Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az aranysárkány (zöld sárkány upgrade-je) Rampart vár fõ egysége volt, érdemi pluszként a sebességét lehet említni, valamint A/D értékét, s hogy csak 5. szintû mágia hatott rá. Aranysárkány adatai:
Atack: 27 Deffense: 27 HP: 250 (Attack és deffense job mint a fekete sárkányé, mi több a játék legjobb A/D értéke az övé!)
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
igen, sztem a Settlers 2 volt a legjobb 😊 , hát még amikor ketten jáccátok, egy géprõl és monitorról 😊)
on.
a Híróznak is ez adja a zamatát, hogy egyszerre 4-5 en is tudtunk jáccani, egymás ellen is, igaz marha sokáig tartott de 😛
Najó, maradjunk annál hogy a H5 jó lesz, és sokáig is emlékezni fogunk rá, talán mint korszakalkotó játék a maga nemében 😉
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amugy õ szeirntem nem a 3d miatt mondta hogy wc3 clonenak tünik hanem inkább azért mert nem egy game volt ami pont a 2d-3d váltásnál basztak el végérvényesen 8köztük ugye a wc3 is...) és ez azért több véletlennél..., persze mindenki bizik benne hogy nem igy lesz emrt tényleg egy sima megjelenités tipus váltásnak miért kéne magával vonni az elkurást..., és ez igy is van..., csak sajnos sokszor mégis sikerült a nagyon várt gameknál ezt megalkotni igy már én is ugy állok hozzá hogy jobb félni mint emgiedni 😊 persze az emberben tartja a lelket az hogy egy heroes-nál csak nem tudják anyira elszurni a dolgot, és remélem is hogy igy lesz de ugye volt egy settlers 5..., azóta õszintén emgmondom én már minden folytatástól félek 😞(( )igaz votlak elötte is hasonlo nagysikerü ballépések de talán egyik se volt annyira látványos és orditóan idegesitõ mitn a s5-nél... )
Egyébként valszeg azért olyan hasonlóak a 3D-s str. játékokban az egységek/épületek egyebek kidolgozottsága, mert egyikünk sem rendelkezik Silicon Grapihcs Onyx 2-vel, hogy egyenként 3 millió polygonból álló modelleket halomszám tudjunk akadásmentesen irányítani.
Ezért hogy ne szakadjon szét a gépünk, alacsony polygon számú modellel kénytelenek kiadni a játék alkotói. Hidd el, ha bírná a gépe mindenkinek, õk is jobban kidolgoznák (illetve nem butítanák vissza) az egységeket.
A 4. rész sokkal inkább szakított a klasszikus Heroes-s stílussal, mint az 5; Te mégis inkább azt tartod Heroes-nak és azért törsz máris pálcát az 5 felett, mert - bár ez közelebb áll sokmindenben a 3 világához - ez 3D... okay.
off
A Settlers 5-t nem azzal b*szták el, hogy 3D-s lett.
A hanyatlás korábban, már a 3-mal elkezdõdött.
on
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Na ezt jól kiokoskodtam.
aztán megszoktuk....
jön a heroes öt, még 3Dsebb még-csili vilisebben lesz lessz...
Remélem ezt is megszokjuk 😊
Ne legyünk már maradiaaaak!!!4
Ha lesz egyszer hozzá szerencséd ne hagyd ki, ha valóban szereted a Heroes of Might & Magic sorozatot... 😊
láttam azt a videot rola régebben, látom a képeket. gyönyörüek.
de ahogy a höst, és az egységeket látod, az warcraftos. a többi nem , csak az. és nekem ez nem tetszik nagyon, sem ebben, sem a settlers 5 ben.
de aképek alapján.
ugyanugy el lesz szurva mint a settlers 5.
abbol is csináltak egy szar warcraftot. egy ijen játék legyen már ojan mint az elödjei, legalább nézetben, az adta a feelingjét
nézegettem a képeket, olvastam pár kommentet.
a képek valoban gyönyörüek, de mint gondolom ezt már kitárgyaltátok ezerszer, és én vagyok az ezeregyedik aki leirja, ez NEM heroes.ez warcraft. épp emiatt, én szerintem ki sem probálom majd, legfeljebb ha vmejik havernak meglesz, megnézem ott. pedig én már több mint 7éve játszom a H3-at, és rengeteget H4-ztem is, de ez vhogy nem bejövös. köszi hogy irhattam.
csáo
A 3-ban Thaunt speciális képessége miatt (Animate Dead), pedig már kicsit undorítónak is találtathatott a játék, pláne miután kijött a Shadow of Death, s benne az ultraübertáp Necro Combo Artifact...
