Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
nem ertem miert buzik, ha te csinalnal valamit evekig, es mindenki ellopkodna, bizonyara boldogga tenne

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

forza milan
Ja,csak nehogy az legyen,hogy a fullra rányomják a 3.6ot,és max meghajtólehuzással tudunk jáccani,mint a king kongnál...buzi ubi soft!

akkor lekésted, ennyi...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hm, ubisoft azt írja, tegnap leadták a bétát a fileplaetnek. az összes kulcs elkelt. küldtek még 10000-t. gondolom azok is pikk-pakk elkeltek.

fasznak kell bétára starforce...

:-(
Ams
elolvastam, ottnem adnak több kulcsot... jonyka

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

j0nNyKa
messze van a banner h nemtod elolvasni ?

Ams
Nem tudja valaki, hogy kulcsot, honnan lehet szerezni, ha még lehet, és hogy ha nem... Van-e lehetõség játszani vele vagy lecsúsztam róla? 😞

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Acidlich
Aki meg nem probalta volna, hamachival is faszan megy, epp most nyomunk egy partit

NeoMaN
game valaki?

NeoMaN
jöbnne valaki duelre? 5-5, !MAGYAR, pass: sghun

precision
nemtom, nálam elsõre sikerült, ugy csináltam ahogy te

Bazinga!

TVelvet
még mindig, nem lehet AKTIVÁLNI ez a szart! valaki mondjon már valamit pls! amikor kiakkar menni a netre, mert automatára nyomok, akkor azt írja failed..
na kiálltam a osrt ,de igyis csak 80-al jön pedig kb másfél orát vártam...
NeoMaN
megjöttem a bótból, 5-5 ben indítottam duel-t... 😊)

precision
kib*szottul köze nincs a warcraft 3hoz... téma lezárva 😊

Bazinga!

Rettenthető
Elnézést, hogy itt borult ki a bili nálam, de már több fórumon olvastam, hogy a wc3-hoz hasonlítják - és a szom kivan már ettõl... ennyi erõvel minden fantasy 3D-s stratégiai játék, warcraft 3...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Mondjuk Etherlordsal nem sokat játszottam de nekem rögtön az ugrott be 😊

NeoMaN
Te elöszõr írtad, de szeptember óta kb 200-an...

Ja mégvalami, amit eddig nem mondtam:
ISTENI EZ A GÉM!
Duel hihetetlen jó. Azt érzem, amit anno 20 éve C64-es ARCHON/ADEPT-nál.

hát nemtom szerintem nem wc3 style..., pedig ha valaki akkor én nagyon rühellem wc3at, nálam bentvan top5 leggagyi game között szal ha valaki ugrana erre az én lennék 😊 de wc3hoz szerencsére semmi köze az gévilágon...., talán nagyon picit etherlords beütés, fõleg a lovas hõsök kinézetében, de az meg szvsz nem gond 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Leállni? Hmmm nemértem...Most írtam be elõször ilyen kommentet és igazam is van 😊

Rettenthető
Ezzel a warcraftos szöveggel már nem azért, de marhára jó lenne leállni...

Hol lehet Death Knight-t venni? Mert a játékban van, de a necroknál nem kapható, viszont jópofa egységnek néz ki:

Death Knight 1
Death Knight 2

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

No egy nagyon rövid vélemény...Szerintem alapjában nem lesz rossz ha javítanak benne egy két dolgot, bár nekem a világ grafikája kicsit Warcraftos mintha ugyanazt a játékot látnám külsõre 😄

Mindig közbe jön valami a letöltést elkezdte 200-al mostmeg leccsökkent 4kb/s-re, szerintem inkább kivárom a sorom a fileplanet-en,nemtud valaki egy letöltö linket? ami gyors?
eddig csak nézelödtem a forumon ,de most kedvet kaptam gyorsan szereztem egy kód-ot meg most töltöm 1 ora és lejön kiváncsi vagyok milyen lesz
grande2006
Honnan lehet teljesen ingyen letölteni?<#help><#help><#help>

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

Kösz.
Rusid
Kell.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

NeoMaN
jönne má valaki???
😊

Ezzel a hor seat moddal egy olyan gépre is telepíthetek, aminek nincs net hozzáférése? Egyszóval ehhez is kell a kód?
NeoMaN
5-5 ben indítottam duelt, jelszó sghun

NeoMaN
vagyok

robotnyk
az már biztosnak látszik, hogy a forgatást kell használni vastagon. hot seatben betettem az ait, kár hogy csak opció van, mert igazából nem csinált semmit 😛
de 3 órán át szórakoztam vele így is, és ráadásul ez egy kis pálya.
robotnyk
hogyne optimalizálnák már? a goldig még 6 hét minimum, és ez nem is a legfrisebb verzió
na jo valaki duelezni?

May the force serve you well!

mucsácsó
dejó nekem meg 256 megás 6600-zal akad?? 😮 😄DD
mosoporr
thx<#eljen>

NeoMaN
😊
HOMM-nál sose néztem, megszoktam, hogy nem lehet.
😄

Tök jó hogy ez a game má Frontline pro védelemmel van ellátva lásd itt: http://www.star-force.com/protection.phtml?c=83&id=769 😊
NeoMaN
Menumod könyvtár nem kell, csak a mainmenu2...

program files\nival\heroes\data\mainmenu2

Így.

mosoporr
ops

mosoporr
nekem valahogy az a hot-seat nem akar münködni ITT egy kép,pont ugy csináltam (asszem) ahogy leirtad, mit rontottam el megint?

mosoporr
nekem valahogy az a hot-seat nem akar münködni ITT egy kép,pont ugy csináltam (asszem) ahogy leirtad, mit rontottam el megint?

mosoporr

mosoporr

játszatok inkább. Nemjön valaki játszani? indítok servert, de elötte beszéljük meg msnem: [email protected]
Sztem csak az alapból bekapcsolt Aniso és FSAA miatt van ez a gondod. Próbáld meg a cfg-t átírni, hátha.

Davidus
pont fordítva😛 ami most a minimum az lesz az ajánlott

V9ykn8_TZL0

mucsácsó
hát...remélem ezt a game-et majd azért optimizálják...mert ráfér....csak attól félek hogy nem lesz 😞 mert a H5 producer aszonta, hogy betanál sokkal erõsebb gép kell, kb olyan arányban, hogy ami most az ajánlott, a fullnál az lesz a minimum......na de álljon má meg a menet, 3 Ghz-es proci minimumnak? 😄D
Amúgy nemtom, nekem akadozni tud rendesen, de attól függ milyen nézetbõl játszok.
De akkor rohadtul akad, kb 2-3 fps, ha sok objektum van a képen (sok fa, sok épület, nagy táj) ekkor úgy elkezd szaggatni...huhh....
a game meg rohadt jó, csak könyörgök az oroszoknak hogy ne csesszék el, és optimizálják csak szépen 😄 hogy ne kelljen ekkora gép neki 😞
j0nNyKa
isten ments, hogy beleszoljak, de felbontast a jatekban is lehet allitani 😄

TVelvet
mgé mindig nemtudom aktiválni a seraial keyt.................... ÁÁ