Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
mikor?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

remélem azért lesz kapható angol is mo-n 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kandurex
Én is csak egy kicsit vagyok elfogult 😊)

Amúgy a legszebb az egészben, hogy magyar nyelven is megjelenik, nem kell várni a magyarításra.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

3P
Én is elfogult vagyok és "kicsit látva" is azt mondom, hogy érdemes. 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

igen 😊 és nem te vagy az egyetlen asszem 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mayday
Elfogult vagyok, ha latatlaban azt mondom, hogy erdemes?! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

NeoMaN
hááát, azért HOMM mindig is jobb volt mindennél (még a 4 is, pedig az nekem nem jött be annyira)

Cobra.
Demót adhatnának lassan, abból majd kiderül érdemes-e megvenni, vagy sem.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

hát ez az ucso kettõ kivételével mind rossz hír 😞 najó még a korbábi verzióbol jövö hõsök nemléte se olyan gáz, na de a többi 😞

NeoMaN
ezmost mi, sokkot kaptál???

😊

amúgy várom énis mint egy idióta

Kandurex
Jöhetne már, az egyetlen játék amin komolyan gondolkodom, hogy eredetibe legyen meg.

- A hexagon alakú térszerkezet négyzetet formáló hálóvá változik.

- Az elõzõleg közreadottakkal szemben nem lesznek hõsök a korábbi epizódokból.

- A pályaszerkesztõben nem állíthatjuk az AI paramétereit.

- A varázslatok nem lesznek külön részekre osztva (értsd: nem úgy lesz mint a 4-ben, hanem mint a 3-ban). Továbbiak az ügyben elõreláthatólag novemberben.

- Lesz grál.

- A kipróbálható verziót még a játék megjelenése elõtt adják majd ki.

3P

Mayday
Tudna valaki adni linket a Necropolishoz, meg lenyeihez? Valahogy az kimaradt az eletembol, de ugy tudom, mar "bemutatott" faj.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

3P
Csak 2006-ban jön, de remélhetõleg az év elején, s nem a végén...

OFF: SF "darabokra roppant"? Ez nekem új, a mostani SF-es játékok is a jó öreg lehúzom a kábelt, illetve SF Nightmarees dolgokkal mennek (ha mennek). Kijött pl 1-2 tavaly év elejei játék, ami már ettõl elõrébb tart, pl. a Soldiers Heroes of WW2, de az még sima alap 3-as SF volt, így azt nem nevezném összeroppanásnak, fõleg nem közel 20 hónap után! Esetleg neked ettõl eltérõ infód van?
Mindettõl függetlenül ez a játék van annyira jó, hogy védelmétõl függetlenül meg veszem, s lehetõség szerint valami gyûjtõi változatot, lévén nagyon nagy fan vagyok... 😄

Kandurex
Open? Ne már. MInek az. Inkább adják ki a fullt 😊

SF meg pont a napokban roppant darabokra.

Davidus
az open beta meg 2 hónap... addig meghalok!😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
hát igy lehet hogy nem törik fel?😛

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Ki nem szarja le? 😄

Davidus
starforce van a bétán :C

V9ykn8_TZL0

precision
hát ez elég nagy baj, azért még reménykedünk 😊

Bazinga!

Davidus
nem kaptam mailt^^

V9ykn8_TZL0

precision
linket, key -t meg miegymást szívesen látunk 😄DD

Bazinga!

Davidus
hát persze<#hehe>

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Természtesen ha beválasztanak már linkeled ide a kulcsot, meg a zárt topik címeket!

<#vigyor1><#zavart1><#vigyor1>

Davidus
Ok people the beta test is now officially started !

Those happy few of you who received a mail, have the activation key in it, and the link to the closed forum. Remember the beta test can be discussed ONLY THERE. In the closed forum you will find the link to the download. Its quite large, about 700mo.

For everyone who hasnt been selected, we will add new testers with each update of the beta test, every two weeks, so you still have a chance - as long as you registered when it was time, of course Smile

V9ykn8_TZL0

jazzy
Valoszinuleg epp azert epitik a 3-ra az 5-ot mert a 4 nem volt annyira nagy sikeru. Szemelyszerint nem vagyok oda erte ha a hos is harcol, de ez egyeni szocprob. Most az egyetlen gondom az hogy beleorulok hogy pont a kedvenc nepemet hagyjak utoljara.
<#eljen>

3P
fleme = flame (elgépelés)

precision
<#eljen>

Bazinga!

3P
Látom továbbra is fleme-re hajtasz. Már írtam korábban, hogy ne kezdjük el itt századszor feszegetni ezt a hõs harcol/nem harcol kérdést...

j0nNyKa
mifele driad ? az 1 pixie

lehet harcolni hossel, persze sokkal sokkal korlatozottabban mint a 4ben, es a nagy tobbseg szerint jo is ez igy... en spec szerettem a 4ben a hosharcot, csak epp kisse a vegere el lett tulozva az ereje, foleg a barbarnak... azert ez az "egyedul 40 sarkanyt izombol" kisse fura volt 😛

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

odex
ÁHH nah nagy csalódás volt ez nekem a hõssel nem lehet harcolni :'(
a heroes 4 volt eddig a legjobb ahogy nézem 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

csinosak, fõleg a dryad bige.

j0nNyKa

jazzy
http://www.guardiansgrove.com/forums/showthread.php?t=2140

5. faj, Sylvan, wood elf.
Davidus
"The survey you requested: "15991/heroesbeta.htm" has been deactivated."

ok már nem lehet😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Kandurex
<#vigyor1>

Davidus
szerintem már nem lehet... de mindegy úgyis feltörik😉

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Hol lehet jelentkezni?

Davidus
ma vagy holnap indul a beta!

V9ykn8_TZL0

3P
Tényleg nem teljes, még egy demonak is kevés, ez egy erõsen fejlesztési állapotban leledzõ, de játszható állapotú játék 1 pályával.

Shaman
Bocsánat nem demo volt,hanem ez : Heroes of Might and Magic V BETA

De akkor okes,csak nemtom ilyeneket minek tesznek,ki teljes játékokat szoktak,ezért kérdeztem...

Cobra.
Ha a neve demo, akkor miért lenne teljes? Ráadásul nem is beta, inkább alpha állapotú.

Shaman
Hali

Láttam egy demo letöltésta játékból ez már full lenne,vagy ahogy a neve is mutatja?

Cobra.
Idáig a Heaven (emberek), Inferno (démonok), Necrpolis (élõholtak) és most a Dungeon (sötételfek <#worship> ) lettek bemutatva. Elvileg 6 faj lesz, úgyhogy 2 még van hátra.

Hali!
Eddig milyen fajok lesznek benne? HUman, Démon?
precision
<#wow2><#eljen>

Bazinga!

j0nNyKa
Kesz a 4. faj... Dark Elf, I'm lovin' it 😄

dark elf faj

majd kiderül ha megjelent 😊