( -
AmadeusHU #692 Valaki legyenszíves egy linket adni ahol letudnám szedni a cracket a Soldiers: Heroes of world War2 játékhoz. Én már keresgéltem mindenhol, de nem találtam, csak serialt! -
#691 Hol volt itt Magyarország fika? Nem így van? ("Durva, hogy ez a progi csak azért nem menő itthon - pedig csúcsszuper -, mert nincs belőle warez.") Csak ezért nem fut ez a topic sem, mert nincs belőle warez, ergo kevesebb emberhez jut el a program, amiről beszélgetni lehetne.)
Egyszer-egyszer egy db eredeti játékra ugyanis össze lehet spórolni a pénzt.
Olvasgassátok a Codemasters multiplayer forumát! Ezek várhatóak. Ez a játék az elkövetkezenő patchektől valami hihetetlenül brutál lesz.
Ha ezek után is "48 órás" kinézetű ez a játék ... -
gstup #690 Nincs ircem,vlhogy más féleképpen nem tudnánk összehozni egy multi partyt?