Nagy joystickos topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

examinee
Tud valaki olyan Budapesti céget akitöl jelen pillanatban tudnék vásárolni egy Logitech Cordless Rumblepadot????

ghost cb
Evo sztem.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Tikal
minen mozgathato rajta, tehát beállithatod a saját kézmagasságodnak, jobbra balra stb

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

8200 Ft

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nem csak jólnéznek ki hanem a 3d gold az jobb és balkézel is kényelmes ami nem minden joyra mondható el..., a másikat nem tom de a legtöbb saitke joy "kétkezes"
meg állitolag elég strapabiroak is, szal állitólag elég jók

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tikal
a 3D az kb8000 az evo meg 10.000, pontosan nem tudom, mert csak neten találtam egy két árat, nálunk boltban nincs.

ghost cb
Aha, megnéztem. Jó kis joy-ok, legföképpen jol néznek ki , nekem az evo jobban bejön. Egyébként milyen árban veszed ezeket?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Tikal
saitek 3d gold vagy cyborg evo között gondolkodom... többre most nincs money

ghost cb
Saitek elég jó. Szvsz jobb mint a Logitech. Meg mostmár inkább FFB-est kell venni, és abba már Saitek-et érdemesebb.

Tikal
saitek joyok milyenek? jofélék? 😊

ghost cb
Akkor a programba nem tettek ilyen lehetõséget!

Persze, fifa2003-mal simán megy, és a többi progival is...

Est Sularus Oth Mithas

ghost cb
És a Windows látja a gamepadot? Mert ha igen akkor pass! Biztos nem támogatja a progi.

a bill.-t tudom így módosítani (1.1 patch) de a gamepad gombjaira nem reagál...

Est Sularus Oth Mithas

ghost cb
Szerintem a FIFA2004-gyel van a Gáz Géza... Elvileg amikor rányomsz, hogy módosítani kívánod az adott billentyût, és lenyomod a Gamepadod gombját akkor annak azt fognia kéne... Lehet hogy nincs a játékban ilyen mód. Amugy pass.

amúgy ott is fel van téve ez a kérdés, de ott nem igazán foglalkoznak vele...

Est Sularus Oth Mithas

amugy ez szvsz közelebb áll a fifa2004 topichoz mint ehez...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nincs olyan lehetõség... 😞
Szépen kiírja a bill. kiosztás felett, hogy billentyûzet, de nem lehet átváltani gamepadra

Est Sularus Oth Mithas

ghost cb
A Joystick az egy pozicionáló, a gamepad pedig egy karakteres periféria! Vagyis legközelebb a kormány és az egér áll a legközelebb hozzá. De mindkettõ periféria !

Van olyan options, hogy a bill. helyett gamepadot választod ki a controlls-nál?

Sziasztok!

Tudom, ez egy joystick-os topic, nekem pedig gamepad gondom van, de ez áll hozzá a legközelebb. Szóval van egy Saitek P2500-as gamepadom, de nem tudok FIFA 2004-el játszani vele, mert marha hülyén osztja ki a gombokat saját maga. Fent van az 1.1 patch hozzá, de ott csak a bill.-t lehet állítani, Tud valaki segíteni??
Elõre is köszi

Est Sularus Oth Mithas

mindegy, nem kell komoly.sosem játszok szimulátorokkal.csak a bf-hez kell, mert nem tudok billentyûvel repülni.de bejártam jópár boltot, olyan kis gyengusz joystick-eket gyártanak manapság.ez az egy tûnt masszívnak, és a tûzgombok fogása is jó volt, de sajnos csak a kiállítási darab volt belõle

CSOCSO
ujratettem a win-t es muxik a GC kontrollesem a gepemen.. LFS-t probaltam ki.. es most teszem fel az MGS2-t.. LFS kurvajo volt!!!!!!!!!!!!!
Aquli
De olcsó. És végülis használható. De ha komolyabbat akarsz, akkor tényleg nem érdemes.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

ghost cb
Genius az gagyi.

genius fx 31-rõl kinek mi a véleménye? 4,000 ért fõleg?

Falconer
A Jostickok közül a Logitech Wingman Force a király.
A Fligyt Simulatorban amikor egy Jumbót vezetsz úgy tépi hogy alig lehet tartani.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Dj Révész
Ja a maffiát már kitekertem! Nagyon faca vót! De a gta-val kapcs el kell hogy keserítselek, mert nálam analóg a kormány, csak a pedálok nem mennek a kocsikban. De gyalogosan még azok is!

Nekem is van egy kormányom és próbáltam én is hsználni a GTA-ban. A gond az, hogy a játék nem támogatja a kormányt 😊. Úgy kezeli mintha egy gamepad lenne.
Nem vetted észre hogy amkior pl.: jobbra tekered a kormányt akkor nincs különbség a között hogy félig vagy tövig tekered azt. Tehát fullra elekezd a kocsi kanyarodni függetlenül attól hogy mennyire tekered meg azt. Szval szerintem mondj le a kormányról a GTA-ban vagy játsz a MAFFIA-val az támogatja,s király játék! (csak lassúak a kocsik)
Dj Révész
Sziasztok! Van egy ms sidewinder racing wheel kormányom, és a GTA Vice cityben nem mûkszik a pedál. Mi lehet agond?

