3171
  • Rusy
    :) pf rohadt nehéz megcsinálni úgy hogy egy embered se haljon meg, mondjuk én normálba nyomom...
  • Demon Eyes Kyo
    kis kiváncsi :-)
  • formatuq
    de van, nekem is es a haveromnak is
    irc

csatik: #showw2 es #showw2.match
    mi is itt vagyunk es itt mindig talasz game-t.
  • Rusy
    szerintem teljesen igazad van, csak azt nem értem miért magyarázkodól feleslegesen, bassza meg aki nem vette meg és nem tud vele játszani mondjuk én könnyeb pofázok, mer nekem megy , de nekem pl nem tetszett annyira mint a panzers, az egy kicsit könnyebb, nekem ez nehéz vagy csak én vagyok a béna...

Nekem is van eredeti játékom, én is dolgozok és otthon lakok, tudok félre tenni, én olyan játékokat veszek meg amihez cd key kell neten pl warcraft 3, már több ezer óra játkidőnél tartok és ha belegondolok 6990 ft volt pf...
    kíváncsi vagyok akik itt sírnak, mennyit basznak el egy hétvégén diszkóba, vagy esetleg ruhára bármire
  • gstup
    Hi all!Nincs kedve vlkinek multizni?
  • Pogacsa--
    Nem erted, azt mondom hogy ha emiatt magyarorszagot fikazod (es ezzel minket, jatek nem meg vevoket), akkor mar inkabb a nyugattal kene ugyanezt tenned az ottani eletkorulmenyek miatt, mivel warez ott is ugyanugy van.
    Az allitasod akkor lesz helyenvalo, ha az europai uniobol ki fogunk logni ezzel a dologgal, amig ez nem igy van, nem kene dobaloznod ilyenekkel.
  • PREMIERE1
    Így van!
  • PREMIERE1
    Nem vagyok eleresztve, csak dolgozom, így félre tudok tenni pénzt. Nem iszom el, spórolok, ha kell valami, és így működik a dolog. Erre is spóroltam. Megvettem. 8990 FT volt. Ez azt jelenti, hogy 3 hétvégén egy korsó sört sem ittam. S lőn, ment! és megérte, mert leköt, ha van időm játszani, mert jó. Nem percenként veszek 1 játékot, hanem mondjuk fél évente 1x. Ennyire vagyok eleresztve. Csak azt veszem meg, ami érdekel, és tényleg leköt. Mivel nincs elég időm még ezzel sem játszani, így vsz nekem nem 48 óra a végigjátszás, azonkívül, bár csak 5-5 hadjárat van a négy oldalhoz, van vagy 8 küldi pluszban, mégsem olyan vészes a dolgo, ugyanis némelyik pálya nehezebb fokozaton kb. a Commandos 1-1 pályájának felel meg!

Mivel a starforce 3-at még nem sikerült feltörni, így egyszerűen nincs más lehetőség. És nehogy már én magyarázkodjam, hogy megvettem, és "el vagyok eresztve"!

Egy játékot meg nem azért vesz meg az ember, mert 48 óra a végigjátszás, hanem mert tetszik neki, vagy szeretné ill. rákényszerül, hogy megvegye.

Én itthon élek! És mivel amit leírtam ez az igazság:
    "Durva, hogy ez a progi csak azért nem menő itthon - pedig csúcsszuper -, mert nincs belőle warez. :) (Magyar valóság 2004, XXI. század, Európunnó)", nem fogok vitatkozni veletek, hogy ki miért warezol, illetve nem warezol, és Nyugaton mi a helyzet. Én itthon élek, ahol a warez nem müködik. Mivel szerettem volna játszani vele, megvettem. Ha ez geciség vagy "elgondolkoztató", akkor is leszarom. Hidd el! Ha a ruszkiknál, akik eléggé warezolnak, van párezer olyan ember, akit ez érdekel, és nem tud vele játszani, ugyanúgy megveszi. Sőt, mivel nincs "Nyugaton" sem 100%-ban működő warez verzió, ugyanígy megveszik, mint nálunk. A Panzerst is sokan megvették, sokan meg küszködnek(tek), hogy a javítókocsi nem javít(ott).

