1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
  • Bucser
    Jó kis egér semmi különbség nincs a kábeles és nem kábeles közt használati érzetben:) Na ez jól megaszondtam:) MW4-ben baromira darabosan fordult meg egyszerűen össze vissza ugrált.. NEm lehetett rendesen kalibrálni..
  • ghost cb
    Még annyit mondanék, hogy azota sem használtam, és ennek is ALAPHELYZETBEN gyenge a középállása, de a FFB rásegítés után én nem éreztem problémát a középállásra, és másra sem, ha gondolod.
  • antijedi
    nekem mx 500. nem csipem rádiós frincfrancokat :)
    mw4nek meg mi baja vele?
  • Bucser
    én Logitech MX 700-ast használok egy éve... eddig semmi bajomvele:) egyedül az MW4 nem komálta:)
  • guardian hero
    Sőt, van is annyi. És az egereim is mindig kibírtak 2 évet, akkor is inkább az elkoszolódás miatt cseréltem őket - ezek alap Genius rágcsálók voltak. A mostani optikai Genius-t még ez a veszély sem fenyegeti, szóval remélem húzza még pár évig :)
  • guardian hero
    Nekem az első (noname) billentyűzetem még mindig tökéletesen szuperál, pedig már lassan 10 éves :)
  • antijedi
    hát lehet nemtom, minden esetre az én egerem meg billem is max 1-2 éves és mégsincs semmi bajuk, igaz potméter sincs sok bennük elvileg :)
  • Bucser
    az elmúlt 1-2 évben süllyedt borzalmas mélységekbe a logitech.. a . dzsunka balra helyekről származó potméterek fogják tönkrevágni ezt a céget....
  • antijedi
    jó márka csak nem játék controllereknél...
    nekem van egy logitech egerem meg egy logitech billem és soha sem volt semi bajuk (már kb olyan 1.5-2 évesek) és ugy tünik nem is nagyon lessz... :)
  • guardian hero
    ugyanilyen, persze
  • guardian hero
    Volt Saitek analóg gamepadom is, azzal semmi gond nem volt.
  • guardian hero
    Nekem 3-ból 3 Logitech Dual Action gamepad-om ment tönkre ugyanijen hibával. Ahogy olvasom, a Logitech kormányokban is szarakodnak a potik... És én még azt hittem, ez egy jó márka...
  • Bucser
    A saitek az most jelenleg annyira stabil gyártó mint a Logitech volt a digital 3d idejében.... Azóta a legotech csak szart gyárt.... A Thrustmaster is átállt a gyagyi kontrollergyártók közé a Cougar volt az utsó jó dobásuk azóta..... Szal Saitek a befutó elég jó kis céggé nőtte ki magát...
  • Iron666
    Sziasztok!

Most akarnék venni joy-t, kinéztem magamnak a logitech extreme 3d pro-t, de gondoltam előbb körbenézek neten. Hát ez bölcs döntés volt... A logitech saját fórumára tucatjával írnak olyan emberek, akiknek 1-2 hónapon belül tönkrement a joy, képtelenség beállítani rajta a középállást, állandóan húz az egyik irányba. Itt egy post:

"I have to agree with the last post. I'm now on my 12th 3D since November 2003. I play DC too and use the JS to move Front/Back and Strafe L/R so it does get a lot of use but these things are truly a pc of junk. The only reason I keep using it is because it's one of the only sticks that can be used both left/right handed and because the local Walmart seems to have hundreds in stock. What's funny is I''ve returned so many that I mark the Boxes with a pen to make sure I don't get them back. Logitech you really should be ashamed of yourselves for putting out a product as poorly built as the 3D Extreme. It use to be such a solid company, what happened to you guys?"

Látom Hmuda-nak is ez a gondja...

Szóval a kérdés az hogy akkor mégis milyen _megbízható_ joy-t ajánlotok, amit kapni is lehet itthon? Saitek? Már azzal kapcsolatban is olvastam egy-két hozzászólást hasonló hibáról, bár annak még nem néztem annyira utána fórumokon.
  • antijedi
    ki mondta hogy hivatalos szevizbe? általában valami kis fos szervizbe küldenek el helyileg, és ha az németo-ban van ako oda, én egy szóval se mondtam hogy magyar hivatalos szervizről van szó...., bár én még nem nagyon vásárolgatam külföldön (legalábbis oylat amit vissza kellet volna vinni gariba)de szvsz ez mindenhol igy van hogy ha máshol vetted le se szarnak :)
  • Bucser
    Bocs de nem is vihgeted a magyarországi hivatalos szervízbe javíttatni!!!! Ha Németországban vetted akkor JAvíttatni a Németországi hivatalos szervízbe kell vinni a magyar hozzá sem nyúl!!!
  • antijedi
    ez mindig igy van mit kell ezen meglepődni? aol vetted meg majd elküldenek valami kis pitiáner szervizbe ahol megproblják emgjavitani 3szor és ha nem akor csere van,e nyi :/
  • Bucser
    Az EU-ból lehet szabadon behozatini bármit de tudod mit mond az itthoni hivatalos forgalmazó?? ha bajod van vele vidd vissza oda javíttatni ahonnan vetted...
  • steweee
    a metronak is be kellene vennie a hibás terméket a 3 nap lejártával.ők a forgalmazók, ők tartoznak felelősséggel az árusított termékekért.azért furcsa ez, mert baráti körben még a tavalyi dvd író vásárlási lázban többen is vettek egy akkor akciós íróból, aminek az ára igen kedvező volt, bár a típusára már nem emléxem.de sokan szidták, sok volt a rossz, de annyira jó árban volt, hogy mégis vették sokan. a haverjaim közül is, és soknak persze be is döglött, bár nem három napon belül.volt amelyiküknek a cseretermék is szar volt, úgyhogy kb-3 hónapot várt amíg lett is írója a vásárlásból, mert cserénként legalább 1 hónap telt el míg elküldték a szervizbe ahol megállapították hogy rossz. vagy nem minden termékre egyformán vonatkozik?
  • antijedi
    szürke imprtról hallotál már?
    bár sok helyen van "leesett a teherautoról" tipusú is :D
  • Bucser
    csinált régen.. A Mostani termékei szerintem nem olyan hűdeelájulok tőle típusúak...
  • BaLeeX
    Tényleg 2 év a gari én is annyit kaptam rá.
    Ezért csodálkozom, hogy Hmuda pont egy hibásat fogott ki, mivel a logitech elég minőségi termékeket csinál, mert szinte mindenre minimum 2 év garit ad, de az egeremre pl. 5-öt adott.

