Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
huh, nem gyenge.<#eljen>
fõleg az elsõ.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

j0nNyKa
erdekes az a lila lepesmutato... egyebkent szep

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

NeoMaN
By Hardwired:

Légyszi tegyen be képeket aki játszik vele, sztem mindenkit érdekel!

j0nNyKa
hagyjuk mar abba a picsogast amiatt hogy lehet hogy nem lesz single... ez ipari baromsag, ilyet senki nem allitott, egyszeruen open betaban nincs ai, es kesz... hivatalos infok vannak arrol, hogy 6 kampany lesz (ugye mind a 6 fajnak 1), illetve csilliardnyi skirmish map... egy dolgot nem tudni meg, hogy mi a helyzet a mapeditorral, de mivel van eszuk, szerintem tuti belerakjak

Magic Boy
Ha ott lessz a nefizetõs is akkor minden rendben!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mayday
Mar most is van, a fejlecben, de az ugye meg csak elofizetos. Sztem ott lesz a "nemelofizetos" is. (Ha nem ugyanaz.)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Magic Boy
Majd légyszives dobj egy linket amikorm lehet tölteni!

Mayday
Betat most meg csak a fileplaneten regisztralt (penzes) tagok tolthetik 3 napon keresztul. Csutortokon megnyilik a kapu a tobbiek elott is 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Magic Boy
Remélem is!
A hivatalos oldalon nemigazodok el(szar az Angol-om),hogy kell letölteni a béta-t?

Davidus
nem

V9ykn8_TZL0

Davidus
igen

V9ykn8_TZL0

Magic Boy
Ugye nem csak online lehet majd vele játszani?

Aki játszik a bétával írhatna egy két infót még. Engem pl. az érdekel hogy vannak channelek illetve chatszobák?

Szerintem õk a bétára értették, nem a fullra.
Shaman
én nem tom miért félnek páran,hogy nem lesz single,skirmish ...

azé valamit lássunk be a Heroes alapból single player gamma. 10000%,hogy ezt nem fogják kihagyni belõle. Egy körökre osztott játékot sosem lehet csak multiként eladni,mert 10-ed annyian vennék meg,hisz a fene akar "malmozni" míg lép a másik....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

jó lenne, ha a "LOTR: Bridge of Kahazad Dum" színtû zenák lennének benne, arra szívesen aprítanám a Káosz seregeit😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Kandurex
Akkor nincs olyan, hogy csak gép ellen skirmish módba?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rettenthető
"ti. a ghost mod megöli a multit, elég nagy baromság, hogy egy "szellem" felderiti a pályát."

Nem tom mennyit játszottál a H3-mal multiban, de a jelek alapján nem sokat.
Amíg a másik lép, addig Te malmozol, vagy mi a halált csinálsz?
Így legalább majd egyik sem fog annyit pöcsölni, mert tudja, hogy közben a másik sem tétlen.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

jonnyika:szoktam olvasni, képzeld el
a ghost modrol is tudok, ezért kérdeztem rá a korosztályra, de gondolom nem vágtad mindjárt.
ti. a ghost mod megöli a multit, elég nagy baromság, hogy egy "szellem" felderiti a pályát.

20fps? könyörgöm, ez nem stratégiai játék?

na ezért vagyok pesszimista, utoljára COD ban néztem az fps-t.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

tudom..., énse vagaoky ám hülyecsak azért mert elgépeltem 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Davidus
Az interface meg még nagyon fapados. Ajánlom nekik hogy keményen gyúrjanak rá.

V9ykn8_TZL0

Davidus
az a hõsök a játékra utal aminek Heroes a címe😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
ja és a grafika büntet😊 Harc közben az animációk idegesítõek de ki lehet õket kapcsolni.

V9ykn8_TZL0

Davidus
az eleje lemaradt de favágó fordításban kb ennyi:
régen a heroes büntetett és ha eljön az idõ újra büntetni fog😊
és ez a Haven city zenéje😛
feltöltöttem az egészet

Amúgy a beta full horror. Nálam a hangok meg a zene random megõrülnek + a 20 fps se jön be annyira 6600gt mellett. Mondjuk ezek miatt nem kell sírni mert ez beta...
Az már idegesítõbb hogy egy menet se tart tovább 2 percnél mert az emberkék szépen kilépkednek😛

V9ykn8_TZL0

Naggyon coool a zene...
Próbálok ráérezni a játék hangulatára. Jól keverik a dinamikus részeket a lassú betétekkel... Ügyes <#eljen>
once uppon the time for the heroes
nem? magyarul voltegyszer a hõsok korszaka vagy valami iylesmi, tényleg nehezen érthetõ 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nekem különösen a nemértemes részek tetszenek 😄

