Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheke
ebbe lesznek új csapatok?

Le Parkour

3P
A Gamestar már sok hülyeségezt írt... 😊

Mielõtt félreértenél nekem is a 3 az abszolút kedvencem (nem csak a Heroes részek között, hanem minden játék között, tehát eléggé fan vagyok), azonban a 4. rész nem volt hatalmas bukás jó példa rá az eladási számok mellett a különbözõ oldalakon futó Heroes bajnokságok, illetve az azon résztvevõk aránya. Tény, hogy a 4. rész szakított sok klasszikus hagyománnyal, de nem jelenti azt, hogy mind rosz lett volna. Nekem nem tetszett az aktív hõs, de jobban tetszett a skill rendszer felépítése a 4-ben, bár lényeges skill-ek maradtak ki, hogy mást ne említsek, pl. ott volt a logisztika. Vagy említhetném a mágia rendszert az is ötletesebbnek tûnt a 4. részben, bár nem volt kiegyensúlyozva. Nagyon jó volt a 4. részben, hogy megjelent a varázskönyv az egységek kezében, egész jó stratégizálási alapot vitt a játékban (a Heroes meg errõl szól...). Az egység fejlesztés (upgrade hiánya) viszont nem tetszett. A first strike is csak néhány egység privilégiuma lett ennek van elõnye, de vitathatlan kellemtlensége is volt.
Tehát nem hinném, hogy a 4. bukás lett volna, max sok Heroes 3 rajongónak túl szokatlan volt (elinte nekem is), vagy kifejezetten rosz volt a szemükben. Ennek talán a megszokás volt az oka.
Ja, ez az 5. rész topikja? 😊 Na igen, én nem félnék a helyedben az 5. résztõl, ez nagyon is a 3. részre hajaz, s aki látta a béta demót az ebben megerõsít. A négyszög alapú háló adottság, de érdemileg nem sokat változtat a hatszög alapú hálóhoz, és ezt esetleg februárig még változhat is.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Kandurex
Egész pontos rálátás. Sajnálatos módon ezeket a tényeket nem veszik észre. Hogy miért? Nincs rá magyarázat. Egyszerûen a kiadó + fejlesztõ cégek úgy gondolják, hogy ami kerek azt vinni, ami kocka azt gurítani kell.

Jó példa erre a legutolsó Magyar fejlesztésû terminátor játék, a piacnak nem volt szüksége multi játékra (poén, h itt a fórumon megfordult pár fejlesztõ), de csak erõletették. Úgy belebuktak, mint állat.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gamestar anno nem ezt írta. Amúgy teljesen mindegy, a Heroes 4 hatalmas bukás volt, mind a kiadó, mind a fejlsztõ belebukott. Nem értem hogy miért kell a H4 megoldásait favorizálni, amikor az a koncepció már egyszer megbukott. Rács terén is vissza kéne térni a H3 rendszeréhez, mint ahogy minden más tekintetében is most ezt csinálják a fejlesztõk a Heroes 5-el.

mien vicces hangja van a csávónak

3P
Igen, ez kicsit direktebb módja a "bizonyításnak"... 😊

NeoMaN
volt rács, csak peccs kellett és be is kellett kapcsolni...

3P
Meg amekkorát te tévedsz!
A 4-ben pontosan négyszög alapú rács volt a mozgási alap, olvass el bárhol fejlesztõi leirásokat, vagy akármilyen technikai infókat...

Négyben egyáltalán nem volt rács, mivel nem rács alapon számolta az egységek mozgását.

NeoMaN
ne forumozzá, dógozzá!!
:-D

3P
Ez legyen a legnagyobb füllentésük... 😊

Faterx
Lehet majd választani esetleg
dr Kotász
No igen, de mit mondott Fabrice egy korábbi videóban: „Expect a hex grid”...
3P
Úgyhogy a 4-ben is négyzetrács alapú volt...

dr Kotász
Nagyon durván büntet...

Csak azt magyarázzátok meg, hogyhogy négyzetrácsos a harcmezõ, és nem hatszögekbõl áll?
precision
wow

Bazinga!

3P
Ne gondold, hogy komoly volt, csak kellett ez a video végi szöveghez... 😉

NeoMaN
LOL télleg!! 😊

grizzly21
azért mert GS azért fekapont jár, de ez valóban nem semmi

3P
Remélem az a "Winter 2006" inkább január-februárt jelent, mint decembert...

