1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
-
neuro #437 A tengelyek működni fognak, csak nem tudsz makrókat rendelni a gombokhoz, így a joy összes extra funkciója elveszik :(
Egyébként gondolom működik PS2-vel is bár én azzal nem próbáltam. -
most ilyenunk van:
nagyon zsir! forgathato tengely, toloero szabalyzo meg csomo gomb.
a force feedback nagyon eros es zsir...az egyetlen bajom hogy a battlefield 2 nem tamogatja az FFB-t es a helikoptert konyebb egerrel es billel iranyitani mint ezzel.. viszont a vadaszgepeket jobban lehet vele iranyitani de azokkal nem jatszom...
amugy tuti zsir lenne:)
aki szereti a joy os jatekokat az ilyet vegyen mert kenyelmes, preciz, allithato gombdolesek, allithato csuklotamaszto, rezeg mint az atom, konnyu es... szep:)
-
Aha. De ettől még azért használható lesz ugye? És a billentyűzetből a P/S-2-es változat már nem jó? Csak a megelőző változatú, az a bumszlib? (szaknyelven...) Van ilyen vissza alakító? Mert olyan ami a régiből csinál P/S-2-őt olyanom van, de visszafele??? No mindegy azért köszönöm, és ha valami még eszedbe jut, tudod... :-)
Csá -
neuro #434 Nekem is volt FLCS-em. Nincs hozzá XP-s driver, ezért a programozhatóság nem fog működni sajna.
Ha jól emlékszem a bekötésre, a billentyűzet csatlakozója és a gázkar megy a joy-ba, a joyból az egyik a gameportba a másik a billentyűzet helyére. -
Üdv mindenkinek!
Segítségetek szeretném kérni. Beszereztem 5000Ft-ért egy Thurstmaster F-16 FLCS joystick-et meg egy hozzá való TQS gázkart. De nem találok hozzá manualt, hogy mit s hogyan kössek be a PC-be, illetve hogyan ismertessem fel?! Mert annyi kábel lóg belőle, hogy csak na... Van gameport, serial port, P/S-2 ... Mit hogyan hova? Van ilyen valakinek? Tudja használni WinXP SP2 alatt? Mert driver csak a Win98-hoz van, legalábbis ezt találtam eddig.
Jó lesz kép, link meg bármi egyéb ötlet.
-
Mediamarkt-ban van belőlük egy rakat, legalábbis itt fehérváron, de gondolom a többiben is, nézz el a legközelebbibe. :) -
Avalanche73 #431
Sziasztok!
Régi Commodore-os játékokkal szeretnék játszani a PC-men emulátorprogramon keresztül, jópár joystickot, gamepadet kipróbáltam, de egyikkel sem lehet igazán jól=pontosan vezérelni a játékokat analóg mivoltuk miatt (lassú reagálás).
Keresgéltem a Neten olyan joystick után, ami viselkedésében megegyezik az egykori Commodore-os joystickokkal, azaz mikrokapcsolós, és találtam egy egész jót, a Speedlink cég SL-6602-es típusú joystickját. Egy problémám van : nem tudom, hogy idehaza lehet-e kapni! Tud esetleg valaki róla, hogy honnan lehetne ilyen joystickot szerezni?
A Google-ön keresve nincs magyar oldal, ahol említést tennének errol a joyról, az amazon pedig tudtommal nem szállít Magyarországra hardvert... egyéb ötlet?
Köszi a választ elore is, mindenkinek további szép napot!
Avalanche73
-
nekem birta úgy másfél hétig...és neten is mindenki panaszkodik rá... -
H4ngman #429 Azt hiszed örökkké jó lessz ??
Tévedsz egy idő után (ha sokat játszol) tönkre fog menni.
Aztán késöbb neked is ugrálni fog az x és y tengelyen
-
Na most szétszedtem, szereztem kontaktsprayt, és jól befújtam vele a potikat, és frankón műxik
-
Majd lesz rosszabb, újonnan mind jó
-
Csima #426 Tegnap vettem pont ilyet. Szerintem kutyabaja. 6,5-ért megéri.
-
ilyen joyt ne vegyen senki, x tengelye gyárilag egy nagy hányadék:
Logitech Attack 3 -
H4ngman #424 Látod azt a Turst predator joystickot nekem olyan volt :) !!!
