3171
  • Rusy
    ki mindent kilőttem a katyusha is felrobbant, nemtom mi lehet a gáz, még próbálkozok, de nagyon nincs ötletem...
  • bgabor
    A géppuskatornyokat nem kell kilőni. A páncélautókat is kilőtted? A vonatokon lévő tankokat? A Katyushát? Ha igen,akkor nincs ötletem.
  • Rusy
    valaki segítsen please megőrülök, ha megkönyorültök rajtam elküldöm a mentést és nézzétek meg lécci mi a szar él még...
  • Rusy
    nemtom mi van nincs semmi a páéyán de már az ideg szétbasz, valaki segítsen
  • Rusy
    a géppuskatornyokat is ki kell lőni?
  • Rusy
    hát nemtom mi van mindent megcsináltam, elvileg egy páncélos egység nincs a térképen, mégsincs vége
    ensure all aromred targets are destroyed
    ez a küldetés a teherautókat is fel kell robbantani?

• skorpio7
    Igen.
  • AndrewT
    ragnarokos cucc még mindig takarékon van?
  • bgabor
    Semmi. Teljesíteni kell a feladatokat.
    -Leírtani az alsó bázis teljes legénységét.
    -Az alsó bázison pozícióba állítani a katyushát
    -Megsemmisíteni az ÖSSZES páncélost
    -Mesgemmisíteni a Katyushát
  • Creator
    Én mondjuk egyszerübben oldottam meg ezt a küldit, igaz csak egy emberrel /a többi elhalálozott az előzőpályán/. Az elején felvettem a távcsöves és az orosz pácéltörő puskát, elmentem balra a toronyból kiszedtem az őröket majd felmásztam a helyükre és onnan irtottam az okvetetlenkedőket. Amikor letisztult a dolog elmentem a vonatért /hm. nekem is ellopták/ a páncélosokat a puskával a többieket a távcsövessel /direct-be/lőszer van a németeknél akik mausert használtak. Beálltam a vonattal a megadott helyre és lepucoltam a páncélosokat, a maradékot dinamittal. A hanomagot még mielőtt kiszálltak volna a nyuszik egy összecsavart gránáttal elintéztem.
  • Rusy
    na eljutottam odaáig, hogy minden páncélost megöltem, szinte semmi nem maradt a pályán ott tarok hogy bejött egy csapatszállító géppuskás tank és hozott egy csomó embert, ezután mivan ha ezeket megölöm vége?
  • bgabor
    Nana,dehogyis lehetetlen. Valójában egy nagyon egyszerű küldetés. Az elején elmész balra,leirtod a német bázist. Érdemes itt gránátot nemigen használni,mert levegőbe repülhet a vonatkocsikba vagonírozott lőszer. Ha kész,elnézel fölfelé,a pályaudvarra. Eközben a németek elfoglalták a vonatodat,és beálltak vele a pályaudvarukra. Tehát vissza kell foglalni/vagy nem szabad hagyni,hogy elvigyék. Nekem elvitték. Naszóval ha alaposan megnézed a pályaudvart,láthatod,hogy szögesdrót fal veszi körül. Veszélyt egyedül a géppuskatornyok jelentenek,ezekből kézileg ki kell lőni a géppuskást a sniperrel. Az előjövő német gyalogságot a géppuskás lekaszálja. A pályaudvaron lévő irdatlan mennyiségű harckocsi ne ilyesszen meg,emlékezz vissza,ez egy pályaudvar,ahol a vonatokról rakodják le a harcjárműveket. Következésképpen a már lepakolt és a parkolóban álló harckocsikban nemhogy kezelőszemélyzet,de üzemanyag és lőszer sincs. Egyedül két tank működik a bázison,egy korai változatú rövidcsővű Panzer IVes,ami kijön majd a bázisról,ha lövöldözés lessz. Van továbbá a tankparkolóban egy Panzer IIIG,de ez nem mozdul el az őrhelyéről. Van egy harmadik tank is,fent az állomás épületeinél,de ennek a kezelőszemélyzete a tank mellett piknikezik -> tehát ki lehet őket nyírni,mielőtt beszállhatnának a tankjukba. Vannak még géppuskafészkek,ezeket könnyedén kicsinálhatod gránátokkal vagy sniperrel.
    Mondtam már,hogy alakítsd ki a három embered fegyverzetét:
    1-es ember:sniper és géppisztoly
    2-es ember:géppisztoly és mindenféle gránát
    3-as ember:egy MG-34es géppuska,és hozzá annyi heveder lősze,amennyit csak elbír.