A Soldiers megvételre való, így megvettem, mert kellett. Nehogy már én legyek a genya!

És ha az állításom nem is tetszik neked, attól még igaz!

Európunnósok vagyunk, XXI. század van, és tényleg csak azért nem menő a játék, mert nincs belőle warez. Ez van! Ha tetszik, ha nem. Ha panzersből nem lenne warez, az a topic is pangana, mint ez ...

És a Wartime Commandot is meg fogom venni, mert az mégjobban érdekel (csak már jönne).

+, ha a játékok Starforce 3 töréssel fognak kijönni, és nem sikerül azt feltörni, és teszem azt a HL2 bárkinek kelleni fog majd, vagy a DOOM3, akkor ha játszani akar vele, az majd megveszi, vagy nem játszik vele, csak forumozik.

Ezeket nem bántásból, vagy bármilyen felsőbbrendőségből írom, csak egyszerűen ez lesz. Én is szívesen megnéztem volna a warezt belőle, de mivel nálam (és sok ezer más emberkénél) nem működött, így kénytelen voltam pénzt áldozni rá.
  • formatuq
    48 oras? Hmmm...
    1., ne easy-n jaccad, es kivancsi vagyok akkor erre a 48 orara
    2., en is megvettem -nem ezert mert warez ellen vagyok, de nincs crack, es szerintem megerdemlik a penzt erte a keszitok- van aki nem veszi meg, mast vesz inkabb, nem vagyunk egyformak. de ez igy jo.
    3., jaccal multiban, 1000x jobb mint egyedul, tuti nem 48 ora elmeny megint
    4., map editor pedig mar regen kijott
    XP-hez
    98-hoz
  • kangoo
    '48 órás játék'
    Egy-két hónap és itt a Map Editor; állítólag igen egyszerű kezelni és ha rávetik magukat a modderek a szavatossági idő jelentősen megnövekedhet (gondoljatok csak a demóhoz kijött töménytelen ötletes és élvezetes modra).
  • Pogacsa--
    Kiprobaltam sima cd olvasoval, ugy sem megy.
    Picsaba.
  • Pluskast
    Ha egy kicsit is tudnád, hogy mi a fenéért kerűltünk be ebbe az únióba nem mondanál ilyen baromságot, már ne is haragudj.
  • Lacc
    Én nem vagyok nagy rts fan, de ez a játék még engem is megfogott. De annyira nem, hogy meg is vegyem, pláne, hogy tudom, nem túl hosszú az egész. Jó játék meg minden, de inkább költök egy mmorpg-re vagy valami multira rágyúrt stuffra.
  • Pogacsa--
    Szerintem inkabb azon gondolkozz el (mar ha azt tetted) hogy nyugaton, ahol nem kell magyaraznom mennyivel jobbak a korulmenyek, miert nem veszik meg a jatekot es miert van warez?
    Fogadok hogy ott is sokan inkabb lemondanak errol a jatekrol warez hijan.
  • Nyers
    Nos, tényleg, az átlag magyar pénztárca nem engedheti meg magának, hogy mind játékot és gépet egyszerre tudjon fejleszteni / venni. Viszont évente egy-két játék belefér, és sztem a Soldiers megérdemli. Én is meg fogom venni! :-)
    Már csak azért is, hoyg legyen Soldiers kettő, mert ők alkották a piacon lévő legjobb RTS-t! Punk-tum! :-)
  • skorpio7
    Mint bármelyik másik játék, ami csak single player módban játszható (tps, kaland, stratégia és fps - pl. a DOOM is, ami 22-24 óra játékidőt igér)... azért feltenném a kérdést, hogy egyesek akkor vajon mi a francért vesznek meg egy játékot?! Én tudom a választ de vajon más van-e annyira felvilágosult hogy tudja?...
  • Smokk
    Nos, igen.
    Lehet h te el vagy eresztve, de mas sajnos nem engedheti meg maganak azt havi 10-20ezer penzt...Nekem csak a gep folytonos szinten tartasara ram1 lassan a gatyam!
    Bar en is jol tom h ez a jatek eppenseggel nem 1 vacak gagyi vmi,de akkor se m1...
  • Demon Eyes Kyo
    ezt szépen megfogalmaztam
  • Demon Eyes Kyo
    Nem mindenkinek van fölös 9e ft-ja, hogy megvegye a csak 48 órára lekötni képes játékot.
  • PREMIERE1
    Durva, hogy ez a progi csak azért nem menő itthon - pedig csúcsszuper -, mert nincs belőle warez. :) (Magyar valóság 2004, XXI. század, Európunnó)
  • Egg
    Nekem sem sikerült szerintem bugos vagy aki megcsinálta pls irja le mi a megoldás
  • Smokk
    Beszaras, meg mindig nincs mukodo crack???
  • DummyBoy
    Közben megoldódott :)

