1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
  • ghost cb
    Nekem elég jó ez a Logitech Force 3D, azt leszámítva hogy nem lehet kalibrálni , és nem volt 20.
  • I.C.ram
    Viszont van rá garancia.

Ja és 3D-s csak forceos volt, ami 20k volt, annyit nem ér nekem a dolog. Illetve volt genius, de azt elvből nem veszek, mert szar minőség.
  • ghost cb
    hát igen ez igaz.
  • BaLeeX
    Balkezeseknek szerintem nincs ám nagy választék.
  • ghost cb
    Nem 3d-s? És 7? Szerintem nem érte meg.
  • I.C.ram
    Most vettem Media Markt-ban egy Saitek ST290-est. 6990 volt. Van rajta nézelődő gomb, illetve 6 db gomb a hüvelykujjnak illetve a tűzgomb. Van rajta gázkar is. Főleg azért vettem mert Ambidexes, és én ugye balkezes vagyok. sajnos nem 3D-s :(
  • BaLeeX
    Itt le van írva a különbség köztük és lehet kapni mind a kettőt: http://www.herta.hu/termekek/logitech/joystick.htm

Az Attack3 jól néz ki, ára ~6.5k de nem lehet tengely körül forgatni a botot és nincsenek rajt kalapkapcsolók, az extreme 3d pro-t pedig lehet és van rajt 9 db kalapkapcsoló (ezek a talpazaton vannak) ennek ára ~9k. Egyértelműen megéri a különbözetet szerintem.
  • antijedi
    és azt se tod hol vette? hátha van ott egyébb joy is :)
  • ghost cb
    Figyelj, annak a régi dugónak csak hátrányai vannak az USB-vel szemben. 1 nem minden géphez kompatibilis (mint ahogy az enyémhez sem) - az USB mindhez jó. 2 Ennél ujra kell inditanod a géped ahoz hogy működjön, ha nemjó kikapcs, igazít, bekapcs ,megnéz, ha megint nem jó... (bár nem olyan nehéz jól bedugni) - USB amikor bedugtad, a windows egyből fölismeri. Most több nemjut eszembe, de én nem vennék azt a régit az biztos.
  • Borg
    Haverom Logitech MOMO Racinget vett sulinetben asszem. De listát nem tudok.
  • antijedi
    egy kérdés: nem tudja valaki hogy pontosan miylen joyokat lehet kapni sulinetben? vagy eleve valaki nem tud valami összefoglaló sulinetes árlistát a sulinetes boltokrol? mert mai a hiv odlalon vna az használhatatlan...
  • antijedi
    http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlist/HU/HU,crid=29
  • I.C.ram
    Ez usbs joy. Inkább azt mondjátok, hogy ez jó-e.

Bluefish nem messze van a Westendtől, ott van a lentebb emliített, és dicsért Wingman Extreme 3d pro-t. De ha az nem lesz, akkor marad ez az attack3, kérdés, hogy ez is jó-e?
  • antijedi
    nekem si ez volt de én szereztem egy iylen kábelt és kész :P
  • ghost cb
    USB-set érdemes, mert lehet hogy adódik egy olyan helyzet, hogy hangkártáyt kell venni (asszem azon van joy kivezetés). Nekem az alaplaphoz van integrálva. És az a helyzet edódott hogy nemvolt ilyen kivezetés. Szerencsére köcslön volt, de mostmár USB-sem van nekemis.
  • I.C.ram
    Saitek Cyborg Goldjuk a mediában már 2 éve nincs azt mondják.
  • I.C.ram
    Betelefonáltam a Westendes Mediamarktba és az Örsösbe is.

Sajnos csak ez volt a márkásabbak közül mindkét helyen: Logitech Attack3
    ez usb-s. Bár nem tom mennyire jó.
  • antijedi
    nem még csak nem is rumbles, az ffb-s az joval drágább sajna, pedig énis szemeztem vele :(
  • ghost cb
    Ittvan az örsiMedia Markt nézd meg, hivd fel őket és kérdezd meg. Én mindig ezt csinálom ha veszek valamit.

