1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
  • Air
    Vegyel egyet, s majd megtudod.. :P
  • Kaplan
    Akarom mondani Speedlink :P
  • Bucser
    sokkal:D De kérdés, hogy mikor kopik ki a potméter:) Új legotechekben borzalmas a potméterek minősége sajnos:( Én mindenkit csak eltanácsolok Logitech Joystuick vételétől.. bár kérdéses, hogy ki mennyit használja... én 3-4 órát toltam egy nap biztos és meghalt viszonylag hamar a Joy... Inkább Saitek.. jobb vételnek tűnik:)
  • DJviolin
    Sziasztok!

Saitek Cyborg EVO Usb. Vélemények esetleg tapaszatalatok? Mennyivel jobb, mint a mostani Logitech Freedom 2.4 Cordless Joystick-om?

Üdv:
    DJviolin
  • Kaplan
    Mitől olyan rossz ez a Saitek?
  • Kaplan
    S tudnátok egy olyan oldalt mutatni amin sok gamepad van magyar árakkal?
  • Kaplan
    Bocs, beteg vagyok ezt benéztem :D
  • Tomo15
    Bár ott nem gamepadról volt szó, de szerintem jobbak a logitech gamepadok.
  • Ramore
    amúgy 493-as hozzászólást olvasd el

én a Logitech gamepadokat ajánlanám
  • Ramore
    europarkban tudomásom szerint csak fukar.hu üzlet van
  • Kaplan
    Hali
    Szombaton voltam az Europarki, mert hülye azért nem vagyokba :P
    S gamepadokat nézegettem magamnak.
    Láttam jó sokat bár nme tetszettek annyira.
    De megláttam ezt a Gamepadot :

Nagyon tetszett , meg minden :)
    Mellesleg asszem : 4,500ft volt.
    Kérdésem:
    Mennyire jók ezek a Speedlink gamepadok , megbízhatóak - e?
  • vki
    Már láttam. Az is nagyon faja, de arra még nincs szükségem. De szerintem nem is lesz.
  • Bucser
    Mindig így kezdődik^^

Aztán meglátod az X-52-t:D vagy valami komolyabb műszert és ugyanígy fogsz érezni az EVO-val szemben:D
  • vki
    Gyerekek, ma és is beújítottam egy cyborg Evo-t. Hát mit ne mondjak. A Genius ehhez képest még a fasor alatt sincs. Nagyon komoly.
  • vki
    ps2-höz létezik
  • steweee
    van motorkormány joy? ha igen lehet veszek olyat is a motogp2-höz
  • vki
    Teszvesz-en láttam, dobozos, azt nem tudom, hogy új-e, de vállal rá egy év garit. Meglátjuk milyen lesz.
  • Air
    Es ez 6-ert vadi uj?? Nem gyanus ez egy kicsit?? 10 a vezetekes 6 a vajerlesz??
  • vki
    Engem nem zavar a vezeték, de a vezetékes 10e. Ez meg 6-ért elég jó. Az elemről annyit, hogy a szüleimnek villamossági boltjuk van, szal egy töltő és két aksi beszerzése nem olyan nagy gond.
  • Air
    Ha ez a vagyad, ennyiert megeri. Persze ha nem hasznalt. Ujonnan 14-15 bruttoert van. A 6500 kicsit gyanus. Joyban vezetek nelkulit viszont en nem vennek. Gyorsan zabalja az elemet, es ugyis az asztalra kell tenned hasznalat kozben. Miert zavar a vezetek??
  • vki
    Csá! Láttam egy Cyborg EVO Whireless-t 6500+pk-ért. Szerintetek azt érdemes lenne megvenni ennyiért?
  • Air
    Megmondom oszinten neztem azt is, amikor a BH es a Cougar kozul valasztottam. Akkor a cougar jobban tetszett. De amikor kiderult, hogy micsoda egy tragyadomb, akkor mar nem akartam meg egy speed-linket. Lehet, hogy ha elsore a BH veszem 7eFt-ert akkor nem csereltem volna ki, de igy inkabb 10 ezerert megvettem a Saiteket. Na, igy mar eg es fold a ket joy kozti kulonbseg. Az a 4 amivel tobbe kerul a Saitek mint a SL Cougar erthetetlen. A speedlink szerintem nem er meg 3 ezret sem. A BH lehet, hogy megeri a 7 ezret, de minosegben igy is messze elmarad a Saitektol...
  • steweee
    talán a blackhawkot kellett volna venni. az enyémnek már volt bh. down, az asztalról telibe a csempére, meg is ilyedtem mert olyan reccsenős hangot adott ki meg kopogósat, mint mikor belül törik vmi, de semmi baja. mondjuk elég dögnehéz egy joy, de hát az csak esésnél számít, az asztal úgyis tartja, leejteni meg nem kell, de úgy látszik azt is bírja
  • Bucser
    JÓltetted