Fontos,hogy a kézben vitt fegyvereknek helyet kell hagyni az inventoryban is,mert ha valahova beszáll az embered(harckocsi,géppuskatorony stb), akkor automatikusan az inventoryba teszi a fegyvert,és ha az tele van,akkor eldobja! (elég szar dolog úgy kiszállni utána a tankból,hogy rájössz:az embered rég eldobta a fegyverét)
    Érdemes oldalról megközelíteni a pályaudvart,és a géppuskatornyok kiiktatása után elfoglalni a harmadik páncélost,ami mellett piknikeznek a kezelői. Őket a legkönnyebben gránáttal lehet elintézni,de nem akárhogyan,hanem időzítve! Ha direct controlra váltasz,és kezedbe veszel egy kézigránátot(nem tankelhárító gránátot,kézigránátot),akkor eldobáskor ha nyomva tartod a tűzgombot,akkor az egérkurzornál kijelzi,mennyi idő múlva robban a gránát. Tehát be lehet játszani úgy,hogy az eldobott gránát még röptében,közvetlenül az ellenfél feje fölött robbanjon(így annak nincs ideje elfutni) Így ki tudod nyírni a tank kezelőit. Ezután tiéd a tank,egy Panzer IV-es! A pályaudvar épület egyik oldalánál álló ládákban találsz hasznos cuccokat,többek közt 75mmes lőszert,ami a Panzer IVesekbe való, vagy 50mmest,ami a parkolóban álló több Panzer IIIG-hez és StuG III hoz kell. Az egyik ládában van még dinamit,ami a Katyusa-lövöldözés után esetleg megmaradt német tankok felrobbantására jó(egyszerűen leteszed melléjük,és elfutsz,ahogy a training pályán).
    A parkolóban a tankok mellett találsz még benzineshordókat,ezekkel lehet feltölteni a tankokat,ha el akarsz vinni egyet. Vigyázz a bázison őrködő Flakpanzerekkel (mobil légelhárító gépágyúkkal) és páncélautókkal. Persze ezeket egyetlen HE tanklövedékkel(piros színű) meg lehet semmísíteni,csak ne hagyd,hogy szétlőjék a lánctalpad. Érdemes egyébként benzinestől,lőszerestől átcuccolni egy a parkolóban álló késő változatú Panzer IV-esbe(hosszú csövű),és minden ellenállást kiírtani. Persze a végén ezt a tankot is fel kell robbantani. Ezután már csak át kell vinni a Katyushás vonatot az alsó bázisra,ott egy emberrel beszállni a Katyushába és rommá lőni az összes harckocsit,rohamlöveget amit csak a pályaudvaron találsz. A vonaton lévőket is! Ha kifogysz a Katyusha lőszerből,használj dinamitot,van a pályaudvar ládáiban. Ha minden páncélost atomjaira lőttél/robbantottál,már csak egy dolgod van hárta:felrobbantani magát a katyushát is. Nem kell megilyedni,ha valamit fel kell robbantani:légy találékony! Lődd szét tankal vagy robbantsd föl gránáttal vagy használj dinamitot vagy pakolj mellé benzineshordót és lőj bele... ezerféle lehetőség van. A tankok elől el lehet bújni úgy,ha lehasalsz és nem mozdulsz. Persze érdemes a bokorba bújni.
    Sok szerencsét!

• Rusy
    na mindent kinyírtam, semmi piros nincs de nincs vége a pályának, a katyusha felrobbant csak az az egy küldetés van
  • Rusy
    Nemtim mi van ezen a Katyusha küldetésen még ennyi a küldetés, de nemtom megcsinálni, ez pontosan mi, a páncélosokat kéne még kinyírnom? az lehetetelen...
    ensure all aromred targets are destroyed
  • Sir IvanHoe
    Fukk!
    Nekem megall 98%-nal az iras,hogy nem fer ra a cd-re.
    Mizujs ilyenkor? 700mb-os cd-n legujabb cloneal
  • Rusy
    köszi megpróbálom...
  • bgabor
    Próbáld a fegyvereket direkt controllon. Ne szórakozz velük. Az egyik emberedtől vegyél el minden cuccot,adj neki egy MG34es géppuskát és sok rakasz géppuskalőszert. Őt direkt controllon irányítva le tudsz kaszálni bármilyen ellenséget.
    (MG-34est találsz a halott németeknél. A TAB billentyű nyomva tartásával megnézheted a hullák mellett a földön fekvő fegyvereket. Lőszert találsz a hullák zsebeiben)
    A kezdésnél a vonat melletti ládában van mesterlövészpuska.Azt használva direct controllal ki tudod lőni a géppuskatornyokban lévő embereket. Csak forgasd úgy a kamerát,hogy a sárga célkereszt pont rajta legyen.
