1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
-
#389 Hát nagyon sokszor. Tényleg nem tudom, hogy hányszor. :) -
#388 "úgy is nagy hiány van ma az igazi Fallout típusú RPG-k területén"
te hanyszor toltad mar vegig a classic fo1-2ot? en mar szamolni sem tudom.. par10X mar tuti vegigtoltam a FO2ot
bar inkabb ez szomoru es jelzeserteku enyhen... -
#387 Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy a magyar változathoz hozzá lehet-e majd fabrikálni a kiegészítő lemezt (bár német nyelven az nem sokat segít rajtam :) ).
Mindegy én örülök, hogy végre kijön itthon, úgy is nagy hiány van ma az igazi Fallout típusú RPG-k területén, a FO3 meg még túl távoli és az sem biztos, hogy abban majd azt kapjuk, amit szeretnénk. -
#386 szerintem a legegyszerűbb lett volna perfekt németül megtanulni és németül nyomni a gémet... (csak sajnos max 1.5höz volt crack, az meg még tele volt buggal) -
#385 Ha egyáltalán lesz valaha... -
#384 hat nemtom :/
en inkabb megveszem majd az inglist(nekem kell a kieg is)... -
#383 Most jártam, a SeVeN M honalpján s a következő biztató választ írták a játék fórumban:
-----------------------------------------------------------------------
Sziasztok!
Igyekszem azokat az információkat megosztani veletek, amit lehet, mert egyre több levelet kapok az utóbbi időben és úgy gondolom ezekre illik válaszolni. Itthon a The Fall - Last Day of Gaia jelenik meg mindenféle kiegészítő és extra verzió nélkül. A héten megkaptuk a gold mastert, tehát rövidesen megjelenik a játék, sajnos azonban nem abban a formában, ahogy azt mi szerettük volna. A közel 1 éves csúszás oka röviden: kezdődött azzal, hogy az intró folyamatosan német nyelvű volt és a játék közben csak effektek voltak, de szinkron nem. Kértük a fejlesztőket, hogy legyen angol szinkron mind a bevezetőben, mind a játék alatt. A folyamatos nyelvtani hibákat többször visszadobtuk, mert nem sikerült nekik maradéktalanul kijavítani. A végeredmény annyi lett, hogy kijavították a nyelvtani hibákat, levették a német szinkront az intróból és betettek egy magyar feliratot. A játék alatt azonban már nem volt változás, maradt minden a régiben és hozzátették, hogy azért tartott ilyen sokáig, mert nem tudták az angol szinkront elkészíteni.
A szerződés részeibe most nem mennék bele, de elég rosszul zárult részükről a dolog. Viszont azt nem tehettük meg, hogy nem adjuk ki, mert súlyos eurókat adtunk ki a játék jogaiért.
Ennek értelmében a játék lényegesen kedvezőbb áron jelenik meg a vásárlók kompenzációja érdekében. Elnézést, ha nem voltam teljesen világos ilyen késői órán. Írjatok, ha további kérdésetek van.
Üdv
Tolnai Gábor
-----------------------------------------------------------------------
Számomra ez azért bíztató hír, legalább magyar nyelven játszhatjuk végig a játékot. Azt ugyan sajnálom, hogy nem került a terjedelmbe az azóta elkészült kiegészítő, de legalább ennyi lesz. Igazán bízom benne, hogy patch-ekkel sem leszünk elhanyagolva ismerve a játé feletébb bugos előéletét. -
#382 ok igy mar mas... bar nem irtal konkret forrast, mert hogy a keszitok nyilatkoztak az egy dolog(de igy mar ertheto)... nem biztos, hogy frissul az oldal es valamelyik gamersite newsban talalod meg soxor a friss infokat, azert kertem forrast... soxor egy gamersiteon hamarabb van hir egy jatekrol, mint a sajat lapjan... -
#381 Hát tisztelettel mondom, én vélhetően most adztam fel, hogy ez a játék valaha is kijön angolul. Ennyire nem nézhetik hülyének a vásárló közönséget. Egy több mint 2 éve a piacon levő játékot nem képesek kihozni angol nyleven az egy vicc. S ha (bár csekély az esély rá, de) kijön a játék mégis nyáron, akkor vajon mire számolnak, mert addigra ez max buget termék lehet, sőt már ma is csak az, s ezt igazolja a lengyel megjelnés ára is, asszem 5 Euro körül.i árával. Ettől már csak az nagyobb vicc, hogy folyamatosan a megjelenés előtt 1-2 nappal tólnak rajta újabb fél éveket.