(joystick az amire nem szabad sajnálni a pénzt ha nem 2 hétig akarod használni)
  • Air
    Na, mar vissza is vittem a Speed-Linket!! Ez egy nagy tragyadomb!! Senki ne vegyen ilyen szart!! MediaMarkt rulez! Szo nelkul visszavettek. Vettem helyette egy Saitek Cyborg 3D Platinumot.
  • Faterx
    Kösz, de ez túl egyszerű lenne... Szó szerint reggeltől estig böngésztem Google, Yahoo, hátha tud vvalaki okosat de nem. Mint írtam pont ehhez nincs driver, a hasonlók (pl u.a. usb) értelemszerüen nem jók hozzá. Egszer találtam egy spanyol lapon egy fél oldalas user supportot, dehát a nyelv... A genius hiv. lapján jelöli ugyan, de a hivatkozásán már írja hogy x dátum előttről nem tárolnak drivert.
    A kör bezárult, arra gondoltam hogy egy wines guru kompatibilissá tudná tenni esetleg.
    A kínlódásom azért van, mert mondjuk 3-4 havonta előveszem, sajnálok több ezret kidobni egy újra. Másrészt igen bosszantó hogy egyébként melepően jól működik csak az a rohadt 3.4. gomb nem az xp óta.
  • NeoMaN
    http://www.geniusnet.com.tw/download/Driverlist.htm
  • Air
    Megvettem a Speed-Link Cougar-t. Nekem ez jobban tetszett mint a BlackHawk, a Logitech-et nem ajanlotta senki, a Saitek-et picit dragallottam. Meglatjuk hogyan valik be.
  • steweee
    nekem speedlink blachhawkom van. nagy, erős, masszív, jól kalibrálható. egyedül a billentyűkiosztása nem tetszik az oldalán, mert túl kicsik.árához képest nagyon meg vagyok vele elégedve
  • Faterx
    Valszeg ez a helyzet, azért még reménykedem hátha tud valaki megoldást mondjuk valami scriptet
  • Bucser
    Nagyon sok régi termékenek nincs windows alá drive mert a gyártó megszűnt vagy nincs már egyszerűen support olyan régi.. valszeg neked is ez a helyzet.. ugyanis a 98-as driver nem működik Xp alatt tökéletesen.. spt valszeg még a 2000-es sem:(
  • Faterx
    Jónapot Urak!
    Egyszerű kérdéssel fordulok hozzátok
    Van egy öreg (nálam fiatalabb) 4 gombos joyom (Flight 2000 F-16), amihez gyárilag nincs driver. Namost a 3-4-es gomb nem akar működni semmilyen választással (Xp), egyébként a maga nemében tökéletes-). Nem izgatna a dolog ha sosem működött volna, de volt amikor sikerült kalbrálnom, csak már régen, ritkán használom: elfelejtettem... Lehet hogy még Win98-ban volt? Vagy még Live hangk. előtt? Az lenne a kérésem ha valaki tudna egy használható "univerzális" drv-t ossza meg velem az infóját. Xp alá, 4 gombos a lényeg
    Kösz
  • Bucser
    Ízlések és pofonok!!! Egyáltalán nem felesleges pénzkidobás pl Il-2-t játszani.. lock onhoz már inkább:)
  • Sanyix
    Hát a logitechről nem mondanak jókat, speedlinkről meg nemhallottam. Amúgy szerintem semmien szimulátorba nemérdemes FFB-s joyt használni, az FFB csak felesleges pénzkidobás. Ahogy mindenki ajánlja, szerintem is valamilyen Saitek Cyborgot vegyél.
  • Air
    Sziasztok!
    Joy vasarlas elott allok es kellene egy kis segitseg. Foleg MS Flight Sim alatt hasznalnam. A kiszemelt darabok:
    Logitech Extreme 3D Pro 8-9e korul
    Logitech Force3D 12-16e korul
    SpeedLink BlackHawk 6e korul
    SpeedLink Cougar (erre eddig itthon meg nem sikerult arat talalni, de elvileg a BlackHawknal olcsobb kell legyen, mert kulfoldon az)
    Itt irta valaki, hogy a BlackHawk Force vibration-je eleg gagyi. Egyaltalan van ertelme MSFS alatt FFB-s joy hasznalni??
    Elore is koszi a segitseget.
  • zalkrifa
    a telepítő cd-n van beállítás (profil) IL2-höz
  • steweee
    csak olyan kell ami egyben van set. mint a diabloban volt. mert azzal nem lehet gond
  • Bucser
    Csak meg kellett volna nézned a supportot:):

"What's the difference between the "RS Shifter" and the "GPL USB Shifter"?

The "RS Shifter" comes with a cartridge that connects to the back of an ACT LABS Racing wheel and will not work with any wheel other than an ACT LABS Racing wheel. The "GPL USB Shifter" is our current shifter and it's exactly the same as its predecessor, except that it is shipped with a "USB Adapter" and IS compatible with competitor's wheels such as TSW - Thomas Super Wheel, Microsoft Sidewinder, Saitek R100, Logitech ( MOMO, Wingman Formula ), Thrustmaster ( Ferrari, Nascar Pro Digital ), BRD - Ball Racing Developments, Mad Catz etc. NOTE: The "RS Shifter" & "cartridge/Shifter Sleeve" have been discontiued and are no longer available. If your "cartridge/Shifter Sleeve" has failed, you will need to purchase a "USB adapter" instead."

A lényege, hogy a GPL-t bármilyen komrányhoz használhatod míg a hagyományost nem. Egyébként ha veszel hozzá egy perf pedal setet is (ha kapsz) akkor azt hiszem van egy adapter amivel ha mindkettőt rákötöd akkor a gép egy eszközként látja őket.
  • steweee
    hogy tudom mondjuk csatlakoztatni egy logitech momo racing kormányhoz? mert ezt úgy látom csak a váltó, és nincs hozzá kormány
  • Bucser
    itt még rendelhető talán raktárról. Próbáld meg. de 60 dollár+ vám + postaköltég:) megér e neked annyit?:)