Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az Õrzõk támadásaira nincs immunitás 😊 se ward.
Idézett egységekkel ki kell nyírni a körülötte lévõket, aztán egyenként küldesz be még idézett egységeket, jó erõseket akik legyengítik, aztán kis-hõsökkel is beszaladsz, esetleg hátha missedel ellenük és tudsz 10-20at sebezni/hõs😊
igen, amúgy ahogy elõttem lélvõk mongyák, tápoló varázslatok, piják, paralizálós artifaktok, egységek 😊 stb...
bár Hrisskar (morrowind fórum-bocsi a reklámért😊 õ volt olyan fanatista, hogy talán egy hõsével képes lett volna az erõsebbik fajta (talán900 életü) Õrzõt is kinyírni 😄 nem viccelek, annyi idõt jáccott vele ^^
Szegénykémnek ha megvan a Rise of the elves, akkor még artifactjai is lennének a hõsök mellé exportálva.
off off.
amugy h4 keig meg szeritnem új campaign és új egységek, hogy pontosna mik nem tom , alap h4-el elég kevesett játszotam azt köv nekifutásra már egybõl a keigeket is felraktam, igaz azzal se nyomtam olyan vészesen sokat mint itt egyesek 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az elsõt végignyomtam, a 2.-at talán félig...
A várurak 1 csapásától (varázslatától) döglött az egész seregem....
😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
winds of war meg a gathering storm... vagy a homm3-ról bazseválsz??? 😄
Amúgy Disciplesben hogy a faszba bírtad kinyírni a várurat? Esetleg immunitással??
amúgy frankón elbeszéltünk esmás mellett, mert disciples kiegészitõit ismerem én is, Rise of the elves amelyik 3.nak jött ki😊
de én híróz kiegészítõkre gondoltam, hogy abból jött kettõ és hogy AZ MIKET tartalmazott.. 😊)))))))) - (mert nature ugye a Heroes4-ben van😊
Jómagam végigvittem elf oldalról a Discpline 2-t, igaz csak easyben, az élõholt kampányba meg csak belenéztem.
Kétségtelen, van a játéknak egy különleges atmoszférája a fejlõdõ egységeivel, de valahogy nem tudom. Nekem túlságosan sötét az egész játék - kezelõfelületestõl, pályástól - túl sok barna színt alkalmaztak és ezért kicsit nyomasztó, ami nem túl szerencsés egy játékot tekintve.
És ha ezt még nem is vesszük figyelembe, még akkor is ott figyel egy roppant bosszantó dolog, hogy az ellenfelet nem igazán lehet kiírtani a pályáról, mert mindig ott kuksol bent a fõportás a kutyaolban, akit aztán nincs az az istenharcos aki kinyírna, ez meg így valahogy nem az igazi. Persze még emelett van számos hibája, de az mindegy, alapvetõen ez a két dolog nem tetszett benne.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
amugy anyira nem vagyok bennejátszogattam vele, nem is volt végülis rossz de anyira nem fogott meg, sajnos hearoes közelébe se ér 8igaz nem is akar mivel azér tpicit más)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mongyuk Naturék kaptak valamit?
hátha másokat is érdekel 😊 mer engem igen.
hogy érted hogy a sötét és világos oldalt támogattya? új egységek vagy mi? mert én csak láttam eccer-kétszer, többször mindenféle müszaki bolt polcán, és soha nem jutottam el addig hogy megvegyem...
(hogy érted, hogy külön nevü "nagy gém")?
Morál ide vagy oda, de ha az egységed (egy jó tápos) missedel, akkor szophatod a jó sebzésed😄
(mint kb. a Minotaurusznál😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Szal vala a Barbár horda, s benne a Berzereker. Mint azt bizonyára mindahányan tudjuk, azt a gép irányíja, nincs uralmunk felette.
Nade itt jön a tréfa-répa. A gépnek, ha van a csapatában, akkor tud neki wait-t nyomni, így nem üti meg az általa levakított lényeimet, nem ront ki vártámadáskor egyszál magában, míg én ezt nem tudom megtenni és ezért az a kis **** megüt boldog-boldogtalant.
