Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Én is, pláne, hogy egy normális arts nincs ördög téren 😞 Vegyem ki a futó ördögöt? Mondjuk szegénykémnek kivettem a kezébõl a botot, meg levágtam a szarvát <#vigyor1>, hogy egy korai "pre-alpha" ördögnek tûnjön <#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

3P
Kezd alakulni, de az ördög oldalán mégegy kis zûrt érzek. Egyébként tényleg szupi a munkád 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

egész jóak 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Kandurex
Rakjam lentebb az ördögöt? Le kéne... az a baj, hogy nincs a nivalnál jó gonosz arts 😞

Szal mi legyen?

Nincs kedve összedobni valakinek egy szép bannert? Felhasználáva a hivatalos oldalon látható arts -okat.

3P
Jól haladsz, csak lehet hogy tükrözném a két egységet és fel is cserélném. Valahogy mindegyik a másik oldalon mutatna jobban szerintem.

Kandurex
Játszottam a Photoshoppal, eredmény a banner. Mondjuk az ördög túl kilóg, heggesztem tovább :p

Feladom, tegyem vissza a régit?

3P
Artifice:
Elég érdekes. Azonban szerintem a Heroes-ban az erõs támadó varázslatok általában nem voltak jól használhatóak (a 4. rész esetén pláne). Persze vannak esetek, amikor jól jön a nagy sebzést okozó mágia, de jellemzõen jobban lehetett használni az egyszerû(bb) varázslatokat. Egy lassítás, vagy gyorsítás, egy áldás, egy quick-sand, vagy hasonlóak mindig nagyon hatásosak voltak a csatában.
A 4. rész Hypnotize varázslata szerintem nagyon eltúlzott volt. Remélem ilyen eltúlzott hatású mágia nem lesz a játékban. Persze nem akarom a 4. rész mágia rendszerét szidni, mert szerintem pont az volt a 4. rész erõssége. S bármennyire is a 3. rész a legnagyobb kedvencem, azért azt belátom, illetve úgy gondolom, hogy összességében a 4. résznek jobb volt a mágia rendszere a 3. részétõl.

3P
Tudom, csak hát a hagyományok...

Acidlich
Az lehet de ennek a résznek már semmi köze azok kiadojához és fejlesztöbrigádjához, szoval..

Kandurex
Na igen, ez a 2004 pre alpha :/

No mindegy. Fájdalom pótlásul itt van az alábbi leírás folytatása megspékelve eddig nem látott képekkel.

HAVEN
Counterstrike
Ez a képesség nõhet, attól függõen, hogy a lények a pályán a hõs irányítása alatt milyen megtorlásokat végeznek.
Training
Ez a képesség csak a Haven térségben lévõ falvakban lehetséges, és ezzel a hõseink energiáját fejleszthetjük.

SYLVAN
Favored Enemy
Az elfeknek ettõl speciális képességei lesznek amivel különbözõ fajú ellenségeket lehet megölni. Minden elf "szakosodhat" egy ellenfélre és így arra nagyerejû támadást mérhet. Egy hõsnek maximum 4 ilyen lehet és ezt a képességet csak a sylvani falvakban növelheti.

ACADEMY
Artifice
Minden varázslónak ez egy csaló képessége, aminek segítségével mesteri szintre emelheti a becsapási tudását.
Ennek a képességnek a fejlesztése nagyon elõnyös lehet ugyanis nagyon erõs támadás lehet.

(infó GS)

Shaman
"korcsojapája" ezt most poénból írtad így???

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

szerintem meg olyan korcsojapája lesz itt hogy az csak na :\

3P
Legyen igazad, de én márciusra tippelek, mivel a 3. és 4. rész is márciusban jött.

Acidlich
Én optimista vagyok és hiszek a januári megjelenésben😊

robotnyk
demo max megjelenés körül, nem 3 hónappal elõtte
Lehet hogy már volt itt róla szó de azért megkérdezem...Valaki tud valamit az online módról a játékban?

Acidlich
Ja hát igen, kár h ez csak a régi alfa verzio😞
Bár én biztosra veszem h ubiék megajándékoznak minket egy demoval karácsonyig<#vigyor2>

Kandurex
Akkor az :/ hmm...

Rettenthető
Azért erre ne vegyél mérget (hogy nem volt hangja az egységeknek)

Most hogy nem csak a könyvtárakba néztem bele, hanem játszottam is vele, így 100%-ig állíthatom, ez az alfa verzió.

Csak már annyira H5 hiánya van a népnek, hogy már demót képzel az alfából 😊

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Kandurex
Nemtom' nekem újabbanak tûnik :/ bár tény, hogy direktbe nem sokat szórakoztam az alpha -val. De arra világosan emlékszem, hogy nem voltak az egységenek hangjai, most meg vannak... szal,

Rettenthető
Hát ez nekem erõsen ugyannak az alfának tûnik... eddig.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

3P
Na, hazaérve asszem ez lesz az elsõ dolgom.

Rettenthető
Hát ha új az király, mert most jött le

Shaman
akkor csekkoljátok le!

