14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
Tutilevi #5382 hát ez hihetetlen
már újraraktam gamet , a profile configfájlában is beállítottam a nehézségi szintet (sőt még írásvédettlé is tettem)+letöröltem az összes save gamemet kivéve a campaign savet és még mindig 5000 arannyal indulok (ami nem is hard hanem heroic asszem)
szal sztem a campaign.sav-ba van ez berögzülve,valaki nem tudna segíteni? -
#5381 Mario meg tetris mi Sheltem? ;) -
#5380 ez a crack. lehet hogy azzal van gond? -
#5379 legalábbis csak azt találtam meg a hibajelentésben -
#5378 h5_game.exe -
#5377 -
#5376 nezd meg hibajelentesben h meik file okozta a hibat . . -
#5375 na? -
Tutilevi #5374 aham és ilyenkor hogy oldható meg a nehézségi szint visszavétele? -
#5373 Vegigjatszas a FAQ-ba :
1. palya : OLVASD EL A SCENARIO INFORMATIONT
2. palya : OLVASD EL A SCENARIO INFORMATIONT
3. palya : OLVASD EL A SCENARIO INFORMATIONT
4. palya : OLVASD EL A SCENARIO INFORMATIONT
5. palya : OLVASD EL A SCENARIO INFORMATIONT
tok egyszeru nem ? -
#5372 ***** ****d az te **** ***** kezdjel el visszaolvasni. -
#5371 nem veszed észre mert egyenlöre lenyügöz a játék vagy nem taktikázol... -
nyx #5370 ez nem is olyan kemény..., na végre én is megycsináltam, elfoglaltam az öszes várat és a béna meg 7 napig nem tudott elfoglalni egyet sem így kipusztult, nem volt egyszerű pálya, de jó volt, a következő viszont nagyon tuti, nekem naygon bejönnek ezek a nagy mamutfenyők amiktől semmit sem lehet látni. bugok meg tényleg vannak, dehát miben nicsenek? tök sok cucc, (egység, artifact) van amin nics engedélyezve a jobbklikk, ilyen azért egy H3-ban nem volt, volt olyan artifact amire cska nevét arta ki, azt hogy mit csinál, azt nem, ez gáz -
#5369 Hello
A 3./?/ palyan /the trap/-nal hogy tudok atjutni a tuloldalra? -
rezo #5368 Nektek melyik vár jön be legjobban?? -
rezo #5367 Mindenki bugokról beszél!
Én még egyet sem tapasztaltam.Vagy nem vettem észre?!
-
#5366 en is ezt tapasztaltam.. bug sztem -
Tutilevi #5365 hi all
mivel hardon elkenődtem az inferno 3. mapján,ezért gondoltam visszaveszem normálra a nehézséget
miután ezt megtettem és újrakezdtem a mpaot,azt vettem észre hogy ugyanannyi nyersanyaggal indulok,mint hardon, és az ellenekből sincs kevesebb
kérdésem:ezek normalon is ugyanannyik és csak az AI bénább,vagy bug miatt nem vesszi vissza a szintet? -
#5364 "Sheltem, szerintem lassan elkezdhetnéd betenni a FAQ-ba a végigjátszást is."
Hogyne.
Ha megírod én biztosítok neki tárhelyet és kilinkelem a faq-ba.
De(bár de vel nem kezdünk mondatot), hogy én végigjátszást írjak egy Heroesról, hát lóf*szt már bocs.
Akinek ehhez végigjátszás kell már megbocsá de menjen inkább mariozni vagy tetrisezni. -
#5363 na itt van a nagyon kemeny elf hiro
-
bgabor #5362 Furcsa dolgokat írsz.
Ha figyelmesebben elolvasod, amit írtam, rájössz, hogy egyáltalán nem állítottam hogy "full benyelhető" a sok bug, a térképek és a barbár vár hiánya, hanem hogy jóval könnyebben orvosolható (patch/kiegészítő képében), mint a H4 hibái, amik a játék alapvető rendszerének szerves részét képezték, és mint ilyenek, nem voltak orvosolhatóak.
Az, hogy a negyedik rész szar volt, azért nem írtam szvsz-el, mert nem magánvélemény, hanem tény. A H4 megjelenésekor a H2-őn és H3on nevelkedett rajongók egy emberként hördültek fel a "nagysikerű" új koncepció ellen.
