14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
Newfronter #5097 Show multiplayer Maps ott felül pipáld be... és akkor ott lesznek a multis pályák is, azokon viszont mindent kiválaszthatsz! -
alakulat #5096 hi
A Skirmishben összesen 7 db pálya van vagy előleht hozni többet is???
Ha igen hogyan??? -
bgabor #5095 Nyilván attól majd megváltoznak a térképek beállítási lehetőségei, illetve lesz tőle szövetségeses multiplayer map.
-
#5094 szerintem kezdj el visszaolvasni. -
R9 #5093 else hiszem jó lett a game :D -
bgabor #5092 Ááá, kedzem egyre jobban azt érezni, hogy ezek nagyon féltreértelmezték a régi heroes koncepciót.
Skirmishben összesen 7 db pálya, nem állítható beállításokkal, ebből több időlimittel. Multiplayerben nincsen szövetségeses térkép egy darab sem. Kezdem egyre jobban úgy érezni, hogy ez is csak egy félrecsúszása lesz a heroes sorozatnak, mint a negyedik rész volt.
De a titán dizájnja mindent überel. (Negatív értelemben) -
Cassell #5091 Jaja a Reloadedes jobb de van külön Reloados crack is amivel a másik is 1.0 verzióvá varázsolható.
-
#5090 FPS-t? Hmm... timedemo nem kéne? -
mustar #5089 Lehet, hogy már sokan kérdezték, de nem egyértelmű a faq-ban sem. Ami kijött verzió, az a végleges ? Tehát nem valami beta izé. A másik, h most akkor melyik verziót érdemes kipróbálni? Realoaded?
-
#5088 hmmm, kösz -
Cassell #5087 HOVA lett a High scores list? De komolyan? Vége az első kampánynak és sehova se írhatok nevet? A single pályákon is régebben nyomtam nehéz fokozatokon és jó volt nézni a pontszámot meg előtte a szörny alakos ratinget. Ezt nagy kár volt kivenni belőle...
-
#5086 ebben?? minek? ez nem FPS. jó, hát csaták alatt van mozgalom, de nem is izomgép kell az elindításához... -
R9 #5085 fps-t kilehet valahogy iratni? -
R9 #5084 nah most indítom a játékot
kiváncsi vagyok mennyire "b@szták el" -
#5083 hard mindenkepp, normal unalmas -
#5082 rola van szo
-
#5081 normál vagy hardon érdemes nyomni? -
#5080 johat dungeon kampany vegen, kb lvl 30as varazslohironal johogy keves a veszteseg.. igyis azert sok, mert enpowered armagedonnal kezdtem :] 2,5k dmg mindenkinek -
dukey42 #5079 H5_Game.exe okozza?
mert én jártam már úgy hogy nem is a játék volt a szar (nem a H5),
hanem a windowblinds progi miatt halt le.... -
#5078 Memtest-et (www.memtest86.org) futtass le, hátha nem szoftveres a hiba, illetve nézd meg a hőfokokat (CPU, GPU) menet közben, mert eléggé leterheli a játék a gépet. Ha semmi ilyen hiba, akkor még lehet régi alaplapi, hangkártya vagy videókártya driver, esetleg a víruskereső is. -
#5077 ilyenkor érdemes megnézni,hogy melyik file generálta a hibát (exe,dll,satöbbi)
a "kattintson ide"-re kell kattintani,s felül írja.Persze okosabb sokkal nem leszel,de ha nem valami fontos file,akkor ki lehet próbálni,hogy átmoveolod máshova,hogy azért meglegyen,s úgy indítod el. -
#5076 mindig ez jön elö pár óra mulva :( -
#5075 -
dukey42 #5074 Kotász isten vagy köszi!!! :) :D :) :D :)
de rápakolhatták volna igazán egy képernyőre!!
azt is meg tudod mondani hol látom hogy a lény termelődés miből áll össze?
(mint anno: alap +10, castle miatt +10, +3 external) -
Valakinek hasonló probléma? -
#5072 Nyilván arra gondo, hogy kevés a veszteséged az ellenfélhez képest. Bár az 40+ hidra fájó pont lehet :/ -
#5071 Huh, de amit eszrevettem az nagyon gaz.
Ugyanezek a karakterek lesznek a Warhammerben is, nezzetek meg a kepet belepes utan.
Mit keres itt Sigmar papja? Detto ugyanaz. Kopasz, harciporoly a kepben, meg a kontose szine is megegyezik. Meg a monsta is ugyanaz mint a WH trailerben,
Csak nem a masik projectben is ugyanezek a magyarok voltak >?
Aki latta a Warhammer:Mark of Chaos introt, az szerintem, tudja mirol beszelek.
-
#5070 ja már rájöttem, az egyik cipővel át lehet sétálni a vizen =) -
#5069 Az addig oké, de hogy javítsam meg a hidat? -
#5068 Gondolom át kell menni északon a vár melleti kapun... -
#5067 Dwellingnek hívják. Bányák, bevétel stb.: jobb klikk a képernyő tetején levő resource bar-ra. Még egy jobb klikk után részletezét is kapsz. -
#5066 Vagy summon creature varázslattal (ha a hős tudja). -
#5065 A The Trap nevű pályán hol kell találkozni Alaron seregével? :o -
#5064 Nekem más dolog hiányzik:
Ha egy lényen van valamilyen varázslat, akkor annak csak az ikonját, ill. talán a nevét látom (ez utóbbi most nem biztos), de a hatáséát nem, pl. +1 speed vagy +10% damage, vagy akármi.. -
#5063 csak azzal. -
#5062 nem ertem a kerdest. -
#5061 srácok, az lenne a kérdésem, h városból csak hőssel lehet kihozni a lényeket ? mert mikor nincs bennt hősöm, akkor mondjuk nem tudom utánaküldeni erősítésnek... -
#5060 Hy All!
Lenne 1 kérdésem:a barátommal szeretnék játszani Hot Seat-ben,de csak Free For All pályák vannak.Hogy lehet megoldani hogy egy csapatban legyünk?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
dukey42 #5059 ahol írja hogy hány/milyen bányám van....daily income...
összes dwelling, városonkénti dwelling....external dwellingből hány van...
ilyeneket :)
de sehol se találjuk :(
(fakk, ezt lehet nem dwellingnek hívják, de remélem értitek mit értek alatt,,,, azt hogy hány lény termelődik hetente) -
#5058 Mit értesz management screen alatt? Mert erős a gyanúm, hogy van...