Ez vajon kihat a magyar megjelenésre is? Ha jól tudom azt ki akarták/akarják adni úgy, hogy nem lesz benne hang, csak felirat, ahhoz elvileg elégnek kellene lennie a felpeccselt német változatnak is a szövegfájlok kicserélésével. -
#380 Válasz 'Lammer' üzenetére (#360)
ráadásul a te hozzászólásodban lévő linken néztem -
#379 akkor meg1X megkerdem: forras??? -
#378 ott van a hszben amire válaszoltam. januárról felnyomták júniusra... -
#377 jóbüdösmocskosszájbavertribanctetvesannyáteééénekieééék!!!!
Ennyi idő alatt egyedül lefordítottam volna angolra.. Ezek tetvek.. -
#376 nemá -
#375 ez mar a lol teteje!44444444
(forrast azert linkelhetnel) -
#374 és íme, a készítők középső ujja ismét szépen bemutat.
RELEASE DATE: June 1, 2007 -
#373 YAY koszi, neked(tek) is xD -
#372 kellemes ünnepeket minden the fall várónak:D -
#371 Jan1-én jön?!??!?! -
#370 Ez valami eszmélen nevetséges, hogy így jön ki egy játék. Pláne úgy, hogy az angol is kijön jan 1.-vel. Mindegy én már annyira várom ezt a játékot, hogy így is érdekel. Remélem lesz rá valami sufni módszer, hogy berakjuk alá az angol hangot. Illetve az angol verzióhoz a magyar szöveg fájlokat. Mindegy, ha megjelenik megveszem és kiderül. ;)
Egyébként köszi a hírt.
Kellemes Ünepet mindenkinek!
3P -
#369 OMG.. Az angol verzsön az ugye hangokkal lesz meg minden?
-
KH #368 megkérdeztem, mi a helyzet a gammával, aszonták, hogy megkapták a mastert, januárban gyártásba megy, magyar felirattal, hang nélkül (angol se)
de ha igaz, ez a január 1-i angol megjelenés, akkor lehet, megint inkább arra fogok ráállni... -
#367 hájólenne ha igaz lenne:D -
#366 hát jah :D -
#365 Ha minden rosszul megy, előbb fogunk F3azni, mint ezzel emberi nyelven játszani... -
haxoror #364 váhá na végre! -
#363 remélem nemfake! -.- -
#362 ugynezkihogyaz -
#361 Ahhhh! Englisss verzsön???! -
#360 kicsit ragugliztam a gamezra:
eztetet-e talaltam: RELEASE DATE: January 1, 2007
esely? -
#359 Már az is előre lépés, hogy reális esély van arra, hogy idén ki fog jönni. Az árat persze mint a válaszból láthattuk még nem lehet ismerni, de én valahol a DS1 ára környékén várom, azaz úgy 6000 Ft környékén. -
#358 hehe akkor nem lehuzos 10K lesz, hanem csak 9 lesz igy
() -
#357 Fény az alagút végén... :)
A játék kiadójának a fórumában érdeklődtem a játék idei megjelenését illetően. A válasz meg is érkezett. Be is idézem ide a kérdésem, illetve az arra kapott választ is.
Tehát a kérdésem:
"Érdeklődöm, hogy mi a helyzet a címbeli játék hazai kiadásával? Van-e arra reális esély, hogy ebben az évben megjelenjen a magyar nyelven feliratozott verzió is?""
A válasz:
"Reális esély van. Hamarosan kapunk egy utolsó kész verziót, amiről még egy utolsó tesztet mindenképpen kell készítenem. Az ár a csúszás értelmében kedvezőbb lesz, de erről még nincs kiadható információm. "
Most már csak azt remélem, hogy ez a fény az alagút végén nem a szembe jövő gyorsvonat... ;). -
#356 mítú -
#355 Én már nemtudom... :(
Ha vissza olvasok a topikban, akkor 1 éve is már ezt hittük, de azóta érdemi előre lépés nem volt, s már egyre kevésbé hiszem, hogy egyáltalán lesz valaha. Én rettentően sajnálom, mert nagyon-nagyon vártam ezt a játékot. -
#354 hát akkor most mivan?
nem úgy volt hogy már minden kész szinte? -
#353 DMFD. -
#352 Hát annyira nem, hogy aszem én most törődtem bele, hogy nem lesz kiadva már itthon, de talán angolul sem soha. -
KH #351 én megint rákérdeztem (havi szokásos), röviden:
"1. Ööö, szóval a The Fall megjelenésérõl van valami infó? (bocsánat)
Annyira nincs, hogy a kiadótól júliusban kaptam utoljára levelet, azóta nem tudom szóra bírni őket."
hát ennyi, nem túl biztató
-
#350 Van valami biztató(bb) hír a játék hazai kiadásának ügyében? Remélem, hogy nem került ki végleg a kiadó tervei közül... Mondjuk ott még mindig az idei 2. félév van, de hát volt ott már sokminden.