Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Nagyon remélem, hogy lesz itthon angol nyelvû verzió (kézikönyv felõlem lehet magyarul), mert ha nem ,akkor marad a CD-rom lehúzós verzió <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

3P
Megmondom õszintén, hogy akkor hiába a lokálpatriotizmusom, s minden lojalitásom a magyar nyelvû szoftverek támogatásáért, akkor külföldrõl veszem meg a játékot a megjelenést követõen...

Én csak abban bízok, hogy már nagyon régen be lett jelentve a klasszikus játék nyelvek (angol, német, spanyol, francia...) a lengyel és a magyar változat is, így talán elsõ körösek lehetünk, de nem hinném... 😞
Pedig pont emiatt fogy kevés itthon a szoftverekbõl, mert mire jön magyarul a játék már messze nem 0day. Na ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy Heroes elavulna 3-4 hónap alatt! Dehogy, sõt! De sok játék van ami 3-4 hónap után már kevesebb embert érdekel...

Lényeg a lényeg, hogy reménykedjünk, hogy vagy lesz azonnal itthon is angol nyelvû, vagy lesz magyar, vagy ami a legjobb lenne, a magyarországon kapható esetében választható enne a nyelv, s persze ez is a nemzetközi megjelenés napján már kapható lenne... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

pedig ez lesz..., arról nem is kell álmodni hogy magyarcerzsönt egy idõbe adnak ki a usa megjelenéssel..., a legjobb az lehet hogy ha angol verzió jön ki hamar mo-n de usa-hoz képest az is max késöbb... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

3P
Azt remélem, hogy a magyar nyelvû hazai kiadás miatt nem lesz az, hogy késni fog az US megjelenéshez képest, s addig az US változat még csak nem is lesz kapható itthon. Sajnos van erre hazai precedens... :-/

3P
Az biztos, hogy érdekes hozzáállás, de ugye az angyal, mint "lény" tulajdonképpen ezt jelenti...

j0nNyKa
de most oszinten, ez nem lesz kicsit nagyondurva igy ? amugy is eros az angyal, nehezen doglik, raadasul tamaszthatja is elvileg magat csata vege fele, es emelett tokmind1, hogy vesztesz-e belole, mert ott fog figyelni a varadban, miutan ujra megvetted

hm.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Na végignéztm az oldalt. látszik tanultak a bukásból
Durva...
NeoMaN
Úristen NAGYONNAGY OLDAL!!! KÖSZI!

ravasz! es meg az upgrade koltseget is megsporolja az ember.

mosoporr
Nagyon lol képek,az a TITÁN ultra brutál

3P
Áááá! Az még nagyon messze van.... 😊

Cobra.
Nem a tá,asztáson van a lényeg, hanem azon, hogy újra meg lehet venni a halott angyalokat a városban. Tehát amíg nem esik el a város, addig folyamatosan nõ benne az angyalok száma elvileg.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

robotnyk
3ban is támasztott
danikarate
torrent file azt hogy kell használni

j0nNyKa
Ha az elozetes infok igazak, az angel picit nagyonnagyon overpowered lesz.

erdemes elolvasni az angel Special Ability-jet...

Hmhmhmhm.. velemenyek?

Mutans Zombi
Mindjárt itt van az a január-február - hacsak nem tolják kintebb, persze ez is még rengeteg idõnek tûnik.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

félreérthetõ votl pedig 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

robotnyk
ja és itt a válasz annak aki a wizardokat hiányolta 😛
3P
Imádom ezt a játékot, csak még túl messze van az a 2006 Winter... 😞
Na mindegy addig marad tüneti kezelésként a Heroes 3... 😊

robotnyk
nagyon komoly
XenonIceX
vlahogy jobban tetszett 2D-ben

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

j0nNyKa
mert nákolsz ! 😄

Kandurex
Mielõtt válaszolok a kérdésre, egyet én is felraknák, speciel neked. Miért raktál a mondatodba 6 kérdõjelet és 3 felkiállítót? Spontán a kíváncsiság vezet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

vasko22
Starforce védelme lesz a játéknak?????? Ez a legfontosabb kérdés számomra!!!!

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

NeoMaN
a forumozásra írom hülye!
:ÐÐÐ

<#szeret><#worship><#taps>
már alig várom

Yang: Skandi- senior shao wari

Kandurex
Felkészültetek? Jöhet az újabb csapás? nyálcsorgatás 3...2...1... és! ::

THX by Hardwired.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

és az kizárja a sexet? 😄D

NeoMaN
sínberakott bokaficammal vagyok itthon... 😞

Mayday
Na, ne menjunk bele a maganeletembe, de nyugodt lehetsz, hogy nem szex helyett, sot...

(Te miert forumozol szex helyett???)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

NeoMaN
ja, szex helyett Homm3
:ÐÐÐ
télleg jó lenne....

Jó lenne...
j0nNyKa
Pedig necro nem egy konnyu faj, foleg a 3ban nem. Miert nem szuletik minden no iennek ? 😊

Shaman
pedig néha érdemes kipróbálni egymás ellen is.
Én is a legtöbb játékban a kooperatív módokat szeretem,de néha nem árt a human vs human sem...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

DEXTER92
Én ebbe a game-be olyan zsír mapokat csináltam

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

XenonIceX
valaki próbálta már a bétát?<#pias>

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Mayday
Kooperalunk. 8 szemellyel indulunk altalaban es XL esetleg L-es palyakat szeretjuk. Ha a 6 gepet sikerul elinteznunk, uj jatekot kezdunk, akkor is, ha nem vagyunk szovetsegben. Egymas ellen meg sosem mentunk 😊
De az elerheto nagy palyak jelentos reszet mar jatszotuk 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Shaman
és ki nyer inkább?

vagy kooperáltok?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Sheke
ja és az volt a legerõsebb mer még négyezek és az ördögök a kedvenceim osz ott van a feka sárkány

Le Parkour

Mayday
Nem kellett ravenni, egyszeruen imadja. Pedig nem egy nagy pc games fan, de ezt nagyon szereti O is. Heroes 2-vel kezdtunk meg asszem, sok eve, aztan a 3 a nagy kedvenc, meg sokatb jatszottunk a 4-el is, de meg mindig a 3 a kedvenc. Es nekromanta a legtobbszor, az a kedvence 😊

j0nNyKa
mivel vetted ra az asszonyt, hogy leuljon heroesozni ? 😊

robotnyk
ígéretek között volt
Mayday
Ne is mondj ilyet, hogy esetleg nem lenne benne hotseat! Mi a felesegemmel szinte csak azzal jatszottuk a Heroes sorozatot mindig is 😊

99% , hogy ugy marad a halozatos jatek , ahogy eddig volt. hisz a jatek alapvetoen nem valtozik, korokre osztott strategia marad.

mosoporr
feka sárkány biztos lesz,az mindig is volt bár az elsõ részben kék volt

mosoporr
1 jo csata akár 10 percig is eltarthat,hátha még 4 vagy 5 emberel egyszerre játszunk,igy már remélem megérted miért félek tõlle.

Sheke
remélem a hõssel is lehet benne maj harcolni 1bként ebbe elvileg a vártornyon lesznek acuccok és az kira lesz de remélem azé megmarad a négyes felosztás és belekerül végül is a fekete sárkány is

Le Parkour

Na igen. Remélem a hotseatot bennehagyják....
3P
Hát ha így állsz hozzá, akkor az 5 sem a te játékod lesz vélhetõen...