14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#4936 Szerintetek véletlen hogy van benne egy Laszlo nevű híró Havennél, és egy Zoltan a Necropolisnál? -
#4935 Figyú, a forrást told már fel valahova, mert bele piszkálnák egy kicsit. (mondjuk lefordítanám magyarra) -
#4934 Hmm! -
#4933 Ne csekkoljad ezerrel, öregem :)
Az előfeltélekkel együtt szerintem képtelenség táblázatos formában áttekinthetően megcsinálni. Arra ott a link a #4926-ban. Ez meg arra jó, hogy ha nem tudod, mit jelentenek a felajánlott lehetőségek, itt gyorsan megnézd. -
#4932 Csak a leírásokat rakom be, tanulásnak jó lesz. -
#4931 Hátőőőő.... a skillek és ability -k számát, valamint leírását és egymásra hivatkozásának mennyiségét figyelembe véve, aligha hiszem, hogy megcsinálod 10 perc alatt. De azért várok türelemmel :D -
#4930 Várj, villámgyorsan összedobok egyet :) 10 perc. -
#4929 Hát szegyén ATi Radeon 9800pro-mon aligha segít a legujabb nVIDIA driver, a directx-et meg kipróbálom köszi, de ha nem lesz más akkor most már nem halogatom tovább a rendszer újra húzását, de ha az sem segítt akkor... -
#4928 Nyomtató barát verziót keresek. Valami egyszerű szövegest. -
#4927 Nyugi, ez nem reprezentatív. Ennél azért jobb a helyzet. -
#4926 Nézd meg ezt a táblázatos, vagy ezt a flash alapú cuccot. -
#4925 Nem az oktatással van a baj. -
#4923 Skacok, nem tudtok valami oldalt ahol a skill - ability leírások egyszerűbb formába vannak fent? Elég macerás játék alatt folyton kilépni és elkolbászolni heroesofmightandmagic5 oldalra :( Valami faxa nyomtató barát verza kellene. -
#4922 nagyon koszi -
#4921 Nem messze a kezdéstöl van egy kilátó azt nézd meg és utána könnyen megtalálod! -
#4920 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kezdés után vedd az irányt a térkép bal alsó sarkába ott lesz a vár amit el kell foglalnod -
#4919 Hehh, hardware kurzor valahogy jobban bejön. :)
És AA-t kapcsoljátok ki, nagyon homályos tőle a game.
DE ISTENÍÍÍÍÍÍ :D -
laci béla #4918 de nekem a adatlapon van a monitorom
-
#4917 Hi all nem szokasom helpet kerni de mar az elejen elakadtam,a rebbelion kuldetesnel vok es egy het utan kiirja hogy you loose,varat meg nem talalok sehol
elore is thx -
#4916 renccertelepítés kell, mert nekem sem a béta, sem a demó, sem a full nem fagyott soha -
#4915 valami gáz van nálad, nem lehet képregény!!
-
#4914 Alitolag a lemezen levo DirectX telepitese segit a bajon. Es a legujabb nVIDIA driverek is. -
#4913 Fene egye meg, annyira széleskörű az abilities fejlesztés, hogy nem tudom mit nyomjak a sok finomság között. Haj, haj, van mit felfedezni :) -
#4912 A játék persze a fagyást leszámítva szuper. A hangulat nagyon jó. Rögtön bele is kezdtem a kampányba. Most már csak egy kéréds maradt tanulva demóból...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vajon bevállaljam-e a Logistics skillt? De asszem hű maradok a kedvenc skillemhez, s bár ismerve a következő kampány elején ennek visszaütését, mégis úgy tekintek rá, hogy érdekesebb lesz a játék. -
#4910 Hát én is pont "jókor" mentem el konferenciára...
Tegnap reggel indulás előtt csak körbe kukkantottam, hogy mik jelentek meg, erre ott látom virítani a Heroes 5-t. Hát alig vártam, hogy ma végre haza érjek.
Már túl is estem az első próbán, s "természetesen" az első dolog amire kiváncsi voltam, hogy a full is fagy-e a demóhoz hasonblóan a várban, s azon belül is az építés képernyőn. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy éppen úgy fagy... :(
Már csak 2 apró reményem maradt egy a hibát javító patch, illetve a rendszer újra telepítése.
Miután körbenéztem a neten a patch után picit elkeseredtem, hogy nem leltem rá a kincsre, így nincs más lehetőségem, mint egy rendszer újra telepítése. -
G_ArchAngel #4909 most már mindent frissítettem, 800×600-ben ezen a konfigon képregény...
feladom, május végén jön az új gépem, addig csak kibírom...:( -
#4908 MEKKORA LETT EZ A JATEK GECIEK! IMADOM! -
Mester01 #4907 De csak már találtam normális exet igy müxik normálisan! -
#4906 tényleg :/ -
#4905 a game menüben :/ -
#4904 Tanulmányozd a helyesírási szótárt pl. -
#4903 nem -
laci béla #4902 sziasztok
segitség kéne
heroes 5
be jön a játék és amikor a páját akarom be tőlteni akor ki lép
mit csináljak -
#4901 nekem is ez volt az egyik 1. dolgom h megnezzem van e szerkeszto, miutan feltelepitettem, mondanom sem kell, nagyot csalodtam. hat remeljuk mielobb belepatchelik, mer ez igy nagyot ront az osszkepen, foleg h nevetsegesen keves a custom scenario is.. -
#4900 Megtörtént -
#4899 -
#4898 Valószinűleg az optionsban. -
#4897 jó crack nem lehet -
#4896 Skaccok a trainert hol kell kikapcsolni?
Rohadtul idegesítő! -
donatus13 #4895 crack lehet nem jó