Mivel a régi heroes-rajongók 75%-ának nem jött be(kb ilyen arányban oszlottak meg a szidó/dícsérő hozzászólások annó a jelentősebb H4 topicokban), nyugodtan kijelenthetjük, hogy a H4 bukás volt, és ez tény.
A hozzászólásomban (amit teljesen félreértelmeztél) arra utaltam, hogy a H5 sokkal jobb helyzetből indul a tökéletesedés útján mint anno a H4, aminek a hibái jó része javíthatatlan volt. A H5 hibái ezzel szemben (bugok, kevés térkép,barbár vár és térképszerkesztő hiánya) könnyedén javíthatók, valószínűleg nemsokára megérkeznek az első patchek, amik a bugokat szép számban kigyomlálják majd. Aztán néhány hónap múlva pedig kijön a kiegészítő, ami meghozza majd a várva várt barbár várat, térképszerkesztőt és egy rakat új custom mapot is.
-
#5361 Félreértés ne essék, de néha az az érzésem, hogy az emberek nem a Heroes-zal felejtettek el játszani, hanem játszani felejtettek el, mint olyan.
Én még ugyan nem estem neki - csak megnéztem fut-e -, de azért ez akkor is meredek hogy minden 2. kérdés a Leviathan cipőről és a börtönös pályáról szól...
A játék sajna tényleg elég bugos ahogy olvasom. Szerencsére én eddig csak olyannal találkoztam, hogy felkapok egy artifact-t és elfelejti kiírni a tulajdonságait..., valamint a csatánál nem mindig írja át a lények számát a mittomén milyen bar-ban alul, ahol még azt mutatja, hogy az ellennek van 6 ördöge, de valójában már csak 1 van... nyah mind1.
A játék csal...? Melyik nem? -
#5360 Jakuza megválaszolta, de egyébbként egyértelmüen le van irva a küldetéshez: keresd meg a sneeakármicsoda házat. :) ehez még angol tudás sem kell igazán :D -
#5359 A hid mellett van egy kis haziko oda latogass el, s ezutan kapni fogsz egy tippet, hogy talald meg a Boots of leviatan cipot.
Ezzel a cipovel mar attudsz kelni a vizen, na persze csak akkor ha fel is veteted a hosoddel. -
#5358 de a többi codec sem segített, továbbra is ez a probléma. ötletetek van? -
#5357 hello! kellene egy gyors egyszerű válasz. A legelső kampányban az utolsó előtti küldetésnél van olyan hogy leszakadt a híd és találkozni kell valakivel aki a hid másik felénél van , de az a problémám hogy sehol se tudok a hídnál továbbmenni. mi a teendő ?? -
#5356 nekem ettől nem lett jobb ,bár én nem custom installt csináltam... -
#5355 nem ertem, az miert jo, h ez a legnepszerubb tema ? soha nem ertettem -
#5354 A 6-os DivX kezeli az Xvidet is (és már van 6.2.2-es DivX), szóval nem kell mellé még az is, Vobsub-ból meg van újabb verzió VSFilter 2.37 néven. Egyébként még elkellhet egy ogg codec is CoreVorbis néven. -
#5353 mondjuk igaz encodolashoz jol gyon :D -
#5352 XviD mellé nem kell divx. -
#5351 nekem EZ van fonn, es egy deka jatekkal sincs problemam(jo igaz, custom installt csinalok, node... :DDD) -
#5350 Szedd le az összes filmezéshez felrakott videó codec -et, helyette, csak az alap: Divx 6.1, Xvid 1.03, AC3 filter, VobSub 2.23 rakd fel.
Ezeket mind megtalálod itt, az SG letöltéseknél. -
G_ArchAngel #5349
Legnépszerűbb témák
1. Heroes of Might & Magic V.
2. SilkRoad Online
3. Football Manager
4. FORMA1
5. GTA: San Andreas
6. Battlefield 2
7. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
8. A Pc-s játékoknak leáldozott
9. Tekken6
10. Pc tuning -
kutjus #5348 Nekem az volt fura, hogy az Inferno kampány 2. pályája végén a csatát elvesztettem a másik infernós ellen, mégsem lose. Mondjuk nem baj ;) -
#5347 nincs -
donatus13 #5346 Valaki mondja meg van random map? -
#5345 és mit javasolsz, mit tegyek? -
#5344 loool :DDDDDDDDD -
#5343 Szerintem codec hiba