Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Te sem gondolod komolyan, hogy akiknél nem megy az SFnightmare és társai, azoknál azért nem megy, mert nem képesek végigcsinálni azt az 5-6 egyszerû lépést ami világosan le van írva az NFO-ban.
a 4 az gané volt... az sehogy sem tetszett...
a blitzkrieg azért egyátalán nem volt rossz, és az etherlordsok is jók voltak.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bár nem értem egyesek mit képesek vacakolni az SF -el, SFcure aztjóvan!, tökéletesen megy vele.
Sajnos a tré 4.-rész után a sorozat már nem bírna ki mégegy ócska minõségû folytatást. Erre mit látok? Manga szerû lények (elég megnézni az arkangyalt, ennek a stílusnak semmi keresnivalója nincs a Heroes sorozatban), hexa helyett nényzethálókra osztott játéktér. (a betában az volt)
Ja és a legnagyobb baj: A Nival interactive fejleszti. Ez a cég az utóbbi játékait (blitzkrieg kiegészítõk és a harmatgyenge Blitzkrieg 2) Starforce-al szerelte fel. Én pedig semmiféle starforce szarsággal nem fogok szórakozni, az tuti.
Én nem félek az 5. résztõl, biztosan lesznek gyengébb megvalósítások adott területen, mint a 3., vagy akár a 4. részben, de sok-sok pozitívum lesz, s szerintem joggal bízhatunk benne, hogy az 5. rész virtuális fejére kerül a legjobb Heroes of Might & Magic-nek járó korona.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Remélem h "élõben" tetszeni fog.
A játék meg ahogy eddig kijött róla némi infó (és miegymás) nagyon ott lesz.
Eddigi összes szkrínsát dátum szerint csoportosítva.
Bazinga!
Bazinga!
olyan biztos nem lesz mint a 4ben...szvsz sajnos 😞
Bazinga!

Én már magamról tudom, hogy (miután ultra fan vagyok) 2 percenként fogok kijárni ide dícsérni az angyalok grafikáját, a vámpírt, a menüt, töltõképernyõt...a...szal .. <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
mongyuk én soha nem vettem mgé gamet látatlanul és soha nem is fogok, csalódtam már bõven elég kiadósat hogy ezt emgtanuljam egy életre 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
mivel az 5 a 2 jatek mixe lesz, igy nincs mit mondani: istenkiraly lesz 😄
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nekem jelen esetben mindegy, mert ha lesz rajt védelem, ha nem ezt biztosan megveszem, s lehetõség szerint valami Collectors Edition változatot... 😊
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egyébként én is inkább az angolra hajtok (még ha nagy magyarítás rajongó is vagyok), mert félek, hogy a megjelenési elodázódás mellett még patchelési gondok is lesznek...
Legjobb lenne, ha választhatnánk telepítéskor, hogy magyar, vagy angol nyelven akarunk-e játszani.
ps. Azt meg már csak mellékesen írom, hogy a warez eléggé korlátozott lesz, lévén ez is SF3 védelemmel jön...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.