Azért ez így nem egészen fair.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
A Fog of War csalása pedig olyan átlátszó hogy csak mosolyogni lehet rajta 😊
többször volt hogy abban az egyetlen kis homályban lapult az ai hõse...😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Természetesen az összes ilyen dologra ügyelek, a példa legtöbbször olyankor áll fent ha egy hõssel kalandozom, a magas szintû hõs egymaga képes lenne legyûrni a sereget, hisz akár seregeket is idézhet, morálja jó vagy annál jobb, sebzést nem kapott, ellenben az ellefelet a védõ/támadó varázslatokkal megtámogatott idézett seregem viszont szépen besebezte, vagy egy egységét teljesen lecsapta.
Ekkor morált kap egy megfelelõ sebzésre képes serege és levadássza a hõsömet, majd aztán természetesen az idézett seregemet is.
vagy:
A hõsöm önmaga gyógyításával és visszaütésekkel legyõzné az ellenfél seregét, és szépen csapkodja is agyon õket, majd a full hp-ra gyógyított hõsöm morálbüntetést kap és ezért a körben elõtte következõk körbeütik, és ha azt a kört ki is bírja, a következõt már nem.
A 3-ban nagyon szembetünõ volt, hogy maximál morál mellett is sokszor az ellenfél ai kapta a morálbonuszokat, pedig neki semleges volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Soxor a halálba kerget azzal hogy elõszámolja az esélyeket, és néha egyszerûen nem enged nyerni egy csatában..mivel a 4+kieg.-ben lehet csata közben menteni, ezért utánajártam körröl körre hogy meddig húzom...és van úgy hogy ha a gép 'eldöntötte' hogy nem nyerhetek akkor nem fogok...megmagyarázhatatlan morábonuszok természetesen a hatékony egységén, vagy éppen én kapok morálbüntetést pedig semmi alapja nincsen, ilyenkor szoktam dühöngeni. 😊
Még a 10%-os esélyt is ki lehet játszani, de ha nem engedi, akkor bukom a csatát mindenképpen,....vagy éppen a FoW kihasználásán is látszik hogy aljas trükköket használ. Ezen javíthatnának, ..azzal semmi problémám nincs ha a lehetõségeit használja ki maximálisan, de többször csal. 😊
- a Havennel játszók számára lehetõség nyílik alacsony szintû csapatokat magassá konvertálni, például Peasentbõl Knightokat faraghatnak
- a Sylvannal harcolók kijelölhetnek néhány ellenséget a csata során, amelyekre ezt követõen lényeik nagyobb sebzéssel képesek támadni
- valószínûleg több mint öt nehézségi fokozat lesz
- az Artifactok nagyobb szerepet kapnak, emellett sokkalta erõsebbek is lesznek - mindazonáltal ritkán találunk majd, nem úgy mint anno a Heroes 3-ban
- bár a játék AI-ja már nagyban rég elkészült, továbbra is fejlesztés alatt áll: az új rendszerrel a gép képes lesz trükköket is bevetni ellenünk
- a Cavalierek továbbra is rendelkeznek majd Charge képességgel
- lesz olyan multiplayeres mód, amelynél addig szünetel a körökre osztott állapot, amíg valami "érdekes" nem történik - például két hõs összetalálkozik
részemrõl mindkét rész, a 3 is és a 4 is kiváló volt a maga nemében, mindkettõnek volt elõnye (fílingje) és hátránya is 😊
Nincs erre valami peccs? :Ð
Melyik kieget kell feltenni elöbb? Gatheringet vagy a másikat?
Academy - The Wizards
Nagyobb képek az egységekrõl.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Egyre inkább leegyszerûsödnek, hogy minél nagyobb közönséget tudjanak megcélozni - mellékesen a legtöbbjük szarva arra, hogy a közönség mit vár el - s ezáltal felejthetõ produktumok tömkelege kerül a piacra.
Ilyen okok folytán joggal fél bárki is.
Mint a remény utolsó halovány kis gyertyalángja dereng elõttünk a távolban a Heroes 5, mely talán fényt gyújthat a lelkünkben; vagy megadva magát az új idõk viharának, örökre elveszünk a sötétség végtelen tengerén...
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De nem a 3D-s világgal rontották el.
Mint ahogy - ha véletlen szar lesz mégis - a H5-nek sem az lesz a hibája.
Egyelõre bizakodva azt mondom, hogy sztm jobb, hogy folytatják és a 4-gyel bezérólag nem szállt sírba a Heroes sorozat.