14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#2891 az már biztosnak látszik, hogy a forgatást kell használni vastagon. hot seatben betettem az ait, kár hogy csak opció van, mert igazából nem csinált semmit :P
de 3 órán át szórakoztam vele így is, és ráadásul ez egy kis pálya. -
#2890 hogyne optimalizálnák már? a goldig még 6 hét minimum, és ez nem is a legfrisebb verzió -
Dns5000 #2889 na jo valaki duelezni? -
#2888 dejó nekem meg 256 megás 6600-zal akad?? :O :DDD -
#2887 thx -
#2886 :)
HOMM-nál sose néztem, megszoktam, hogy nem lehet.
:D -
Bladez #2885 Tök jó hogy ez a game má Frontline pro védelemmel van ellátva lásd itt: http://www.star-force.com/protection.phtml?c=83&id=769 :) -
#2884 Menumod könyvtár nem kell, csak a mainmenu2...
program files\nival\heroes\data\mainmenu2
Így. -
#2883 ops -
#2882 nekem valahogy az a hot-seat nem akar münködni ITT egy kép,pont ugy csináltam (asszem) ahogy leirtad, mit rontottam el megint? -
#2881 nekem valahogy az a hot-seat nem akar münködni ITT egy kép,pont ugy csináltam (asszem) ahogy leirtad, mit rontottam el megint? -
#2880 nekem valahogy az a hot-seat nem akar münködni ITT egy kép,pont ugy csináltam (asszem) ahogy leirtad, mit rontottam el megint? -
#2879 nekem valahogy az a hot-seat nem akar münködni ITT egy kép,pont ugy csináltam (asszem) ahogy leirtad, mit rontottam el megint? -
lazsi #2878 játszatok inkább. Nemjön valaki játszani? indítok servert, de elötte beszéljük meg msnem: [email protected] -
Dant0r #2877 Sztem csak az alapból bekapcsolt Aniso és FSAA miatt van ez a gondod. Próbáld meg a cfg-t átírni, hátha. -
#2876 pont fordítva:P ami most a minimum az lesz az ajánlott -
#2875 hát...remélem ezt a game-et majd azért optimizálják...mert ráfér....csak attól félek hogy nem lesz :( mert a H5 producer aszonta, hogy betanál sokkal erősebb gép kell, kb olyan arányban, hogy ami most az ajánlott, a fullnál az lesz a minimum......na de álljon má meg a menet, 3 Ghz-es proci minimumnak? :DD
Amúgy nemtom, nekem akadozni tud rendesen, de attól függ milyen nézetből játszok.
De akkor rohadtul akad, kb 2-3 fps, ha sok objektum van a képen (sok fa, sok épület, nagy táj) ekkor úgy elkezd szaggatni...huhh....
a game meg rohadt jó, csak könyörgök az oroszoknak hogy ne csesszék el, és optimizálják csak szépen :D hogy ne kelljen ekkora gép neki :( -
#2874 isten ments, hogy beleszoljak, de felbontast a jatekban is lehet allitani :D -
#2873 mgé mindig nemtudom aktiválni a seraial keyt.................... ÁÁ
-
Thanatos #2872 pont rossz a példa :) -
#2871 lolka, itt még felbontást is lehet változtatni... :))) -
próba... -
#2869 Ja, T&L-t már kikapcsoltam, és ti se kapcsoljátok be, ugyanis nagyon sok grafikai bug lesz tőle...(pl. a vár totál fekete lesz stb.) -
#2868 Akinek gyengébb a gépe, annak javaslom a \profiles\default könyvtárban lévő, USER.CFG szerkeztgetését. Az alábbiakhoz lehet nyúkálni:
Értelemszerűen a 0 a kikapcsolás, 1 az aktiválás, ill.
Illetve például alapból 4x anisoval és 4x ffa-val megy a game. Ha ezt kikapcsoljátok, elvileg sokkal gyorsabb lesz.
Remélem segíthettem valakinek.
