Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Letöltöttem a kb 756Mb-os bétát, de nem tudom fel installálni!
Hibának azt kapom, hogy nncs elég hely a telepítésra.
Persze hely az van, tudjátok mi a hiba, vagy van valami amit nem tudok???
Köszi

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

NeoMaN
jöjjön már valaki... 😊))
5-5-ben, duel, magyarok ide! néven, jelszó: sghun

NeoMaN
gyere DUEL-re

mucsácsó
hát nálam rohadtul a gameben is, de egy idõután már nem 😄
utóléri magát lehet xD
NeoMaN
Zene érdekesmód csak a menüben recseg, gém alatt no problem.

NeoMaN
Játszottam egy KB. 30!!!! perces DUELT!
Emberz, ez KURVANAGY!!!!! Tiszta ARCHON feeling! 😊
Szóval: game 5-05 ben indítok duelt, MAGYAROK IDE! néven /rumkola01/, password: sghun

robotnyk
nekem egy duel felénél abbahagyta kb
help
megvan az install, a kódot is elfogadja ,de ami felhasználót csinálok az ubi.com on azt nem fogadja el a bejelentkezésnél.😞(

Aláírás

NeoMaN
MAGYAROK IDE! DUEL-t indítottam, PASS NINCS...

Zene recseg, hogy tudom kiküszöbölni? CFG-t hiába barbrálom... 😞

Kandurex
😞, no mindegy, majd legközelebb, közben nekem is lépnem kell :*

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

sry megszakadt a netem pedíg már majdnem nyertem
Kandurex
na jöjjön akinek van kedve, még vagyok egy darabig 😊

én igen van msned?
j0nNyKa
jon vki jatszani most sima gamet ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

na mar full lekestem 😛

May the force serve you well!

megyek
Megyek
jó és mit használsz akkor szövegelésre?
Kandurex
Kész a szoba a duelben, a kód: sghun

jöjjön aki akar

Nem használok MSN-t!
aha
msn címem [email protected] veggyél fel
Sziasztok!Jön valaki játszani?
nah akkor a activáló szerver lekapcsolás is csak rémhir votl látom 😊 amugy zsvsz csak tul vannak terhelve a szervereik 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

NeoMaN
basszameg elinduuult!!
😊)))

megyek, ugysem lehet talani jatekot, a fele full, de akkor mi a faszert van mar a listaban a masik felere meg ne lehet csatlakozni gondolom a hulye natosok miatt, mert nem nyitjak meg a portokat, csak foglaljak a helyet a listaban

_Atti_
Amugy elég szépen elcseszték a serverválasztóját..folyamatosan refreshel, egy kínszenvedés bejutni..ráadásul valamikor percekig nem reagál a join gomb a training/duel résznél.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

szep, meg jo is lenne, ha nem lenne teljesen jatszhatalan a rengeteg bug miatt

Kandurex
nah, egy 10 perc múlva nyitok szobát duel -ben, "magyarok ide" akinek van kedve jöjjön. persze szigorúan körökreosztott játék (utálom a realtime -ot)

SLICK
ehh de jó egyeseknek... :c
amúgy jó a game?

most sikerült 😄

b-type
Annyit még, hogy nem volt kötelezõ fizetni a beta-ért, magigérték hogy lesz ingyenes is, és lett is.
Ahogy én láttam az egészet:
Eldöntöttem hogy nem fizetek hanem megvárom míg ingyenes lesz, és ahogy az lett letöltöttem, reggeltem (hál égnek engem még hagyott, és nem volt baja a starforce-nak sem), és belenézhettem a játékba, kaptam egy képet arról hogy milyen is lesz.
Ennek örültem, nekem tetszett...ennél többet nem is vártam egy beta mpdemo-tól.
Remélem minnél jobb és teljesebb verziót vehetek megminnél hamarabb.
Szal az anyázás ezért üti a szemem. (de átérzem a problémát ha nem megy, pedig nagyon is érdekelne 😞 )

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nekem van kedvem duelezni

Molst olvasom fórumon hogy másnak is vannak problémái...Én arra tippelek hogy késõn reggeltük ezt a szart és megvan határozva ez bizonyos limit 😄

nemtudom amikor kicsomagoljuk kér valami phrase jelszót oda tök mindegy mit írunk be?

Ez oké de akkor se fogadja el a kulcsot 😊

NeoMaN
Na, mostmár nálam is failed. Ez egyértelmû: lekapcsolták a regisztárció elfogadását jóváhagyó szervert. Lekéstük. Ennyi.
Lehet, hogy jobb, hogy nem is láttam.
Valaki írhatna egy beszámolót, hadd reménykedjek.....

b-type
Egy kis kiigazítás a magam elgondolása alapján:
Ezeknek a problémáknak a javarészét a Starforce okozza, õket szidjátok.
Azt pedig hogy Starforce bunkóságú segédprogramra van szüksége a kiadónak ha meg akarja keresni a hasznát, azt pedig azoknak akik warezhörcsög módjára húzzák le a játékokat de fél óránál többet ritkán töltenek vele.
Ez a hsz nem a warez ellen vagy mellett és nem a kiadók mellettt vagy ellen van, pusztán végiggondoltam hogy hogyan is és miért van ez.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

NeoMaN
Én nem azzal nyomom...

Viszont furcsamód azóta folyamatossan van hálózati kommunikáció, feltöltésileg. Géprestart után is!!
És nem vagyok hülye, mert ez mindig 0 volt a CFOS szerint, most azonban folyamatosan 100-150byte/sec, restart után is.
Asszem uninstall és hagyom a picsába.

NAh nemjön valaki jáccani? akit érdekel egy game az msnen elér: [email protected]
Bár igaz azt a klienst töltöttem le ami az ubi ftpn fennt volt. Ti melyikkel nyomjátok?

Na most automatan azt írja ki hogy failed to activate :d Ez a lol

NeoMaN
Unhandled exepcionnal (vagy mivel) elszáll, megfagy a sztárforc aktiválás, ezért tart végtelen ideig....

NeoMaN
Hát ezennel megismétlem korábbi kommentemet, fejbõl, megpróbálva szó szerint: b***ák szá***a a bü*** k***a éd****s an****t!
Ez több mint nevetséges. Nem mûködõ, pénzért letöltehetõ "BÉTA", a HOMM nevével visszaélõ mocskos kiadó.
Talán a szép graf, a gyönyörû képek és a nagyonjó ALFA ellenére is a kommentek alapján boritékolható a bukta...
Köszi ubi!

igen mivel ellenõrzi a kulcsot és csak utána aktiválja nem? 😊 Tehát a kulcs tuti jó 😊

akkor oks mert automatice kell..., tuti jól irtátok be a kódot? gép restart hasonlokkal is lehet probálkozni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

na ez így fasza akkor

NeoMaN
ugyanez van nálam is, de már kb 10 perce... 😞

igen mert manualy módban nemfogadja el a kulcsot...Azt írja ki hogy wrong a kulcs

nekem hamar készlett, auto aktiválást csináltad?

Hmmm most próbálom aktiválni a kulcsot és már vagy 5 perce megy...Ez normális?