Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
mintha mar lett volna

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Magic Boy
Az Ubi úgyse engedi kiadni tele bug-gal!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

dark prince 14

BANNERNAK?

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

A grafika okés, de szinte minden más kiforratlan.
Dizájnproblémák is bõven akadnak (alig olvasható szövegek,
ronda számok, stb). Frakciók közötti egyensúlyról nem
tudok mit mondani, mert tesztelésig nem jutottam el,
de szinte biztos hogy azon is van mit javítani.
A fejlesztõk több vélemény szerint is baromi lassan
javitják a hibákat. Ez egy open beta? Olyankor már naponta
kellene a patch-eknek szálldogálni és hivatalos bug-bejelentõ
részleggel felszerelni a honlapot - ez itt sehol nincs.
Kiadták a béta klienst, mindenki nézheti milyen félkész - ennyi.
Csak az szomorít el egy kicsit, hogy ezt úgy néz ki
ki fogják adni Március 31-én.
Pedig mint mondtam ez az év játéka lehetne.

Azért az Ubisoft ezt nem fogja engedni, hogy bugosan adja ki a játékot. Vagy ha igen akkor nagyot csalódtunk benne.
j0nNyKa
nem hangzik biztatoan.. vajon fel vannak keszulve a keszitok ?

Magic Boy
Egyetértek!

Javasolnám a HUN_név elõtag használatát.

Játszottam az open bétával, a szerveraókag nevetséges, egy kurva kört
sem lehet már játszani mert már a menüben "disconnected from server".
Mi lesz itt holnap?
Jelenleg kb 120 ember van online. Holnap lesz 10x ennyi, a szerver
fogja majd magát és egyszerûen felgyullad!?

A hang szaggat (beta hiba miatt), szinte nincsenek opciók, az egér
inverz mozgású (ezt még meg lehet szokni), nagyon korai állapotban van
a játék...
DE EZ EGY KURVA JÓ JÁTÉK LESZ ha kész lesz!
Viszont túl korán fogják kiadni - akkor mindennek vége.
Ebben a játékban hatalmas potenciál van! Ha jól kidolgozzák
egy iszonyú jó játék lesz belõle, kb olyan szinvonalú és népszerûségû
mint a Warcraft3!
De ha korán kiadják és bugos lesz, amire nagy az esély akkor
szar ügy...

mucsácsó
így gondoltam énis a dolgot ^^
j0nNyKa
osztom

Kandurex
Úgy gondolom, hogy közülünk sokan játszanának holnap inkább hazai ellenféllel, mint valami Üzbegisztáni komával. Szóval javasolnám, hogy aki játszani fog, MINDENKÉPPEN itt az SG -n beregisztrált nevét használja, hogy felismerhessük és hozzá tudjunk csatlakozni.

Így könnyebben megismerhetjük a játékot, és a játékidõk se két percesek lesznek.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
hát jaja, holnap lesz 😊
ez nem jó hír. a rendes, ingyenes béta mikor lesz, csütörtök?

Alapvetõen lehet hogy nem is lesz jó amit mi letöltöttünk 😊

Hogy tudom letölteni? Mert ami pirossal ki van írva azt az istenért se tudom behozni! Help pls!

akkor honnan lehet még leszedni?gugli nem talál semmit, a torrentspy meg egy 800 megás beta-t akar adni, ami 2005.09.

mert már törölték...
ftp://ftp.ubi.com/ca/presse/ alatt nekem üres könyvtár van vissza a szülõ könyvtárba linkkel. vagy mire gondolsz?

nem figyeltél, avval pédálóztam, hogy mi van, ha az eredeti játékot,amit megvettem, felakarom rakni pl. az asszony gépére, arra is kapok hardware key-t?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

j0nNyKa
ugy hogy visszaolvasol es ugyes leszel... kereso a baratod

hali! a fileplanetrõl csak pénzért engedi letölteni ezt a beta-t. hogyan tudom megtenni én ezt ingyenesen (a beta-ért nem szokás fizetni)

te meg hogy képzeled hogy az õ tulajdonukat le akarod warezolni..., nc... 😊 ami nem jön ki hivatalosan is inygenesen addig az meg az õ tulajdunuk és igen, pont igy képzelik...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

GothiK Aesh
igazábol nemtom mit kell ezt bonyolitani ha a gam,e feltelepitödött a gépre azt nem védik meg csillagerövel, egy átlagos programozo lemûti a gamet onnan
Jah és a hearoes 4 illetve a legends of heroes szintén 3DO kreálmány...25 éve vagyoka világon de a legnagyobb bukás és ocsmányság amit valaha láttam.

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

h3- h4 nél lényeges különbség, hogy az elõbbi játszható és élvezthetõ volt multiban, még a h4 nem.

valóban csütörtököt mondtam, a starforce al is😊

mi van, ha az én eredeti példányomat, az asszony gépére szeretném felrakni,akkor is kapok hardware key-t?