setvar gfx_16bit_mode = 0
setvar gfx_16bit_textures = 0
setvar gfx_anisotropic_filter = 4
setvar gfx_depth_tex_resolution = 1024
setvar gfx_dynamic_lights = 1
setvar gfx_effect_alpha_treshold = 0
setvar gfx_fix_ban_np2 = 0
setvar gfx_fix_nv_np2_hack = 0
setvar gfx_frame_transition = 1
setvar gfx_freeze_shadows = 1
setvar gfx_fsaa = 4
setvar gfx_fullscreen = 1
setvar gfx_gamma = 1
setvar gfx_hsr = 2
setvar gfx_lag = 1
setvar gfx_lm_calc = 0
setvar gfx_lod_switch_distance = 300
setvar gfx_nopixelshaders = 0
setvar gfx_noshadows = 0
setvar gfx_particles = 1
setvar gfx_quality = 4
setvar gfx_register_resolution = 1
setvar gfx_resolution = 1024x768
setvar gfx_shadows_quality = 0
setvar gfx_static_nooverwrite = 1
setvar gfx_texture_mip = 0
setvar gfx_tnl_mode = 1
setvar gfx_vsync = 0
setvar gfx_water_amplitude = 0.01
setvar gfx_water_frequence = 4000
setvar gfx_water_length = 5.13
setvar gfx_water_reflection = 1 -
#2867 most jaccottam magam ellen 1 heaven vs necrot, eshat meg kell mondjam, sztem necro nagyon overpowered eddig... nemtom a jatek mi alapjan szamolja ki, hogy necromancyval hany csontvazijaszt tamasszon fel, de amig a havenes hiromnal volt 150 ijasz, kb 200 militiaman, 36 griff, addig a necrosnal 700 skeleton archer, 170 zombi, meg 24 vampir... johogy a necro nyert -
#2866 nekem meg a mod óta a hang tűnt el, de nem érdekel, mert legalább szórakozhatok magamban. eddig nagyon tetszik, az építkezés kicsit furcsa, de asszem jó lesz ez! -
#2865 Nekem hotseatnél is meg a netes sima játéknál is ha megtámadok egy pályaszörnyet megfagy a játék...nem ir ki semmit, csak "beakad" a hang és nem reagál semmire csak a ctrl-alt-del -re. Lehet, hogy gyenge a gépem? (asusp4p800, 2.4 p4 1 mb cache, 512mb ddr, gef3ti200 128mb :) ). Gyanítom a vga, de a pályán, meg ha duelre megyek a netes játéknál, szépen, akadásmentesen fut. Vkinek vmi ötlete? -
Landor #2864 Nahh, hajnal fél ötkor most fejeztük be az éjfélkor(!) kezdett meccsünket Rusiddal.
Rögtön az elején egyszer megfagyott a gépem, de utánna négy és fél óra egyhuzamban. Számoljátok ki hogy hány kör!
A végső csatáról a kép
Sajna vesztettem, de kárpótolt a játékélmény!
Jahm még annyi hogy játék közbe rájöttem hogy nem úgy kell nézni erre a játékra mint Heroes 5-re, hanem egy Heroes stílusú új generációs játékra! És akkor nem esünk bele abba a hibába hogy állandóan csak az eddig megjelent részek és e közötti különbségeket forszírozzuk! Mert ezáltal elsiklunk amellett a tény mellett hogy már egy jóideje nincs még egy ilyen típusú jó játék mint (remélhetőleg) a Heroes 5 lesz! -
#2863 sikerült thx. de én erről mért nem tudtam, -
#2862 regelni kell az ubinál -
#2861 thxa Robotnyk, megnézem mindjárt ezt a shift-es módszert...ez mondjuk régebben is így volt, nem tudom hogy nem ugrott be.. :((
Most kicsit hülyének érzem magam, azok után hogy annyit böngészgettem a H5 lénytulajdonságait különböző oldalon, és most mégis teljesen el vagyok hülve..
pl. Pixie:
azon túl hogy nem ütnek neki vissza (ez maradt), még több mezőt támad és távolra is varázsol...ráadásul támadó varázslatot..ami nem is sebez rosszúl...pláne ehogy néztem a varázslat erőssége nem függ a lények számától...bár ez még nem biztos.
A csatában szerepeltetett lénysebesség sem gyenge...már kezdem átlátni, ..úgy nagyjából mindennel így vagyok,..mármint hogy kezdem átlátni. :)))
jónak tünik nagyon a játék, jónak bizony. -
#2860 Igen, szomorúan olvastam én is, de reménykedtem... :-/ -
#2859 readmeben le van irva, hogy ne is keress ra megoldast, mert egyelore nincs -
sickb #2858 NEm
az ubi oldalán kell regisztrálj egy felhasználót.
Az a 28 karakteres kód csak az installálásnál kellett
-
#2857 Végre lett időm, s neki tudtam állni a Heroes-nak. :)
Egy kérdésem volna, sikerült már valakinek megoldást találni a recsegős hang problémájára? -
#2856 beirom a kodot azt loading 5 percig azt semmi több -
#2855 amugy meg nem röhögni,már az uninstal határán vagyok -
#2854 azt a 28 karaktereset amit kaptam? -
#2853 :DDD oda a www.ubi.com -on regisztralt accodat kell beirni :D -
#2852 hát nekem még mindig nem akar menni,IDE kell beirni azt a kodot amit kapdtam? vagy ide már azt a kodot amit én regisztráláskozben irtam neki,mert 1ikkell se akkar münködni,azt a hosszu kodot már 1 szer kérte de ott starforcos volt a háttér ott elfogadta de itt hogyan tovább?