1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
  • Tikal #157
    evo egy tipus, saitek-nél.... olyanom van és jo :)
    cyborg evo, tekergethetős, "kézre" szabhato :)
  • Bucser
    ja bocs elfelejtettem, hogy az orosz géek nem esnek át dugóba olyan sokszor NEkem sem a célzáshoz kell egyébként:)
  • Seaweed
    Nem hazsnalok pedalt...megtanultam celozni anelkul
    (elozon (M$ Prec.Pro2) hasznaltam a twistert..de x45-on atvandorol a gazkaron a neki dedikalt ket billenogombra..)
    Ha kell hasznalom, de celzasnal ritkan....illetve ritkabban mint regebben.
  • Bucser
    Seaweed pedált használtok?? Vagy gombra van konfigolva a rudder???
  • Seaweed
    X45 nekem bejott.
  • Hmuda
    Igazábol olyan kéne csak ami tökéletesen alkalmazható a LockOn-hoz. Mert azért ha ahhoz valami megfelelő akkor másokhoz tökéletes. :-)
  • Seaweed
  • Glpetyus
    Ezek nagyon teccetősek' :)
  • Bucser
    És mielőtt betámadna Seaweed és reaper elmondom, hogyvan erre egy olcsóbb alternatíva A Saitek X-45 személyében
    Nem tudom gyártják-e még

Ha nem akkor itt egy alternatíva az X-52

• Bucser
    Nos nekem ilyenem volt (Logitech Extreme Digital 3d)

NEm volt rá panasz csak megadta magát 3-4 év után (letört a twist potinak a lába)

MAjd most ilyenek vannak Egy TM HOTAS Cougar

Valamint egy hozzávaló Pedál optikai érzékelőkkel Dieter Hoffmanntól

Ezeket csakis olyanoknak ajánlom akik szeretnek sokat!! játszani joyal és nem zavarja őket, ha nehéz a Joy (a Cougar 8 kiló a TQS-gázkar meg az FCS-maga a joystick együtt) meg lehet szokni. JA és érdemes bele venni egy optikai szenzor csomagot ami önmagában annyiba kerül mint a HOTAS és rendelésre készül de ha ez megvan soha többet nem megy tönkre ez a joy hacsak be nem ázik...
  • ghost cb
    Milyet akarsz mennyiért én annak idején körül néztem, ugyhogy tom mi mennyi.
  • ghost cb
    3D vagyis csavarhato
    Ha rumble-s akkor ha valamilyen erőhatás ér akkor csak rezeg nem ránt vissza mint a ffb.
    evo sztem egy tipus
  • Hmuda
    Plusz egy-két alapvető Joy-kifejezést is megmagyarázhatnátok nekem. Azt tudom mi a FFB, de miazhogy evo, miért 3D-s egy joy, stb.
  • Hmuda
    Kérdés:
    Mire figyeljek ha veszek joy-t?
  • BaLeeX
    Korrekt kis kütyü meg nem is kérsz sokat érte.
  • ghost cb
    jaja
  • steweee
    képet tudsz róla linkelni? lehet hogy érdekelne
  • ghost cb
    #137-es még mindig elado. 11ért viheted. Bp amugy
  • steweee
    egy nagy, masszív, stabil, ergonómikus, nem egymillió gombos joyt keresek, utálom a kis légypiszoknyi gombokat, azok legyenek nagyok, még ha kevesebb is. tud vki ajánlani ilyet?létezik egyáltalán? miskolcon nagyon szegényes a választék, megrendelésre viszont bármit lehoznak
  • seAke
    Hi!

Valaki tudna küldeni egy képet a Logitech Extrem 3D-ről működés közben?(meg akarom nézni hogy mi világít rajta,mekkora,stb...)
  • ghost cb
    ELADÓ A Logitech Wingman force 3d névre hallgató jószágom amit februárban vettem és azota a dobozában volt. Sikerült kalibrálni, szal nincs már probléma vele, force feedback tökéletes.
    Föbb tulajodnságai: 7 gomb, 8 irányú nézelődő (gombok, vagyis 8 kör alakban elhelyezett gomb), 3d-s forgatás (csavarás), gázkar.
    Irányár: 16.000 FT (bolban 18)
    érdeklődni:06-30 360-85-81, vagy itt privát
  • lck #136
    Na találtam egy kis progit ( hátha mást is érdekel ).
  • antijedi
    mondom nézd meg hiv odlalt hátha van már hozzá valami ujabb driver vagy progi ami tudja ezt...
  • lck #134
    Ilyen "komoly" játékhoz kellene mint pl. a Mario Forever. Csak billentyűvel vezérelhező.
  • antijedi
    nemtom, nekem majd minden cuccom a géphez saját progiből csinálja ezt, még az egér is... :)
  • lck #132
    Ismertek olyan programot amivel a billenytűzet gombjait rádefiniálhatnám a joystick gombokra. pl.: Shift = 1. gomb. (A régi Genius G8-as driverben alapból volt ilyen, de az új USB-s joy-om hoz nincs is driver - plug and play :-) )
  • antijedi
    nem asus-ék sprolták ki hanem az eladók :)
    megoldás egyszerű:
    bemész egy bvármiylen nem tul nivos számtechboltba, megmodnod hogy egy ilyenre lenne szükséged és majd adnak (kilopnak egyet egy másik dobozbol :P) kb 600huf...
  • csizol
    Kérlek segítsetek !

Egy vacak game-port hátlapi kivezetésre lenne szükségem, mert igen tisztelt ASUS-ék kispórolták a P4P800Deluxe csomagolásából, enélkül pedig csak külön hangkártyára tudok Joy-t kötni. Hol lehet ilyent Budapesten venni ?

Kössz !

Zoli
  • gyraph
    Az enyem hibas volt es visszavittem, vissza is vettek, de 1honapja varok csere darabra. Szoval allitolag az egesz orszagban nincs jelenleg.
  • BaLeeX
    Nézd meg a Hertánál ők Logitech hivatalos forgalmazók.

www.herta.hu
  • examinee
    Tud valaki olyan Budapesti céget akitöl jelen pillanatban tudnék vásárolni egy Logitech Cordless Rumblepadot????
  • ghost cb
    Evo sztem.
  • Tikal #125
    minen mozgathato rajta, tehát beállithatod a saját kézmagasságodnak, jobbra balra stb
  • Tikal #124

8200 Ft
  • antijedi
    nem csak jólnéznek ki hanem a 3d gold az jobb és balkézel is kényelmes ami nem minden joyra mondható el..., a másikat nem tom de a legtöbb saitke joy "kétkezes"
    meg állitolag elég strapabiroak is, szal állitólag elég jók
  • Tikal #122
    a 3D az kb8000 az evo meg 10.000, pontosan nem tudom, mert csak neten találtam egy két árat, nálunk boltban nincs.
  • ghost cb
    Aha, megnéztem. Jó kis joy-ok, legföképpen jol néznek ki , nekem az evo jobban bejön. Egyébként milyen árban veszed ezeket?
  • Tikal #120
    saitek 3d gold vagy cyborg evo között gondolkodom... többre most nincs money
  • ghost cb
    Saitek elég jó. Szvsz jobb mint a Logitech. Meg mostmár inkább FFB-est kell venni, és abba már Saitek-et érdemesebb.
  • Tikal #118
    saitek joyok milyenek? jofélék? :)