Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Takezo csak, h ne maradjak le :ð
mivel még nem lehet leszedni😊

http://gaborszantai.co.uk/

Szaruman
Itt minden kinnt van, csak azt nem találom, h honnan lehet leszedni😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

mucsácsó
Mucsacso xD
G_ArchAngel

Talán ma már szerencsénk lesz..
modoshawan - ez teljesen korrekt.
mucsácsó
oppá <#idiota> akart lenni az <#idiota> 😄
mucsácsó
HUNvagyok <#idota><#idota><#idota>xD
Mayday
LOL, lesz egy raklapnyi Magyarvagyok 😊

"Magyarvagyok's turn" <#idiota>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

dr Kotász
Az gond, mert és is ezt a nevet tervezem használni :-)
GothiK Aesh
Én is kirakom az SG akkor az meg hogy magyarvagyok e hát kb az lesz a nevem hogy magyarvagyok 😊

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Mayday
En is kiramolom a nevem ele, ha megyek, semmi bajom vele.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

3P
Szerintem jó dolog, ha könnyítenénk a fórum tagok felismerhetõségén, persze megértem azt is ha valakinek ez nem tetszik. Nekem tetszik a HUN, az SG elõtag is. Végül is mindegy, hogy mi van a 3P elõtt 😉

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

mucsácsó
Ubi fórumban olvastam most, H5 producere írta az open-beta gépigyényére:
"These are the open beta sysreq.
The final game sysreq will be much more like minimum => recommended."

akkor ez így már nagyon durva lesz...
szvsz mindenki döntseel maga hogy mirõl lesz felismerhetõ..., én az ezer százalkék hogy nem fogok elõtagot hazsnálni mac uto-t, sg-t meg fõleg nem 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Annyiban jobb ez, hogy így megismerjük a topic lakóit...

GothiK Aesh
biztos ne legyen hun az elötag?

Este 6-7

Mayday
Meg en is 😄

mucsácsó
na ezt akartam énis kérdezni 😄
hánykor lesz az, amit várunk?😊

ez mindenképp😊

Shaman
lál

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Botond
G_ArchAngel_HUN_SG_HEROES_FOREVER_I_LOVE_BRITNEY nick megfelel?😊

j0nNyKa
teljesen egyetertek, a makkmarci nickhez amugyis jobban illik <#crazya>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szerintem hülyeség az sg elõtag mert szerintem nemcsak az sg-s fórumozók fognak játszani az open bétával..Pl. van egy kollegám aki nem is ismeri az sg fórumot de folyamatosan nyomom információval hogy hol is tart a játék. Szerintem egy HUN elõtag lenne a legmegfelelõbb...

Stream? Az micsda? Még nem hallottam róla...

Rettenthető
"vagy ha bármi extrém gáz van akkor meg szépen isz nekik mailt maibe beleirod az azonosito adatokat hogy tudják tényleg emgvetted a progit és segitenek..., ennyi"

Hogy, hogy mi? Mondjam mégegyszer, "hogymi", ha merem?
Szal pl. elfutok a boltba, megveszem a HV-t elrakom, ááá akad ezen a szaron, elfutok veszek egy Silicon Graphics-t felrakom arra is, de azon már nem megy, mert a hardware nem ugyanaz??? Remélem csak a kései órának tudható be, amit olvasok és félreértelmezem.
Arról nem is beszélve, hogy ezt hogy kontrollálja vissza a prog? Net? És akinek nincs, az játszon a Dyna Blaster-rel?
Ha ez így van, akkor ez legalább akkora fos, mint a HalF-os stream....

Ja és...mmm szóval, nem lehetne a banner-ben magyarul az a megjelenési idõ? Nem mintha nem tudnám lefordítani, de hisz magyarok vagyunk nem?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

kéne valami beléptetõ rendszer tcsinálni hogy kitölt egy kérdõivet az álltalános/faqban szereplõ kérdésekre és ha jöl tölti ki csak akkor léphet be 😄DDDD
jó tudom ez nem kivitelezhetõ de igy azért jobban lennének szürhetõek a különleges egyedek 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem sántit..., gép reinstall esetén a ahrdware ucc nem változik..., vagy ha bármi extrém gáz van akkor meg szépen isz nekik mailt maibe beleirod az azonosito adatokat hogy tudják tényleg emgvetted a progit és segitenek..., ennyi...
ez az az is a saját gépem dolog meg stimmel csak gondolj bele az õ helyzetükbe..., valaki nek van két gépe (az egyiket egy haverjátol kapta de az "átruházta" rá szal az övé 😛) felrakja mindkettõre, és "kölcsönadja" a gépét egy haverjának kis idõre (örökre 😛), amit ugye nem tilt semmiféle törvény és máris full másé a progi..., szal ezzel kb ennyi gond van mert onnantol kezdve hogy engednek bármit bele lehet bármibe magyarázni (lásd a "biztosnági msáolatok esete")

amugy énis egyetértek veled és énis utálom sf-et de ettõl még be lehet látni a software fejlesztõk igazát is...

