THE FALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Játékos értékelések a fórumról...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Nincs.
Ha lenne akkor ebbe a fórumba is nagyobb élet lenne.
Hi, nincs még angol, ugye?

nekem megvan, de csak a német... az angol addig nem lesz meg amíg ki nem adják, ahoz pedig kiadó kell nekik
a némethez meg az a baj hogy az új 1.8 as extended patch hez nincs crack sehol...
de ha kell valakinek maga az alap német verzió, feltölthetem neki ha van valami tárhelye
Marcinko
Segítsetek égre földre próbálomltölteni ezt a gamet , de a torrentrõl nem jön.
Linket meg nem taLálok. Help !!!!!

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

bigfoot
le van fordítva??
huh az jó
küldj priv et ha megszerezted pls

le van már fordítva... azért nincs angol verzió kiadva, mert nem sikerült terjesztõt szerezniük amerikában, meg angliában
egyébként kimondhatatlanul hálás lennék ha a németet valahol megtalálnám, vagy valaki átnyomná szerveremre, mert már hetek óta próbálkoztam torrenttel, emulelal stb. de nem jött össze
bigfoot
akkor mikor jelenik meg az angol??
vagy mikor fordítják le?

nincs angol gold, ez egy félreértés, a német Extended verzió ment aranyra, de mindegy

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Remélem az angol verzsönhöz jön egy új pecs is 😊

FALLOUT FOREVER! (nem is volt annyira bugos 😛)

bigfoot
huh az kira!én tuti kipróbálom ,mert a fallout2 is tetszett és abban is volt pár bug 😄

grebber
The Fall: Last Days of Gaia GOLD

Április vége.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nekem nem jött be.Sok a bug annak ellenére is hogy a patch már 1.6 ha nem több már.
Az angol verzió is szerintem ilyen bugos lesz.

bigfoot
én is!
csak az a baj hogy nincs angol változat

edios
Asszitem,h ennél azért egy picit népszerûbb játék lesz

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

bigfoot
semmi hír??

bigfoot
na hogy áll az angol verzió??

Esrohnoil
Arról nem találtam semmi újat. 😞

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

No news about the english version?

Esrohnoil
Bõvebb info itt.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Na újabb patch immár 1.6.5.

Methylisocloro
elég csak megnézni a Bloodlinest, a HL2 grafikus motorjával milyen ronda és lassú programot hoztak össze

pluhi
Hogyne létezne. <#hehe>
malter
up semmi info english verzsönröl?elég gáz a német verzio,annyit ugatnak benne,de semmit nem értek belöle,graf törhetö,viszont nekem szaggat mint állat P4 3g,ati 9600al :/ nem nagyon találtam még meg a forrást,mert nem létezik,hogy a hl2 simán megy ez meg nem
na ja, ha van, aki nekiesik a német szövegnek :-)

grebber
Akkor már inkább magyarítást csinálnának. 😊

jah, télleg, a fórumon bejelentkezett valaki, aki lefordította valami programmal a német verziót
nem sokára letölthetõvé teszik ezt a katyvaszt, és akkor bárki próbálkozhat vele
a cucc elismerten nagyon rossz :-)
Hivatalos angol verzióról nagy a csend

Mikor lesz angol verzió?

hát, a hivatalos oldalon van németül (aztat én nem értem), meg az NMA-n találtam egy rövid angol fordítást...

grebber
Miket javit lista nincsen?

kijött az újabb (1.6) patch...

grebber

grebber
Persze nyugodtan.

pluhi
Ja és a járék nem komálja a driverbõl beállitott élsimitást és anisot. Szal kapcsoljátok ki ezeket.
pluhi
Gyorssegély:
-o kapcsolóval inditva bejön az options. Az árnyékokat vegyétek ki! Áll. ettõl megy szarul. (khm) Ja és ha nincs 256Mb-os vidkarid, vedd visszább a textura részletességet. (khm2, maxon is randácska)
Késõbb többet.
kitehetem az rpgvault.hu-ra?

grebber
Nekem is addig tette fel a patchet.
Remélem van valami megoldás a beakadgatásokra,meg a grafproblémára.

First personba nem lehet kapcsolni a kamerát?
Amúgy fasza képek 😊

pluhi
Elsõ blikk, most fáradt vagyok elmélyülni benne.
1. Gépigény nagy. Szép memory leak effektusokat produkál. (Kb. mint a Bloodlines)
2. Grafika elég gázos. Finoman szólva érdekes megoldásokat látni texturakézelés és árnyékok terén. Felteszem az új Catalystet hátha jobb lesz.
3. Szinte semmit nem lehet állitani (grafikát abszolut nem). Körül fogok nézni a hivatalos forumon ez ügyben.
A Proper amúgy egybõl az 1.5-ös patch-csel és hozzá való crackkel jön. Mellesleg laza 15 percig szüttyögött a patch, mire felment.
grebber

Methylisocloro
Tud valaki angol forditásról?

grebber
Aki leszedte vagy leszedi és rájön hol lehet a grafikát állitani az ossza meg mert igy khm nem valami szép.

hát, aszonták, egy nagy bug-fest volt a játék a kiadásakor (az elsõ patch még akkor jelent meg, mikor a boltokban még nem is jelent meg a cucc)

pluhi
Nekem tûrhetõ sebességgel jön a Proper suprnováról. Estére lenn is lesz talán.
1.5???? nem hangzik túl jól.
szuper! <#vigyor3>
ha ne adj isten igazán belemerítkezel gyárthatnál néhány screenshotot is, és akkor végre csinálthatnák valami galériaszerûséget...

grebber
Na már nem is kell ez a PROPER verzió mivel 3-an szedtük egyikünknek sem akart nagyon jönni.

De ELINDULT!!!!
Nem kellett más minthogy az alap gamre rádobni az 1.5-ös patchet és annak a crackjét.

Kicsit belenéztem ,grafikai beállitások menüt hirbe sem láttam és igy ahogy van eléggé cingár.
Sikerült valahogy eladnom minden ruhám cuccom és ott álltam egy szál alsónemûben. 😊

Holnap meg amikor lesz idõm tolom vele.

grebber
The_Fall_Last_Days_of_Gaia_PROPER_GERMAN-GENESIS na már ilyen is van.
Valamelyik csak elfog indulni.

pluhi
Persze, már ezer éve a suprnováról.
grebber
Mér azt leszedted??Honnan??

Innen szedem. "majd" ha lesz idõm.

pluhi
Hol bukkantál rá? Torrent? Link? Remélem ez nem olyan ócskaság, mint a RA.