Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

My Life for Freedom!
Nekem nem jön be ez a mesterlövész puskázós játék. Akna telepítésre meg még gondolni sem tudok. A gyalogosokkal nincs is tul nagy gond, lelövi a tank géppuskája és a fedezékben levõ emberek.
Tankolni még mindig nem tudok. Kiraktam a tankból a kannát és eltünt. Nem mintha lett volna idõm benzint töltögetni. Az inventori használat közben nem lehet megállítani az idõt, pedig elég pöszmötölõs dolog kicserélgetni a felszerelést a ládában találtakkal.

My Life for Freedom!
Na lássuk dióhéjban:
A misszió célja a házban lévõ szerencsétlen sebesült egy darabban tartása, majd evakuálása.
Játék indul - Backspace (v. pause) lenyom. A 2 Thomsonos csókával beugrunk a Sherman-be, miközben a Garandos sráccal elkezdünk futni a Coloneles háztól balra található (legbalra) dobozig (szem ikon). Közben a tankkal beállunk kb. az ágyú mögé, de a fal takarásába. (Jó hely még az út is.) Vigyázzunk, hogy senkit ne üssünk el!!!
Elvileg a Panzergrenadierek most szálnak ki az SdKfz 250-esbõl a városban, és nekünk még van idõnk a meglepetés elkészítésére. A Shermanba tárazzuk be a 76mm-es AP (páncéltörõ) gránátokat, és fûzzük be a hevedereket a gépfegyverbe. Ha mindent jó csináltunk, még van kb. 2 egységnyi üzemanyag, ami jó lesz a manõverezéshez. Mindeképpen állítsuk a tankot hold fire, és hold pozition-re, különben hamar kilövik a tárat. Ha nagyon rohamoznak a gyalogosok, és mégis átjutnának, akkor géppuska, és "fire at will"
Közben a Garandos skac elérte a ládát. Nini! Egy Lee-Enfield mesterlövész puska, és sok-sok akna. A Garandot dobjuk el, Enfieldet vegyük fel + 2 HK aknát, és amennyi gyalogság elleni akna belefér.
Spuri a kõfal nyílásához. Itt szórjunk le 2-3 gyal.aknát (kézbe kell venni az inventoriba, majd drop - lefelé mutató görbe nyíl - a kívánt helyre. Ha ez megvan, akkor az utat is aknázzuk el. Fincsi SS-pörkölt lesz! 😊 HK aknákat is az útra! Ha még maradt gyal.akna, akkor azt az út mellé jobbra (ládákhoz)
Azonnal rohanjunk vissza a Pak40-es elé, és váltsunk Lee-Enfieldre. A motorosok kb. most jönnek. Kicsit Sniperkedjünk! (Értsd: CTRL-t benyom, mindenkit becéloz + likvidál aki jön.) Aki átjutna a zárótûzön, azt megeszik az aknák. Mindenkit sniperezzünk le, akit csak tudunk!
A nagy gyalogosroham után/közben megérkezik a városból (bal oldal) egy PzIV-es is, illetve 2 Panzerfaustos csóka. A sorrendet már nem tudom, de ha a Páncélöklös srácok jönnének elõbb, akkor még a város falainál le lehet õket mesterlõnni. 😊
És megjött az elsõ keményebb ellenfél: a PzIV-es, egy SdKfz222-essel kísérve. Elõbb mindig a "kemény célpontokat" kell bebüntetni. Szóval az eddigi sniperessel iszonyat nagy sprint a Pak40-eshez. AP gránát betáraz. GYORSABBAN!!!
Ez egy eléggé szivatós rész. Figyelni kell rá, hogy a Pak-os gyerek is túlélje. Jelöljük ki a tankot, és a Pak-ot is. CTRL+egérrel célozzok be a PzIV-es és lõjjük ki. Utána az SdKfz a soros.
Az ott fent a városban...ajaj...egy Párduc.