Azért így visszagondolva mekkor poén volt a Heroes 2-ben a Warlock-ok Armageddon + akármilyen színû sárkány kombinációja.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Azaz annyi HP-t tud visszagyógyítani, ahány HP-t tudna rajtuk sebezni, tehát nem mindegy, hogy mikor élesztesz újra az angyallal, s ugye a 4. részben már az újraélesztésk számát a manapont befolyásolta, míg a 3. részben ez csak 1 alkalom volt (igaz a 4-ban is csak 1 újjáélesztésre volt elég a mana,ezért ez nem szempont a kettõ között). Magyarul ez szerintem ilyen lesz az új részben is.
Persze kérdeé,hogy ez mennyire erõs neki..minden ettõl függ.
Példa ha mondjuk van 20 angyal,s monnyuk a sárkányok legyaknak belõle 8-at,s utána az angyal magára nyom egy feltámasztást,visszakapja-e a 8 megölt egységet,vagy a feltámasztás csak abban az esetben müködik,ha az adott típusú lény mindd meghal? Jelen esetben a 20 angyal. persze ekkor nem tudja magát feltámasztani,hacsak nem több angyal-csapattal mész...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A 2. rész nagyon jó, mert megtartotta az elsõ rész nagy odafigyeléssel megrajzolt várait, lényeit, és tovább vitte a hangulatot, a 3. rész fantasztikus, és a WOG-al megkapta az ember a parancsnokot, akivel 'le' lehetett menni a csatába,..kevésbé kivülállóként lehetett részt venni a kûzdelmekben.
A 4. rész hozzáadott egy más tipusú játékélményt, azt hogy több hõssel, sok csatában csak hõsõkkel kalandozni,..és a kiegészítõkkel szvsz már teljes értékû tagja a sorozatnak, valamint elvette azt hogy hõstõl-hõsig szállítgatni lehessen a lényeket, ami bár nagyon hasznos, túl célratörõvé tette a kalandozást soxor.
Az hogy jó, az is mutatja hogy elég könnyen lenyelték a játékosok azt hogy elvették az eddig megismert világot, és egy teljesen újat kaptunk....amit nekem pl. nem volt könnyû lenyelnem a 4. rész megjelentekor.
Szal akár rókabõr akár nem, a kiegészítõkkel(hivatalos és nem hivatalos) a sorozat minden tagja kiegészíti a játék vonalát.
Kiváncsi leszek a Heroes 5 mit tud még. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ezzel végül is kezelhetõ maradna, mert sztem mindenkivel fordult már elõ hogy bevette az ellen várát és ott csücsült benne egy csomó titán mondjuk..és hiába volt 20db, nem tudta megvenni.
Ahogy az is elõfordult hogy jól áltál anyagilag, és vártad hogy vagy a külsõ forrásban, vagy a váradban termelõdjön már újra egy 5. szintû überlény.
Vhol a kettõ közt kapod meg ezt az angyalt ezzel a képességgel sztem.
Olyasmi mint a kristálysárkány a 3-ban, vagy a megasárkány a 4-ben,...van annyira drága hogy eleinte nem tudod megvenni, késõbb is csak éppenhogy, amikor meg már teli vagy pénzel, és tied a map, ....akkor meg már tök mindegy általában.
(de ez csak egy elgondolás, lehet hogy egész másképpen oldják meg)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Elkerülhetetlen hogy ne legyen nyerõbb vár/mágia/hõs tipusok, de eddig is jól meglépték ezt a dolgot.
Sok mindennel játszhatnak, pl. az árral. Hiába van sok lényed ha nem tudod megvenni..