Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
😞
TVelvet
énis ugy csinalom
Lamellus
Igaz, többen írták tegnap, hogy néha lehal az aktivációs szerver és olyankor nem enged egyáltalán. <#nemtudom> Szerintem amíg nem írják ki a fileplanetre is, hogy closed addig érdemes próbálkozni. <#eljen>

-tRs-Raymond

j0nNyKa
Since: toltsd akkor innen

readmet olvassatok el, eleg erdekesen kell felrakni.. na en mentem jatszani hot seatben. 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Lamellus
Nem értem, nekem gond nélkül mûködött. <#pardon1>
Mondjuk én is automatikusan csináltam ahogy Since mondja, lehet csak ez a gond?

-tRs-Raymond

tegnap én is szenvedtem vele és egyszercsak sikerült...próbálgatni kell sajnos. nekem ez segített

TVelvet
automatikusan aktiválom, beírom, elkezd connectálni a netre, aztan azt írja faild, ha kikapcsolok minden, tûzfal stb. akkor se megy..
automatikusan kell aktiválni

TVelvet
akármilyen mail, nevet stb. adok meg, ezt a CD keyt adja meg.. ha ezt beírom akkor pedig szar, mert nemfogadja el
Johny nemtudom letölteni ezt a single playeres cuccot légyszi segits nekem

TVelvet
ez mind szép és jó, de regelésnél mindig

3CYYZCV-Y3UATJN-7YE4C9K-LQFFDDC

ezt a CCDkeyt adja ki... és küldi el mailben, ezpedig Invalid..
j0nNyKa
mukodik, te egy isten vagy!

mehetne bannerba is akar

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Lamellus
Látom még mindig van akinek gondja van a kulcs kreálással, én úgy látom, hogy fileplaneten továbbra is lehet. De a banneres link (3dgamers) a többiek szerint tényleg nem megy, én nem is ott próbáltam.

Tehát lássuk mégegyszer a fileplanetes linket: HoMM V. kulcs

-tRs-Raymond

Az ubisofton csináltál egy accountot?

mosoporr
most sikerült elkezdenem a játékot de mikor kéri a nevet meg a kodot ezt irja, pedig tuti jot irok neki, mi lehet a baj?

Én meg nemtudom letölteni mintha nem találná a fájlt 😊

b-type
huh, ezt megnézném,...na de ha nem nagy ezt tényleg feldobhatná vki vmi normális helyre mert nekem halálom a rapidshare, és mivel húztam is nemrég, most pihenõre rakott 😞
vagy ha tudja vki hogy most milyen néven fut a rapidshare cookie, akkor az sem lenne rossz, ha nem muszáj nem üríteném miatta az összest.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

NeoMaN
Az ok, de nem mûxik, mit kéne látnom??

Ez micsoda?

Rettenthető
Single player / Hot Seat Mod letölthetõ innen:

http://rapidshare.de/files/11936597/MenuMod.rar.html

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

TVelvet
Nemhiszem el... szar starforce baszakodik, amit adtak serial nemjó hozzá... miezahülyeség?... 😞 Hiába copyzom be nemjóó
a_n_d_r_e_w
Most, hogy egy kicsit többet tudtam játszani, végre véleményt is tudok formálni a játékról.
Sajnos több a negatív érzésem, mint a pozitív. A táj gyönyörû, csak épp szinte semmit nem lehet észrevenni a szélben hajladozó fáktól. valami áttetszõséget belerakhatnának. A bányáknál én jobban szerettem a zászlóval megjelölést, de végül is ez a módszer is tökéletes.
A váréptésnél is sajnos inkább a látványra gyúrtak, néha nekem kicsit nehezemre esik kiigazodni rajta.
A csata tetszik, a passzív/aktív hõs kompromisszum szerintem nagyon jól sikerült. Egyedül az új lépési rendszert nem tudom hová tenni, nekem hektikusnak tûnik az egész, remélem a fullban lesz majd "classic" opció is.
A balansz viszont szerintem nagyon rosszul lett belõve. Ugyan csak 17 körig jutottam disconnect elõtt, így egészében nem igazán látom át a játékot, de a 2. hét végére 300 csonti íjászom volt, pedig alig csatáztam és ott sem spóroltam velük. Ha ez az öngerjesztõ folyamat (minél több íjász, annál több, nagyobb csata) nem áll meg, akkor azt hiszem az exponenciális növekedésük tartható lett volna, ami szerintem a nekrókat olyan elõnyhöz juttatja, ami nem kívánatos 😊)

