14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#1725 Ha játékról szól akkor ok, de ha majd a full megjelenése után attól lesz hagnos, hogy, "Hogy kell elindítani a biztonsági másolatom?", akkor elég kiábrándító lesz a helyzet, de ezt persze csírájában el lehet folytani... -
tomo #1724 már csak annyi kell, hogy játszani is lehessen vele...
ne csak a képeket nézegetni.
ez az , amirol eddig semmit nem tudunk, hogy mennyire lesz elmeny jatszani vele. -
#1723 Lennenek meg, de most nyugszik a beteg
Asszem lesz pörgés a topicban nemsokara hehe -
#1722 grafika ott van, hangulat is, már csak annyi kell hogy az AI ne legyen papucsállatka, se csíter, és ne legyen (túl) bugos. ennek egy része még a héten eldől ezekszerint :) -
#1721 uj szkrinsatok itt -
#1720 Két nap múlva. Egyéb kérdés?
[Előre tudja a kérdést]
A szösz, olyan kis pihécske ami megtalálható a párnán, a takarón, vagy a padlón -
#1719 Mikor lesz mar csütörtök???? -
#1718 E hónap -
G_ArchAngel #1717 melyik hónapban?:P -
#1716 Kicsit kétkedtem benne, hogy valóban kapunk demót 19. -én, de aztán megnéztem kitől származik a komment a hivatalos fórumon:
Ubisoft Community Manager
-
#1715 hat persze hogy az.. :P -
#1714 Áááá! Hogy mondhatsz ilyet? Az kihagyhatatlan.... :) -
Thanatos #1713 pontosan, bár én lehet ezt most kihagyom, 18.-án eaw demo :) -
#1712 vagyis demo -
#1711 sracok senkit nem is izgat, hogy 19-en open beta ? -
#1710 Hát nem tudom. Érdekesek a képek. Az az igazság - bár igaz, nem tudom Ti hogy vagytok vele -, de ahogy nézegetem a képeket egyre csak egy dolog jár a fejembe. És ezt tényleg nem azért mondom: de vazzeg jöhetne már! -
Thanatos #1709 pontosan :) -
#1708 mert olyan stilusban irta amirol falramaszik az ember. -
#1707 De kérjél hozzá egy új gépet is, mert ezen max low-on fog menni -
tomo #1706 milyen pont?
miert ne kaphatna ajandekot? -
#1705 ott a pont :P -
#1704 lol én meg megveszem,mert anyu nem akar már támogatni -
#1703 Én megkapom a HEROES V-öt eredetibe!
HURRÁ! MAGYARUL!!!!!!
Nem fogok kábelhuzogatással sz@rakodni, meg hasonló dolgokkal..... -
#1702 a többihet képest a haven vár elmarad,biztos azzal kezdték -
Thanatos #1701 -
#1700 Ne kínozz, mert minél jobban várom, sztem anál később is tok majd vele játszani :c -
#1699 Alsó a bazi holddal gondolom a necro. Annak is van egy hangulata:) Tetszik:D -
#1698 ez a legfelső nagyon feelinges ^^ -
G_ArchAngel #1697 Téged bannoltatni kellene, miért kínzol minek? :))) -
#1696 Várak:
-
#1695 mint ahogy a hexa is ki van kapcsolva... -
#1694 kiírja, csak ahogy már írta más is, nem mutatna jól. ez olyan, mint amikor a 2.vhs stratégiákban 2 méterről lövik egymást a tankok. értelmetlen, de csak úgy mutat jól a kép :) -
#1693 A kiszivárgott alfa verzióban kiírta még a számokat, itt is kiírja majd játékban szerintem, csak a shotokon nem mutatna jól (gondolják ők), s szvsz. kikapcsolták. -
#1692 de ott lesz a szám is, több lény is lehet persze, hülyeség lenne ha egy db lenne :) ha az alphaval játszottál láthattad hogy van megoldva -
#1691 Nem teljesen tiszta ez nekem...most az 5-ben már csak 1 típusból 1 lény lehet a hősnél? mert nem látok számokat a lábuk alatt,hogy több lenne belőlük...vagy most már nem így fogják kiírni,hogy mennyi van az adott egységből? -
#1690 Mire a játék kijön - a képmentésekből - már ismerni fogjuk az összes pályát... -
#1689 Képek, jó éjt.
-
#1688 Jó részt igen, csak 1-2 külföldi fórumon, s hivatlos/félhivatalos fórumon is azt ígérik (vagy találgatják), hogy az eddigi legjobb moddolhatóság lesz a Heroes-ban. Én remélem hogy így lesz, s akkor hosszú-hosszú évekig garantált lesz a program sikere. -
#1687 Meg lehet azt is nézik mennyire vannak már rágajdulva az emberek, és hányan kezdik el letölteni... -
#1686 akkor meg az embereik megbízhatóságát tesztelik ;-) de 90%-ban akkor is csak reklám..