Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
<#eljen> Igazi játékos és fantasy rajongó! <#worship> A legjobbak itt ismerszenek meg.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NeoMaN
azbesztmegbaszta fanatikus..

de még mekkora 😄D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

3P
Csak határtalan rajongás... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

robotnyk
az munka 😄
3P
Szégyenlem, de fejbõl... 😊

ezt így fejbõl, vagy jatekba megnézted? 😄

3P
Nem. 😊 Kevered az aranysártkát a kiegben érkezõ Fõnix madárral. Annak volt dupla szaporulata, valamint jelentõsen lacsonyabb HP ja, illetve sebzési és védelmi értéke, de nagyon gyors volt.

Az aranysárkány (zöld sárkány upgrade-je) Rampart vár fõ egysége volt, érdemi pluszként a sebességét lehet említni, valamint A/D értékét, s hogy csak 5. szintû mágia hatott rá. Aranysárkány adatai:
Atack: 27 Deffense: 27 HP: 250 (Attack és deffense job mint a fekete sárkányé, mi több a játék legjobb A/D értéke az övé!)

szerintem is az votl a legjobb, ez tény 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

off:
igen, sztem a Settlers 2 volt a legjobb 😊 , hát még amikor ketten jáccátok, egy géprõl és monitorról 😊)
on.

a Híróznak is ez adja a zamatát, hogy egyszerre 4-5 en is tudtunk jáccani, egymás ellen is, igaz marha sokáig tartott de 😛

Najó, maradjunk annál hogy a H5 jó lesz, és sokáig is emlékezni fogunk rá, talán mint korszakalkotó játék a maga nemében 😉

Cobra.
Én most raktam fel a H4-et megint és nekem továbbra sincs vele semmi bajom. Nagyon szép a grafika, és tetszenek az aktív hõsök. H3 is tetszett annak idején (illetve még mindig tetszik), a H5-öt meg majd meglátjuk. H5-tel csak az a gond, hogy teljesen más csapat készíti, mint a 3-at, 4-et.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

jah és még mielött énis le leszek ugatva éna képek és az alfa alapján mgé mding azt mondom hogy ez spec nem a bukásnak elsz az ékes példája hanem inkább a heroes ujboli felemelkedésének (legalábbis remélem) de azért én emg tom érteni õt is hogy nem tud minden kétség nélkül bizni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

settlersnél a hanyatlás nem a 3al kezdõdött... mert akár mi is változott vérbeli settlers votl emgmaradt a stilus minden , max nagyon picit raktak hozzá az iránygatható aktonákkal emg hasonlokkall..., ellenben az 5-nél egy az egyben kibaszták az egészet mint oylat a picsába és csináltak egy fos wc3 clone-t aminek SEMMI köze nemvolt a nevén kivül a settlersekhez... de tényleg nem...
amugy õ szeirntem nem a 3d miatt mondta hogy wc3 clonenak tünik hanem inkább azért mert nem egy game volt ami pont a 2d-3d váltásnál basztak el végérvényesen 8köztük ugye a wc3 is...) és ez azért több véletlennél..., persze mindenki bizik benne hogy nem igy lesz emrt tényleg egy sima megjelenités tipus váltásnak miért kéne magával vonni az elkurást..., és ez igy is van..., csak sajnos sokszor mégis sikerült a nagyon várt gameknál ezt megalkotni igy már én is ugy állok hozzá hogy jobb félni mint emgiedni 😊 persze az emberben tartja a lelket az hogy egy heroes-nál csak nem tudják anyira elszurni a dolgot, és remélem is hogy igy lesz de ugye volt egy settlers 5..., azóta õszintén emgmondom én már minden folytatástól félek 😞(( )igaz votlak elötte is hasonlo nagysikerü ballépések de talán egyik se volt annyira látványos és orditóan idegesitõ mitn a s5-nél... )

Davidus
láma vagy

V9ykn8_TZL0

Mutans Zombi
Amikor valaki azzal jön egy 3D-s fantasy stratégiánál, hogy olyan mint a warcraft 3, hát kinyílik a hóhérpallos a zsebemben :-/

Egyébként valszeg azért olyan hasonlóak a 3D-s str. játékokban az egységek/épületek egyebek kidolgozottsága, mert egyikünk sem rendelkezik Silicon Grapihcs Onyx 2-vel, hogy egyenként 3 millió polygonból álló modelleket halomszám tudjunk akadásmentesen irányítani.
Ezért hogy ne szakadjon szét a gépünk, alacsony polygon számú modellel kénytelenek kiadni a játék alkotói. Hidd el, ha bírná a gépe mindenkinek, õk is jobban kidolgoznák (illetve nem butítanák vissza) az egységeket.