Szálljunk vissza a 3. emberünkkel a tankba. Elvileg él még mindenki, és van egy lélegzetvételnyi idõnk amíg a cica ideér. Látva a benzinárakat a tankolás mint opció kiesik. Itt jön a kedvenc részem. Az egyik emberrel (aki gyors) ugorjunk ki a tankból. Stirroljuk meg és hopp - ott egy benzineskanna! Gyorsan vegyük kézbe, fussunk el a kilött német jármûvekig, és szívjuk le a benzint (kis csepp ikon). Utána a Shermanba töltsük bele. Ezt ismételjük addig, amíg csak lehet. (Nem jön a Menyus) 😊
Ha mákunk van, akkor a Párduc elkezd szerencsétlenkedni a jobb oldali répa (dark kedvéért kukoricabúza) mezõn. Ha jók vagyunk pont oldalba lehet lõnni a Shermannal, amelyik most már kellõképpen mobil.
Én ennél a résznél megjavítottam a Párducot (kulcs a lábtörlõ alatt, szerszámosdoboz meg a Shermanban).
Vígan átpakoltam az embereim. Már éreztem a gyõzelem ízét a számban.
És akkor telibekapott a Nebelwerfer, és mindenkit megölt. 😊
Remélem azért ez a leírás elég ahhoz, hogy mindenki elkezdje a játékot. Ja, ez volt az EASY fokozat! 😊
My Life for Freedom!
My Life for Freedom!
A csihi puhu vége felé, amikor megjön a PzII és a Párduc tank és meleg lesz a hejzet. Az egyik hátsó katonámat tudtam irányítani. Ezt gyorsan beültettem a hátsó tankelhárító ágyúhoz. Na ez elintézte a PzII-est, de ez sem segített már rajtam. A Shermanom romokban volt, bár a Párduc is lefüstölt.
Javítani lehet valahogy?
Sikerült az elsõ német tankot (PzIV) mozgásképtelenné tennem, azt is jó lenne megjavítani, bár katona is kellene akiket beültethenék a tankba.
,a Tutorialt azért belerakhatták volna.
My Life for Freedom!
Ez bizony brutálfasza!
Valami ilyesminek kell kinéznie 2004-ben egy 2.vhs rts-nek. Szerencsére nem olyan rajzfilmfigurák rohangálnak benne mint a codename panzersben, repkedõ fogaskerekekkel együtt.
Nagyon bejövõs.
Mondjuk az elején nem tudtam miért nem mozdul a tankom, aztán láttam nincs benzin.
Látom itt alant többen is a benzinszerzéssel fáradoznak. Megpróbálkozom vele én is.
Úgy látom ez lesz az a program ami miatt félretehetem a Sudden Strike-ot.
1.üzemanyag:
kiraktam a kannát a tankból le a földre, de azt felvenni nem tudom (semmi nincs az emberemnél, mindent eldobott)
2.lõszer:
fickót teleraktam lõszerrel, odamegyek a tankhoz... és ? csak a földre tudom hajítani az ammót
na mind1, nem adom fel, próbálom újra

az elején mikor jönnek a németek teherautóval akkor ha kiszáltak belõle el lehet vinni.
Ha elvittek a tisztet utana jon csak a neheze!!!
hogy pakoltál lõszert és egyebet ? én csak kihajigálni tudtam belõlle a cuccokat aztán semmi nem maradt benne, még a géppuskáját is kevettem. de vissza már nem ment semmi...
Backspace = idõlassítás
nagyon ott van a game😊))
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
The official single player demo for Soldiers will be hitting our download section on the 25th May, 14:00 GMT.
Next PC upgrade: 2022
Itt találjátok.
<2004-04-23 @ 10:36 - Berkenye>2004-04-23 @ 10:36 - Berkenye>
A GameSpot emberei informáltak minket, hogy a Codemasters beindította a Soldiers: Heroes of World War II címû stratégia honlapját. A szokásos - folyamatosan bõvülõ - tartalom már megtalálható rajta: képek, videók, egyéb játékinfók és fórum is. Egyébként júniusra tervezik a megjelenést.
Website.
Info: Gamestar.
My Life for Freedom!