az is a saját gépem, a jelenlegi eredeti játékoknál bármilyen gépre felrakhatom, ha érted mire gondolok, arról nem is beszélve, OP reinstall esetén mi van???

nagyon sántit ez a starforce

A vártipusok közti erõegyensúly az egyik legfontosabb tényezõ a játékban, remélhetõleg nem csak mi tudjuk ezt.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Rettenthető
Számtalan fórumon/topicban tapasztalható, hogy a friss regisztráló, amint belép a topicba azonnal hozzászól, még akkor is, ha a szemét amúgy kiveri a gigantikus bannerben található faq felirat - melyre kattintva megtalálná a bagatel problémáira a választ... hülyék ellen nincs orvosság...
Az inváziótól magam is félek, mert sztm amint kijön a gém... itt is lesz annyi értetlen... és minden 3. kérdés ugyanaz lesz vagy 2 hónapig (jó esetben)...

"Ha szuperhero vagy, ide katrtints!" vagy "Szuperhero tábor"-ra katt és persze az elsõ pont ami szemenveri a megnyíló ablakban az a Kiképzés...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

nyami
<#wilting><#bdead>

GothiK Aesh
új bannert pls : heroes V és ingyen sör katt!!!

Kandurex

Már gondolkoztam rajta, hogy átalakítom, mondjuk erre:

"Nem helyi hülye vagy? Ide katt!"

vagy.:

"Igyen sör itt! Katt."

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nem lol sajnos 😛, legjobb élda raven shield esete ami nem picit volt bugos kiadáskor de ez még semmi mert kb az elsõ 5 patch egy kibazsott bugot nem javitott és csaka védelmét tuningolta..., szal nc..., ubi jo gamekat csináld de nem õk lezsnek a bugok elleni küzdelem mintapéldeképei 😊

_Atti_
Az a pufi angyal(tudom a páncél miatt, de akkoris😊 ) annyira nevetséges..utálom ezt a manga/high fantasy beütést..de hát ezvan, a heroes régi vizuális stílusát el lehet felejteni. remélem a játékmenet majd kárpótol

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Már el lehet gondolkodni azon, hogy hogyan csökkentsük a láma kérdéseket a topikban. Valami ütõs felíratot kell kirakni, hogy minden újreg odakattintson.<#eplus2><#bohoc>
Kandurex
Mi van ma? Mindenki a bannert cseszegeti?

Rettenthető
Amikor kijön a játék, akkor megpróbálom annak a stílusára - esetleg flash-ben átdolgozni. Ha nem sikerül, olyan bannert raktok be, amilyet akartok - nah nem mintha most nem tehetnétek.

GothiK Aesh
egy baj van a bannerel..ha rákattintasz nem jön be a legjobb heroes oldal ..azaz semmi

Hát akkor LOL...
Szabi84
Asszem a Silent Hunter 3 is starforce-s volt, de reloaded feltörte fél év alatt! De lehet hogy nem jól tudom!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

pont az ubi soft az aki le fogja szarni és inkább nyomják ki bugosan de határidõre 😛

Rettenthető
Mér' akarod lecserélni az általam kreált bannert vazze?

Mi lesz itt holnap? - pfff.

én mindenhova ezt a nevet ahsználom..., max még mögé bigyesztek egy _HUN -t a mégjobb felismerhetõség kedvéért 😊

nem, a saját gépedre vetted nem a szomszédéra, haverára, aszsonyéra etc...
ez oylan mint win, felteheted több gépre de akkor annyi licenset kell venni..., itt meg az nincs tehát vedd meg annyiszor 😊 és ez logikus is az õ szempontjukbol...., hogy ezt majd kilehete játszani azt meg nemtudni 😊

jó a mostani!

Kandurex
Kisebb nincs?