1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
-
Látod fent az Sg sorában azthogy Apró?? NA az ilyenket légyszi oda:) -
Marcus_ #356 1 db Saitek Cyborg Force Yostick 4 hónapos kítűnő állapotban forgós , rezgős 11 gombos ,telepítő lemezzel leírással eladó=)
Mail:[email protected] -
scirocco #355 Hi Steweee!
Én is ma vettem egy ugyan ilyen joy-t:)
Az a gondom viszont, hogy a 2-es gomb nem reagál a test során, míg az összes többi (további 11) igen. Nálad minden rendben e tkintetben?
Feltetted a gyári drivert vagy az XP-re bíztad a dolgot?
Előre is köszi a segítséget! -
Olyan válaszok is érdekelnek amiben megtudhatom , hogy azt hogyan lehet megoldani ha az egyik joy-hoz egy másik joy markolatát gázkarként használva az azon lévö plusz gombokat is érzékelje és használja a játék? -
Ki tudna segiteni képpekkel leirásokkal házi készitésü ill. átalakitásu joystick, gázkar és pedál mechanika ügyben?
köszi elöre is. -
felig off
nem tudtok olyan helyet, ahol vehetnek kabelt, hogy az Xbox kontrollert atalakitva PCn tudjam hasznalni???
neztem nagyobb boltokban, de nincs...
-
Nekem Logitech van szóval szerintem nem lenne kompatibilis a dolog. Ráadásul én nem használom a Logitech profiler programját hanem játékonként egyenként beállítgatom és úgy jó. -
A Profiler részén nem értem,nem tudom hogy lenne a legjobban irányítható?Nincs egy profil állományod? -
Mi a gond? -
köszi,megvettem,jó,csak nem tudom normálisan belőni!!
-
több ismerősöm is hazsnált ilyet és mind azt mondta, hogy vagy ilyet vagy a z EVO-t tanácsolni meri bárkinek... -
megnéztem és ez mutatkozott a legjobbnak ebben az árkategóriában!reméltem hogy olyan is ír aki már használt ilyet!azért kösz! -
Szerintem nem fogsz benne csalódni. De ugye megnézted a Saitek többi joy-át is és aszerint választottál, hogy neked melyik jön be a legjobban. Mert van 4-5 joyuk minimum a 6-12k-s kategóriában. -
steweee #344 nos és a magam speedlink blackhawk joystickjével meg vagyok elégedve, a 6.000 ft-os vételárat figyelembevéve. van rajta kicsi gomba (nem emléxem mi a neve annak) meg twistes, illetve force vibrationos, bár ez a funkció inkább csak hangzatos, nem sokat érezni belőle. masszív,igen jó fogású és kinézetű, viszont kicsinek találom a talpazatán lévő helyet, kényelmetlen az azon lévő gombokat nyomogatni és borulékony, ami igen zavaró ha nincs vhogy erősen lerögzítve. bár a médiamárktba is szétnéztem mik vannak, és a sokkal drágábbak is hasonló betegségekkel küzdenek, ráadásul igen törékenynek látszanak. ez már leesett az asztalról a csempére, és semmi baja. -
Srácok,sziasztok,én most veszek egy saitek cyborg 3d platinumot,erősítsetek meg benn légyszi,hogy a maga kategóriájában ez jó joy ugye?
köszike!
-
http://www.goflightinc.com/products.html#Rudder -
Szmuki #341 ha Valakinek van valami jó pedálja és eladó /thrustmaster elite vagy hasonló színvonalú/ az ne kiméljen. írja meg erre a címre :[email protected] -
The L/R buttons can be used as rudder, = A bal jobb gomb használható ruddernek. A Twistet szokták ruddernek ajánlani ezt ilyen könnyen meg lehet fejteni. -
steweee #339 http://www.meroncourt.co.uk/prodview/59 -
steweee #338 Black Hawk Joystick [SL-6637]
The all-round joystick for your PC! The rubberised grip offers a firm grip in thrilling game sequences. Due to the twist function you can use the stick e.g. for controlling all-round view. A Coolie hat, Turbo fire and precise throttle control offer additional functions for every game. A great advantage: The L/R buttons can be used as rudder, e.g. for flight simulations, and the eight-way direction control offers additional direction buttons.
