Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Golemre meg tényleg megnyugtató választ kaptunk. 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Mûködõ(bb) linked nincs? <#vigyor2>#vigyor2>
A félelmem csak az, hogy mivel SF3-as a játék így a védelemmel való foglalkozás és az emiati fikázás eluralkodik majd jelen topikon. Remélem nem így lesz...
S ha azt nézem, hogy mennyit tóltam a korábbi Heros-okat (igen a 4. részt is), akkor nem érzem úgy, hogy a pénzemért nem kapok eleget 😉.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Lehet rosszul tudom, de javítsatok ki, ha tévednék: a játékban 6 játszható faj lesz, ebbõl 5 ismert:
- Emberek
- Elfek
- Élõholtak
- Warlockok (?)
- Démonok
- ??? (*)
(*): Nos mivel egy hely marad üresen, ezt vagy a Barbárok vagy a Wizardok fogják betölteni. Mindkettõ elég régóta szerepel a Heroes történetében és ha vmelyik kimarad... De persze biztos lesz majd küldetés CD és abba is kell vmi "új" vártípust rakni.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
az viszont tény hogy a 4ben a golem is a mechanikus lények közé tartozott a gépsárkánnyal és a ballistával együtt
na majd meglátjuk...jöhetne már legalább a demo...
Bazinga!
mechanikus-fegyveresre gondolnak talán, gépsárkány meg ilyesmi
Gólemnek nincs fegyvere.....
A Golemekért viszont tényleg kár... :-/
Fegyveres lény alatt szerintem például a sok fantsyban látott, kezdetleges puskával lövöldözõ törpöket vagy hasonlóklat értettek.
- minden faj egyedülálló képességekkel rendelkezik majd, akárcsak a nekromanták az elõzõ részekben
- a diplomáciai képességek kiegyensúlyozottabbak lesznek
- lesz Phoenix - azonban az még nem dõlt el, hogy mint várban vehetõ lény, avagy szummonálható teremtmény
- normális körülmények között a hõs nem tud repülni, azonban lesznek varázslatok, melyek segítségével a hõs a pályán tud repülni, avagy teleportálni
- nem lesznek fegyveres és mechanikus egységek
- 144*144-es pályaméretnél lesz nagyobb is
- a fejlõdési rendszerrõl további infók decemberben várhatóak
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Heroes 4 pedig a kiegekkel lett jó, alapból nem igazán jött be nekem sem.
én még mindig H2gold, H3/AB/SoD-WoG rajongó vagyok, de azért kiegekkel nem rossz a H4 sem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A 4. részbõl több fogyott, mint a 3. részbõl. Írom mindezt úgy, hogy nekem is a 3. rész jobban tetszett összességében.
Az SF védelemmel meg az a legnagyobb gond, hogy nehéz vele a warez és emiatt misztifikálják. Nekem is van több eredeti SF3-as játékom, mind tökéleteen fut, sõt sok ismerõsömnek is van, de egy sem panaszkodott. Hibák (bug-ok) mindig vannak, de melyik az a mai játék, amely hibamentesen jönne ki? Sajnos egy sem, erre való a PC-n a patch. Még mielõtt valaki SF3 pártolónak titulál, rögtön jelzem, hogy utálom, mint a Pestist, de a tényeket nem kell más színben láttatni. A Heroes V esetén meg számomra történetesen mindegy, hogy miféle védelmet raknak rá, mert ez az a játék, amit meg akarok venni, hiszen vélhetõen évekig játszani akarok vele, s így nézve megtisztelem a fejlesztõket, hogy meg is veszem a játékuk, s jelzem a magam módján számukra, hogy legyen még folytatás. Na de elég ennyi a warez/legális témából, terüljük vissza a topikot a játék eddig kikövezett medrébe! 😊
Demo meg lesz a Hereos V-bõl is (többször is írták), meg kell nézni azt és dönteni, hogy megveszed-e, vagy szenvedsz a warezzel, vagy kihagyod. Én más lehetõséget nem látok...
A grafika meg izlés kérdése. Azon, hogy tetszik-e vagy sem vitatkozni kár, mi több értelmetlen. Elfogadom, hogy neked nem tetszik, sõt lehet, hogy te a manga jegyeit látod benne, ám legyen. Nekem viszont nagyon tetszik láttaam mozgás közben, láttam képekrõl s számomra nagyon szép.
Ebben az esetben pedig fokozottan oda kell majd figyelni erre a kérdésre, figyelembe véve a fejlesztõ elõzõ játékának, a Blitzkrieg 2-nek a "minõségét", és emlékezve a Heroes 4 óriási bukására.
Végezetül nem azért giccses, mert Fantasy. A Heroes 2 és 3 is fantasy, mégsem giccses.