A 4. rész sokkal inkább szakított a klasszikus Heroes-s stílussal, mint az 5; Te mégis inkább azt tartod Heroes-nak és azért törsz máris pálcát az 5 felett, mert - bár ez közelebb áll sokmindenben a 3 világához - ez 3D... okay.

off
A Settlers 5-t nem azzal b*szták el, hogy 3D-s lett.
A hanyatlás korábban, már a 3-mal elkezdõdött.
on

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

És a h3ban én a dread knightet szerettem. Csak aztán jött a vampire. Utána aranysárkány, grand elf stb...
Jó a bugyiba csináltatáshoz az arany sárkány is (ha jól emléxem a 3ban 2xes szaporulata volt, de cserébe gyengébb. Namost ha megölik a fekádat egybõl vesztesz x sebzést. ha megölik 2 aranyadat akkor vesztesz x sebzést<#vigyor5>)
Na ezt jól kiokoskodtam.
Láma!
nemvagyok maradi.
hm
de az vagyok és?😄

Igen, sokan szidták a heroes négyet a 'túl' 3D-ssége miatt 😊
aztán megszoktuk....
jön a heroes öt, még 3Dsebb még-csili vilisebben lesz lessz...
Remélem ezt is megszokjuk 😊
Ne legyünk már maradiaaaak!!!4

3P
😊

Láma!
én ne szeretném????
mint emlitettem 7éve folyamatosan játszom😊

3P
Tulajodnképpen sokan szkeptikusak voltunk, de szerencsénkre kiszivárgott egy béta demo, ha més nem is de az végleg meggyõzött bennünket, hogy egy bizony ízig-vérig Hereos lesz, s ha még jobban specializálnánk, talán a 3. részre hajaz a legjobban.

Ha lesz egyszer hozzá szerencséd ne hagyd ki, ha valóban szereted a Heroes of Might & Magic sorozatot... 😊

3P
Tényleg ki lehet kapcsolni ezt több hivatalos forumon is jelezték. Én kb 1 hétig hagyom, utánna ki írtom... 😊

robotnyk
hogyhogy ahogy látod? amikor támadnak mutat egy látványos közeli kamerát, amit nyilván a véglegesben ki lehet kapcsolni.
Láma!
nem azért mert szép, ne érts félre.
láttam azt a videot rola régebben, látom a képeket. gyönyörüek.
de ahogy a höst, és az egységeket látod, az warcraftos. a többi nem , csak az. és nekem ez nem tetszik nagyon, sem ebben, sem a settlers 5 ben.

robotnyk
azért warcraft, mert szép? ugyanmá'
alpha alapján nem az lesz, hanem a 3 méltó utóda
Láma!
hm, nem.
de aképek alapján.
ugyanugy el lesz szurva mint a settlers 5.
abbol is csináltak egy szar warcraftot. egy ijen játék legyen már ojan mint az elödjei, legalább nézetben, az adta a feelingjét

robotnyk
miért tudsz valamit arról hogy rts lesz belõle? <#idiota>
Láma!
hát srácok.
nézegettem a képeket, olvastam pár kommentet.
a képek valoban gyönyörüek, de mint gondolom ezt már kitárgyaltátok ezerszer, és én vagyok az ezeregyedik aki leirja, ez NEM heroes.ez warcraft. épp emiatt, én szerintem ki sem probálom majd, legfeljebb ha vmejik havernak meglesz, megnézem ott. pedig én már több mint 7éve játszom a H3-at, és rengeteget H4-ztem is, de ez vhogy nem bejövös. köszi hogy irhattam.
csáo

dr Kotász
Szerintem meg a Vampire Lordok miatt... A játék (H3) legjobb egysége volt szvsz...
Mutans Zombi
A 2-ben is és a 3-ban is Necro-párti voltam.
A 3-ban Thaunt speciális képessége miatt (Animate Dead), pedig már kicsit undorítónak is találtathatott a játék, pláne miután kijött a Shadow of Death, s benne az ultraübertáp Necro Combo Artifact...

Azért így visszagondolva mekkor poén volt a Heroes 2-ben a Warlock-ok Armageddon + akármilyen színû sárkány kombinációja.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Én a 3-ban Rampart Párti voltam, 4-ben Nature, és itt is eléggé tetszik ez a Sylvan koncepció 😊)

Kandurex
Übertáp ide, übertáp oda, egy angyal is a bugyijába csinál ha megjelenik egy Black Dragon a színen <#hehe><#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NeoMaN
ja, kb ennyi
😛

robotnyk
mert valaki kitalálta, hogy ez ûbertáp lesz 😊
Shaman
igen azt én is így sejtem,de akkor miért beszélnek arról,hogy übertáp lett?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

NeoMaN
Hátjah....
😊
Kicsit már túlmisztifikálják ezt az angyal deübertáp dolgot.