Kandurex
Dikk...gyerekek, ez tényleg új..lál

Kandurex
ezt írja, megnézem

updates from the previous version (First Playable)

Adventure Map
- Minimap
- River
- Ship
- Terrain objects: flowers, lakes, craters, mountains, shrubs
- Flying info instead of dialogs
- Edge of the map
- Fog of war (depicting explored and unexplored territory)
- Shadow, clouds and birds over adventure map
- Basic AI
- Camera scroll via screen edge is implemented
- Music

Combat
- Siege arena
- Hero specialization (skills, abilities)
- Weather effects (rain)
- Grid on/off option
- Prediction of damage to creature
- When a player hovers the mouse cursor over one of the creature icons on the ATB bar, the corresponding creature on the battlefield is highlighted
- Music

Town
- Closeup of the town view
- Animated clouds, birds, foliage
- Improved grass texture on the town hill
- Objects in background
- Music

Cut-scene

Interfaces
Main Menu, Spellbook, Town Building, Town Fort/Creature Hire, Hero,
Confirmation and Notification Dialogs, Tooltips

The ways of version improvement and known bugs are enlisted in Section 5 "Known issues and further improvements".

Enjoy the demo!

Shaman
eltelt :-p

Rettenthető
Én sem emléxem arra, hogy igértek volna demó-t, persze ettõl még lehet.
Úgy érzem, hogy ezt a hátralévõ pár hónapot a türelmetlenséggel vívott harc fogja kitölteni. Igazán kemény idõk lesznek ezek. És ez még csak az alapeset, mert akkor fogjuk magunkat megmarni, ha tolnak még 1-2 hónapot a megjelenésen - remélem ez nem fog bekövetkezni.

Kandurex
5 perc múlva megmondom

NeoMaN
DEMÓ
egy ruszki oldalon..... gondolom ez a régi alfa, de azért valaki megleshetné..
😊

szeritnem senki se igért demo-t, de mind1 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mayday
Igertek demot?
Nem bannam, jo lenne egy decemberi H5 demo.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Acidlich
Tudja valaki h demot mikorra igértek? én decemberre emléxem...

Cobra.
Akkor valamit nagyon elszúrtál a gépeden. WMW9-cel van a videó csinálva, microsoft.com-on keress rá, hogy codec, és mindjárt az elsõ vagy második találatnál ott a letöltés.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

hogy a frasz torne ki oket, se mediaplayer classic se vlc nem viszi. eh.

fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú nagyon impresszív 😊
nagyon tetszik ez a részletesség, minden!!! 😄
szerintem akinek volt eddig ellenvetése, nagy részének így elszállhattak a kétejei 😄😄😄

precision
pofás

Bazinga!

ezaz, az azért egy kicsit nagyságrendekkel könnyebb mint a hiroz 😄
a video még most jön le, én még kimaradtam a nirvánából...

3P
A SOD a nagy-nagy kedvencem, pont a kihívás miatt... Természetesen 200%-on értve 😉

3P
Persze-persze. Én is arra céloztam, mert ezt a díjat is, ha jól tudom szeptemberben adják ki, ergó már csak 2006 szeptemberében kaphatja meg 😉

Shaman
max a jövõ év stratégiája...

Kandurex
Elkezdtem tolni a Shadow of Death kieget, egészen nehéz, meglepõen, sajnos a Disciples eltunyított <#zavart1>

3P
Már annyian megdícsértétek a múvit, hogy nem maradhatok én sem ki a sorból. Szegény francia barátuk franciás angolságában nehéz komolyan venni a játékot a tálalásában. Egy biztos ez a játék könnyen lehet az év stratégiai játéka (szándékosan fogtam vissza magam, s nem mondtam többet).

NeoMaN
Na, én csak most tudtam megnézni a múvit.

ELÉLVEZTEM.

Emberz, ez isteni, MADÁRTÁVLAT ISTENI! :Ð

Jobban sokkolt mint a doom3 (pedig nagy fan vagyok), és ezért a gémért én is hajlandó vagyok áldozni pénzösszeget (mind HW mind SW ügyileg).

NeoMaN
Homm3 iszonyat rángatott 200mmx, riva128, 64MB ram kombómon, pedi egy Quake2 vagy Unreal szakított rajta.
Homm4 még a mai napig undorítóan (bocs ha valakit megsértek) animál, bármilyen erõs gép is van alatta - bár ez lehet a programozók hibája.
Nem csodálkoznék, ha ez a rész is nagykanállal zabálná az erõforrásokat...

3P
Legyen igazad és akkor nekem is megmaradhat a konfigom (AMD 2400+, ATi Randeon 9800pro, 1 GB ram). Bár nem lennék meglepve, ha 1-2 apróságról le kellene mondani.

Kandurex
Hmm, na én azért remélem, hogy a configom (lsd. lentebb az aláírásban) elegendõ lesz egy high minõséghez

3P
Na igen. A gépcserével én is pont így vagyok... 😊 A Heroes-ért mindent! 😉

robotnyk
ijesztõ volt a töltés amíg belépet a várba, de hát ez legyen az optimalizáció hiánya egyenlõre <#zavart1>
Rettenthető
Hát igen. Szájam táti volt mikor megnéztem.
Igazából én "csak" ettõl a részétõl tartok a játéknak, hogy egy fullos pálya - egyetértelmûen a legnagyobb méretû - 8 ellenféllel, az hogy fog menni?
Persze legyen jó vizes a pálya, hogy szakadjon, szakadjon szét minden...
Már a 4.-ben is megöszültem körönként, de vajon itt mekkora gép kell, hogy ne 5 percet várjak 2 lépés között, vagy várbalépéskor?

Bár nálam már nagyon esedékes lenne a gépcsere - mert komoly problémákkal küzdöm, de amíg ki nem jön a gamma, addig én már nem igen hiszem, hogy új gépet veszek. Majd akkor - hogy ennek a célnak is megfeleljen😊