14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#2651 megnéztem..hát komolyabb játékhoz még sok szerencsém nem volt mert kilépdestek, de a heroes feelinget azt jol eltüntették..mind zeneileg, mind vizuálisan :( szvsz
-
#2650 srácok, sajna megszűnt az FTP link, ami a bannerba van. ez 750 megás volt. találtam egy másik helyet, de ott csak 250 megát ír. tud valaki helyet ahol nem kell regisztrálni és a 750-es van fent? -
#2649 Most szándékosan beszélsz valótlant, megvan az Etherlords, sehol sincs ehez a grafikához.
Igazából nem tudom mi bajod van, valszeg azért mert én nem wowozom xéve, hanem Heroes-t tolom sok éve majd napi szinten, kb. nekem kellene kifogásokat találnom, mert ismerem és szeretem a sorozatot...
Viszont egyenlőre én csak a jót és a még jobbra nyitott lehetőségeket látom.
-
sickb #2648 Valaki dobjon pls egy ingame screenshotot, mindenki mondja milyen fasza grafika de idáig még csak official képeket láttam, azokat meg nem nehéz retusálni. thx
-
Landor #2647 ótwar wow -
#2646 ja detto -
#2645 Hőha... valami árulás vana rendszerben. Ha kreálni akarok, akkor kivág a desktopra... immáron 3. alkalommal. -
#2644 viszonylag sok magyar jatek van, meg kene beszelni 1 egyseges jelszot, mer egyikbe se tudtam bejutni a logikusnak velt jelszavakkal -
IceTom #2643 vagyis hova?
-
#2642 de közben leesett, hogy az valszeg neked van fentartva... -
IceTom #2641 ftp.t hogy kell beírni?
-
#2640 Hey maga! Mi a pass-a? Nem tok bejutni, ha véletlen sikerül elkapnom... -
#2639 Ha esetleg valakinek tudomása van Mo.-i tükörről a demóhoz, pls ne tartsa magában. Elég pocsék külföldre a sebességem. -
IceTom #2638 regisztráltam..de nem fogadja el..vagy hogy kell?és hogy kell letölteni? -
Thanatos #2637 "jahm egy éve wowozok"
ez midnent elmond :DDD -
#2636 "a világ grafikája elég szarocska"
Te beteg vagy.
Jó lenne 2 körnél többet megérni... -
#2635 jahm egy éve wowozok, de van egy kis játékmultam és két éve volt egy játék etherlordsnak hivták..nah annak szebb volt a grafikja, sztem ez visszafejlödés -
#2634 Engem csak az zavar, h nem lehet egy rendes játékot összehozni... -
Thanatos #2633 ott a pont :) -
G_ArchAngel #2632 nm -
G_ArchAngel #2631 "világ grafikája elég szarocska"
no comment - menj WoW-ozni... -
#2630 ja ott nekemis -
#2629 Nekem eddig csak a várban akadt. -
#2628 nah én kiprobáltam a gamet
Akad mint a xar és a világ grafikája elég szarocska a csata teccet, talán siekrül nekik kihozni valamit belöle.. hallotam olyat hogy van akinek már nem jutott béta....
X58FN3R-MXVPDWE-3M7P3DD-M4T8Y45 -
#2627 Főmenü, h2 sorci vár zenéje visszaköszön:) -
Dns5000 #2626 valaki csinal egy jatekot? en is csinalnek de natolva vagyok es nem tumom melyik port(ok) kellenek neki -
#2625 duel modban eszrevettetek hogy az inf seregbol az infernal succubi egyedul beveri barmeik ellenseges sereget 2-3 lovesbol ? :D -
#2624 igen -
Thanatos #2623 nah lehet minyá felrakom énis de nem várok tul sokat :) -
Thanatos #2622 hát ha ez fullba igymarad akkor nekem itt bukot meg a homm5, ennyi... -
Thanatos #2621 tény de ez már legyen az ő bajuk..., maugy az open beta nema ballance miatt van ált, hanemm pl pont ilyenek miatt megnézzék hogy rohadfnak le a szervereik a tulterheléstől :D -
#2620 Most biztos kivágott, mert most minden gém mexűnt -
#2619 most elkezdtunk 1 magyarral 1 jatekot sajna -
#2618 Én mennék játszani... -
#2617 nem :( -
Takezó #2616 ááz imádom az ilyen pávöjúzerekt -
#2613 nem jossz jatszani 1et ? -
#2612 Év usere: abonyitomz
-
abonyitomz #2611 valaki küldjön egy cd kulcsot privibe !! köszi szépen előre is -
#2610 jon vki jatszani ?