1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
  • ghost cb
    Akkor a programba nem tettek ilyen lehetőséget!
  • vizoo
    Persze, fifa2003-mal simán megy, és a többi progival is...
  • ghost cb
    És a Windows látja a gamepadot? Mert ha igen akkor pass! Biztos nem támogatja a progi.
  • vizoo
    a bill.-t tudom így módosítani (1.1 patch) de a gamepad gombjaira nem reagál...
  • ghost cb
    Szerintem a FIFA2004-gyel van a Gáz Géza... Elvileg amikor rányomsz, hogy módosítani kívánod az adott billentyűt, és lenyomod a Gamepadod gombját akkor annak azt fognia kéne... Lehet hogy nincs a játékban ilyen mód. Amugy pass.
  • vizoo
    amúgy ott is fel van téve ez a kérdés, de ott nem igazán foglalkoznak vele...
  • antijedi
    amugy ez szvsz közelebb áll a fifa2004 topichoz mint ehez...
  • vizoo
    nincs olyan lehetőség... :(
    Szépen kiírja a bill. kiosztás felett, hogy billentyűzet, de nem lehet átváltani gamepadra
  • ghost cb
    A Joystick az egy pozicionáló, a gamepad pedig egy karakteres periféria! Vagyis legközelebb a kormány és az egér áll a legközelebb hozzá. De mindkettő periféria !

Van olyan options, hogy a bill. helyett gamepadot választod ki a controlls-nál?
  • vizoo
    Sziasztok!

Tudom, ez egy joystick-os topic, nekem pedig gamepad gondom van, de ez áll hozzá a legközelebb. Szóval van egy Saitek P2500-as gamepadom, de nem tudok FIFA 2004-el játszani vele, mert marha hülyén osztja ki a gombokat saját maga. Fent van az 1.1 patch hozzá, de ott csak a bill.-t lehet állítani, Tud valaki segíteni??
    Előre is köszi
  • steweee
    mindegy, nem kell komoly.sosem játszok szimulátorokkal.csak a bf-hez kell, mert nem tudok billentyűvel repülni.de bejártam jópár boltot, olyan kis gyengusz joystick-eket gyártanak manapság.ez az egy tűnt masszívnak, és a tűzgombok fogása is jó volt, de sajnos csak a kiállítási darab volt belőle
  • CSOCSO
    ujratettem a win-t es muxik a GC kontrollesem a gepemen.. LFS-t probaltam ki.. es most teszem fel az MGS2-t.. LFS kurvajo volt!!!!!!!!!!!!!
  • Aquli
    De olcsó. És végülis használható. De ha komolyabbat akarsz, akkor tényleg nem érdemes.
  • ghost cb
    Genius az gagyi.
  • steweee
    genius fx 31-ről kinek mi a véleménye? 4,000 ért főleg?
  • Falconer
    A Jostickok közül a Logitech Wingman Force a király.
    A Fligyt Simulatorban amikor egy Jumbót vezetsz úgy tépi hogy alig lehet tartani.
  • Dj Révész
    Ja a maffiát már kitekertem! Nagyon faca vót! De a gta-val kapcs el kell hogy keserítselek, mert nálam analóg a kormány, csak a pedálok nem mennek a kocsikban. De gyalogosan még azok is!
  • Balli
    Nekem is van egy kormányom és próbáltam én is hsználni a GTA-ban. A gond az, hogy a játék nem támogatja a kormányt :). Úgy kezeli mintha egy gamepad lenne.
    Nem vetted észre hogy amkior pl.: jobbra tekered a kormányt akkor nincs különbség a között hogy félig vagy tövig tekered azt. Tehát fullra elekezd a kocsi kanyarodni függetlenül attól hogy mennyire tekered meg azt. Szval szerintem mondj le a kormányról a GTA-ban vagy játsz a MAFFIA-val az támogatja,s király játék! (csak lassúak a kocsik)
  • Dj Révész
    Sziasztok! Van egy ms sidewinder racing wheel kormányom, és a GTA Vice cityben nem műkszik a pedál. Mi lehet agond?
  • CSOCSO
    vettem egy atalakitot a GameCube joyomhoz:)))
    a sajat gepemen meg nem tudtam meglesni usb problema miatt.. de az ocsem gepem meglestem a ford racing 2 demoban es eleg allat..!:) az analog karok is normalisan mukodnek
  • Nyiri
    2x :(

Hela!
    Most leszedtem a legujabb Wingman drivert es mar jol calibralta. De azt nem ertem, hogy eddig miert volt akkor jo?
  • Nyiri
    4 honapos a joy :(

nem hiszem hogy elromlott volna, mert vigyaztam ra.