u.i.: persze tudom, hogy ez csak béta, de épp ezért remélem hogy majd a sok feedbackbõl egy jobb játékot tudnak majd kiadni

One Vision. One Purpose.

igen raadaul ott van az imp is a demonoknal ami szornyen durva

May the force serve you well!

ok gyereki hora bazze 😊
csak te hostoljal mert en nem tudok 😛

robotnyk
na majd kipróbáljuk ^^
a demonok a cheat, meg 1/3 sereget tudnak idezni, jok a varazslataik is. Meg a fodemon is tud fireballt 😛

NeoMaN
😊 FÁKK!

szeritnem a fireball jobb 2x annyit sebez es csak kicsit kisseb a terulet

Szaruman
Nagyon nagy a duel, én legalább 10-et toltam. Warlock hero egyértelmûen ownz, uyganis a luck hat a spellre is! Teccett, h egy cséjnlight 15 titánt szedett le. Csak a köcsög imp elszívja a manát😛

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Kicsit visszaolvasva látom nem csak nekem vanna gondjaim...

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Skacok

Kulcs és letöltési link itt - ha beregelek, hogy kapom meg a Serial Numbert?

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

robotnyk
btw, meteor shower nem imba kicsit? gólemeket szarrá szivattam kb 😄
hydrák olyan lassúak mint a tetû, az ellen rányomott még egy slowt is, úgyhogy csak akkor került rá a sor, mikor már mindenki más elhullott 😄
NeoMaN
isteni bazz! isteni!

robotnyk
remélem ez a duel úgy lesz, hogy adott összegbõl lehet vásárolni majd egységeket. tényleg jó ötlet volt.
akkor min csodálkozol? örlj neki hogy egyáltalán elindul 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kandurex
Csak nagyon kicsi a pálya...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NeoMaN
visszavonok mindent! Ez DUEL-ben már most kurvajóóóóóó

Kandurex
Én meg már töröltem is 😊 Elég volt, majd meglátjuk mi lesz belõle tavasszal, vagy ki tudja, talán nyár elején, már ha megjelenik õszig 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rettenthető
Az jó, csak nekem a minimum gépigénynek kb. a fele van...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

NeoMaN
na menny a faszomba... 😊 meteor shower + dragon csít baszki 😊)))

NeoMaN
Nálam 6800-on egyátalán nem akad, valaki viszont most mészárol le, esélyem sincs 😊

nyami
Passwords can contain letters and numbers, and must contain at least one of each.

kicsit szétszórt vagyok <#zavart2> htx

Rettenthető
passwordbe tegyél számot, nekem azon akadékoskodott

Valamikor késõ este vagy hajnalban tudok jönni csak.

Érdekes, hogy 800x600 jobban akadt, mint 1024x768-ban...

nyami
There is a problem with the password you entered. Here are the rules for creating a valid password:

* Passwords must be a minimum of 6 characters long.
* Passwords can contain letters and numbers, and must contain at least one of each.
* Passwords are case-sensitive.
* Your user name cannot appear in your password.

ubi.com ezt írja ki amikor regisztrálni próbálok, pedig minden feltételnek eleget teszek :Cc

thx 😊

hát beléptemde csak engem mutatott

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ha még nincs jelentkezõ akkor megyek 😊

NeoMaN
Rákérdez.
Progzfiles/Nival/Homm5.

Konkrétan rá sem kérdez hova telepítené a Heroes 5-öt, alapból a rendszerre rakja?

NeoMaN
Valószínüleg mégsincs elég hely...