Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Meg <#eljen>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

dr Kotász
Hát az hétszentség...
precision
Ez a játék megérdemli, hogy boltban megvegye az ember

Bazinga!

dr Kotász
Hát valszeg igen, de hivatalos infó még nincs. Mindenesetre ha így lesz, a wareznak lõttek.
Valaki tud mondani valamit a multiról? Lesz hivatalos server? Gondolom serveren fogja tárolni az eredményeket a játékosokról...Vélemény?

Mayday
A H3 es H4 multijahoz is kell a GameSpy? Csak azon keresztul fogok szervereket talalni?
Mert en meg sosem multiztam benne, csak Hot Seat a parommal.
(Eredeti az osszes, ha szamit a jateknal)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

edddigis szivesen vártunk ezután is szivesen fogunk 😊 tény hogy nem türelmetleneknek találták ki 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mosoporr
Na pont ez a játék ahol a multi game nem nagyon muxik,de azért kiváncsi leszek hogy oldják meg. Vagy ti szivesen vártok több percet is körönként

NeoMaN
loál!
😄D

dr Kotász
<#vigyor3> <#lama> vagyok...
Davidus
MuadDib a Fabrice Cambounet álneve. A Fabrice meg valami noname kérdezõ akit véletlenül így hívnak😄

Itt a full

V9ykn8_TZL0

dr Kotász
Na de hogyhogy Fabrice kérdezi? Nem neki kéne válaszolnia az ilyenekre? <#fejvakaras>
Davidus
"(Fabrice): In the multiplayer lobby - each player have stats and ranking?
(MuadDib): Yes, there should be a ladder in the final game. But it will probably be not there for the beta test though. I also hope we can provide tournament support for the communities."

A game rá leszt gíúrva a multira rendesen. Ladder meg hivatalos versenyek.
GECIJÓLESZ!😄

V9ykn8_TZL0

Mayday
Koszi Mindenkinek, "visszanyugtattatok" 😊

dr Kotász
Winter - január/február
Holiday - november/december
3P
Ezzel viszont maximálisan egyet tudok érteni...
Talán ennek jegyében folyik már ma is a béta teszt... 😉

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Cobra.
Inkább csússzon 1-2 hónapot, de ne úgy adják ki, mint a legtöbb mai játékot, hogy a 3-4. patch környékén lesz játszható.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

3P
Ne ijetsztgessük egymást (bár tény, hogy félreérthetõ, illetve ketõs értelmû), de eddig mindig 2006 Q1 volt a megjelenés, és ez a 2006 winter is egybe vág vele...
Én továbbra is e szerint kezelem. Az meg már csak plusz, hogy mind a Heres 3 és 4 is februárban jöttek, így bizom a hagyomány tiszteletben és szerintem ez is akkor fog jönni... 😉

Mayday
Na igen, mit jelent az, hogy Winter 2006? Engem kicsit megijesztett, mert 2006 elejen vartam, aztan igy meg lehet, hogy 2006 karacsony lesz belole?! 😞

3P
Szerintem ne kezdjük el újra feszegetni a hõs harcol/nem harcol témát...

tedd hozzá hogy mi lessz akkor..., majd akkor jelentik be a csúszást 😄

Kandurex
Jövõ év, téli hónapok, ez lehet január - február, de lehet november - december

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Van már hivatalos kiadási dátum? Nem hoz tûzbe a béta!
odex
De az a lényeg hogy a hõs is harcol benne van a nevébe hogy hõs 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

NeoMaN
énis 😊

én meg nagyon remélem hogy kihagyják... 😊

odex
Remélem azt nem hagyák ki hogy a hóssel is lehet harcolni 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

precision
Ne is mondd... 😞

Bazinga!

Kandurex
Az még messze van 😞, minimum fél év!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

precision
Nagyon tuti ez az uj movie, vazz alig várom már hogy kijöjjön

Bazinga!

nyami
htx

precision
Ja nehét lett volna: link

Bazinga!

nyami
nehéz lett volna 1 linket benyomnod <#unalmas>

Mayday
Pl. Hardwireden fenn van.

precision
link?

Bazinga!

Cobra.
Van új videó

Hide and fear, Cobra Commander is here !

robotnyk
biztos hogy ki lehet majd, ez egy rohadt régi alpha csak
NeoMaN
tény hogy 800-adszorra már k*-ra idegesítõ a magasba lendített kard, vagy a sebzésnél rázúmolás....

SLICK
mért hányingerkeltõ a ameramozgás???

remelem ki lehet majd kapcsolni a harc kozbeni "effekteket", kamerakapkodasokat. meg a mindenfele hanyingerkelto kameramozgast.

3P
Én nem akarlak gyõzködni, mert 1000 szónál is többet ér a kiszivárgott alfa álapotú játék játszható változata és az azóta megjelenõ screenshotok. Grafika kapcsán már nem izgulok, mármint a dimenzió növekedés végett. A mûvészi hatás még kérdéses láttam jó és kevésbé jó megoldásokat pl. az egységek terén, összességében az amit eddig láttam nagyon jó volt, s türelmetlenül várom a megjelenést...

épp ez a baj hogy nem a graf csak a graf maitt volt szar a wc3... 😛

precision
miért baj az ha kockás? amugyis ha megnézed a screenshotokat nem sok kockát látok 😄
amugyis egy ilyen játéknál a grafika az kb huszadrangu dolog, ha a graf -ra utazol játszál fps -eket, ott minden csillog-villog

Bazinga!

wc2-wc3 esetében százszázalékik énis igy votlam vele , jobban emg se tudnám fogalmazni 😊
de remélem azért itt nem igy lesz

grizzly21
én attól félek ami a blizzard kapcsán is történt: warcraf2-õt szerettem, mig a 3mat nem és sztem ennek nagy oka volt a 3d-s de szememben kockáûs graf

j0nNyKa
6 faj lesz, itt lehet roluk informalodni valamennyire

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

odex
Úristen ilyen kérdést LOL

szamit?

Sheke
ha igen ugyan mik

Le Parkour