1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
-
Így igaz.. ízlésekés pofonok.. Te számolsz arra, hogy egyszer abbahagyod a repülést én nem:) -
antijedi #316 melelsleg ez télleg nézőpont kérdése..., én meg nem vennék 20k felett joy akármilyen jó is az... :) -
antijedi #315 és tud annyit mint ezek de szerintem többet is :) -
antijedi #314 saitek is van 6k-ért... -
Ez megint aznn múlik ki mennyit szán egy joyra:) Én pl nem vennék 10 alatt joyt még ha ingyen adják akkor sem... -
antijedi #312 ráadásul trust joyokról mostanában em sok jót hallani emlékeim szerint,a másikról még csak nem is hallotam soha...
én tuti saiteket vennék de szived joga :) -
hogyha megfogod akkor nem cak előre-hátra és jobbra balra tudod húzni, hanem a botot meg tudod csavarni a tengelye körül. -
steweee #310 mit jelent az hogy twistes? -
sajnos semmit... én tutira valamilyen twistes joyt vennék.. ezt tudom csak mondani... -
steweee #308 lécci segítsen vki gyorsan. két joy között hezitálok. az egyik egy speedlink blackhawk 6.000 ért, a másik egy trust qz 501 predator 5.000 ért. mind a kettő kellően masszív és erős/nagy talpazatú, viszont a truston elég kevés a tűzgomb, mindössze 5, meg alul a throttle állító görgő. a másikon rengeteg a gomb. én szívem szerint a blackhawkot venném, viszont a másik joyt ideadják rögtön egy bizományiba beadott alkatrészért cserébe, így nem kell várni rá míg elviszik. ki mit tudna mondani a két joyról ? -
antijedi #307 * a potiknak... :P -
antijedi #306 vagy öncse ki a belsejét ólomal mi :PP
bár ez lehet nem tesz jót apotiknak :D -
Kösön az aljára egy téglát:D -
antijedi #304 jah egyetértek :) azért tedd hozzá hogy aki erős/strapabiró cimszó alatt a nehéz talpazatu joyokhoz szokott annak viszont necces mert saitekek nem túl nehezek, ettől még ugyan erősek és strapabiróak csak valaki egyből a nehéz talpazatot is beleérti ebbe :P -
Hát mivel manapság az ismeretségi körömben a logitechben mindenki csak csalatkozik javasolnám Saitek bármelyik joystickját.. eszméleenfaszás kis joyokat csinálnak és van amelyik átállítható balkezesnek is:) -
steweee #302 nekem egy egyszerű, erős/strapabíró és viszonylag olcsó joy kellene. repcsiszimulátort csak próbaképpen játszottam, úgyhogy nem kell egymillió tűzgomb rá. tud vki vmit ajánlani? -
antijedi #301 miért? x52 többet tud és "fullosabb" :P -
Marcus_ #300 köszi valszeg sitek cyborg 3d force lesz -
antijedi #299 innét pl a x52 vagy az x45... :) -
Marcus_ #298 Sziasztok!
PLS adjatok tanácsot manapság milyen fullos jostick-ot érdemes venni?
Az ára mellékes lényeg h twistes usb-s legyen és több gombos
Köszi -
antijedi #297 gúgli a legjobb barátod... -
Chappy #296 nemotm a címét -
antijedi #295 genius honlapját probáltad már?? ...
ha meg ott nincs akkor szvsz kuka... -
Chappy #294 hi!
van egy Genius Flight2000 F-23-as joystickom, de nem tudom feltenni XP-re (pro-ra)! 1998-ban készült, és a telepítő CD-je a 95-öt és a 98-at támogatja. honnan tudok leszedni hozzá telepítő progit??? -
jaaaaah -
SWOS ez a sensi soccer????? -
ööö már írtam...
SWOS 96/97 legfrisebb mai játoksadatbázissal...
tudom nem vagyok normális, de a mai napig a legélvezetesebb,legjácccchatóbb focigame...
ez van... -
antijedi #290 nemtom nem ismerem, de azt se tom miér tiylen joy kell neked :D -
huuh pclandon találtam ezt, szerinted ez kell nekem?
Rockfire AVANT GARDE JOYSTICK
-
antijedi #288 www.depo.hu
www.pcland.hu
www.google.com :) ... -
kösz!
de gondoltam van olyan arc aki tud KONKRÉT helyet esetleg... ;) -
antijedi #286 szarintem még létezik olyan fapados joy, nézz meg pár online boltot :) -
hamár dzsojsztikkkes topik, akkor kérdésem lenne, szerintetek van gameportos(tehát no usb) OLYAN DIGIT joy, ami volt anno C64+Amigához???
Nekem(most lehet röhögni) SWOS-hez kéne PCn...
5let? -
antijedi #284 akkor ott elég is lesz..., nem tom feltünt e de ez a fórum nem reklámfelületnek lett kitalálva :)
arról nem is beszélve hogy aki ilyet akar nézni akkor az emgnézi az apro-t de pl én is akarok joy-t venni, lehet hogy még ffb-set is, de tuti nem ilyen állitólag "nem használt" cuccot fogok venni ... :) -
ott is megtalálod : ) -
antijedi #282 izé kezd elharapózni a reklámozás..., erre van az apró... :) -
#137 bocs. -
#236 -
Sziasztok!
Akit érdekel egy Logitech Wingman Force 3D küldjön egy üzit.
Nem használt darab.
M. -
kalimpa #278 Na közben megtaláltam a megoldást...firmware hiba. Megy szépen vissza a boltba, ott meg majd kapnak egy jó nagy lebaszást, amiért eladták, holott már 1 éve tudni, hogy hibás sorozat.