Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
az az alpha volt

Bazinga!

precision
nah vhogy sikerült belépnem, ott vagyok ahol be kell írni a képen látható kódot, beírom és ezt adja be:

'We're sorry; the Heroes of Might and Magic V beta is now closed. If you would like information on upcoming 3D Gamers events please fill out the form below.'

Ez most mi? Nem adnak ki uj kódot? 😞 Nem tudok akkor játszani? 😞

Bazinga!

Moyko
hi! én olyan beta-t találtam amiben volt egy single player pálya is.. azt végig nyomtam: - Nagyon jó hogy maradtak a HoMM3 -nál és felspékelték etherlordsos grafikával, teljesen szuper. A kezelõfelület nagyon kezdeti, sokhelyen nincs is vagy nem müxik a gomb. a 2D desingernek meg letörném a kezét és azzel verném össze. Utoljára ilyen ikonokat és gombokat a Worms A--ban látam ( Hatalmas,csilivili, gyerekes, Kétkézzel nyomdmeg az igen t) - ezt úgy ahogy van felejtõ. A zenével semmi próblémam. Maga a játékmenet teljesen a 3. teccet viszont a harc realtime-beli átvitele. Jó lesz ez.. csak dolgozanak rajta, a gyorsaságra nem térnék ki mert folyamatosan swappol ott még valamit nagyon elkúrtak a srácok...

There is only one Boss!

precision
vki pls help, nemtok kódot szerezni, regeltem már egy tonna usert, de egyikkel sem enged bejelentkezni, se ff -el, se ie -vel, cookiek engedélyezve vannak...
vki privibe dobjon már egy kódot pls, köszönöm

Bazinga!

Laza
nekem 260k-val jott le a cucc a #2540-es hozzaszolas linkjerol

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

mosoporr
FTP nagyon gyors....
max 50el szedi,
tegnap este 9ig olvastam a forumot de hiába,mostmeg mire lejön mehetek meloba ha egyátalán addig elkészül<#ijedt>

Hyder
próbáld a fileplanet -en. ahol te próbáltad ott nekem is hiba volt, de fp -en sikerült

Steam: [HUN]Feriggno

Laza
nalam nem megy a beta kulcs reg, bejelentkeztem a GSpy loginommal, majd a Beta Sing Up formon a submitra klikkelve hibara fut

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Az sem semmi, hogy újra meg kell szokni az egységeket: 15 rogue (itt távolsági egység) pillanataok alatt legyepálta jóval több archerem és kétszer annyi parasztom...

http://gaborszantai.co.uk/

Az halálos benne, hogy ha nem forgatod a térképet, akkor tuti elhagysz kincseket a fák, bokrok tövében...

http://gaborszantai.co.uk/

És elsõ ránézésre milyen?

j0nNyKa
nekem ment vele tokeletesen

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Amit letöltöttünk 2-3 napja azt is lehet használni vagy valami új klienst kell letölteni?

Ja recseg a hang nálam is. De mivel körökre osztot, így eddig is ki kellett egymást várni nem? A disconnect az meg más tészta, elég gáz ha sok ilyen van, a local-t azért belerakhatták volna. Na mind1 a napokban még játszani fogok vele, hogy megismerjem...

Még az is kitelik a játékfejlesztõktõl, hogy nem a legfrissebb engine-t nyomták a béta alá és csak azt akarták nézni, hogy hogyan állítsák be az AI-t. Bennem ez a gondolat is megfordult, de lehet hogy hülyeség, nemtom. Gondolom nem lepõdtök meg ha eltolják a játékot, sõt most örülnétek is nekki, mert akkor kijavítanák a bugokat...
Rettenthető
Jó a játék biztos... én már a menüben szétszakadok. Jó volt a chat-ig elkalandozni, de ott már alig bírtam cérnával... És sikerült 1 kört lejátszani, fantasztikus volt...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Kandurex
Engem idegesít, ahogy recseg a hang 😞

Na akkor vélemény. Zene, hangok biztos jók, csak nekem enyhén recseg 😞 Általában jól futna, de érthetetlen módon néha elkezd szaggattni, holott az elõzõ percben még tökéletesen ment. Ijesztõen szar a multi rész, fõleg unalmas a sok várakozás 😞, na asszem törlöm 😞

Fõzetek anyámmal kisköcsög 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a_n_d_r_e_w
nem ment, se az SGhu, SGhun, sghu, sghun, az ég világon semmi, elhiheted próbálkoztam 😊)

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
De így nehezen balanszíroznak ki valamit, ha a játékosok legtöbbje azon vitatkozik, hogy sikerült-e valakinek 2 körnél többet jtászani. lenne Single, vagy jobb a netkód/server

One Vision. One Purpose.

