Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Raymond
readmet olvassatok el, eleg erdekesen kell felrakni.. na en mentem jatszani hot seatben. 😄
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Mondjuk én is automatikusan csináltam ahogy Since mondja, lehet csak ez a gond?
-tRs-Raymond
3CYYZCV-Y3UATJN-7YE4C9K-LQFFDDC
ezt a CCDkeyt adja ki... és küldi el mailben, ezpedig Invalid..
mehetne bannerba is akar
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Tehát lássuk mégegyszer a fileplanetes linket: HoMM V. kulcs
-tRs-Raymond
vagy ha tudja vki hogy most milyen néven fut a rapidshare cookie, akkor az sem lenne rossz, ha nem muszáj nem üríteném miatta az összest.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://rapidshare.de/files/11936597/MenuMod.rar.html
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Sajnos több a negatív érzésem, mint a pozitív. A táj gyönyörû, csak épp szinte semmit nem lehet észrevenni a szélben hajladozó fáktól. valami áttetszõséget belerakhatnának. A bányáknál én jobban szerettem a zászlóval megjelölést, de végül is ez a módszer is tökéletes.
A váréptésnél is sajnos inkább a látványra gyúrtak, néha nekem kicsit nehezemre esik kiigazodni rajta.
A csata tetszik, a passzív/aktív hõs kompromisszum szerintem nagyon jól sikerült. Egyedül az új lépési rendszert nem tudom hová tenni, nekem hektikusnak tûnik az egész, remélem a fullban lesz majd "classic" opció is.
A balansz viszont szerintem nagyon rosszul lett belõve. Ugyan csak 17 körig jutottam disconnect elõtt, így egészében nem igazán látom át a játékot, de a 2. hét végére 300 csonti íjászom volt, pedig alig csatáztam és ott sem spóroltam velük. Ha ez az öngerjesztõ folyamat (minél több íjász, annál több, nagyobb csata) nem áll meg, akkor azt hiszem az exponenciális növekedésük tartható lett volna, ami szerintem a nekrókat olyan elõnyhöz juttatja, ami nem kívánatos 😊)
u.i.: persze tudom, hogy ez csak béta, de épp ezért remélem hogy majd a sok feedbackbõl egy jobb játékot tudnak majd kiadni
One Vision. One Purpose.
May the force serve you well!
csak te hostoljal mert en nem tudok 😛
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
Kulcs és letöltési link itt - ha beregelek, hogy kapom meg a Serial Numbert?
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
hydrák olyan lassúak mint a tetû, az ellen rányomott még egy slowt is, úgyhogy csak akkor került rá a sor, mikor már mindenki más elhullott 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
kicsit szétszórt vagyok <#zavart2>#zavart2> htx
Valamikor késõ este vagy hajnalban tudok jönni csak.
Érdekes, hogy 800x600 jobban akadt, mint 1024x768-ban...
* Passwords must be a minimum of 6 characters long.
* Passwords can contain letters and numbers, and must contain at least one of each.
* Passwords are case-sensitive.
* Your user name cannot appear in your password.
ubi.com ezt írja ki amikor regisztrálni próbálok, pedig minden feltételnek eleget teszek :Cc
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent