14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#5017 LOÁL -
#5016 es nem leptem szintet.. :[
-
#5015 Pár napja (asszem kedd) túnt fel "itt ott" -
#5014 shadow witch / shadow matriarch, utolso elotti egysege dungeonnek, johogy eros. -
hapi #5013 Nem rossz ez a game de az Age of wondersban sokkal több a lehetösége az embernek. Olyan mintha ezt "általános iskolásoknak" irták volna azt meg "egyetemistáknak". -
#5012 Csak azután lehet majd, ha hivatalosan is megjelenik. A Ubisoft szerverein. -
#5011 hát ha, ráviszed a kurzort, akkor kiírja annak is a nevét, nem?
és mióta van a gém egyébként? már kérdeztem az előbb, hogy-hogy ilyen korán kijött, hiszen csak május 19 a hiv. időpont? -
Mester01 #5010 (Assassintol balra 2vel) anak adodt a gép állandoan +23 életet.
-
Mester01 #5009 Komoly volt ez a csata... elnézést kérek hogy nem látszik jol hogy menyi TP kaptam de boldog voltam hogy végre letudtam gyözni a gépet :)
Kérdés:Assassin mellet az a 52db csajt hogy hivjak az nagyon erös..
-
#5008 LOL mivan?
Gyógyító sátor vagy Vámpire vagy a démonok gatingja...
Vagynemtudom miről beszélsz. :) -
meszitomi #5007 Hello!
Valaki meg tudná mondani hogyan lehet az interneten játszani a barátaimmal?
Előre is köszönöm!
Üdv -
Mester01 #5006 Nah tengap sikerült Linditani.
Ezt a Skill táblázatot nem lenne hülyeség megcsinálni...
Engem az érdekell hogy hogyan kell az egységeimnek + életet adni? Mert tegnap az a szemét gép allandoan csak adta a +23 életet egy késelös emberkének és emiat buktam a csatát.. :( -
#5005 félig off:
május 19-én jelenik meg a játék, de ti már nyomjátok??
on: -
#5004 Nálam nem :) -
#5003 Akkor simán kicsik a betűk :-) -
#5002 Tévedés. A kedves nivalös srácok úgy csinálták meg a progit, hogy a betűméret nem csökken a felbontás növelésekor. -
#5001 Jah nekem 1280x1024 mindenen fullba es nem akadozik. -
#5000 1600*1200,abban nem is látsz semmit,már 1280*1024ben is meregetni kell a szemem,hogy lássam mit ír,pedig 19es a monitor. -
#4999 Nekem simán eldöcög 1600x1200-ban ezen: GeF6, 3,5 GHz, 2 GB RAM -
R9 #4998 max grafikához milyen gép kell? -
#4997 autosave? :D érdemes bekapcsolni, alig van mentési idő, ellentétben a demoval. -
#4996 Ez a démon /3 as küldetés kezd az idegeimre menni. :D
Már harmadszor kezdtem elölről, de fingom nincs, mivel kéne leállítani a druidák erejét, amivel a lényeket termelik... Suxx... :) -
#4995 Amugy nalam siman fut a game 1024/768 es fullon minden egy gf6800gt n,semmilyen driver es DirectX frissites nem kellet -
#4994 Egyet ertek veled es igazad van itt mindenki warezal nyomul,es valoban jo lenne inkabb magarol a gamerol beszelni mert szerintem nagyon jo lett es ez a topic gondolom a jatekert van es nem azert hogy warez vagy sem,a HOMM 3 feltuningolt valtozata,jatszottam a 4 el is de kb 1 orat mert nem tetszett ,de ez az 5 ideragasztott a monitor ele hajnali 1 ig -
#4993 Baszki 3 oras jateknal amikor menteni akartam F7-et nyomtam
Nem baj! Evek ota nem volt meg ekkora jatek a gepemen! Egyszeruen csodalatos es imadom! Bar lehetne kicsit nehezebb is.... -
#4992 Én egy kicsit csalódtam a gamében.... Lényegében teljesen a H3-at csinálták újra az elavult warcraft 3 szinvonalú grafikával. A világ térképen való bolyongás kifejezetten idegesítő lett,folyton forgatni kell a k kamerát, hogy lássam mi van a fa vagy domb mögött, ráadásul sokkal kissebnek tűnnek amég a legnagyobb pályák is mint a régebbi kiadásokban. Az egyetlen pozitív változás a harc szerintem, ahol nagyon jó ötlet volt a monszták sorrendjének mutatása, valamint a mozgás rács is már az alapverzióban benne van (ez ugye hiányzott a H4-ből az elején). -
G_ArchAngel #4991 én sem értem, a demo tökéletesen futott, pedig az nem volt optimalizálva... -
#4990 Egyébként valóban készül az 1. patch, ezt Fabrice már múlt héten mondta. Megjelenés után 2-3 nappal kint lesz, nyugi. -
#4989 De amire válaszolt ott nem 1-2 hét múlva kereste a srác a patchet,hanem tegnap,amikor még nincs is játék gyakorlatilag. Szóval igaza van GodBadkának. -
#4988 Attól még hogy elküldték sokszorosításra a játékot még remélhetőleg tesztelik a játékot ls megtalálnak pár hibát a megjelenésig, szóval reménykedünk, hogy 1-2 héttel a megjelenés után kijön az első patch. -
GodBadka #4987 Te milyen patchre számítottál? Még meg sem jelent. A warez != megjelenés. -
GodBadka #4986 Nekem pontosan ugyanilyen konfigon teljesen korrekt volt. 1280x1024-be High details, élsimítást nem kapcsoltam be. -
#4985 Megköszönöm ha nem linkelsz ilyen progikat a fórumra. -
#4984 Nálam minden be van kapcsolva daemonban és mégis simán elindul és megy -
tomo #4983 még talán annyit, hogy a daemon toolsban az securom es a rpms emulacio legyen bekapcsolva ( es csak ez a 2 , mert ha tobb van mar nem megy ! )
(vagy daemon sem kell hozza? ) -
#4982 Ja igen és nem kell hozzá semmiféle crack ezzel tökéletesen fut a játék -
tomo #4980 koszi, es bocs a felreerthetosegert privatban. kora van meg. -
#4979 Done. -
tomo #4978 a shift+ klikk ( áthúzás )
es a W wait lassan mehetnek a gyakran ismételt kérdések közé! -
#4977 Thx...lehet van benne valami... majd mélyen magamba nézek...
Egyébként meg...utoálok korán kelni... de nem is tudom miért, sikerült felébrednem...jóval hamabarbb...