3P
Szerintem erre a válasz kb az ahogy eddig is mûködött.
Azaz annyi HP-t tud visszagyógyítani, ahány HP-t tudna rajtuk sebezni, tehát nem mindegy, hogy mikor élesztesz újra az angyallal, s ugye a 4. részben már az újraélesztésk számát a manapont befolyásolta, míg a 3. részben ez csak 1 alkalom volt (igaz a 4-ban is csak 1 újjáélesztésre volt elég a mana,ezért ez nem szempont a kettõ között). Magyarul ez szerintem ilyen lesz az új részben is.

Shaman
Igen megvehetõ,de sztem mint itt lentebb írta valaki,ha uppolod,akkor elveszti ezt a tulajdonságát,s marad helyette a feltámasztó képesség.
Persze kérdeé,hogy ez mennyire erõs neki..minden ettõl függ.
Példa ha mondjuk van 20 angyal,s monnyuk a sárkányok legyaknak belõle 8-at,s utána az angyal magára nyom egy feltámasztást,visszakapja-e a 8 megölt egységet,vagy a feltámasztás csak abban az esetben müködik,ha az adott típusú lény mindd meghal? Jelen esetben a 20 angyal. persze ekkor nem tudja magát feltámasztani,hacsak nem több angyal-csapattal mész...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Nos hát én is külföldrõl sztem, mert nem vok oda a magyarításokért. Bár ki tudja...
robotnyk
persze hogy megvehetõ, azért írják hogy re-recruiting
b-type
Sokszor szídják a 3do-t a rókabõr miatt, de évek óta ilyen szinten tartani egy sorozatot az nagy fegyvertény sztem.
A 2. rész nagyon jó, mert megtartotta az elsõ rész nagy odafigyeléssel megrajzolt várait, lényeit, és tovább vitte a hangulatot, a 3. rész fantasztikus, és a WOG-al megkapta az ember a parancsnokot, akivel 'le' lehetett menni a csatába,..kevésbé kivülállóként lehetett részt venni a kûzdelmekben.
A 4. rész hozzáadott egy más tipusú játékélményt, azt hogy több hõssel, sok csatában csak hõsõkkel kalandozni,..és a kiegészítõkkel szvsz már teljes értékû tagja a sorozatnak, valamint elvette azt hogy hõstõl-hõsig szállítgatni lehessen a lényeket, ami bár nagyon hasznos, túl célratörõvé tette a kalandozást soxor.
Az hogy jó, az is mutatja hogy elég könnyen lenyelték a játékosok azt hogy elvették az eddig megismert világot, és egy teljesen újat kaptunk....amit nekem pl. nem volt könnyû lenyelnem a 4. rész megjelentekor.
Szal akár rókabõr akár nem, a kiegészítõkkel(hivatalos és nem hivatalos) a sorozat minden tagja kiegészíti a játék vonalát.
Kiváncsi leszek a Heroes 5 mit tud még. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Igazából arra gondoltam, hogy amikor leverik a csatában és visszamegy a várba, akkor nem újra felvehetõ egység lesz, hanem újra megvehetõ.
Ezzel végül is kezelhetõ maradna, mert sztem mindenkivel fordult már elõ hogy bevette az ellen várát és ott csücsült benne egy csomó titán mondjuk..és hiába volt 20db, nem tudta megvenni.
Ahogy az is elõfordult hogy jól áltál anyagilag, és vártad hogy vagy a külsõ forrásban, vagy a váradban termelõdjön már újra egy 5. szintû überlény.
Vhol a kettõ közt kapod meg ezt az angyalt ezzel a képességgel sztem.
Olyasmi mint a kristálysárkány a 3-ban, vagy a megasárkány a 4-ben,...van annyira drága hogy eleinte nem tudod megvenni, késõbb is csak éppenhogy, amikor meg már teli vagy pénzel, és tied a map, ....akkor meg már tök mindegy általában.
(de ez csak egy elgondolás, lehet hogy egész másképpen oldják meg)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mutans Zombi
Vagy az is lehet, hogy ez a visszaszáll a várba képesség csak az sima Angel-nél lesz, az Archangel meg feltámasztani tud (de a várbavisszaszállós képességét elfelejti)...

robotnyk
nemtom, nekem elsõre nem tûnik akkora tápnak
jazzy
De ha meg tul dragara csinaljak az angyalt akkor meg kicsesznek a havennel mert vagy angyalt vesz vagy mast. Kivancsi leszek ra, hogy hogy oldjak meg.
én inkább nem reménykedek, erre az esély kb 10000 az 1 hez...

NeoMaN
rájt!

b-type
biztos hogy ki lesz egyensúlyozva.
Elkerülhetetlen hogy ne legyen nyerõbb vár/mágia/hõs tipusok, de eddig is jól meglépték ezt a dolgot.
Sok mindennel játszhatnak, pl. az árral. Hiába van sok lényed ha nem tudod megvenni..

jazzy
Hat ha az angyal tenyleg mindig ujra megveheto lesz a varban akkor 3. honap utan aki megveri a havent az mar ottvan a topon. Persze csak ha mar halado jatekosokrol beszelunk..