Ja és ami még érdekes volt, hogy a számtech bolt ahol én vettem a joyt olcsóbban adta, mint a HERTA, pedig az a Logitech hivatalos forgalmazó meg nagyker. Nem tudom hogy csinálták. :)
  • BaLeeX
    Cipőt a cipőboltból. :)

Én is csak 1x szívtam meg a hasonló multi szaroknál, amikor a metroban vettem kormányt. Elromlott viszem be garis javításra vagy cserére csaj meg majdnem kiröhögött. Aztán szépen tájékoztatott, hogy vigyem fel pestre a szervízbe (oda-vissza nekem csak ~500km). Nekem mákom volt mert az egyik számtech boltban felajánlották, hogy felviszik és ki is cserélték újra ráadásul semmit nem kértek érte.
    Azóta számtech cuccot inkább számítógépes szaküzletből még ha 1-2 ezressel többe is kerül...
  • seAke
    A magyarországi forgalmazó (HERTA) elviekben 2 év garanciát vállal ezekre a termékekre!
  • Hmuda
    Nem a MM-ban kell elvinni szerltetni, hanem a pesti szervizbe kell elvinni, a MM csak a 3 napos visszavásárlást állja.
  • BaLeeX
    Nem hiszem, hogy neked kéne hurcolászni a Joyt ha hibás, hol vetted? A 3nap pénz vissza az stimmel de az 1 év gari alatt ők szenvednek a joyyal ha valami hibája van.
  • antijedi
    a 3. hiba után ált már nem javitás van hanem csere (majdnem mindenhol igy van) és akkir ált rá lehet őket beszélni hogy másik tipusra cseréljék (esetleg ráfizetésel ha drágább, de ha olcsobbra cseréled nincs viszsa pénz...)
  • Hmuda
    Hm. Megnéztem a garanciakártyát és ott olvastam, hogy csak három napig lehetett volna pénzt vissza igényelni, mostmár vinni kell szervízbe. Szerencsére fater Pesten dolgozik és fel tudja vinni, mert itt Szegeden nincs Logitech szervíz :-/

Remélem sikerül mert jó joy lenne, csak hát ugyebár "kicsit" hibás. Még esetleg azt meg lehetne próbálni, hogy valahogy ki kellene kapcsolni az automata kalibrációt. Nem tudja vki hogy hogyan lehet, mert elégg szoftveres hibának látszik a dolog.
  • 42nd Intruder
    Majd itt nézd meg, hogy mejik joy-nak mi a baja az adott játékokkal és mi erre a megoldás. (tipus FAQ's lap alján)
  • Hmuda
    Majd megpróbálok egy egyszerűbb saitekre vagy akármire becserélni. Mellesleg erősen olyan érzésem van hogy inkább szoftveres gondja van a dögnek, mert ha a játékon belül a tesztnél ki is akasztom a középállást, ha bemegyek egy küldibe akkor megint jó, de kb fél perc alatt megint behal, aztán a menüben megint jó. Még a legújabb driver se tudta ezt kiküszöbölni.
  • seAke
    Nekem simán működik lehet hogy gyárilag szar,cseréld vissza szerintem is!
  • Hmuda
    Sajna nem jött, be most is ugyanaz a probléma, úgyhogy holnap bye-bye logitech.
  • Hmuda
    Végre találtam manuális kalibrációt, szóval ha ezzel már jó, akkor nagyon boldog leszek. :-)
  • Hmuda
    Az lesz holnap.
  • BaLeeX
    Itt az enyém is. Akármeddig basztattam mindig ide mászott vissza.
    Cseréld már vissza egy normális joyra. :)

• Hmuda
    Csakhogy hajszálpontos képetek legyen a promblémámról (hátha rosszul fogalmaztam és mégis van rá gyógymód).
    Mindkét esetben a kar tökéletes nyugalomban állt középen, még a kisujjammal se értem hozzá és egy szellő se rezdült.

• Hmuda
    Ha csak levásárolhatom az is megfelel nekem. Legalább lesz egy új joyom és még vehetek pár apróságot is, szóval velem nem járnak jól. :-)
  • ghost cb
    Ha nem adják oda a pénzt csak levásárolhatod, állampolgári jogodnál fogba ird be a vásárlók könyvébe, hogy nme adták oda a pénzt.
  • BaLeeX
    Sok sikert, majd számolj be.
  • Hmuda
    Hát szvsz mivel Ghost szerint ez általános Logitech hiba (lehet neked mákso volt), akkor remélem, hogy van pénzvisszafizetési garancia, visszaveszik és vehetek egy jobbat, mert ez már tényleg tulzás.