3171
-
Rusy #489 :)
az szar pedig már olyan közel voltál.... -
kangoo #488 cd1 nincs meg -
Rusy #487 mármint a másolásvéfelem végett... -
Rusy #486 egyáltalán nincs meg? mer az 1.es cd nem kell -
kangoo #485 privát ftp behalt, így befizettem erre -behalt. Az 1. cd kéne mert amúgy minden feltétel adott hogy futhasson. -
#484 Nekem igy is jó ahogy van legalább néha az easy fokozat hardnak tűnik :) -
Rusy #483 :) úgy ahogy... -
#482 Csak dvd olvasom van.
Nem görcsölök vele csak idöpazarlás jön majd crack azt jó.
Nekem mindegy mikor játszok vele addig itt a Panzers az legalább megy! -
#481 Nem. -
kangoo #480 bejön valakinél ez az oldal?
megacity -
#479 Nos nálam egy korábbi hozzászólásomban említett LD CD/DVD kombó íróval sikerült a kiírás és egy régi Asus CD olvasóban működik a game. Nem kell kihúzogatni semmit vagy éppen törölgetni, mert nálam minden okosság mellett működik a game. -
#478 De ugye nem az íróba, hanem a CD olvasóba próbáltad ki? -
#477 szóval LG íróval és olvasóval mennie kell ? -
Rusy #476 honnan? ja és csak az 1-es cd kell, a 2-es mindegy azon nincs védelem... -
#475 Akkor ezt mindenképpen a CloneCD-s változattal kell.. Eh, akkor nekiállhatok leszedni. -
Rusy #474 kiszedzed a daemonból a cd-t? meg próbáld meg lehúzni mindent és csak az olvasó marasjon már ha abba próbáltad mer azt nem írtad csak az írót, nekem sincs meg az ncryiso változat majd leszedem csak én se találom... -
#473 Hát lehet hogy itt a cd író/ólvasó a fontos vagy a cd minősége??? :(
Nekem van egy LG 52/24/52 cd iróm kiirtam vele a leirtak alapján BenQ cd-re de semmi kiirja hibás serial nem tom mit kéne tennem várok a jó crackre :( -
#472 Na ugy latom erdemes lenne probalkozni az NCRYSO valtozattal, mar csak az a kerdes hogy honnan tudom leszedni?
Az en ftpmen nincs fenn:( -
#471 Szerintem amúgy függ a dolog az írótól is. Én valszeg egy jó szériás LG kombósat fogtam ki, mert a nevezetes OBIT-os X2 CloneCD-s verziót is simán kiírta működőképes változatra ( a plextor íróval rendelkezők mellett), amíg sokan mások szenvedtek a másféle tipusú írókkal. -
#470 Nos akkor összeszedve kb. hogy miként lehet működőképes játékot létrehozni.:
1. Letölteni a Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO változatot.
2. Kicsomagolni mindkét cd-t.
3. Letölteni a CloneCD 4.3.3.1-es verziót.
4. Venni egy RW-CD-t (Verbatim, Philips, TDK, Platinum) és 4x-es sebességgel a protected game funkcióval kiírni az 1-es CD-t.
5. DAEMON Tools-al feltelepíteni a game-t majd elindítani - ugye itt újra kell indítani egyből a sz.gépet a védelmi szoftverek aktiválkása végett.
6. Tegyük be CSAK a CD-OLVASÓBA (LG, Asus) az egyetlen kiírt lemezt.
7. Játék újabb indítása, ahol meg kell adni a cd-kulcsot először: PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ
8. Sikálja a cd-t egy jódarabig, majd elindul a game. -
#469 tegyél egy próbát kíváncsi vagyok neked sikerül-e, nekem is kb. ugyanezek az írók teac24x és pio107 van, pio dvd olvasó és egy sony 32x cd olvasó
Én feladtam... :-( -
#468 Az ellenőrzés megszakításos trükköt próbáltad?
Milyen cd-re írtad ki? -
Corey #467 hat csezdmeg ez nekem sehogysem megy... -
#466 Na és jó a játékélmény!
Most megfájdult a szívem a kép láttán,hogy még nem megy nekem,már akkarok nyomulni vele!
Remélem nekem is lesz egy kis remény! -
#465 Akkor van rá remény. :)
És most egy kép mindenki örömére (bocsi hogy ilyen nagy lett csak a Snagit alapból ekkorát kreál.)
