14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#2609 1 key-el 3at lehet regelni, ezt irja is az elso utan (2 left) -
#2608 Hopsz véletlen a mehetre nyomtam, biztos az idegesség az oka amit ez a huzavona okozott...
Szóval mégegyszer felhívnám mindenki figyelmét, hogy még lehet regisztrálni!
-
#2607 Nagyon szivesen -
#2606 ÉS TÉNYLEG!!! Regeltem is, kaptam key -t, köszi!!!
Szaruman, G_ArchAngel: köszi szépen a segítséget, nem használom akkor a ti kódotokat, sikerült szerezni. Kösz még1x mindenkinek. -
feki25 #2605 Rendben kössz! -
#2604 Úgy tudom, nem lehet.
4est indítottunk, ott a 4.nek be lett rakva gép, viszont ha jól láttam nem is volt köre, de 1vs1-ben nincs gép, tehát nem tudsz csak a gép ellen játszani.
A legjobb összedumálni 3an, berakni negyediknek a gépet (vagy 2player, vagy 4player van ha jól láttam. Megfelelő maximált köridővel, sztem kb. 5perc. és közben a játék chat-en megdumálni a tapasztalatokat. -
#2603 Még lehet regisztrálni!
http://www.fileplanet.com/promotions/hmmv/hmmv_signup.aspx -
feki25 #2602 Sziasztok!
Lehet a gép ellen 1 az 1 ellen játszani?Mert még nem jöttem rá hogyan kell!Valaki esetleg tudja? -
#2601 Csatlakozom.
-
Landor #2600 Valaki legyen olyan kedves és toljon priviben egy kódot.. -
#2599 :D -
CéZé #2598 Hát én 1 kóddal telepítettem mind a két gépemre a játékot és egyszerre mentem fel az ubi szerverre és játszottam egyet magammal :) -
#2597 az a gond hogy kevés még a tapasztalat, hogyan kell beállítani a játékot hogy simán menjen.
Vmint az építkezés az engem is meglepett, de aztán átnéztem a építkezési térképet, és ott frankón jelzi hogy mihez mi kell, azaz milyen épülethez milyen ágon jutsz el...kb. mint a Civ3 fejlődési fája.
kicsit kevés az idő mindenre (nekem ez jött le a 2perces kör miatt), de főleg az hogy még lövésem sincs az egészről...az újdonságokról, és nem szokta se a szemem (3d) se a kezem(új kezelőfelület) ezt az új Heroes-t. -
Adler #2596 sorry, nekem nem ment
-
#2595 sztem ez hülyeség ne haragudj.
simán lehet forgatni a térképet, jobb klikk és kész.
A játék gyönyörű...bent voltam stabilan 2kört amit végigdumáltunk, mert 2percre lett állítva a kör maximum időtartalma :)))
szokatlan, de sztem qva jó lesz.
Most még nyers kicsit. Alig várom hogy visszamenjek, csak melo van :((( -
#2594 BETA -tól mit vársz? -
#2593 Szaruman küldött egyet, ha a kód accounthoz kötödik (vagyis egyidőben csak 1 ember tudja használni), akkor igyénybe venném vasárnapig a kódodat. Hétfőn úgyis utazom el. Még kb 12 perc és meg tudom mondani hogy Szaruman kódja jó e. Köszi szépen, rendesek vagytok! :) -
Adler #2592 nem lehet forgatni a térképet, bazz
simán nem vettem észre az ellenfeleket
csatamező nevetséges
a vár szintén, az épitkezés menete lassu és nehezen áttekinthető -
#2591 akkor nekem mázlim van 8:30 kor regéltem és adott kodot -
#2590 Tőlem már kapott 1et:) -
G_ArchAngel #2589 én vasárnap estig nem fogok játszani, mert elutazom szüleimhez vidékre, ha korrekt leszel és vasárnap este hagyod, hogy használjam a kódomat, akkor addig elküldöm privátban... -
G_ArchAngel #2588 gondolom tegnap kicsit feltűnően sokszor omlott össze a rendszer... -
#2587 no sebaj..irigykedjunk..megyek nyüstölöm az alpha-t :P -
#2586 AKKOR BUKTA -
#2585 csesszemeg... :(
köszi azért
most akkor buktam? nem lesz kódom? :( -
Ja, a hiba nem nálad van... Nekem is ez lett az eredmény. -
#2583 nekem is ez van.. lassan megvan a file.. nem lesz hozzá kódom. -
#2582 nekem mindig azt adta vissza hogy a betat már lezárták... -
#2581 fileplanet még jó volt nekem 10perce
-
#2580 megtennéd nekem is? -
#2579 Np:) -
#2578 privátban adom, thx -
#2577 De lehet. Adj meg emailcímet, regelek rá (bocs, nincs kedvem egy új emailcímet összehozni:). -
#2576 bárki felnézne most?
kellene még 2 arc Metakron játékára
-
#2575 most én vagyok lámer vagy már tényleg nem lehet kódot szerezni hozzá? -
#2574 oh.. akkor elnézését mindenkinek. -
#2573 Nekem is jön 200zal. Csak be kell mennem a kurva egyetemre, ááá Nem baj, mire hazaérek, már telepítem is -
#2572 ááá itt jön 250el a cucc és nem tudok kódot szerezni hozzá, megőrülök -
#2571 -
#2570 az az alpha volt