Ugyan ez volt a gondja ami a tiédnek csak egy idő után mindkét tengelyen ugralttttt !!!!
Holnap azt hiszem megkapom a cyborg evomat !
Szerintem te is vehetnél eggggggggyet 10000 körül van.
Nem szabad olcsó szart venni semmiben se !!!!! -
H4ngman #423
Ezt halgasd meg :
Az egyik gyökér haveromnak is ilyen joyja-van és azt mondta, hogy nagyon kiraly joystick! :)
Magyaráztam neki mitől szar de ő azt mondta, hogy milyen kiraly és ez a legjobb joy a világon. LOLOLOLOLOL -
Ja ilyen és, már használhatatlan, tesztnél x tengelyen lefelé összevissza ugrál a középpont és az teszrész alja között. -
H4ngman #421
ilyen? -
H4ngman #420 mutatom is milyen a tiéd :)
-
Má vettem sajnos 3/4 éve :P De az enyém nem ilyen színes, tökfekete az egész. Énis tapasztalatból mondom, hogy egy sz*r, dehát eccerre nemlett gémportom, és kellett egy usb-s joy :( -
neuro #418 ok most már tudjuk :) -
H4ngman #417 SAITEK a kiraly ! -
H4ngman #416 Ettől is !!! -
H4ngman #415 -
H4ngman #414 Ez is egy szar óvakoDJatok tőle !!!! -
H4ngman #413 -
H4ngman #412 2000-3000 ft -ért senki ne vegyen joyát !! -
H4ngman #411 Ez egy szar !!!
Tapasztalatbol mondom
genius-f23
Senki se vegyen ilyet még sanyix se :) ! -
H4ngman #410 -
Na azért egy öszvér megoldást azért sikerült összehozni.A bal shift lenyomása után a hat switch fel le mozgása a flapot a jobbra balra a propellert állitja.Az alapbeállitásnál még nekem is be kell állitani a körbenézést.Ezért elkültheted nyugodtan legalább tudok mihez viszonyitani :). -
Az én F23u-m nemhúz semerre, de emelkedésnél összevissza rángat y tengelyen a negatív tartományban... Valamelyik irányba húzást meg lehet oldani egy trimmeléssel. -
neuro #407 olyan profilom van, amiben a hat switch úgy működik mint az egér, azaz lehet vele nézelődni, illetve a bal shift középre hozza a nézőpontot -
ctrlH #406 Elmondom joystikos tapasztalatomat.
Vettem 1 Logitech Attack 2 joyt ami kb. 6 hónapig bírta. Utána nem lehetett úgy kalibrálni, hogy mindig balra ne húzón. Nagy szar az egész. Lecseréltem egy Saitek ST290-re ami mai napig jól bírja, bár időnként ezt is kalibrálni. -
Köszi hogy megnézted legalább tudom hogy nem én rontottam el valamit.Esetleg valami saját profilt tudsz küldeni? -
neuro #404 Hiába jelöltem ki, hogy a SHIFT+Throttle egy új tengely, a játékban nem veszi észre :(
Szóval nekem nem jött össze... -
neuro #403 ez jó kérdés, még nem is próbáltam ilyet, hogy shiftezni egy tengelyt... holnap megrpóbálom én is aztán majd megírom sikerült-e valami összehozni :) -
Elméletileg a játékban elöször fel kell ismertetned a kívánt tengelyt... tovább nem nagyon tudom... (max shift-el együtt betöltött profillal) -
Egy 22-es csapdájába kerültem.Tud rajtam valaki segiteni?Még mindig a joy beéllitással szenvedek.A propeller állitást akarom beállitani a gázkarra, de a progi control menuében a hotas controlnál nincs definiálva semmi,és amig nincs ott semmi addig nem tudom a joy szoftverében sem hozzárendelni.Mert ha megmozditom a gázt akkor elveszi a powertöl azt a tengelyt.Tehát tömören a gázt és a popellert uarra tengelyre szeretném tenni és a kettö között a shift gombal váltogatni.
Mit lehet ilyenkor tenni?
-
Thx. -
100kohm-os szokott kelleni... -
Ja nekem pont ilyenem van, és nagyon nem éri meg, egy rakás sz*r. Bár most arra gondoltam szerelek bele normális potmétert, de a bennelevőn csak egy ufós márka van, meg az hogy B100K ebből meg nemnagyon tudom milyen poti kell bele :(