Davidus
komolyan mondom nem hiszem el ezt a zenét😄 aki nagyon figyel az elkaphatja a szöveget...
heroes everywhere (nemértem)again
once (nemértem) the time for the heroes
heroes everywhere
when the time has come to rise again
heroes everywhere (nemértem) again

<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Davidus
mucsácsó
na oké, egykét shotot azért elfogadunk^^
Lacc
No, kipróbáltam egy gyors játék erejéig, aztán még lesz ebbõl több menet 😊

Különösebb változások nincsenek szvsz, hacsaknem a grafika mert az veszettjól néz ki. A városok hangulatosak, a design rendben van, de ez mondják már lejött a képekbõl is. Kár, hogy csak multi van benne, úgyhogy rögtön beledobnak a mélyvízbe, legalábbis én úgy éreztem, mert már jónéhány éve nem toltam heroest...

De az elsõ pár körben bénázás után gyorsan rá lehet érezni, a térképmászka ugyanaz, az ember elfoglalgat ezt-azt, kincsgyûjtés stb., mint régen. Harcban nagyon jól jön, hogy van a képernyõ alján egy frankó queue, ott mutatja szép nagy ikonnal, hogy mikor ki fog lépni, lehet erre építeni. A hõs is tud közvetlenül támadni, nem csak varázslatok útján (mondjuk lehet, hogy mindez nem újdonság, de nekem az 😛).

Zene is rendben van, bár itt nem nagyon hallottam olyan lehengerlõ számokat a városokban, mint az elõzõ részekben, de lehet, hogy ez csak a bétának tudható be. Hangulatos kis game összességében, bár így, 3d-be áttéve a dolgot mondig olyan érzésem volt -eddig-, hogy kicsit mintha egyszerûsödött is volna az egész, de lehet hogy ez majd elmúlik.
mucsácsó
a Heroes százalék? 😄:ADSSD
najó, gondolom 5 akart az lenni 😊
Magic Boy
Ha van játék amit nagyon várok akkor az a Heroes %!
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen lessz!

GothiK Aesh
Én is örülök , hogy segitettél sose láttam még ezt az oldalt pedig googlen sokat keresgéltem asszem jobb lett volna a forumkeresöt használni?<#worship>okostojás ^^ ezt a szót nem találom sértönek...

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

A BF-nek volt singleje???
Ezt miért nem mondta nekem senki!!!

😄DD

csak azért mert én l tudok szedni torrentrõl egy 260 megás betat 😊 az mi lehet?

REAL MADRID

Cobra.
700Mb körül van a beta.
Angel nyugi, csak a beta multi only (még BF-nek is volt single-je, akkor ennek miért ne lenne? <#vigyor4> )

Hide and fear, Cobra Commander is here !

HY Vki megtudná mondani mekkora a fájlméret amit lelehet tölteni?

REAL MADRID

Davidus
olyan nem lesz😄

V9ykn8_TZL0

mucsácsó
persze persze Fronter, te sem maradhatsz ki a dologból, ezt nem is kellett volna mondanod <#wink> 😄d
mucsácsó
tuti lesz...az nem lehet, hogy nem lesz 😛
100% hogy lesz single, campaign, stb...
srácok, a márciusi véglegesben sem lesz single?
zehát aki mondjuk net nélkül van, mert olyan helyen tartozkódik, az felejtse el a játékot?

Hohó én is beszálnék abba csüt. esti partyba. (de megjegyzem elsõre látok Heroes-t 😄 )
j0nNyKa
szerintem meg nem hasznalt keresot es kijelentette h nincs info a jatekrol ami igy ilyen formaban.. hm.. 😄

sztem meg a flemszagot te arasztottad eloszor <#hehe> itten:#2043
mucsácsó
1. Battlefield 2
2. Football Manager 2006
3. A Pc-s játékoknak leáldozott
4. Humoros és aranyos képek
5. Heroes of Might & Magic V.
6. KONAMI Soccer kiegészítõk
7. World of Warcraft
8. Kézi és az Olimpia
9. AUTÓ mánia
10. Princ of Persia: The Two Thrones

hehe, haladás, haladás 😊
modoshawan téged meg felvettelek 😊
j0nNyKa
ezt mindet megtalalod a http://www.heroesofmightandmagic.com/ weboldalon kedves okostojas

orulok hogy segithettem (megjegyeznem hogy egyelore 2nk kozul en vagyok az aki tud olvasni, kerlek vegyel vissza)

GothiK Aesh
kedes dzsonnika akkor ha ennyi informáciod van a gameröl akkor emlitést tehetnél a különféle városokban találhato egységekröl illetve a hösökröl és képességeikröl nah meg a játékban található tárgyakról...okostojás...szoval nincs semmi info csak anyni hogy dobjuk el az agyunkat mert kijött a homm béta

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

nem akarok..csak úgy álatlában kérdeztem..tudok még 3 napot várni..de se többet se keveset😄