Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amúgy a legszebb az egészben, hogy magyar nyelven is megjelenik, nem kell várni a magyarításra.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
- A hexagon alakú térszerkezet négyzetet formáló hálóvá változik.
- Az elõzõleg közreadottakkal szemben nem lesznek hõsök a korábbi epizódokból.
- A pályaszerkesztõben nem állíthatjuk az AI paramétereit.
- A varázslatok nem lesznek külön részekre osztva (értsd: nem úgy lesz mint a 4-ben, hanem mint a 3-ban). Továbbiak az ügyben elõreláthatólag novemberben.
- Lesz grál.
- A kipróbálható verziót még a játék megjelenése elõtt adják majd ki.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
OFF: SF "darabokra roppant"? Ez nekem új, a mostani SF-es játékok is a jó öreg lehúzom a kábelt, illetve SF Nightmarees dolgokkal mennek (ha mennek). Kijött pl 1-2 tavaly év elejei játék, ami már ettõl elõrébb tart, pl. a Soldiers Heroes of WW2, de az még sima alap 3-as SF volt, így azt nem nevezném összeroppanásnak, fõleg nem közel 20 hónap után! Esetleg neked ettõl eltérõ infód van?
Mindettõl függetlenül ez a játék van annyira jó, hogy védelmétõl függetlenül meg veszem, s lehetõség szerint valami gyûjtõi változatot, lévén nagyon nagy fan vagyok... 😄
SF meg pont a napokban roppant darabokra.
<#vigyor1>#vigyor1><#zavart1>#zavart1><#vigyor1>#vigyor1>
Those happy few of you who received a mail, have the activation key in it, and the link to the closed forum. Remember the beta test can be discussed ONLY THERE. In the closed forum you will find the link to the download. Its quite large, about 700mo.
For everyone who hasnt been selected, we will add new testers with each update of the beta test, every two weeks, so you still have a chance - as long as you registered when it was time, of course Smile
V9ykn8_TZL0
lehet harcolni hossel, persze sokkal sokkal korlatozottabban mint a 4ben, es a nagy tobbseg szerint jo is ez igy... en spec szerettem a 4ben a hosharcot, csak epp kisse a vegere el lett tulozva az ereje, foleg a barbarnak... azert ez az "egyedul 40 sarkanyt izombol" kisse fura volt 😛
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
a heroes 4 volt eddig a legjobb ahogy nézem 😊
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
ok már nem lehet😊
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
De akkor okes,csak nemtom ilyeneket minek tesznek,ki teljes játékokat szoktak,ezért kérdeztem...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Láttam egy demo letöltésta játékból ez már full lenne,vagy ahogy a neve is mutatja?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Eddig milyen fajok lesznek benne? HUman, Démon?