1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
-
de ez a Joyos topic:) a kormányok máshol vannak:) -
Az Act labs gyártott anno Botváltót (lehetett különböző plateket szerezni hozzá 4-5-6 sebességes váltizatban) pöpec kis szerkezet volt meg kuplungos pedálok. De sajnos leállt a gyártásával azt hiszem raktáron van még pár csak nem tudom hogyan jut el megyarországra. Próbáld meg Ebay-en vagy Amazon.UK-n. Act Laps performance Shifter Performance pedal néven keresd De nem olcsó móka. -
xfactor #475 Lenne 1 Logitech extreme 3d pro joyom elado. Ha érdekel vmkit itt az msn cimem:[email protected] -
a kar még a kevésbé macera, inkább a 3 pedált nehéz beszerezni :) -
Keressél, láttam pár ilyet, bár nemtom mi a jó annak a botnak a rángatásában :) nekem pl full semleges. -
steweee #472 még annyi kérdésem lenne, és remélem látogatja vki a topicot, hogy van e olyan márkás, jó minőségű kormány jelenleg forgalomba, amihez van külön sebváltókar, vagy lehet ilyen külön beszerezni hozzá? mert nagyon fontos lenne, imádok manuálisan váltogatni az életben is, nem tetszik hogy a kormány két oldalán van két kar amit huzogatva váltok -
steweee #471 tudom hogy nagyon jó kormány,azért akarom azt megvenni, de vajon másütt olcsóbban is megkaphatom, vagy ennyibe kerül és kész. mert nagyon jónak tűnő speedlink kormáynt mutattak a boltban eredeti bőr huzatos,fém kormányrúddal, sok gomb és gamepadként is használható(mondjuk azt talán nem kéne, aki akar vegyen egy gamepadot, nekem is van) viszont kicsi a kormánykerék, és az nagyon nem tetszik -
jó ár, és komoly cucc. -
steweee #469 logitech momo racing kormányról kinek mi a véleménye? egyszer már a fórumban ajánlotta vki, sőt képeket is küldött róla. nagyon tetszik, csak kicsit drágállom. 30.000-ért kapnám meg a boltban úgy hogy már adnak rá 3.000 árengedményt a listaárából -
Gabor970 #468 Sziasztok!
Nincs valakinek véletlen egy jó kis beállitása Cyborg Evo joy részére IL-2-höz? Tegnap elborult az agyam, és vettem egy ilyen kapaszkodót az asztalomra :-) Egyenlőre nagyon tetszik!!! Jól gondolom, hogy megfelelően felprogramozott gombokkal Batlefield II-öt is jól lehetne vele játszani? Vagy hülye ötlet? -
A bátyám logitechéhez alapbol adtak ilyen átalakitot, azzal tökéletesen müködik .De az FLCS-nél viszont fel sem ismeri a rendszer hogy rádugtam (de ez lehet hogy más miatt van.)Egyébként meg kell jol nézni, mert több változat is lehet belöle és nem mindegyik használja ki a game port minden funkcioját.De ezt valaki más biztosan jobban tudja. -
Én most arra készülök, hogy 2ezerért, vegyek egy USB -> Gameport adaptert, mivel a mostani alaplapomon nincs gameport, és van egy gameportos joystickom (vagy 6 éves de még mindíg jobb mint az usb genius f23u-m), és még egy gameportos kormányom is pedálokkal. Valaki használt már ilyen adaptert? Tapasztalatok? -
Még mindig szeretnék egy kis segitséget kérni.Nem találok sehol az f16flcs-hez és tqs-hez manualt.Valaki nem tud egy cimet ahol lenne mert a hivatalos oldalon sincs.Esetleg valami támpontot hogy melyik programot milyen sorrendbe telepitsem.Sajna a Dosos idokben még nem volt gépem igy nem mozgok otthonosan ilyen környezetben. -
zizzenet #464 Tulajdonképpen igen. -
sajna fogalmam sincs mi lehet a baj.. sajat szoftverben is ezt csinalja es midnen jatekban? -
Énis soxor kipróbáltam, és semmi hatása nem volt, semmire. -
Nálam müködött nem is egyszer :D -
Majd megprobálok valamilyen alap hangkártyát beleszerelni hogy game porton keresztül tudjam összekötni.Remélem nem fog összebalhézni az alaplapi hangchippel.Meg majd külön particiora felrakom a ME-t. -
zizzenet #459 Szervusztok! Nemrég vettem egy SpeedLink Cougar SL-6630 Joyt. Nagyon királyos, egyetlen problémám van vele: amikor jobbra húzom a botot, vagy 5-10 fokot döntenem kell, mire reagál az elmozdulásra. Már ellentart a joy, de nem érzékeli a mozgást. A többi irányban viszont eléggé érzékeny, optimális. Mi lehet a hiba és lehet-e (akár mechanikusan) javítani a helyzeten?