    A géppisztolyokba találsz lőszert szinte minden német hullánál. A feladat egyébként: Beállni a vonattal a balra lévő bázisra,eekor a Katyusha a fent lévő bázis tankjai felé fog nézni. Ezután a feladat: kilőni az ÖSSZES páncélozott járművet a fölső bázison. A végén megsemmisíteni a Katyushát,hogy ne kerülhessen az ellenség kezére.
  • ThunderBite
    Hi all!
    Most szedtem le Torrentról a "Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO"-t, de jelszót kér csomagolásnál. Tud vki segíteni?
  • Rusy
    na megcsináltam köszi, erre a direkt kontrollra nem jöttem volna rá... az ez utáni pályán vagyok, de nagyon brutál, az eleje könnyű, de aztán van két bázis, eddig betöltötteem vagy 50-szer az állást, de nem tudom semmivel sehonnan bevenni ötlet? a vonaton van a nagy rakétás tank, azzal kéne valamit csinálni? de nem tudom a vagonról leszedni, pedig be tudok szálni...
  • Rusy
    simán 80-asra ki lehet írni, mer a képfájl az percre határozza meg az adatot, közel 900mb, az közel 80 perc...
  • Csori
    De 900MBot is ki lehet írni ... 900as CDre :)))
  • Csori
    Nem az image fájl kiírására gondoltam ... hanem a fantom meghajtóra ... amire skorpio válaszolt.
  • Creator
    Bocsi hogy nem vállaszoltam, de hétvégén klán buli volt. Én Maxel-re irtam /az volt otthon/ de szerintem az alapanyag mindegy, helyesbitek egyszeres beállitással irtam, az hogy a valóságba menyivel égette azt nemtom.
  • Zoolesz
    a vonatot direct controllal kell hátravinni akkor tudsz csak sint váltani ami annyit tesz hogy ctrl+nyilak :D jó hogy van leírás az eredetihez meg van haver aki segít, de jőhetne végre valaki multizni
  • formatuq
    users manual, page 5
    direct control: control + arrows
    azzal tuc cbeljebb alni a vonattal
    akkor at lehet valtani a valtot
  • Rusy
    nem tudom megcsinálni, már szarakszok itt fél órája, de nemtom átváltani
  • Rusy
    ???
  • Rusy
    na megvan találtam a pályán ilyen összecsavart gránátot és kinyírtam, de a küldetést nem tudom megcsinálni, nem tudom átváltani a sínt...
  • formatuq
    direct kontrolnak hivjak, akkor befer
  • Rusy
    összecsavart gránát? az milyen esetleg nem tudod a lentebb említett pályát hogy kell megcsinálni?
  • Zoolesz
    összecsavart gránáttal lehet tankot nyírni vagy rpg40-essel
  • Rusy
    ja meg a végén mikor váltani kell a sineket, mostmár lemondtam a tankról azt az egyet nem nyírtam ki, váltogatom, hogy ki tudjak jutni, de egy olyan részhez érek aqmikor bennvagyok egy depóba, nem tudom átváltani a mozdonytól de beljebb nem tudok menni ezt hogy csináltátok meg?
  • Rusy
    ja tényleg, még olyan gondom van, hogy az oroszok 5-ös pályáján el kell lopnom egy rakétás tankot vonattal és van egy másodlagos küldetés, kill all enemies, namost az a gondom hogy van egy tank amit semmivel sem tudok megölni, mivel lehet nincs tankom csak embereim és gránáttal csak a kerekeit bírom kilőni, meg oldalra borul, de nem robban fel...
  • Zoolesz
    olyanról még nem halottál hogy erősítés:)
  • Rusy
    másnál is jönnek be a pályára új emberek menet közbe vagy csak nálam vagy bug?
  • formatuq
    az ido rozsat terem, szerintem neveljel rozsakat, jobban jarsz, mint crack-re varni
  • grebber
    Én multiznék ha menne a game még mindig a crack.-re várok :(
  • Zoolesz
    valaki nem akar multizni????
  • Rusy
    Na elkezdtem komolyabban játszani, és nagyon tetszik a játék az oroszok négyes pályáján vagyok nagyon kemény, mondjuk ha számolná a játék mennyiszer loadoltam nagyon durva számok jönnének ki, hatalmas gém...
  • Shep
    de gondolom a kollega úgy értette, hogy az imídzs filet írja ki, tehát nem bemountolva, ezért kérdeztem, hogy ezt hogy gondolta. Nekem is ki van írva 3 CD-re most várom a CD olvasókat.