14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#5422 bug -
#5421 sheltem, akarmennyire szanalmas, sztem ezt ird bele faq-ba 1. pontba :]]]]]
Aki elakadt az 5. palyan (az egyreszt szerencsetlen), masreszt
Elindulsz felfele, elfoglalod a fenti varat
Var felett jobbra van 1 csapat pitlord, megolod, mogule kiszabaditod Isabelt
Isabellnek odaadod a sereget, bemesz vele a varba, veded a tamadasok ellen
Godrickkal ekozben felfedezel, vagy amit akarsz
Miutan ki kell asnod a tear of ashat, es ki is astad, elvitted a varadba, jon meg1 tamadas
Utana nem kell tovabb vedekezned, elindulsz a palya jobbalso sarkaba
Lesz ott 2 kapu, az egyik KURVAEROS, a masik, a lentebbi egy gyenge kapu, ezt elfoglalod, majd odebballsz a hiroiddal
Varsz 2 napot -
kHares #5420 Normalon 30.000 heroicon meg 5.000? Én hardon nyomom de nekem is 5.000-et ad! Bug vagy feature :) ? -
#5419 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD ezt mar nem lehet kibirni rohoges nelkul :]]]]]
heroesban elakadni. :]]] -
Dant0r #5418 Másik kapu. -
#5417 A Haven 5.pályáján ugye bár az a lényeg hogy miután kiástam azt a valamit ,és meg is építettem el kéne foglalni a lenti kaput .Csak akkor mi a búbánatot csináljak ha 690 ördög,ezer ló ,2000 imp stb. védi(a számok nem nagyzolás ténylega annyi)? -
#5416 mert az nem város?
foglald el... -
atkaq #5415 Segitsen már nekem valaki legyvives.A heven kanpány 5.pályáján vagyok az a küldetés hogy 1 hét alatt el kell foglalnom egy várost.De sehol nem találom egyet sem csak azt amit amúgy is el kell foglalnom. -
#5414 ""Akinek nem tetszik, az ne játszon vele. Egy rajongói topicban folyamatosan ócsárolni, már .szom kivan ettől."
bocsesz, nem tudtam hogy csak egy bizonyos véleményt lehet leírni."
A hangsúly a folyamatosan-n van. Lehet negatív véleményed róla, meg is hallgatunk, de hogy folyamatosan, és másból sem állsz ki, az az ami krva unalmas. Ezért mondom, ha nem tetszik, nem kell vele játszani. Ennyi. -
#5413 Tudom hogy 10 ből 8szor más fórumról hozok dolgokat(kérdés,vélemény stb) de ennek lehet örülni fogtok
Artifact-ek leírását tartalmazó javítás letölthető INNEN (3 kByte)
Telepítés:
1. kicsomagol
2. total commanderrel megkeres a játék data könyvtára és megnyit a texts.pak
3. bemásol oda, ami ki lett csomagolva, szintén total commanderrel
4. játék indít, élvez
a javítást készítette: N.M.I.
Köszönjétek Feri bácsinak
/From pcdome.hu/
Szerk:nem próbáltam,de 90% hogy működik -
#5412 sztem meg az 1 volt a leghangulatosabb a többi mind visszafejlődés.... -
markastor #5411 Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy mit csinálnak az olyan varázstárgyak, amikhez nincsenek odaírva a hatásuk és a nevük fehér helyett sárgával van írva (pl. Helm of Chaos). -
#5410 tenyleg, elnezest -
#5409 "Akinek nem tetszik, az ne játszon vele. Egy rajongói topicban folyamatosan ócsárolni, már .szom kivan ettől."
bocsesz, nem tudtam hogy csak egy bizonyos véleményt lehet leírni. -
#5408 Én biztos nem jelentettem ki ilyet, valakivel keversz... -
#5407 Az mellett hogy valóban unalmas (ezért kértem amit..)
Szal az mellett ne érezd szükségét hogy megmond hogyan legyenek a dolgok.
Van benne szó a H5-ről is.
-
#5406 Hiába is, nah.
Nem lehet mindenkinek jó játékot írni.
Bár - amit ugyan soha nem fogok megtudni - van egy olyan sejtésem, hogy ha nem lenne 3D, meg nem lenne változás a skillrendszerben, akkor is ugyanazok vernék itt a nyálukat, mint most (hogy 2006 van, mijez a graf, meg uaz a szr skillrendszer)...
Akinek nem tetszik, az ne játszon vele. Egy rajongói topicban folyamatosan ócsárolni, már szom kivan ettől. -
#5405 szerintem meg értelmesebb erről vitatkozni/beszélni, minthogy a 'a haven kampány 0. pályáján hogy kell megépíteni a hidat azzal a cipővel?' kérdéseket kelljen olvasni. amúgy az inf 3. pályájával eléggé szenvedek, de inkább szenvedek egyedül, minthogy. szal. -
#5404 fejezzetek mar be. unalmas, nagyon. van privi -
#5403 ááá ember, A HoMM rajongók 95% hőrdült fel a 4. rész láttán és 70% nem is játszott vele többet fél napnál...ahogy én sem.
na de aztán ha mégsem hagy békén a dolog, rámásztam és kinyomtam az összes kieggel asszem hadúr fokozaton...mert sztem egy HoMM jó tulajdonságai emelt nehézségi szinten jönnek ki.