Compatible with: • PC Equipment
Product Features/Specifications
USB joystick
Force Vibration
Grip with twist function for controlling all-round view for example Coolie hat
Precise throttle control
Twelve firing buttons
Turbo fire
Eight-way direction control
L/R button with rudder function
Rubberised surface
-
steweee #337 nem twistes? hogyhogy? ez biztos ? -
ennek is az a baja, hogy téyleg jó sok gombja van, de hiányzik a Twist.. anélkül meg nagyon nem fogsz repszimet repülni soha.. máshoz meg mineka Joy?? ara ott az egér meg bill combo:) -
antijedi #335 tetudod..., én biztos kihagynám :) -
steweee #334 nem a force vibration miatt, nem is tudtam hogy van ilyesmi benne, meg hogy mi az. viszont elég komolynak tűnik és van rajta egy csomó gomb, ami később még egyes játékoknál jól jöhet, kiváltva ezzel a joy+bill konfigot csak joyra. és csak 6.000 ft. sztem érdemes megpróbálni. mindenképpen leírom a tapasztalataimat róla ha megjön -
antijedi #333 csak annyit hogy a force vibration nem egyenlő a force feed back-el...
szvsz ez az amit akkor se ha ingyen adják..., vagy rendes ff vagy semmi :) -
steweee #332 speedlink blackhawk. ezt néztem ki magamnak. kinek mi a véleménye róla? és csak 6000 ft
http://www.casetech.co.uk/product_info.php/products_id/1803 -
antijedi #331 ki be lehet de ha nem használod csak pénzkidobás... és ffes joyok bőven 10 felett :P -
steweee #330 ha force feedbackes egy joy azt ki-be lehet kapcsolni? mert akkor inkább azt. -
antijedi #329 jah végülis evonak a talpazat mindkét odlalán csak 3-3 gomb van... :PPP -
ez is érzés szerinti.. én pl.: ki nem állhatom a force feedbacket mert szerintem csak a precizitás rovására megy.. van aki meg imádja.... -
steweee #327 és bevált? elégedett vagy vele ? hiányolom a talpazat oldaláról a tűzgombokat, némely játéknál jól jön a sok gomb, mert akkor nem kell a billentyűzete konfigolni, pl x2 treat. a force feadback ugye azt jelenti hogy rázkódik ? jó egyébként? megéri emiatt a drágábbat venni? -
antijedi #326 itt nézelődj
ez oylan 6k körül van
Cyborg 3D USB Gold
én iylet vettem utoljára 8700ért asszem:
Cyborg evo -
steweee #325 no jó, akkor vki javasoljon már saitek joyt ami twistes és 10.000 alatt van az ára. de pontos típusmegjelölés kellene, mert miskolcon SEMMILYEN választék nincs, meg kell rendelni, és csak úgy tudom. és hogy mennyi a budapesti ára. az plusz kb 500-1000 ft ami elfogadható ha rátesznek. egyébként és a desert combatot próbáltam egér bill kombóval, de nagyon nem ment a dolog. és úgy is kell egy joy a pacific fightershez -
antijedi #324 mellesleg bf-hez joy-t elfelejteni, annak oylan oltárian fos az egész irányitása, ráadásul full unrela hogy semmi értelme joy hozzá, ahoz bőven elég aze gér + bill (joyal még szarabb is, pl nem kezeli a gázt normálisan, elgalábbis amikor még én probáltam, meg hasonlok...) -
antijedi #323 saiteknek is van már twistes 6k-tól asszem... -
NEm tudom én évek óta egy magasabb árkategóriájú Joy-t használok Antijödi-t kérdezd:) De az is olyan 9 körül lehet... Ismerőseim ódákat zengtek erről az új összecsukogatható Saitek csodáról.... De nézz körbe... Logitceh-et ne vegyél semmiféleképpen... -
steweee #321 és mennyinél kezdődik egy ilyen twistes joy ? azért az is számít! legfeljebb helikopterrel nem leszek olyan jó. bár ha a saiteket ennyire dícséritek, akkor 10e-ig meggondolom hogy vegyek e abból egy jót -
mindenhol ki tudod használni ahol 3 féle irányú folyamatos ellentartásra van szukséged... Helicopterhez tuti mert különben hogyan fog forogni a tngelye körül??? Ott is van oldalkormány meg a Battlefieldben is használ oldalkormányt... -
steweee #319 azt hol tudom kihasználni hogy lehet a tengelye körül csavargatni a joyt? gondolom repcsis játékoknál vhogy, de nem játszottam eggyel sem. nekem csak a BF desert combathoz kellene hogy tudjak repcsit meg helit normálisan vezetni, mert billentyűvel csak repülővel tudom menni és ott sem légiharc hanem csak desszantozás céljára. bár igaz ami igaz szivesen kipróbálnál az il2 sturmovikot és kiegészítőit is, de még csak nem is installáltam joystick hiányában -
antijedi #318 mitöbb én el se kezdem rendesen!!! :D