Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Sztem sem manga, es a sem allja meg a helyet, hogy a 4 az "tré" vagy "gány" lett volna... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ajánlom figyelmedbe a #320-as hozzászólást.
Te sem gondolod komolyan, hogy akiknél nem megy az SFnightmare és társai, azoknál azért nem megy, mert nem képesek végigcsinálni azt az 5-6 egyszerû lépést ami világosan le van írva az NFO-ban.

robotnyk
giccses, mert fantasy, de az hogy manga sztem baromság
Akárhogyis, nagyon hasonlít arra a japán "stílus"-ra, és ez tök gáz. Tényleg iszonyatosan giccses.

A Blitzkrieg nagyon jó volt, én a blitzkrieg 2-rõl beszéltem. Az nagyon gány.

SLICK
jaja sztem ez a game méltó lesz kimondani hogy MM3 igazi utódja...
a 4 az gané volt... az sehogy sem tetszett...

robotnyk
közben azt a részt kivettem a hszbõl, de a lényeg hogy semmi köze a mangához.
ja, meg nem eroszakoljak meg a nonemu szereploket urlenynovenyek minden testnyilasukon betekergozve 😊

robotnyk
az hogy giccses rá lehet mondani, de nem manga.
a blitzkrieg azért egyátalán nem volt rossz, és az etherlordsok is jók voltak.
Kandurex
Kizárt, hogy azt csináljátok, és jobbára azért mert, ha nem tökéltesen mûködõ megoldás lenne, nem kerülne ki, vagy nuke -olnák, az nforce -on, theisonews -on. Az SFcure minden gépen megy, ha a felhasználója követi az aktuális nfo -t!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hát az sfcure-t még nem próbáltam, de a többi "megoldás" nagyon gépfüggõ. Sokan vannak, köztük én is, akiknél nem mûködnek, pedig pontosan azt csináljuk, ami az NFO-ban le van írva.

Kandurex
Nem a cég, hanem a kiadó. Nem kell vele szórakozni, meg kell venni. Ez olyan játék ami garantáltan NEM: 6 óra játékidõ, indokolatlanul kér atomerõmûvet, biztosított játékmenet, hangulat (egy résznek bizonyítása az alpha-ból)

Bár nem értem egyesek mit képesek vacakolni az SF -el, SFcure aztjóvan!, tökéletesen megy vele.

Nagyon félek ettõl a játéktól. Valamiért az az érzésem, hogy hatalmasat fogok csalódni benne. Nagy heroes fanatikus vagyok (2.- és 3.rész, természetesen).
Sajnos a tré 4.-rész után a sorozat már nem bírna ki mégegy ócska minõségû folytatást. Erre mit látok? Manga szerû lények (elég megnézni az arkangyalt, ennek a stílusnak semmi keresnivalója nincs a Heroes sorozatban), hexa helyett nényzethálókra osztott játéktér. (a betában az volt)

Ja és a legnagyobb baj: A Nival interactive fejleszti. Ez a cég az utóbbi játékait (blitzkrieg kiegészítõk és a harmatgyenge Blitzkrieg 2) Starforce-al szerelte fel. Én pedig semmiféle starforce szarsággal nem fogok szórakozni, az tuti.

Kandurex
Ronda? Bazz, én meg olvadozok...<#zavart2>

Kandurex
Vagy egyszerûen megkapjuk a 3. részt némi újításokkal <#zavart1>, én ebben bízok! ...és... belegondolva egyelõre az eddig kitudódott dolgok engem igazolnak. <#vigyor0>

dr Kotász
Hát a próféta beszéljen belõled...
3P
Az igazat megvallva nem igazán jött ki olyan Heres rész, amit ezért, vagy azért ne szidtak volna. Az igazság az, hogy ez egy erõsen kult játék, így sokkal kényesebbek vagyunk a változtatásokra. Ha pálcát kellene törnöm (de nem kell), akkor összességében a 3. rész mellé adnám a voksom, de nem állítom azt hogy a 2., vagy a 4. rész ne lett volna jó. Az 1. rész is szuper volt a maga idején, de a 2. olyan szinten jobbra sikeredett tõle, hogy azóta az 1. rész picit haloványabbnak tûnik (persze nem rosz az sem).
Én nem félek az 5. résztõl, biztosan lesznek gyengébb megvalósítások adott területen, mint a 3., vagy akár a 4. részben, de sok-sok pozitívum lesz, s szerintem joggal bízhatunk benne, hogy az 5. rész virtuális fejére kerül a legjobb Heroes of Might & Magic-nek járó korona.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

nyami
van benne valami... az is igaz h képek alapján nem lehet egy játékot megítélni.
Remélem h "élõben" tetszeni fog.

robotnyk
maximálisan nem értek egyet. a h3 is írtó giccses volt, a maga technikai színvonalán. sõt, a 2dik rész fanatikusai is emiatt szidták egy ideig, hogy pl a kalandtérképen minden csillog-villog, mozog, stb. mellesleg abban is pont ez volt a szép. amúgyis elég nehéz elképzelni giccs nélkül egy arkangyalt, vagy egy középkori lovast, ha érted mire gondolok.
nyami
eddig nagyon vártam a játékot, de ezek a képek... szó mi szó szerintem rondák. Nekem valahogy nem jön be a lények kinézete, szerintem túl giccsesek :C Ha úgy ábrázolnák a lényeket mint a 3ban, csak 3dben, akkor sokkal jobban tetszene :|

precision
nekem az angyal is tetszik

Bazinga!

