A német hadjáratot kezdtem el. Michael Wittmann egységét kell Villers Bocage felé vezetni. Megúszni a légitámadásokat, szétverni a védelmet. Először easyn próbáltam ki az első pályát, majd lenyomtam normálon, de mindenki nyugodtan kezdje nehezebben, és és föld kihívásban. Ja, és tök jó, hogy kommandózni kellett a német arcokkal, mert a tankokat a légierő miatt nem lehet bevetni elsőnek. De egy szakasz katonára nem jön légitámogatás, ugye?! :)
Kiszerelni a tankokból pár gépuskát, jó pozícióban felállítani és faszául lehet takarítani a terepet, persze betartva az alapszabályt: a tüzérség ellen szinte semmi sem véd. Szóval ne vegyenek észre, ha lehet. :)
Amúgy orosz, brit, amerikai hadjárat van. A briteknél a kommandózásra, a ruszkiknál az erőre, az amiknál a taktikára, a németeknél meg a technikára és egyben a taktikára hegyeződik ki a dolog. Amúgy kevésnek tűnik a nációkénti - azt hiszem - 6 küldi. De van jópár bonus pálya is.
Nagyon hangulatos kis filmek peregnek a menük alatt (a la OPFlash).
Multiplayerben csak coop módot véltem felfedezni. Sajna.
Mindezek ellenére, aki még mindig nem tudta becsiholni, az inkább vegye meg! Mert ha sokáig nem jön törés, akkor úgyis ez lesz a vége, aztán úgy jártok vele, hogy pont akkor nem lesz a boltban belőle példány (mint az SWG beszerzésekor). A legvége meg az lesz, hogy kihagyjátok ezt a fantasztikus játékot!