Kandurex
sghun? No mindegy. 😞

a_n_d_r_e_w
megváltoztattad a jelszót, nem tudok 😉
na mind1, lépek, holnap vizsga 😊))

One Vision. One Purpose.

Kandurex
Andrew gyere már 😊

Másnak is recseg a hang?

Mennyi ...tiszta gáz, vazze

Rettenthető
Kezdem azt hinni, hogy ezek a Nival-os srácok-lányok nem tudták, hogy a Heroes V-tel mire vállalkoznak. Valahol lehet sejtették mekkora a tábor, de sztm nem készültek fel ekkora invázióra...

Amúgy meg a játékról, - bár még csak a telepítés folymata zajlik - sztm ez ugyanaz a játék, mint a close béta, szal nem épp egy mai darab, sztm már azért pár hibát kijavítottak azóta, vagy legalábbis erõsen remélem.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

talán ezért béta... 😊
a közhiedelemmel ellentétben a béták senem kell hogy szorakoztatóak legyenek, senem kell jónak lenniük,, de még csak stabilnak sem... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a_n_d_r_e_w
nem csak téged, mind a 4-ünket....

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
nema türelem hiányzik, de ilyen netkóddal MULTIbétát kiadni egyszerûen pofátlanság. Kandurexszel nyomultunk 2 menetet, ebbõl az egyik 1 körös, a másik 6 körös lett, aztán jött a disconnect

One Vision. One Purpose.

talán a hangulat a heroes 2 -t idézi nekem...
huhhpaszmek, befagyott a kúva ffem, és kezdhettem újra:C
2 gép, két net...
Magammal játszom online...
Tök buli. Ezért jó a koleszélet ejhh!!!
A hangulat, amire vártam viszont nem jön le. A fullban reménykedem nagyon.
Sztem nem rossz a játék. De hogy áprilisra nem lesz kész az tuti. Remélem nem adják ki elkapkodva, félkészen. Hol az a petíció amit ki lehet tölteni?
Nem akarok senkit se beizzítani, de én innen 1 Mbyte/sec - el 10 perc alatt lehúztam.
mucsácsó
tudniillik olyan lassan lépnek egyesek...5-10 perc is akár.....és még a lagggggg is....... áááá hihetetlen szááár tud lenni 😞
mucsácsó
hát kb így vannak...csoda ha elérjük a 2-3 kört...nincs türelme megvárni az egyik embernek megvárni a másikat még lép...ezekmellett akadás, recsegõ hang, ami iszonyat idegesítõ...meg még nemistudom mit soroljak fel, de amúgy nagyom jó game lesz, megvan a Heroes hangulata, csak néha úgy tud akadni :S :S
oks, csak nem értettem ezt a 2-3körös játékokat
mucsácsó
mármint a játék..
mucsácsó
épp játszik 😊
én is nyomtam a_n_d_r_e_w-vel most az elõbb, csak engem kidobott valamért :S
hm? hogy?
a_n_d_r_e_w
a 2-3 körös játékok nem biztos hogy sokáig lekötnek 😊)

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
ehhh, nem tudom 😊 (bár lehet a hiba az én készülékemben van 😊)

One Vision. One Purpose.

ha elindul, akkor ma valszeg megbukok közgázból <#hehe>
uhh, ez botrány...
vajon 2,8XP, 768mbram, gef2titaniumom mit fog kezden ia gémmel? <#hehe>
kösz, töltömis
a_n_d_r_e_w
kipróbálni megéri de nagy élményre ne számíts. a csata nálam pl borzasztó sokat tölt (P4 3GHz, 1GB RAM, 6600GT, 1024x768 normal)

One Vision. One Purpose.

nah kiáltam,a sort és jön maxal 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kandurex
Az FTP LINK ÉL!

Szálaként max. 300k -val tölthettek, vigyétek gyorsan! Még meleg!

Rettenthető
Igazándiból azon töprengek - miközben a sorban ácsorgok -, hogy vajon egy olyan géppel, ami nem éppen tökéletesen felel meg a min. req-nak (alulról súrolja), azzal egyátalán ki merjem-e próbálni a beta-t?

Kandurex
5 perc srácok és megkapjátok! A banner alattit természetesen, csak egyelõre kiszedtem a linket, de rögtön visszarakom, csak leellenõrzöm, hogy jó.

már 19. vok a sorban:ð
nekem UKmirrorra írta alapból 11 percet... ez volt másfél órája <#hehe>
Mondjuk alap oldalról jön de nem max spd-el~(nem mondom hogy lassan de US mirrora léptem fel mert ott csak 16 percet kellett várni nem 1órát;p)

Lourker