3P
Az angyalt leszámítva nekem nagyon bejön a grafikája...
A játék meg ahogy eddig kijött róla némi infó (és miegymás) nagyon ott lesz.

Kandurex
Hopp, hopp. Újak! Finomak!

precision
Link!
Eddigi összes szkrínsát dátum szerint csoportosítva.

Bazinga!

j0nNyKa
ownaaaaaaaaaaaaaaazs

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

precision
Ezt láttátok már? Lények képei a játékból! Szal nem "sémák v. tervrajzok" 😊

Bazinga!

Shaman
köc

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Kandurex
Január - február.

Shaman
mikor gyün?

Kandurex
Asszem ma felrakom a SOD -ot, el leszek vele egy ideig.

robotnyk
asszem én is. a képek, az alpha meg a videók alapján nem igazán hiszem hogy csalódni fogok benne.
precision
az alpha -ban ugy volt hogy a hõs tanulhat különbözõ specko képességeket, pl holy charge v. mifene (nem emlékszem már pontosan a nevére), ami kb annyit tesz h a hõs átvágtat a terepen és az egyik ellenfélre rácsap egyet...végülis ez is "harc", igaz a spell book-ból lehet elérni, mint specko képességet
olyan biztos nem lesz mint a 4ben...szvsz sajnos 😞

Bazinga!

ReTeK
én is <#vigyor>

Kandurex
Hmm... szerintetek? Eszméletlen a kastély ábrázolás! És ha belegondolok, hogy EZ VALÓBAN a játék menüjébõl van! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

NeoMaN
:]]]]

a menüt is dícsérni!!
:ÐÐÐ

Kandurex
Azért remélem ennél nagyobb lesz a spam ha majd kijön 😊

Én már magamról tudom, hogy (miután ultra fan vagyok) 2 percenként fogok kijárni ide dícsérni az angyalok grafikáját, a vámpírt, a menüt, töltõképernyõt...a...szal .. <#zavart1><#zavart1>

alaplap függõ...., akinél nem megy az ráfázott az tény de akinél egy megy sfcure-al annál mindegyik fog ami eddigi verziók vannak 😊 amugy meg wareznek tényleg legyen vége ott apont 😊
mongyuk én soha nem vettem mgé gamet látatlanul és soha nem is fogok, csalódtam már bõven elég kiadósat hogy ezt emgtanuljam egy életre 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

NeoMaN
ennyi új üzenet baszki...
asztem kijött!!!
😊)))))

3P
Majd kiderül.

odex
láttam már 1 pár videót de már kezdek megzavarodni most lehet a hõssel harcolni mint a 4-be vagy nem??

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

j0nNyKa
egyik ezert jo, masik azert

mivel az 5 a 2 jatek mixe lesz, igy nincs mit mondani: istenkiraly lesz 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

3P
A sorrend nekem is ez, de én a 4. részt is sokat tóltam, s tolom máig a 3. résszel egyetemben.

3P
Mondjuk, úgy hogy neked szerencséd van. Sokaknál sok szívás van vele. Nem warez topik ez és ne is legyen az, de azt megjegyezném, hogy jártam már én SF3-mal úgy, hogy az egyik gépen ok volt a másikon nem, tehát erõsen hardver függõ...
Nekem jelen esetben mindegy, mert ha lesz rajt védelem, ha nem ezt biztosan megveszem, s lehetõség szerint valami Collectors Edition változatot... 😊

Shaman
hát én a 4-el nem sokat játszottam,igaz a 3-al már annál többet...

sf3 tökéletesen megy varezba 3.6 verzios sf3ig, szal ezen nem kell izfulni max ha kidobnak valami nagyon új sf-et 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

énis is örökérvényûnek tartom a 3-at de ettõl függeltenül ha baxnak normálisan kaidni akkor meg már benne elsz az emberben az a csakazértse..., elgalábbis ha sikerül enyivel késöbb kaidniuk én teljes áron tuti nem veszem meg mgé ha bejön akkor se..., ha már addig vártam akkor várhatok amig lemegy az ára... 😊 persze ha rendes idõben kaidják és anyira bejön akkor goto bolt 😊

3P
A Heroes tipikusan nem az a játék, amit hamar "kijátszanak", azt annyi... 😊

Egyébként én is inkább az angolra hajtok (még ha nagy magyarítás rajongó is vagyok), mert félek, hogy a megjelenési elodázódás mellett még patchelési gondok is lesznek...
Legjobb lenne, ha választhatnánk telepítéskor, hogy magyar, vagy angol nyelven akarunk-e játszani.

ps. Azt meg már csak mellékesen írom, hogy a warez eléggé korlátozott lesz, lévén ez is SF3 védelemmel jön...

precision
Ez nem igaz. A 3-al, 4-el még ma is sokat játszom/játszanak.

Bazinga!

Shaman
addigra meg már senkinek sem kell,mert mindenki kijátszotta...

amugy ha magyarul lesz és nem elsz angol mo-n egyltalán az kruva jó lesz mert kb +1 év amire kegyeskednek majd kiadni 😞