14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#2771 jöjjön már valaki... :)))
5-5-ben, duel, magyarok ide! néven, jelszó: sghun -
#2770 gyere DUEL-re -
#2769 hát nálam rohadtul a gameben is, de egy időután már nem :D
utóléri magát lehet xD -
#2768 Zene érdekesmód csak a menüben recseg, gém alatt no problem. -
#2767 Játszottam egy KB. 30!!!! perces DUELT!
Emberz, ez KURVANAGY!!!!! Tiszta ARCHON feeling! :)
Szóval: game 5-05 ben indítok duelt, MAGYAROK IDE! néven /rumkola01/, password: sghun -
#2766 nekem egy duel felénél abbahagyta kb -
sickb #2765 help
megvan az install, a kódot is elfogadja ,de ami felhasználót csinálok az ubi.com on azt nem fogadja el a bejelentkezésnél.:(( -
#2764 MAGYAROK IDE! DUEL-t indítottam, PASS NINCS...
Zene recseg, hogy tudom kiküszöbölni? CFG-t hiába barbrálom... :( -
#2763 :(, no mindegy, majd legközelebb, közben nekem is lépnem kell :* -
lazsi #2762 sry megszakadt a netem pedíg már majdnem nyertem -
#2761 na jöjjön akinek van kedve, még vagyok egy darabig :) -
lazsi #2760 én igen van msned? -
#2759 jon vki jatszani most sima gamet ? -
Dns5000 #2758 na mar full lekestem :P -
lazsi #2757 megyek -
feki25 #2756 Megyek
-
lazsi #2755 jó és mit használsz akkor szövegelésre? -
#2754 Kész a szoba a duelben, a kód: sghun
jöjjön aki akar -
feki25 #2753 Nem használok MSN-t! -
lazsi #2752 aha
msn címem [email protected] veggyél fel
-
feki25 #2751 Sziasztok!Jön valaki játszani?
-
Thanatos #2750 nah akkor a activáló szerver lekapcsolás is csak rémhir votl látom :) amugy zsvsz csak tul vannak terhelve a szervereik :) -
#2749 basszameg elinduuult!!
:)))) -
Dns5000 #2748 megyek, ugysem lehet talani jatekot, a fele full, de akkor mi a faszert van mar a listaban a masik felere meg ne lehet csatlakozni gondolom a hulye natosok miatt, mert nem nyitjak meg a portokat, csak foglaljak a helyet a listaban -
#2747 Amugy elég szépen elcseszték a serverválasztóját..folyamatosan refreshel, egy kínszenvedés bejutni..ráadásul valamikor percekig nem reagál a join gomb a training/duel résznél.
-
Dns5000 #2746 szep, meg jo is lenne, ha nem lenne teljesen jatszhatalan a rengeteg bug miatt -
#2745 nah, egy 10 perc múlva nyitok szobát duel -ben, "magyarok ide" akinek van kedve jöjjön. persze szigorúan körökreosztott játék (utálom a realtime -ot) -
#2744 ehh de jó egyeseknek... :c
amúgy jó a game? -
Since #2743 most sikerült :D -
#2742 Annyit még, hogy nem volt kötelező fizetni a beta-ért, magigérték hogy lesz ingyenes is, és lett is.
Ahogy én láttam az egészet:
Eldöntöttem hogy nem fizetek hanem megvárom míg ingyenes lesz, és ahogy az lett letöltöttem, reggeltem (hál égnek engem még hagyott, és nem volt baja a starforce-nak sem), és belenézhettem a játékba, kaptam egy képet arról hogy milyen is lesz.
Ennek örültem, nekem tetszett...ennél többet nem is vártam egy beta mpdemo-tól.
Remélem minnél jobb és teljesebb verziót vehetek megminnél hamarabb.
Szal az anyázás ezért üti a szemem. (de átérzem a problémát ha nem megy, pedig nagyon is érdekelne :( ) -
Dns5000 #2741 nekem van kedvem duelezni -
Since #2740 Molst olvasom fórumon hogy másnak is vannak problémái...Én arra tippelek hogy későn reggeltük ezt a szart és megvan határozva ez bizonyos limit :D -
Since #2739 nemtudom amikor kicsomagoljuk kér valami phrase jelszót oda tök mindegy mit írunk be? -
Since #2738 Ez oké de akkor se fogadja el a kulcsot :) -
#2737 Na, mostmár nálam is failed. Ez egyértelmű: lekapcsolták a regisztárció elfogadását jóváhagyó szervert. Lekéstük. Ennyi.
Lehet, hogy jobb, hogy nem is láttam.
Valaki írhatna egy beszámolót, hadd reménykedjek..... -
#2736 Egy kis kiigazítás a magam elgondolása alapján:
Ezeknek a problémáknak a javarészét a Starforce okozza, őket szidjátok.
Azt pedig hogy Starforce bunkóságú segédprogramra van szüksége a kiadónak ha meg akarja keresni a hasznát, azt pedig azoknak akik warezhörcsög módjára húzzák le a játékokat de fél óránál többet ritkán töltenek vele.
Ez a hsz nem a warez ellen vagy mellett és nem a kiadók mellettt vagy ellen van, pusztán végiggondoltam hogy hogyan is és miért van ez. -
#2735 Én nem azzal nyomom...
Viszont furcsamód azóta folyamatossan van hálózati kommunikáció, feltöltésileg. Géprestart után is!!
És nem vagyok hülye, mert ez mindig 0 volt a CFOS szerint, most azonban folyamatosan 100-150byte/sec, restart után is.
Asszem uninstall és hagyom a picsába. -
lazsi #2734 NAh nemjön valaki jáccani? akit érdekel egy game az msnen elér: [email protected] -
Since #2733 Bár igaz azt a klienst töltöttem le ami az ubi ftpn fennt volt. Ti melyikkel nyomjátok? -
Since #2732 Na most automatan azt írja ki hogy failed to activate :d Ez a lol