1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
  • Bucser
    Így igaz.. ízlésekés pofonok.. Te számolsz arra, hogy egyszer abbahagyod a repülést én nem:)
  • antijedi
    melelsleg ez télleg nézőpont kérdése..., én meg nem vennék 20k felett joy akármilyen jó is az... :)
  • antijedi
    és tud annyit mint ezek de szerintem többet is :)
  • antijedi
    saitek is van 6k-ért...
  • Bucser
    Ez megint aznn múlik ki mennyit szán egy joyra:) Én pl nem vennék 10 alatt joyt még ha ingyen adják akkor sem...
  • antijedi
    ráadásul trust joyokról mostanában em sok jót hallani emlékeim szerint,a másikról még csak nem is hallotam soha...
    én tuti saiteket vennék de szived joga :)
  • Bucser
    hogyha megfogod akkor nem cak előre-hátra és jobbra balra tudod húzni, hanem a botot meg tudod csavarni a tengelye körül.
  • steweee
    mit jelent az hogy twistes?
  • Bucser
    sajnos semmit... én tutira valamilyen twistes joyt vennék.. ezt tudom csak mondani...
  • steweee
    lécci segítsen vki gyorsan. két joy között hezitálok. az egyik egy speedlink blackhawk 6.000 ért, a másik egy trust qz 501 predator 5.000 ért. mind a kettő kellően masszív és erős/nagy talpazatú, viszont a truston elég kevés a tűzgomb, mindössze 5, meg alul a throttle állító görgő. a másikon rengeteg a gomb. én szívem szerint a blackhawkot venném, viszont a másik joyt ideadják rögtön egy bizományiba beadott alkatrészért cserébe, így nem kell várni rá míg elviszik. ki mit tudna mondani a két joyról ?
  • antijedi
    * a potiknak... :P
  • antijedi
    vagy öncse ki a belsejét ólomal mi :PP
    bár ez lehet nem tesz jót apotiknak :D
  • Bucser
    Kösön az aljára egy téglát:D
  • antijedi
    jah egyetértek :) azért tedd hozzá hogy aki erős/strapabiró cimszó alatt a nehéz talpazatu joyokhoz szokott annak viszont necces mert saitekek nem túl nehezek, ettől még ugyan erősek és strapabiróak csak valaki egyből a nehéz talpazatot is beleérti ebbe :P
  • Bucser
    Hát mivel manapság az ismeretségi körömben a logitechben mindenki csak csalatkozik javasolnám Saitek bármelyik joystickját.. eszméleenfaszás kis joyokat csinálnak és van amelyik átállítható balkezesnek is:)
  • steweee
    nekem egy egyszerű, erős/strapabíró és viszonylag olcsó joy kellene. repcsiszimulátort csak próbaképpen játszottam, úgyhogy nem kell egymillió tűzgomb rá. tud vki vmit ajánlani?
  • antijedi
    miért? x52 többet tud és "fullosabb" :P
  • Marcus_
    köszi valszeg sitek cyborg 3d force lesz
  • antijedi
    innét pl a x52 vagy az x45... :)
  • Marcus_
    Sziasztok!

PLS adjatok tanácsot manapság milyen fullos jostick-ot érdemes venni?

Az ára mellékes lényeg h twistes usb-s legyen és több gombos

Köszi
  • antijedi
    gúgli a legjobb barátod...
  • Chappy
    nemotm a címét
  • antijedi
    genius honlapját probáltad már?? ...
    ha meg ott nincs akkor szvsz kuka...
  • Chappy
    hi!

van egy Genius Flight2000 F-23-as joystickom, de nem tudom feltenni XP-re (pro-ra)! 1998-ban készült, és a telepítő CD-je a 95-öt és a 98-at támogatja. honnan tudok leszedni hozzá telepítő progit???
  • Lammer
    jaaaaah
  • Bucser
    SWOS ez a sensi soccer?????
  • Lammer
    ööö már írtam...
    SWOS 96/97 legfrisebb mai játoksadatbázissal...
    tudom nem vagyok normális, de a mai napig a legélvezetesebb,legjácccchatóbb focigame...
    ez van...
  • antijedi
    nemtom nem ismerem, de azt se tom miér tiylen joy kell neked :D
  • Lammer
    huuh pclandon találtam ezt, szerinted ez kell nekem?
    Rockfire AVANT GARDE JOYSTICK
  • antijedi
    www.depo.hu
    www.pcland.hu
    www.google.com :) ...
  • Lammer
    kösz!
    de gondoltam van olyan arc aki tud KONKRÉT helyet esetleg... ;)
  • antijedi
    szarintem még létezik olyan fapados joy, nézz meg pár online boltot :)
  • Lammer
    hamár dzsojsztikkkes topik, akkor kérdésem lenne, szerintetek van gameportos(tehát no usb) OLYAN DIGIT joy, ami volt anno C64+Amigához???
    Nekem(most lehet röhögni) SWOS-hez kéne PCn...
    5let?
  • antijedi
    akkor ott elég is lesz..., nem tom feltünt e de ez a fórum nem reklámfelületnek lett kitalálva :)
    arról nem is beszélve hogy aki ilyet akar nézni akkor az emgnézi az apro-t de pl én is akarok joy-t venni, lehet hogy még ffb-set is, de tuti nem ilyen állitólag "nem használt" cuccot fogok venni ... :)
  • ghost cb
    ott is megtalálod : )
  • antijedi
    izé kezd elharapózni a reklámozás..., erre van az apró... :)
  • ghost cb
    #137 bocs.
  • ghost cb
  • Magnetic
    Sziasztok!

Akit érdekel egy Logitech Wingman Force 3D küldjön egy üzit.
    Nem használt darab.

M.
  • kalimpa
    Na közben megtaláltam a megoldást...firmware hiba. Megy szépen vissza a boltba, ott meg majd kapnak egy jó nagy lebaszást, amiért eladták, holott már 1 éve tudni, hogy hibás sorozat.