a koszolodas dolog elofordulhat, csak mivel garis igy nem tudom mi legyen :[
  • Nyiri
    4 honapos a joy :(

nem hiszem hogy elromlott volna, mert vigyaztam ra.

a koszolodas dolog elofordulhat, csak mivel garis igy nem tudom mi legyen :[
  • ghost cb
    Ja egyébként sikerült kalibrálni, csak kb 4-5 percig kell mozogni az X-ben! De még minig lötyög...
  • ghost cb
    Gyári cd-vel elvileg lehet kalibrálni! Valami mechanikai gáz lehet vele, mert az automata kalibrálásnak föl kéne ismernie meddig húzod el balra, vagy jobbra.
    Talán koszos, és a "golyó" nem hajtha tovább a "fogaskereket" és megkéne tisztítani. Csak ezt meg azért nemhiszem mert jobbra jó... Probáld megtisztitani, v. gyári cd-ről kalibrálni!
  • Nyiri
    Udv sracok :]
    Van egy "apro" problemam.
    Van egy Logitech Extreme 3D Pro joyom (amin van csur is :)

Eddig faszan ment, de soha nem voltam kibekulve az "automata kalibralassal".

Mindent jol mukodik, kiveve a hossziranyi tengely (Z). Eddig normalis volt, de mostmar balra teljesen kiter, jobbra meg nem. Miert?

Nem lehet kalibralni, mert automatan csinalja.

Van valakinek valami otlete, mihez kezdjek? :(
  • gyraph
    Tudom ez joystick-os topic, en meg gamepad-rol akarok kerdezni, de ezert nem akartam kulon topicot nyitni...
    Nekem egy Logitech Cordless Wingman Gamepad-em van, amin ket analog kar van. Kifogyott az elem benne, kicsereltem es akarom tovabb nyomni a gamet, de az autoversenyben a kormany mar igen csak felrehuzott, ezert kileptem es gondoltam winbe megnezem mi lehet...beleptem a jatekvezerlohoz es mar latom is, hogy mind a ket kar jobbra huz, az egyik jobban mint a masik :) .
    Drivercsere, elemcsere, meg egy masik gepre is feldobtam es ott is ez a helyzet...szoval olyan mintha mar 2eve nyuznam es a tengely el lenne benne tolodva, nade kb. 1 honapos es nem fociztam vele :) . Mi lehet ilyenkor a gond? Garancia van meg ra siman, szoval nem gond visszavinni.
  • antijedi
    hmm, hát érdekes eset, az a gáz hogy még magamelé se tom képzelni hogy milehet a gáz mert iylen kalibrálót még nem láttam soha... :/
  • ghost cb
    de van. kicsit olvass vissza, pontosan leirtam mi a baja, segítséget még mindig elfogadok
  • antijedi
    nem tod configolni? nincs saját progija vagy valami?
  • ghost cb
    Bazz nemtudom. tényleg nem, mert nemtom konfigolni, akkor peszte tudnám ha egy csikon ottlenne egy k csuszka amit huzogatva betudok állítani.
  • antijedi
    hmm, ako mégse érted, 50%nál egy joyt már el lehet dobni... :)
  • ghost cb
    ja teljesen érthető, kb 50 %os az elmondásod alapján. 40-50 %.
  • antijedi
    a holttér az az amikor elkezded nagyon picit mozditani alahelyzetből valamere és hogy menyi idő mulva reagál szal ha félig bedöntöd a joyt és csak ako veszi a lapot az kruva nagy holttér ha meg ép hogy csak hozáérsz és egytized mm-et moccan csak már "reagál" a cucc akkor emg szinte nicns is, remélem érthetően modntam :P
  • ghost cb
    Egész jól teljesít, a repülőszimulátorokban (a LonkOn ban próbáltam) is, dek nemtudtam kalibrálni.
    Nemtom, a holttér az az ahol már nem reagál, mert akkor asszem nincs, de ehez nem értek
  • malter
    vettem 1 saitek joy-t van rajta gázgar,de nem tom használni,a kalibrálásban tökéletesen müxik,de a gamák nem érzékelik,mi lehet a problemo?probáltam il2 sturmovikkal,meg valami másik profi repülöszimmel,de egyik sem látja a beállitásokban,vagyis azt látja hogy van gázkar,de hiába mozgatom,nem reagál
  • antijedi
    hmm, az milyen bot? mert láttam hogy 16k körül van, hogy teljesit, mekkora a holttere stb? :)
  • ghost cb
    ja az lehet
  • I.C.ram
    Ja csak igazi repcsiben tök szimmetrikus a botkormán :)
  • ghost cb
    ja ésnem balkezes. Dehát igazi repülőben sincs bal, és jobbkezes fülke