14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
Thanatos #2691 amugy ez a szerverkereső rendszer tök jó..., összes game tele , lehetetlen iylen mouseoveres moccerel tlaálni üreset ha emg én kreálok lehet várni egy évet amire valaki beszédül :D -
Thanatos #2690 hát nemhiszem a bejutásnak köze van az ujrainditáshoz de lehet majd megprobálom :) -
#2689 Úgy hogy előtte újraindítottam a gépet, mert szétfagyott mint a ház... :-) -
Thanatos #2688 oda hogy jutottál be? -
#2687 Nem (duel) meccs, hanem kalandtérképes barangolásos játék. -
#2686 Nah a kőkemény 18 körig tartó meccs alapján - (18 nap) sztm iszonyat jó lesz a gém. Sajnos pont akkor szakadt vége, amikor már kezdett izgalmas lenni.
Annyi mondjuk zavaró volt - nah ez persze nem a játék hibája - hogy egy idegbeteg farokkal akadtam össze, aki 8 percig lépett, de nekem már fél perc után pofázott, hogy siessek... -
Thanatos #2685 infot meg továbbra is várok hogy miért csak duelbe lehet belépni :( -
Thanatos #2684 duelbe: hun ok ide
pass: hun, ha valakit érdekel :D -
#2683 Na ez az, nem szereztem :)
Lehet meg valahonnan? :) -
#2682 ponton = pontot -
#2681 cerberusnál van egy olyan tulajdonság amit eddig nem is tudtam, hogy kirak a pályára egy ponton, és mikor megsebez vkit arra a pontra a sebzésnek megfelelő számú cerberust kipakol pluszba...v. vmi ilyesmi :) -
Thanatos #2680 jó de én csak duelbe tudtam valamiért menni... :( -
Thanatos #2679 én egyet játszottam duelt, eddig, meg is nyertem, titan rulz :) -
#2678 sok magyar van fent -
Thanatos #2677 hát igaz csak duel csatira engedett be de az alapján jó game lessz :)
valamiért a tutorialra nem enged (gondolom ott lenne rendes game nem csak csata...)
ha esetleg bejutnék és kreálok szervert hun-al fog kezdődni a szervernév az tuti, mindig
a apss meg hommhun lessz :) márha leszs passz me gtürelmem kivárni amig egy magyar bevágódik :D -
#2676 persze jo lesz, sfnel ramesz hogy automatice, aztan beirod a keyt amit (elvileg) szereztel -
#2675 jah, gonosznak lenni jó :) nagyon durván tolják -
#2674 A duel részt sztem nagyon király. Főleg a dungeon egységek. A magiccel tarolni lehet:D Eddig csak nyertem:P -
#2673 lol, én nem írom alá
sztem lámaság -
#2672 láttátok? sry ha vótmá:
petició a Heroes V halasztásáért...
http://www.saveheroes.org/petition/ -
kene84 #2671 Nekem nem fogadja el a felhasználónevet és a jelszót
Beírtam a kódot aztán tovább már nem megy -
#2670 megy hát, most jöttem a gameből :D
de már tegnap este is jó volt :) -
matek24 #2669 Nektek megy?
-
#2668 első indításkor a starforce kéri azt a kódot. -
#2667 Tudom, lama kerdes, de azt mondjatok mar meg, hogy most a letolteshez kell regisztracio meg kulcs, vagy ha le van toltve, akkor a jatek keri ezeket, installkor.
(Elvileg nekem az also linkrol (FTP) leszedte a nejem otthon, de teny, hogy a felso linken (kulcs) mar Beta is Closed van.
Most azzal a letoltott klienssel lehet kezdenem majd valamit, vagy delete? -
#2666 Szívesen. (csak érne már le a játék ) -
#2665 megvan köszi -
#2664 Hmm, én nem a banneres linken regeltem, próbáld a fileplaneten:
http://www.fileplanet.com/promotions/hmmv/hmmv_signup.aspx -
#2663 hát megnézem itt a linket, hogy kulcs stb. aztan belépek, aztan kéri a mailemet stb, és utánna írja
-
#2662 Nekem továbbra is bejön a sign up form, nem látom sehol, hogy closed, se ott se a főoldalon. Hol írják? -
Thanatos #2661 bár lehet csak türelmetlen vok..., najó várok még kicsit :/ -
Thanatos #2660 hmn
leszedtem újra és ugyanugy nem akar menni :D
amikor kirakosgatja a fileait az installer egy idő után befagy... (fehér képernyő, nem válaszol, etc...) -
Thanatos #2659 újra le kellet szednem mert szar votl az isntaller szal nekem mgé semmi..., meg kis dolgom volt, majd orditok ha eljutok odáig :) -
#2658 honnant tudnék akkor key szerválni? -
#2657 azt írják beta is close.. :( -
lazsi #2656 van valakinek kedve jönni most jáccani? -
juppjupp #2655 huh, bocsi, ez kicsit nagy lett...:) -
juppjupp #2654
to sickb... -
#2653 köszi, már megvan. elindult. nekem nem írt ki semmit, csak hogy nincs meg az oldal. köszönöm és bocs a zavarásért:)
egyébként kinek hogy tetszik a játék? mennyit lehet a demoval játszani? -
#2652 nekem azt írja, hogy too many users connected, try again later.