THE FALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Ha lenne akkor ebbe a fórumba is nagyobb élet lenne.
a némethez meg az a baj hogy az új 1.8 as extended patch hez nincs crack sehol...
de ha kell valakinek maga az alap német verzió, feltölthetem neki ha van valami tárhelye
Linket meg nem taLálok. Help !!!!!
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
egyébként kimondhatatlanul hálás lennék ha a németet valahol megtalálnám, vagy valaki átnyomná szerveremre, mert már hetek óta próbálkoztam torrenttel, emulelal stb. de nem jött össze
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
FALLOUT FOREVER! (nem is volt annyira bugos 😛)
Az angol verzió is szerintem ilyen bugos lesz.
Next PC upgrade: 2022
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
nem sokára letölthetõvé teszik ezt a katyvaszt, és akkor bárki próbálkozhat vele
a cucc elismerten nagyon rossz :-)
Hivatalos angol verzióról nagy a csend
-o kapcsolóval inditva bejön az options. Az árnyékokat vegyétek ki! Áll. ettõl megy szarul. (khm) Ja és ha nincs 256Mb-os vidkarid, vedd visszább a textura részletességet. (khm2, maxon is randácska)
Késõbb többet.
Remélem van valami megoldás a beakadgatásokra,meg a grafproblémára.
Amúgy fasza képek 😊
1. Gépigény nagy. Szép memory leak effektusokat produkál. (Kb. mint a Bloodlines)
2. Grafika elég gázos. Finoman szólva érdekes megoldásokat látni texturakézelés és árnyékok terén. Felteszem az új Catalystet hátha jobb lesz.
3. Szinte semmit nem lehet állitani (grafikát abszolut nem). Körül fogok nézni a hivatalos forumon ez ügyben.
A Proper amúgy egybõl az 1.5-ös patch-csel és hozzá való crackkel jön. Mellesleg laza 15 percig szüttyögött a patch, mire felment.
1.5???? nem hangzik túl jól.
ha ne adj isten igazán belemerítkezel gyárthatnál néhány screenshotot is, és akkor végre csinálthatnák valami galériaszerûséget...
De ELINDULT!!!!
Nem kellett más minthogy az alap gamre rádobni az 1.5-ös patchet és annak a crackjét.
Kicsit belenéztem ,grafikai beállitások menüt hirbe sem láttam és igy ahogy van eléggé cingár.
Sikerült valahogy eladnom minden ruhám cuccom és ott álltam egy szál alsónemûben. 😊
Holnap meg amikor lesz idõm tolom vele.
Valamelyik csak elfog indulni.