Igen, a játék megy, bár nem mindig akarja elsőre megenni a PlayCD-t :)

A gondot az Ati Tray Tools okozta, be volt kapcsolva a WMV Acceleration ... kikapcs és műxik :)
  • Pogacsa--
    Nekem meg mindig nem megy pedig egy egyszer irhatoval is megprobaltam mar.
    Holnap berakok egy regi cd olvasot a gepbe, ha azzal se megy golyozaport ropitek a fejembe.
  • soliol
    Hello!
    Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
    Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
    www.sologame.gportal.hu
  • PREMIERE1
    Amúgy van pár bug a játékban. Amikor ki kell szabadítani egy francia csajt, akkor újragenerál a semmiből a folyóparton két német katonát, úgy kb. 6-7 percenként, és jópár motorkerékpárt.
  • PREMIERE1
    Techno videoclip? Az negatív? :)

A játék megy? Csak ilyen probélmáid vannak? Sokan örölnének az ilyen problémáknak. Amúgy van néhány fekete-fehér video (ha erre gondoltál), ha meg más a probléma, az driver orvoslást igényel.
  • DummyBoy
    Sziasztok!

Van egy kis gondom a gameval ...

Szóval megy szépen , meg minden, de az átvezető videók ... mintha negatívak lennének .. .de legalébbis mint valami gagyi Techno videóklipp ...

Mi lehet a beteg???
  • formatuq
    2mp, elso par kis mezo lesz feher, es megy is tovabb
  • tfrank
    Hello

Valaki megcsinálta már a negyedik orosz küldetést, hogy lehet a vonattal elmenni ?
  • a.carkey
    Ha át akartok vinni fegyvereket, cuccokat, egyik pályáról a másikra, akkor MINDEN az ipse inventoryjában legyen! Amúgy elvész a cuccosa. Jó szolgálatot tehet még az ellenséges sisakok elvétele a halottaktól! Később észlelik, ha az van az embered fején!
  • Rusy
    ja és nézd meg a lemzellenőrzés hogy megy a te gépeden, nekem kb 30mp de a gép teljesen le van akadva semmit nem leht csinálni közbe...
  • a.carkey
    Coop hadjáratokat nyomni? :) Először lenyomom őket, aztán jöhet a coop! :)
  • formatuq
    senki sem akar multizni?!
  • formatuq
    miert szamit a net?
    T1 amugy, de csak a lemez ellenorzesehez kell, nem?!
    tobbi fel van instalva
  • Rusy
    hát én egy picit értek hozzá de problémás a dolog hogy valaki a te fizikai meghajtódat használja neten keresztül, persze mi magyarokra értettem ezt koreába 12mb-os nettel nem gond de itt pf milyen neted van?
  • formatuq
    ott lesz, nalam, csak neten kapcsolodna hozza
    vannak ilyen megoldasok, de jobb lenne ha valaki "ertobb" tudna segiteni
  • Rusy
    értettem mit mondtál csak egy kérdés volt, szerintem az interneten való megosztás nem nagyon fog menni, talán a lan de az se biztos, mert fizikai meghatóba kell hogy legyen az eredeti cd...
  • formatuq
    "nekem meg van eredetiben a game" masnak, masoknak osztanam meg, hogy el tudjak inditani
  • Rusy
    hát ja én se tudom mitől függ az elindulása, mondom nekem is kiírja néha hogy lemezkulcshiba...