Ja igen ne vegye senki sértésnek, csak utálom a hitetlenkedőket. -
#464 Ja én még le sem töltöttem! -
Rusy #463 de de a dvd olvasó olvassa a cd-t is LOL bocs... -
#462 Nos ha az valóban csak egy "DVD" olvasó, akkor nem hiszem hogy olvasná a cd-t így pedig... -
#461 Azzal írtam ki én is. -
Rusy #460 nem nem van egy teac 40x-es cdíróm meg egy 106-os pioneer dvd íróm meg egy pioneer dvd olvasóm, a két íróval majd meg fogom próbálni kiírni, de ugye olvasóm csak dvd olvasó van nemtom azzal jó lesz e dvd olvasóval próbálta már valaki? aki kiírta hogy elindul e? -
Corey #459 ti melyik clone-cd-vel irjátok? én csak 4.3.3.1-est találtam.. -
#458 Passz... mert az ugye azt jelenti, hogy DVD-re akarod a game-t kiírni. Nos nem tudom, hogy működőképes verzió lesz-e a végeredménye. -
Rusy #457 nincs cd olvasom dvd olvasó nem jó? -
#456 Az csak a telepítéskor volt és külön a védelmi rendszer aktiválása miatt. -
Corey #455 a game inditsakor ujra kell inditania a gépet a védelmi rendszer miatt, nem egyből a serialt kéri.. -
#454 Ja igen a lemez pontos tipusa: Philips CD-RW80 highspeed 4-12x -
#453 Ja igen és ha nem mondam volna, most ebben a pillanatban indult el nekem is a game és az egyém a Philips-es változat.(Kiírtam 2 fajta FUJI-ra is, de azok nem működnek.)
Az író tipusa: LG CD-12/8/32 DVD-8 (Kombó.)
Az olvasó: Egy majd 5 éves 34* Asus (Ez az a bizonyos széria, aminek kiakadt a feje - pl. az enyém is - és No.-ba küldék ki javítani.)
Nos a játék elindításának története elég banális. Délelőtt megírtam mind a 3-at és egyszer-egyszer elindítottam íróba/olvasóba (mert mennem kellet délutáni műszakba/melóba és ennyire volt csak idő éppen),de semmi nem történt (azaz kiírta azt a bizonyos lemezolvasási hibát). Miután most hazajöttem, újra beraktam csak az olvasóba a Philipsh-et (az volt a leggyanúsabb számomra, mivel azt nyúzta a legtovább a Fuji-khoz képest és megcsináltam azt, amit a gamelib-es srác... megszakította az elenőrzési folymatot úgy az 1/3-ánál(kivettem a cd-t, majd vissza) és katt az ismét-re... azonnal elindult a game nekem. Azóta 4-szer próbáltam és kivárva a teljes lkemezellenőrzési folymatot mostmár mindannyiszor elindul a game.Hát ennyi atörténete a dolognak.
Ha esetleg vki nem hinné akar képeket a játékból? Név beírása vagy spec. opciók? De ha vkinek van ingere, akkor adok pontos címet (Szolnok-on lakom.) és saját szemével meggyőződhet a dologról, hogy nem kamu. -
#452 "Plextor CD íróval" -
#451 Ja igen... eddig Verbatim, TDK, Platinum és Philips-es cd-re sikerült a "jó" kiírás. -
#450 Nos mint kiderült már 5 embernek megy kis hazánkba a game szóval nincs itt semmi átbaszás.
http://gamehelping.gportal.hu/
TELEPÍTÉS!!!
GameHelping ADMIN 2004.07.16. 22:17
MEGY A GAME!!!
Tehát akkor itt egy kis help:
Bemountolod az image fileokat Daemon Toolsal
Feltelepíted a gamet
Ne indítsd el semmiképp!!!
Saját tapasztalat: Plextor 48*24*48 cd íróval Verbatim Data Life Plus 48* 700 MB Crystal, SuperAZO CD-re a legújabb CloneCD-vel, Protected PC Game beállításokkal 1-4* sebességgel kiírni, esetleg más íróval is meg lehet próbálni, de így tuti sikerül, a CD 200 Ft. körüli áron kapható elvileg, én 1-2 hónapja TESCO-ban vettem
!!!CD olvasóba!!! berakod, és elindítod a gamet, panaszkodik serialért:
PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ
És ha eddig mindent így csináltál, elvileg 1-2 percen belül indulnia kell :)))
Jó játékot >:))
Felhívás: Nagyon fontos, hogy az NCRYSO változat legyen meg, enélkül fabatkát sem ér az egész, ugyanilyen fontos, hogy !!!CD olvasóba!!! tedd be a megírt lemezt, mert a StarForce 3 a CD íróknál kiolvashatja az 1,5%-os adathelyváltozást, és ekkor nem működő lemeznek ismeri fel. Hozzá tartozik a dologhoz, hogy én csak így próbáltam, Plextor CD íróval és Verbatim lemezzel, de van olyan info, hogy LG cd olvasóval is sikerült beindítani, nekem ASUS 52* van, és ezzel tökéletesen megy. Ha valakinek problémája van, írja meg az oldalra, a Problémák menüpontba.
Mégegyszer jó szórakozást :)))
GameHelping Online TEAM