GothiK Aesh
ahgyjátok már ezt abba, igen is jó multiba föleg hotseatbe, mikor elnyomsz egy kört és közbe beszélgecc msn en haverral nincs extra kötöttség mégis jétákélmény, kár hogy elfogják abszni ezta ahearoest is mert nem olyan jo kis taktika élmény mitn a 3 ba

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Kandurex
Mert ez a játék nem multiplayer játék, csak egyes kiadók és fejlesztõk nem képesek ezt belátni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Háát...én most jáccottam vele néhány kört vmi belga emberrel. Elsõre elég kuszának tûnt, ne legyen igazam, de lehet a szépségre ráment a heroes feeling, legalábbis nekem semmi ilyesmi jött be. Mármint a feeling..
Rettenthető
A Starforce-szal kapcsolatban nekem csak annyi fentartásom van, hogy nekem legálban lesz meg a játék, attól én még lehet szopok vele, mint ahogy jónényan szoptak vele az UFO: Aftershock kapcsán is - hiába volt meg nekik legálban.
És ez nem merült ki ennyiben, hanem a patch sem ment fel, vagy ha mégis, akkor utánna nem indult a gém... kicsit félek ettõl a szar védelmi rendszertõl. Nade reméljük a legjobbakat.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

hacsak, nem a pénzeseket védte az SF, és annyi lesz a különbség, hogy a public bétából ezt kiveszik...

http://gaborszantai.co.uk/

j0nNyKa
koc

igen

http://gaborszantai.co.uk/

j0nNyKa
tehat visszaterve az 5hoz, eljutok addig, hogy feltelepitem, ugye inditasnal jon a starforces kepernyo, ezzel majd akkor tudok vmit kezdeni, ha csutortokon kodhoz jutok ?

*felhuztak

a kiegek is marhajó a 4-hez, bár engem állatira feltuttak huzni,hogy kissé tulságosan erõs, uj lények kerültek be... nemmintha a SoD-be nelett vna...😊 Meg ugyebár az wgymást erõsitõ tárgyak.

Nem tettem különbséget a két játék közt😊
Mindkettõ iszonyatosan jó, ugyanazon sorozat, ugyanazon gyrtó... de velejében is mások! Kellett valamit ujitani; ezlett belõle... nemtudhatták,hogy nemlesz oan sikere,mint a HoMM3-nak. Mindenesetre hozzáse nyultam volna, ha a Team17 mintájára rókabõrözték volta, mint a Worms-sorozatot... (bár azis kurvajó😊)

Acidlich
"szintén izlés kérdése, de a H3 egységei nekem grafikai megvalósításban jobban tetszenek." - teljes mertekben egyetertek, mint ahogy barmelyik joizlesu heroesrajongo. A h4 grafja max a map reszen esetleg a varban ment el, ugy ahogy(ott is csak 1280ban volt szepnek mondhato), ami viszont a csataban tortenik, az egyszeruen botrany, soha nem is ertettem h engedhettek ki a jatekot ilyen animaciokkal...naposcsibere hajazo fonix, van damme-ot megszegyenito rugassal tamado satyr, o-labu, csipoficamos sarkanyok, kalapjaba visszaugro koboldok valami ordenare hanggal alafestve...soroljam meg? asszem mindenki tudja mirol beszelek. Persze meg a varazslatokat kisero effektekrol is lehetne odakat irni, de asszem eleg annyi h meg a joval korabban kiadott 3 reszben is sokkal elvezhetobbek voltak. Na de hogy valami jot is irjak a 4rol, megkockaztatom azt a kijelentest h a jatekmenet az egesz jo lett, tele franko ujitasokkal, bar sztem kicsit konnyure sikerult(a kampanyok mindenkepp), es a balance a magiatipusok kozott sem volt a toppon, itt legfokepp arra a par ubertap spellkombora gondolva amivel magasszintu lenyek szazait egy legyintessel megsemmisithettuk(sacrifice+hypnotize, bar ezt asszem utso kieggel gyogyitottak)

b-type
hmmm...ezt akár banner-be is lehetne rakni 😊 Teljesen mögésorakozom.
Ami még nekem tetszett, az a ward-ok használata, mert bár protection volt a H3-ban, az csupán az adott varázslatfajta ellen védett, míg a H4-ben megvannak az 'örök' ellentétek és azok ward-jai, varázslat és sebzésvédelemmel is.
Meg persze vannak különbségek, de ez csak úgy eszembe jutott, kicsit feleslegesen, mivel amit leírtál azzal úgy értek egyet ahogy van.<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

McW
Ha már itt tartunk, hogy "H3 vs H4", szvsz a negyedik rész nagyságrendekkel jobb volt az elõzõnél! A pozitívumait ezerszer leírták már elõttem, úgyhogy nem mennék bele, viszont egy nagy hiba mindenképp említésre méltó, amit kezdetektõl fogva nem értettem a fejlesztõk részérõl: egységek upgrade hiánya...

Mess with the best, and die like the rest...

