1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
-
kalimpa #277 Hello!
Hátha tud valaki segíteni...van egy Logitech Wingman Rumblepadom, korrektül működik, kivéve egy dolgot. Néha azt csinálja, hogy a bal analóg kar ha jobbra húzom, alig reagál, pl Il-2 ben néha, véletlenszerüen jelentkezik ez a probléma. Ilyenkor pl. nem tudok jobbra orsózni. Feltételezem, hogy nem fizikai jellegű a probléma, mert pl. ha az eszközkezelőben tesztelem, miután jelentkezett ez a dolog, kihúzom és visszadugom a kábelt, és máris működik rendesen. Xp-m van, a cucc drivere viszont 2002-es. Ez lehet a gond? (egyenlőre nem töltöttem le frissítést, mert vagy 8 mega, és modemmel kicsit sokáig tartana).
Ha valaki tud segíteni, megköszönném! -
antijedi #276 tudom én de nekem se pénzem nincs ilyenre, meg nekem ez már kcsiit tulbonyolitott, vanak a szimulátoroknak is határai... :P
nekem bőven elég egy normális joy, és ha nagyon kell + gomb még mindig ott a bill :) -
www.cougar.frugalsworld.com ... Nézd meg ezt az oldalt.. a főoldalon ott van egy kép róla.. de már nem gyártják.. egyébként lejebb van róla kép csak olvass vissza 1-2 oldalt -
tmate6 #274 Kép plsssss! -
hát jó nehéz stabil cucc.. ugyanis a minden fém benne kivéve a vezetékek szigetelése és a nyák amin a vezérlőchipek vannak.. -
antijedi #272 alubol 8.5? de azt akor már feliszekrénynek is lehet használni ugye? :) -
antijedi #271 az bucsermek szólt :DDD -
Az nekem szólt:) Az enyim aluminium és gázkarral együtt 8,5 kiló -
milyen 50 kilos? 50× irtam milyenem van. -
Nem szeretem, ha elvesztem a kontrollt a joy felett... tudom, hogy nem olyan erős az a motor én ha force-os joy volt a kezemben egytől féltem.. hogy ellentartás közben eltöröm...
Kormánynál rendben van ad egy feelinget.. de joysticknál nem tetszik.... -
antijedi #267 csak ugy értetem hogy miért nem, de már elmondtad azóta, mert az hogy nem, elég szükszavú :P -
antijedi #266 jó csak nekem nincs 1 millám ilyen 50 kilos joyra amiket te használsz :D -
bekörcsölt=begörcsölt -
Hát nekem csak símán 4 kilós a joyom szal nekem tök mindegy, hogy force-os -e vagy nem. Elég nehéz ez magában is:) HAzarepülni egy lyukas szárnyal... 20 percnyi ellentartás után bekörcsölt a kezem nem kellett volna még az is, hogy külön rángasson... -
Én mást nem is vennék. -
Sztem jo. Bucser neked az nem tetszhet hogy ugy viselkedik mint az igazi, a repülőben. Sztem fasza, amikor pl zuhanóbombázásból fel akarom huzni, de az ellentart, és "meg kell küzdeni vele". Vagy valamilyen erőhatás ér akkor azt a joy-on teljesen érzed. kira -
Azon, hogy nem tetszik valami mit kell magyarázni??:) Nem tetszik, hogy jár a bot akezemben:) -
antijedi #260 aham, bővebben? valami indoklás ? :) -
NEkem nem tetszett.... -
antijedi #258 nah akkor robantsunk ki egy kis vallásháborút..., érdemes ffb-s joy-t venni vagy nem? :) -
antijedi #257 egyébb 5let? senki? :( -
antijedi #256 ezt már néztem , de egy darab saitek nincs nekik, elgalábbis az alapján ami a hpjükön van... (a logitech, trust, genius, 3as meg gyk mindenhol van, de ez nem valami nagy válaszitási lehetőség 3 rossznak mondot közül válogatni :P) -
mikland itt csak nézelődj mert elég drága. ugy 2-5 ezret minuszba számolj ugy kapod meg a jo árat. -
antijedi #254 hagyámá nyelvtanbol mindigis 2es voltam :P
amugy köci :)
eddig egyedül pclandban találtam saitek joy-t normális választékban, de igy nincs nagyon viszonyitási alap ár ügyileg -
árlistálya 
majd körülnézek
-
Nálunk a tescoban lehet kapni Saitek joyokat. Bár csak végszügség esetén vennék ot... -
antijedi #251 hm, nem tud valaki valami olyan boltot aminek van a neten árlistálya és normálsi választék van joyokbol?
mert mistral, querty, bluefish, etc nek alig van valamijük, saitek meg egyiknél se...
online shop is jó, vagy bármi, pls help :) -
tmate6 #250 Ijj az nekem nem megy mert még video kari is kell -
antijedi #249 nekem is volt anno rádiós egerem amiatt szoktam le róla :)
nekem nem jött be egyszerüen..., ha akus az egér akkor joval nehezebb ha elemes az emg kruva költséges..., és én nem éreztem semmivel nagyobb szabadságot mint vezetékessel (én nem szoktam az egész iróasztalt felhasználni egértologatásra :P , elég csak egy kis rész is :D) -
semmi sallang viszont töménytelen funmkció... -
ha kifejezetten repülésre kell akkor én hozzádobnék még egy 10-est és Saitek X-45-öt vennék... -
Soha nem cserélném vissza vezetékesre:) Behatárolva lenni egy qrva kábel miatt:D Brrrrrrrrrrrr -
antijedi #245 nekem tökéletesen fordult anno vele mw4ben... :)
amugy de van..., a rádiósak mindig nehezebbek..., meg én valahogyan nem csipem rádiós kütyüket, inkább ezen sporolok mint máson :) -
tmate6 #244 mert? -
Mondjuk neked el sem adnám. -
tmate6 #242 Nem volt kedvem :DDDD Amugy nem tom. A logitechrol jot nem mondanak -
Vetted a fáradtságot, hogy elolvasd a 137-est? mert kiderül hogy nem használtam...
!
-
tmate6 #240 Használt nem kell :D -
#236 -
tmate6 #238 Milyen joyt ajánlotok 15-18e kozott főként repulos szimulátorra???