14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#1605 Sztem sokan még egy béta demoval is beérnék most -
#1604 Mostanában Demot max 1-2 héttel a játék megjelenése előtt, rosszabb esetben utána szokás kiadni. H5-öt meg gondolom még javában fejlesztik, beta demot meg nem akarnak adni. -
#1603 Azért igazán megeröltethették volna magukat egy kicsit ubiéknál és összedobhattak volna egy demót a népnek, már annyi szir-szart kiadtak a játékrol, már csak egy demo hiányzik... -
#1602 ezt merre olvastad ? -
#1601 Híreket mondunk:
- a harcok előtt a területeknek megfelelően mi magunk, manuálisan helyezhetjük el lényeinket a csatatér bármely pontján
- harc közben nagyobb a hadszíntér
- a katapultot a gép irányítja
- az Academy várfalát aknák, míg a Dungeonét mérgezett dárdák védik
- bármely hős tanulhat bármilyen mágiát, azonban fejlettsége kasztján is múlik - a barbárból nem lesz jó feketemágus :)
- nem lesznek Orkok (MI VAN??)
- a megjelenést követően SDK kiadása is várható -
#1600 UBI szerint is. Így módosítva a banner. -
#1599 márciusban lesz a megjelenés a gamershell szerint -
Since #1598 Sziasztok! Az sg-s társadalomnka illetve azon belül a Heroes of Might and Magic kis társulatnak Boldog Karácsonyt szeretnék kívánni !
Elolvastam ezt az interjút amit az 1594es hozzászólásdban olvashattok, hát nemvagyok megelégedve...Én főleg multiznék majd a játékkal, de ha jól értelmeztem nem külön serveren fog menni az egész mint pl. blizzardnal a battle.net, hanem marad a gamespy és az efféle megoldások...Ha maradnak a régi megoldások akkor viszont nem kell cdkey ellenőrzés stb. Én úgy vagyok vele ha kiadok érte pénzt, akkor legalább úgy oldják meg a dolgokat mint ami battleneten van, hogy egyszerűbb legyen barátokat, társakat, játszópajtásokat találni, illetve jó lenne egy ladder is, jó lenne egy két patch (mármint ha lesz benne hiba:D) és még sorolhatnám. Lehet valamit félreértelmeztem, javítsatok ki ha nem így lesz ;-) -
#1597 Mi lenne szebb, mint egy karácsonyi demó?
Semmi :D
De, van itt kérem szépen egy videó, ami leplezetlenül prezentálja a harcokat, érdemes letölteni, nagyon szájtátós látvány!
Aztán még pár képpel is kívánok Boldog Karácsonyt :)
-
#1596 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és (ha addig nem "találkoznánk") Békés Boldog Új Esztendőt kívánok nektek!
Köcce, hogy az általam alkotott banner lett kirakva. -
#1595 En is kellemes karacsonyt kivanok mindenkinek! -
#1594 megujult heroes5 official site
h5 interju -
#1593 jaja b.k.
Most voltam moziba és megnéztem a Nárnia kronikáit,a bemutatoja alapján elég hirozosnak tünt,én meg huztam is megnézni ahogy időm engedte de hatalmas csalodásal lettem gazdagabb,ne essetek ti is ebbe a hibába. -
#1592 htx viszont kívánom... bár én majd csak holnap kívángatok boldog karácsonyt... :p -
Thanatos #1591 visszont :) -
#1590 Kívánok minden kedves Heroes rajongónak: Boldog Karácsonyt! -
#1589 Nekem a legelso tetszik a legjobban. -
#1588 jó ez a banner, olyan színorgia, mint amilyen a játék lesz :) -
#1587 Nagyon jó az új banner (igaz nekem az előzőek is tetszettek) -
#1586 nice banner -
#1585 Kész is. Köszi!
(500k -nál nagyobb képeket URL -ztem) -
#1581 Ha a szándék a fontos, akkor tessék, én is próbálkoztam:
-
Thanatos #1580 első két kép olyan etherlords-os, egyből etherlords (abbol is inkább a 2 :P) jutott róla eszembe valamiért :) -
#1579 Mer' rendes:
-
#1578 szép csak nem hozza a játék hangulatát:) -
#1577 nekem az 1566os tetszik, kár hogy kicsit nagy -
tomo #1576 sztem a mostani sokkal muveszibb. -
#1575 végülis ízlések és pofonok... dea szándék a fontos elvégre összehoztam vmit... -
#1574 Nekem nem igazán tetszik :( -
#1573 van rá esély ohgy lemegy 100k-ra?
elég sok benne a szin. :( -
#1572 sztem jól néz ki.
(Jitay) -
#1571 nah sztem ez a végleges és csak 450 Kb... :)
-
Since #1570 Ez tutkó nagyon...Multiról van valami új információ? -
#1569 szvsz ez a kék hátér szándékos,..nekem is tetszik, gratta.
bár nekem a jelenlegi is tetszik, főleg a szemből jobb oldala. -
#1568 +a kék hátteret kéne lecserélni de ez is csak szvsz:) -
#1567 szerintem az umbro jel nem kéne bele:P amúgy nagyon fasza:) -
#1566 hát ez 0,96Mb de akkor még átállítgatom és akkor feltötltöm a véglegest
-
#1565 Jaja! Nem 300! Hanem csak 200 a szélességi maximum!
A méret meg max. 100k ennyinek elégnek kell lennie. -
#1564 amt csináltam az 600x200... -
#1563 és mérete?? én most csináltam egyet de az 1 Mb :C de ezen még lehet alakítani is... szal nem gond...