3P
Ismét felélénkült a "H3 vs H4" vita. Úgy látszik, hogy ez már örökzöld... 😊
Szerintem nem létezik válasz, hogy melyik a jobb, csupán arra létezik válasz, hogy az egyén melyiket kedveli jobban, vagy melyik nem jött be neki. Én a melyiket kedveli jobban csoportba tartozom. Összességében a kedvencem a mai napig a H3, de a H4 is nagy kedvencem. Az meg hogy visszafejlõdés lenne kijelenthetõ (szvz. 😊 ), hogy nem igaz. Számos újjítás, értsd fejlõdés van benne, hogy csak néhányat soroljak fel:
- skill kombó
- megjelent a varázskönyv az egységek kezében (nekem a H4 legszimpatikusabb újjítása, remélem az 5. részre is megmarad).
- átgondoltabb lett szvsz. a mágia, igaz a kiegyensúlyozása nagyon nem sikerült. Talán az ordel és a life kiemelkedik a többi közül, s még a death is rendkívül ütõs, de a chaos és fõleg a nature felejthetõ. Mégis ez nekem elõre lépésnek tünt, igaz a mágia szerintem eddig részrõl-részre átgondoltabb lett.
- nekem a vár harc is ötletesebb lett, hiszen komoly stratégizálási lehetõség volt az egységeim elhelyezése, persze ez is izlés kérdése.
- a karaván használata is ésszerû újjításnak tûnik, mindenképpen pörgõsebbé tette a játékot.
- logikus lépés volt, hogy a hõs mellett az egységeknek is megjelent a napi lépés száma, azaz nem lehetett a H4-ben kiszállítási útvonalakat kiépíteni. A H3-ban az egység lépés száma csak a csapat maximális lépés számást befolyásolta, igaz ez szerencsére a H4-ben is megmaradt.

Hát ezek után lassan kérdés lehetne, hogy mitõl is tetszik jobban összességében a H3, mint a H4, talán csak 1-2 villanás, ami a H4-ben nem jött be nekem, de ugye ezek is izlés kérdése:
- az örök vita azaz az aktív hõs szerepeltetése. Nekem illúzió romboló, amikor egy hõssel önmagában 30-40, vagy több fekete sárkányt ütök le. Ok, hogy hõs, de ez számomra már félisten. Mitöbb a hõsök mellett pont az ilyen arányok miatt hamar feleslegessé vállnak az egységek ritka kivételtõl eltekintve.
- szintén izlés kérdése, de a H3 egységei nekem grafikai megvalósításban jobban tetszenek.
Persze volna még 1-2 dolog, de felesleges írogatni, hiszen ez egyénenként más és más, pusztán azt akartam leírni, hogy nem visszafejlõdés, csupán más koncepció alapján készült, sõt meg merném kockáztatni, hogy több szempont alapján inkább elõre mutató elõrelépéséket tartalmaz... 😉

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

inkabb csak az elvarasoknak nem felelt meg sztem a homm4... ha a homm3 helyett ezt dobták volna ki, akkro viszont tuti ezt imádtam volna😊
Magic Boy
Igazatok van ez csak az én véleményem volt!
szerintem túl meseszerü volt a HOMM4!

nembánok vele felelötlenül, van jópár aradeti CD-m, pont az ien védelmek miatt😊
még másoltat se kellett soha ujrairni,pedig a Red Alert már igazán elkophatna😊

Rettenthető
Azé sztm, ha folyamatosan 24 órában játszol a játékkal, akkor sem hiszem, hogy elkopik 1 év alatt. Sztm, Te hamarabb elkopnál. És mire elkopik, már nem teljes árú lesz a gém. Az már más kérdés, ha valaki mostohán bánik a CD-ivel, akkor hamarabb tönkre megy.

Adler csütörtököt mondott, a nagy várakozásban meghibásodott :-) - bocs

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Tuttommal minden eredeti CD-mrõl készithetek egy, és csak egy legális másolatot. De eza szerencsétlen CD-védelem nem engedi. Haaz eredeti CD meg elkopik, akkor vehecc ujjat... azmeg nem olcsó...😞

Szerda 😊

sajnos nekem sem, hiába lépek kapcsolatba a starforce al, egyenlõre semmi😞
mondjuk lamer módon nem is értem, hogy megy......product key, hardware key?
ez utóbbi, mármint a hardware az én tulajdonom, hogy képzelik, na mindegy......

valami csak lesz, csütörtök van.....

Ja ez természetes. És a legfõbb gond az hogy nincs a legújabb védelemre ellenszer egyenlõre. Tehát a mostani álláspont szerint nem lesz warez verziója, csak az az egy lehetõség van, hogy elmész a boltba és megveszed. (DE mint mondtam EGYENLÕRE!)
yaya...

hát szerintem a képek és videók "tapasztalatából" az 5 legalább anyirra másabb a 4-hez képest,mint a 4 a 3-hoz😊
(jajne... ezis Starforce-os?😞 )

b-type
Visszafejlõdés szerinted.
Ez mindenképpen egyéni megítélés kérdése, és ezzel kijár neki az 'szvsz'.
Egyáltalán nem rossz a H4, ..más mint a H3, de nem rosszabb.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type