CSOCSO
vettem egy atalakitot a GameCube joyomhoz😊))
a sajat gepemen meg nem tudtam meglesni usb problema miatt.. de az ocsem gepem meglestem a ford racing 2 demoban es eleg allat..!😊 az analog karok is normalisan mukodnek
2x 😞

Hela!
Most leszedtem a legujabb Wingman drivert es mar jol calibralta. De azt nem ertem, hogy eddig miert volt akkor jo?

4 honapos a joy 😞

nem hiszem hogy elromlott volna, mert vigyaztam ra.

a koszolodas dolog elofordulhat, csak mivel garis igy nem tudom mi legyen :[

4 honapos a joy 😞

nem hiszem hogy elromlott volna, mert vigyaztam ra.

a koszolodas dolog elofordulhat, csak mivel garis igy nem tudom mi legyen :[

ghost cb
Ja egyébként sikerült kalibrálni, csak kb 4-5 percig kell mozogni az X-ben! De még minig lötyög...

ghost cb
Gyári cd-vel elvileg lehet kalibrálni! Valami mechanikai gáz lehet vele, mert az automata kalibrálásnak föl kéne ismernie meddig húzod el balra, vagy jobbra.
Talán koszos, és a "golyó" nem hajtha tovább a "fogaskereket" és megkéne tisztítani. Csak ezt meg azért nemhiszem mert jobbra jó... Probáld megtisztitani, v. gyári cd-rõl kalibrálni!

Udv sracok :]
Van egy "apro" problemam.
Van egy Logitech Extreme 3D Pro joyom (amin van csur is 😊

Eddig faszan ment, de soha nem voltam kibekulve az "automata kalibralassal".

Mindent jol mukodik, kiveve a hossziranyi tengely (Z). Eddig normalis volt, de mostmar balra teljesen kiter, jobbra meg nem. Miert?

Nem lehet kalibralni, mert automatan csinalja.

Van valakinek valami otlete, mihez kezdjek? 😞

gyraph
Tudom ez joystick-os topic, en meg gamepad-rol akarok kerdezni, de ezert nem akartam kulon topicot nyitni...
Nekem egy Logitech Cordless Wingman Gamepad-em van, amin ket analog kar van. Kifogyott az elem benne, kicsereltem es akarom tovabb nyomni a gamet, de az autoversenyben a kormany mar igen csak felrehuzott, ezert kileptem es gondoltam winbe megnezem mi lehet...beleptem a jatekvezerlohoz es mar latom is, hogy mind a ket kar jobbra huz, az egyik jobban mint a masik 😊 .
Drivercsere, elemcsere, meg egy masik gepre is feldobtam es ott is ez a helyzet...szoval olyan mintha mar 2eve nyuznam es a tengely el lenne benne tolodva, nade kb. 1 honapos es nem fociztam vele 😊 . Mi lehet ilyenkor a gond? Garancia van meg ra siman, szoval nem gond visszavinni.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

hmm, hát érdekes eset, az a gáz hogy még magamelé se tom képzelni hogy milehet a gáz mert iylen kalibrálót még nem láttam soha... :/

ghost cb
de van. kicsit olvass vissza, pontosan leirtam mi a baja, segítséget még mindig elfogadok

nem tod configolni? nincs saját progija vagy valami?

ghost cb
Bazz nemtudom. tényleg nem, mert nemtom konfigolni, akkor peszte tudnám ha egy csikon ottlenne egy k csuszka amit huzogatva betudok állítani.

hmm, ako mégse érted, 50%nál egy joyt már el lehet dobni... 😊

ghost cb
ja teljesen érthetõ, kb 50 %os az elmondásod alapján. 40-50 %.

a holttér az az amikor elkezded nagyon picit mozditani alahelyzetbõl valamere és hogy menyi idõ mulva reagál szal ha félig bedöntöd a joyt és csak ako veszi a lapot az kruva nagy holttér ha meg ép hogy csak hozáérsz és egytized mm-et moccan csak már "reagál" a cucc akkor emg szinte nicns is, remélem érthetõen modntam 😛

ghost cb
Egész jól teljesít, a repülõszimulátorokban (a LonkOn ban próbáltam) is, dek nemtudtam kalibrálni.
Nemtom, a holttér az az ahol már nem reagál, mert akkor asszem nincs, de ehez nem értek

malter
vettem 1 saitek joy-t van rajta gázgar,de nem tom használni,a kalibrálásban tökéletesen müxik,de a gamák nem érzékelik,mi lehet a problemo?probáltam il2 sturmovikkal,meg valami másik profi repülöszimmel,de egyik sem látja a beállitásokban,vagyis azt látja hogy van gázkar,de hiába mozgatom,nem reagál
hmm, az milyen bot? mert láttam hogy 16k körül van, hogy teljesit, mekkora a holttere stb? 😊

ghost cb
ja az lehet

I.C.ram
Ja csak igazi repcsiben tök szimmetrikus a botkormán 😊
ghost cb
ja ésnem balkezes. Dehát igazi repülõben sincs bal, és jobbkezes fülke