Itt a joyról egy picike kép:
A segítséget előre is köszönöm. -
lehet ám hogy az USB és gameport átvitel között van igazan baja.. mivel a F16 FLC-t nem arra készítették, hogy legyen belőle USB-s kivitel mert az a Cougar lett végül. Nézz körbe a Frugalsworld fórumán ot lesz talán info rola..
www.frugalsworld.com
JA hogy nem tudsz angolul??:( Kár mert így nagyon nehéz ajánlani bármit is... -
Egyelöre még az a gondom ha mindent oda dugok ahova kell akkor nem tudom az egeret használni.Ha külön portra dugom az egeret akkor sem irja ki hogy uj eszközt talált.Probáltam kézzel beállitani a játékvezérlö fülön 3tengely 4 gombos cuccnak de kiirja hogy a gameport kiostási hiba nézek utánna az eszközkezelöben,de ott minden rendben.Egyébként ME alatt automatikusan felismerné?Milyen progit használata javasolt hozzá,mert azt nem adtak hozzá és most minden progit letöltök amit találok hozzá.Már megvan a foxtwo2.5 ez állitolag a legutolso cucc hozzá.Ebben a progiban ha megnyomom a gombokat némelyiknél kiir egy betüt, de a tengelyeket még nem tudom haználni.Találtam pár forumot ami a témával foglalkozi ugy mint az xp gond csak mivel nem tudok angolul ezért nagyon sok mindent nem értek belöle.Ha bármilyen hasznos infot tudnátok hozzá az jo lene.A gameport hiánya nem akadály?Mert azt USB átalakitoval tudom csak rádudni. -
hát nem tudom én akárhányszor használtam kompatibilitást eddig soha semmi hatása nem volt... -
Egy ötlet: probáld meg kompatibilitással installálni a drivert! Tehát a telepítő exe-n jobb klik, utána kompatibilitás, majd megfelelő win. Nem tudom sikerül-e, de annó azt hangoztatták, ha már a telepításnél ezt csinálja az ember, akkor az a progi utána végig a kijelölt winként ismeri fel az xp-t. -
erre csak egyet tudok mondani.. install 98 vagy ME és használd az alatt.. az F16 FLCs-t meg TQS-t programozottan CSAK ezen oprendszerek alatt fogod tudni használni... ez van sajna..:( -
Aztán közben eszembe jutott, hogy a logitechhez adtak ilyen átalakito.De még igy sem ismeri fel a windoz.SgtChrissel már 3 napja ezzel az F-16Flcs-vel küzdünk
.Már mindent összekötöttünk de az egér nem müködik és a vindoz se irja ki hogy uj eszköz.Bár a joy gomjainak a nyomkodására belép egy két progiba mintha egérrel kattintanák.
-
Énis ígyjártam sima NF7 2.0-val, vettem egy gagyi genius f23-t usb-re, de az hallottam a Mi**ral-ban lehet kapni ilyen gameport ->> usb átalakítót 2000 ft körül. -
Egy hatalmas gondom akadt egy joy beüzemelésénél.Mivel game portos a kicsike és az alaplapon nincs foglalata söt még alaplapi kivezetés sincs.NF-7S az alaplap.A kérdésem hogyan lehetne valamilyen más mondjuk USB-re átalaktani.Hangkártyát nem szeretnék venni, mert akkor le kéne tiltanom az alaplapit amin az optikai kimenet van.Olyan hangkártya amin szintén van digit kimenet az nagyon sokba kerül, ha csak olcsot veszek akkor oda az 5.1 :((.
Esetleg van olyan bövitökártya amin csak a game port van és PCI-os?
-
Már megoldottam:D Nem a driver a szennyedék, hanem a szoftvere, ami a működésének szempontjából totál felesleges, fogtam és deltete.Már nem fagy
-
neh ez a baj:)
-
Hali!
Van egy apró gondom egy Genius G09-D gamepaddal.Gameport-os kiszerelésű.Jó nagy kaki maga a joy, de azért ha már megvettem (5000 ft) csak szenvednék vele.A gond, hogy a legfrissebb driverrel reboot után (feltelepítés rendben megy) azonnal kifagy a Windows XP SP2.Valaki, valamit? -
Nem FFB-s. -
Hát igen, meg is vettem gyorsan. Azóta sem látok ilyesmi árban, sőt egyátalán sehogy nem látok wirelesst. -
6500-ér? hmm érdekes ár... -
de az nem rezeg... vagy igen? -
nekem is ilyen van, wireless. ezt tényleg mindenkinek ajánlani tudom.
6500-ért vettem apróneten, zsír új. -
Igazábó nemtom minek egy arcade játékhoz ilyen joy... -
ok :)
gondolom abba valósághűbb helifizika volt :) -
Ja sry nem olvastam az előzményt:) -
baromság.... csak rá kell érezni... Team Apache-ot a Wingman 3d-vel nyomtam... -
"helikoptert konyebb egerrel es billel iranyitani mint ezzel"
azt mindig is könnyebb volt, joy csak a repcsiknél előny :)