..és aztán megváltozott a véleményem.
A külcsín most sem tetszik...nem is fog, és az sem hogy nem a régi földet taposom, a hangulata változott meg.
DE
Van a körökre osztott játékoknak egy tulajdonsága,..és ez tulajdonság miatt játszanak übergyenge grafikával rendelkező játékkal is a rajongók, a stratégia..az összetettség, és az előnyszerzés ami majdnem egyenlő egy crpg-s tápolással.
NA az csökkent szvsz a jelenlegi H5-ben.
Mert a H2 után jött a H3 ami még összetettebb volt, még kidolgozottabb volt mint az előző rész, aztán jött a H4 ami még összetettebb volt és még kidolgozottabb mint az elöző rész, és most jött megint a H3.
hát ez az én bajom.
..mert igen az Ability rendszer új lett.
meg elvették a körös harcot.
Talán..talán lehet stratégiának nevezni azt hogy szaladgál egy/több hős a vár és a főhős között...talán lehet stratégiának nevezni hogy gyors lényekkel tankolok én ütök aztán visszaütnek.
meg az összes H3-as 'stratégia'
De ezt már mind tudjuk, nehogy már ebből álljon a HoMM!
Mindegy, ha valakinek ez kell, akkor hajrá, én szerintem nem attól áll meg évekig egy játék hogy nem fejlődik.
nyomják majd egy darabig és vissza a H3-hoz, mert jobb mint a jelenlegi..lehet hogy már uncsi kicsit, lehet hogy ennek szebb a grafja, de az fut minden gépen, ahoz van egy csomó térkép, kampány, WoG, ..stb.
még hogy a H4 [email protected]ő tartalomban sztem ezt a jelenlegi részt rongyá veri, hangulatban meg még mindig inkább a H3 mint a H5...bár nálam inkább a H2.
ehh mindegy. -
eXequtoR #5402 Remek h utolag nem lehet javitani a hibákat. grrr -
eXequtoR #5401 Hát ez remek, tegnap ugye szivtam kemenyen inferno 3. kampánnyal, elborult agyam elöröl kezdtem egeszet, mikor eljutottam ugyan ehhez a részhez elsöre simán végigment... nem támadtak hetente a gép... vmi pecs féle nemártana mert ha minden résznél lesz 1 ilyen kitépem összes hajam. -
#5400 hívd fel 576ot... -
#5399 erre már senki nem tud mit mondani? -
#5398 Ez a megjelenési időpont(kb. máj. 19) ez a boltok polcaira kerülését is jelenti??
Én az 576 Shopban rendeltem elő. Oda egy kicsit késöbb érkezhet?? -
#5397 mer nem te jelentetted amugy ki, hogy nem fogod megvenni. -
#5396 ALT+F4 na -
#5395 Az is röhely, hogy a csatából nincs load game. Csak F4, vagy kivárom míg szarrávernek. :)
Egyébként: szerintem dirrekt vannak a bugok. Hogy szokja a sok warezos. :D -
#5394 akkor ez IS bugos. -
Tutilevi #5393 alap
azzal kezdtem
ez továbbra is nullán van de ez a jatekot nem igen zavarja
az történik,hogy betölti a gamet,és 1 másodpercig 30.000 aranyam van (innen tudom hogy normal a fok)
aztán mikor kiírja hogy minek a hete van,egyből visszaugrik 5000re(átállítódik a fok heroicra)
de custom gameen meg működik rendesen -
#5392 ilyesmiket probaltal mar piszkalni ?
setvar select_campaign_mission_difficulty = 0 -
Tutilevi #5391 most kaptam egy campaign.sav ot és megsőlt az elméletem,mert továbbra is heroicon van a játékban a difficulty
de akkor mi a rák okozhatja???????? -
#5390 atkuldom -
Tutilevi #5389 asszem ez a fájl tartalmazza az aktuális állásod a kampányokban
és mivel minden más okot kizártam,tuti ide van berögzülve valami
már csak azért is,mert ha custom gamet kezdek ott átállítja -
Tutilevi #5388 aham én rá érek válogatni
de nem a savegame kell iagzából (bát azis jó) hanem a mappában lévó campaign.sav -
#5387 visszaolvasol es jo lesz -
#5386 en kuldenek, de igazabol nincs kedvem eldonteni, hogy a 60 savegamembol meik az.. atkuldjem mindet ? :D -
ayus #5385 Hy valaki segitsen nekem van crack valahol a heroes V höz?? elöre is köszike!
-
#5384 lehet igen -
Tutilevi #5383 esetleg valaki aki az inferno 3. pályájánál tart és normaé nehézségen nyomja át tudná küldeni ezt a fájlt?
[email protected]