14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
Takezó #2529 kösz, töltömis -
#2528 kipróbálni megéri de nagy élményre ne számíts. a csata nálam pl borzasztó sokat tölt (P4 3GHz, 1GB RAM, 6600GT, 1024x768 normal) -
Thanatos #2527 nah kiáltam,a sort és jön maxal :D -
#2526 Az FTP LINK ÉL!
Szálaként max. 300k -val tölthettek, vigyétek gyorsan! Még meleg! -
#2525 Igazándiból azon töprengek - miközben a sorban ácsorgok -, hogy vajon egy olyan géppel, ami nem éppen tökéletesen felel meg a min. req-nak (alulról súrolja), azzal egyátalán ki merjem-e próbálni a beta-t? -
#2524 5 perc srácok és megkapjátok! A banner alattit természetesen, csak egyelőre kiszedtem a linket, de rögtön visszarakom, csak leellenőrzöm, hogy jó. -
Takezó #2523 már 19. vok a sorban:ð -
Takezó #2522 nekem UKmirrorra írta alapból 11 percet... ez volt másfél órája -
Mester #2521 Mondjuk alap oldalról jön de nem max spd-el~(nem mondom hogy lassan de US mirrora léptem fel mert ott csak 16 percet kellett várni nem 1órát;p) -
Takezó #2520 nököm sö -
Mester #2519 Nemtom hogy a banner alatti ftp link-re gondolt-e, de nekem az jelenleg nem megy~ -
Takezó #2518 ezexerint nem:ð -
Thanatos #2517 és nem akarod velünk is megosztani? :) -
#2516 Az a baj, hogy még nekem egy bő fél óra mire leér :(
De majd lépek fel, még ma hajnalban, [SG]Kandurex[HUN] néven. Ugyse kell ma már aludnom. Tök jó. Asszem lassan le is szokok róla, minek az? Nem?
Ez a várakozósdi mekkora poén már a 3D -nél, egyszer 10 perc van rajta, aztán hipp - hopp mindjárt 40, megint 14, aztán hirtelen 70, még jó, hogy találtam egy FTP linket, :) -
#2515 a fene. én is épp kezdtem belejönni. csontvázaim épp a hullákból lakmároztak a csata után, erre disconnect :(((( -
Newfronter #2514 Na kivágott disconnectel, pedig milyen jól indult :D -
Mester #2513 Akinek már tölti, az meg tudná mondani ,hogy milyen sebességgel jön plz? -
#2512 egyebkent csetszerver total KO most :D -
#2511 hat en tudtam readyzni, tobbiek ezek szerint nem -
Takezó #2510 haj... en toroltem a klienst okosan:ððð tolthetem ujra:ð -
G_ArchAngel #2509 én ma már nem, 4-kor ébresztő van, mert délig be kell fejeznem egy raktárcsarnok vázlatát...:( -
#2508 viszont ahogy észrevettema mi verziónk nem kompatibilis az újjal! Nem bírtam levédeni azt a nyavalyás játékot vagyis levédtem de hiába, és akik meg csatlakoztak (mindenféle jelszó beírása nélkül) azok panaszkodtak, hogy nem tudnak csinálni semmit.... az viszont tuti hogy FP-ről nem szedem le az új klienst. akinek fent van felrakhatná valahov, pl majomparádé :)) -
#2507 igen -
#2506 sracok aki a jatekban van, readyzzen mar (tobbieknek mondom: cset nem muxik :D) -
G_ArchAngel #2505 Ahogy észrevettem, nevet azt lehet használni amivel az ubi.com-on regisztráltam? -
#2504 most ledobott mindenkit, es nem fogja el a passt senkinek ? :D -
G_ArchAngel #2503 az nincs de nekem ennyi idő alatt két disconnectem volt... -
Newfronter #2502 Ilyenkor jó már nekünk, akik múltkor leszedték a bétát az ubi szerveréről, most nincs ez a kivárás. -
Thanatos #2501 valami normális downlaod link nincs? mert key mrá van de ha only fileplanet a letöltés akkor asszem inkább kihagyom a bétát :) -
#2500 hehe ok :P -
#2499 Ja, megyek. Fél óra, míg sorra kerülök a letöltésnél. Aztán nem tom mennyi, míg lejön. Utána alszok reggelig. Akkor beszélhetünk róla:P -
#2498 na jon vki jatszani ? -
#2497 megyek: [Hun]j0nNy -
#2496 hé aki fennvan regélje már mienek a szerverek sok a dics? hot seat local network stb? -
#2495 nah ez egy jó válasz :) -
#2494 lopakodj el fileplanetre, aztán ha elolvastad a heroes banner alatti első sort, tedd fel újra a kérdést, hogy ki debil, kthx XD -
#2493 bocs de ez egy debil válasz :D
szoval honann van kód? -
#2492 nincs sg elötagod..bann pls -
#2491 fileplanetről -
#2490 honann van kód?