NeoMaN
hát egen ez a "béta" több mint 1 éves....

sasssolom

asszem a tab-ra gondolt a kolléga.
thanx

precision
konzol? hm, le vagyok maradva? 😄

Bazinga!

NeoMaN
töltés ugyanígy konzolba: load

NeoMaN
lehet menteni 😊

konzol lehív, és --> save

precision
nem lehet még menteni ebben a verzioban

Bazinga!

vki árulja el plíz, hol tudok menteni gém közben, mert ez a verzió még nem "game options"-kompatibilis nálam, kilépni is csak alt+f4-el tudok.
köszönöm.

,,|, és ha én nem az lennék, akinek gondolsz? 😄

3P
Hát a városon erõsen dolgozhatnak még az 5-ben, mert ez így kevés 😊. Az új videók viszont (szerencsére) köszönõ viszonyban nincsenek ezzel a város képpel.. 😊

grizzly21
köszi megvan, majd kipróbálom. egyébként ami zavar még hogy a gombok meg a felület olyan hiányos még (gondolom ez a fullban jó lesz), de sztem nagyon nincs vele gond. mondjuk az a dilemmám, hogy vajon a 3 rajzolt de gyönyörû grafikája (házak, pálya, város belsõ nézete, karakterek), vagy az 5 3d-s de így kicsit kockás grafikája a jobb-e.

Vanek
Winetu nyugodj meg,ne offold szét a topicot,mennyé vissza a trefortba,jó? bármely warezen fenn van,csal kéne tudni használni a netet....

R U Ready?!?!? ...broken soul...

3P
A #770-ben már írtam...

Egy nem offtopic dolgot is szeretnék kérdezni, ha már erre jártam, eredetileg is ezért jöttem ide. Valaki el tudná nekem küldeni hogy honnan lehet leszedni a bétát? E-mailen is küldheti, hogy ne reklámozzunk tiltott dolgokat: [email protected]
Elõre is köszi.

Köszi a jó ötletedet, hasonló jókat kívánok a te problémáid ügyében is 😊

Azért pont ide, mert itt olvastam egy olyan hozzászólást (amit nem nehéz kitalálni melyik, mert épp arra válaszoltam)ami eszembe juttatta a problémámat. És még egyszer mondom, úgy gondoltam, hogy tudtok segíteni, hiszen hasonló (off) dolgokról volt szó, PONT ITT. Kérlek, fölösleges dolgokat ne irogálj. Én pedig áthúzom a belem a hardware részlegbe, és mégegyszer bocs, hogy elfoglaltam egy 40*1000 pixeles részt a képernyõdrõl.

grizzly21
akkor tudnál mondani infot, vagy hsz számot?

grizzly21
a beta versionrol

megjelent már, vagy mirõl írtok?

3P
Nem, de segíteni fog, eddig mindenkinél bejött... ´😉

grizzly21
felbontásátállítást vagy mit?

3P
Bocs nem ini, hanem asszem a user.cfg file-ban kell irogatnod...

3P
A szaggatásra is van megoldás, csak ini-ben kell túrkálni, de arra is van itt megoldás: #693.

grizzly21
na megy. de szaggat nagyon. egyébként lehet h jó lesz de ez igy most még nem a legjobb.

grizzly21
hm😞
hosszabban tölt de végül semmi nem lesz belõle...
van aki wandoorol szedte le?

na , ha mindent kitomtel, akkor a start.bat tal probald inditani.

ugylatom neked mas csomagolasu verziod van. szal a szamokkal nem mesz semmire.

mindenesetre a kepernyomentesed alapjan ugy latom van meg par mappa is, szal nem csak 2 filet tomorit ki. a "]" nevu mappaban van az .exe file. azt inditana a bat. nezd meg megvan e

grizzly21
hm...
az egyes rarban volt még egy pár file, vissza kellett menni egy sszinttel. voltak dll-ek, meg egy h5_game.exe ami szintén b*ik elindulni...

grizzly21
megvannak a számok ezeket hogyan kell ellenõrizni?
itt a mappa amiben a cuccok vannak. 17 db rar file. a wanadoorol van.
http://stopthebees.uw.hu/eee.jpg
Nem értem a gépem nem szar:
p4es, 512DDR, nincs tulhuzva, 2.4Ghz, FFX5600

#716 tol olvasd el a forumot. talan megvilagosodsz.