Egyébként kira a Saitek. Ez amit mondtál, ez a Gold FFB-s?
  • BaLeeX
    Igen úgy tudom van, de vigyázz, mert valós ára 7000k körül van, a Tescoban 9900-ért adják de hallottam olyat, hogy a MM-ban 9900-as Joyokat adnak 19900ért. Szóval átbaszós lehet. Kapja be a MM az árcsökkentő kampányával együtt... Még szerencse, hogy felénk nincs.
  • I.C.ram
    Én ma akarok menni venni joyt Örsön a media marktban, ott melyiket válasszam? Legtöbben ezt a Saitek Goldosat ajánlották, az van az MMben?
  • antijedi
    up! :)
  • antijedi
    hááát érdekes, nem tom menyire ér meg +10k-t a dolog :)
  • antijedi
    Saitek Joystick Cyborg 3D Force USB 17800.- 22250.-
    Saitek Joystick Cyborg 3D Rumble Force USB 9300.- 11625.-
    Saitek Joystick Cyborg 3D USB Gold 8700.- 10875.-
  • antijedi
    Saitek Joystick Cyborg 3D Force USB 17800.- 22250.-
    Saitek Joystick Cyborg 3D Rumble Force USB 9300.- 11625.-Saitek Joystick Cyborg 3D USB Gold 8700.- 10875.-
  • antijedi
    hmm, fenetugya, mongyuk ugy lene jo összehasonlitnai hogy azonos márkát, nah majd utánanézek :)
  • BaLeeX
    Ahogy néztem pl. a rumble-os Saitek 9900ft a Logitech Force-os joy-a pedig 16500. Most csak ezt a kettőt találtam összehasonlításnak de nagyságrendileg kb. 5-8k a különbség szerintem.
  • antijedi
    okok, csak ugy értem hogy a force menyivel dobja meg az árat és anyit megér e? persze hogy azt ént tudom hogy force bejön e vagy nem, majd kiprobálom havernál vagy mittomén, de azért érdekelne az ár/érték viszonylata a dolognak
  • BaLeeX
    Azt te tudod mi kell neked. :)
    Én pl. mindenféle force nélkülit vettem mivel FFB-st nem próbáltam még. Kormányból FFB-sem van és az eszméletlen király.
  • antijedi
    hmm, ok, magyarul érdemesebb FFB-s joy-ra beruházni mint rumblesra ?
  • BaLeeX
    Sajnos erre még midnig nincs ötletem.
  • ghost cb
    Még picit régebben írtam.
    Azzal lehet valamit kezdeni, ha nem áll be normálisan alapból a joy középhelyzetbe? vagyis ha nyugalmi állapotban van akkor a kockában nem középen van a kis kereszt.
    A kalibrálást meg lehetetlen mert egy x mentén kéne mozogni de mivel nem látom hol a célkeresz (az x-ben vagy azonkívül) mindig kifutok belöle, és csak ekkor mutatja a célkeresztet. Igy sohasem sikerül...
    help
  • BaLeeX
    A 3D ezt jelenti igen. De azért vásárlás előtt nem árt rákérdezni. A rumble csak megráz picit ha nekimész valaminek vagy eltalálnak, míg az FFB-s visszaadja az erőhatásokat pl. milyen hatások hatnak egy vadászpilóta botkormányára. :)
  • antijedi
    ja és még az a kérdésem hogy a rumble és az "igaz" FFB között pontosan mi a különbség? (elméletben és gyakorlatban...)
  • antijedi
    kérdés: saitek joyoknál a 3D jelőlés azt jelenti hogy a kar csürhető/csavarható is oldalirányba nem csak "simán" alkalmazható? csak mert nálam ez a 3d kifejezés elég zavaros egy joynál :)
  • TheZsenyka
    Miről beszélsz? Nekem egy Saitek Cyborg 3D USB II joy-om van. Jó nagy, és azért természetes tapintású, mert állítható a tenyértámasz magassága... :)
  • BaLeeX
    Akkor menjél aztán kalibráld be!
  • TheZsenyka
    Nekem jó nagy joystickom van... meglepően természetes tapintású...
  • BaLeeX
    Állítólag a Logitech Cordless Freedom 2.4 joy most a Hertában akciósan 14500ft.
  • ghost cb
    ja olyan
    nemértem énse h mért szar.