THE FALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
The Fall: Reloaded Dicsõség Zsoldosai

Sogun, 15:26 - PC - Játék: RPG - ADATLAP

(PC Games) A Silver Style alaposan felújította a Wasteland stílusú szerepjátékát, mely korábban The Fall: Last Days of Gaia néven került a német piacra. 2083-ban az emberiség maradéka káoszban parázik és nagyrészt a rablók meg gengszterek áldozatául esik. Keveseknek sikerül biztonságos területekre menekülni, hogy az újonnan alakult kormány - New Order - szárnyai alatt keressenek menedéket. Ebben a kegyetlen világban kezdjük meg portyáinkat egy zöldfülû zsoldoscsapattal. A rendet teremteni kívánó kormánynak dolgozunk. Party összeállítása, azaz hat katona generálása és felszerelése után nekivágunk a pusztaságnak.

Az állandó csetepaték közötti piknik és pihenõidõben lehet vizet keresni, állatokra vadászni és kibelezni õket. Több, mint 500 fegyver, páncél és egyéb cucc gyûjthetõ be, pakolható katonáinkra. Nem elõször hallunk a játékról. Eddig azonban hiányzott az angol verzió. Ám a fejlesztõk elkészültek az angol változat engine-ápdétjével így szeptember környékén remélhetõleg piacra eresztik. Német verzió természetesen elõbb, augusztus közepén jön, 10 euróért.
Lássuk az újításokat:

karaktermodelleket, egész terepet, tereptárgyakat, fegyver és egyéb harci effekteket, teljesen átdolgozták, felturbózott textúrák kerültek mindenre.
Új világítási rendszer csillog a Realoaded 3D motorjában.
Összes karakterünk és a fontosabb NPC-k teljesen friss testet kaptak.
Felszerelést totál kipolírozták.
Hírnév: harci sikereink folyamatosan dagasztják hírnevünket, eme új tulajdonság pedig bónuszt ad pár képességnek.
Jármû inventory: járgányaink csomagteret kaptak, melyet karakter inventory módjára nyithatunk meg. Utána lehet naphosszat pakolni.
Új fegyverek: pluszban titokzatos és futurisztikus fegyverek jelentek meg a színtéren. Megszerzésükért még soha nem látott küldetéseket kell teljesíteni.
Egyedi fegyverek: mibenlétüket homály fedi. Valószínûleg hagyományos pusztító eszközök leleményes kombinációiról van szó, illetve igen ritka, különös fajták bevonása sejthetõ!

info: Hardwired

Na ez jó hír hogy fejlesztettek rajta és hm 10 euró még a végén EVM-es lesz 😄

Next PC upgrade: 2022

bigfoot
na vmi illetékes tud vmit?

bigfoot
én már nagyon várom!!!
megjelenést még mindig nem tud senki???

Lammer
hmmm hmmm... es ebbol ánglius verzsön? ki tudja, mi? 😞
/csuriban a keze 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

3P
Legalább ez már egy biztató(bb) hír.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

bigfoot
remélem azért vmikor a nyáron megjelenik,mert én már nagyon várom😄

Lammer
ajaj... nemigaz miota "varunk" ra ... :CCCCC
lassan kezd DNF feelinget megutni a dolog <#szomoru1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

én megkérdeztem õket, mikor hírek voltak a lengyel megjelenésrõl, azt írták, hogy nyárra ígérték nekik az angol hangot... no most az SSE eddigi teljesítményét ismerve, ki tudhatja, melyik nyárról van szó?! <#pardon1>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

3P
Hát sajnos nem. A SeVeN M-nél, még mindig ez áll: "Tervezett megjelenés: 2006. tavasz". Hát a tavaszból már nagyon kevés idõ van, de talán nyáron. Még bizakodom, de hja objektíven nézem, akkor remény már lassan-lassn elszáll...

bigfoot
na megjelent már??

bigfoot
😄

3P
Por qué? Hablas el español?

erx13
én most huzok valami spanyol verziót, remélem elboldogulok vele 😄

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

bigfoot
csak lenne már

3P
Ahogy vissza emlékszem, úgy szeptember-október környékére elkészült a teljes szöveg honosítása, mármint a fordítás. Asszem akkor volt a hír, hogy elküldték beépítésre. Akkor jött a hír, hogy inkább az angol verzió mellé tennék a magyar feliratot, ami számomra kedvezõbbnek tünt. Most már azt mondom, hogy német hang mellett is jó volna a magyar feliratozás...

bigfoot
kész a magyar?
és nem tudják kiadni??

ezt érti valaki (német)
Azt írták, hogy Carsten bejelentette a német 1.1 verzió elkészültét
basszer
a SeVeNM ismét nem adott egyenes választ, õk is visszajelzést várnak az SSE-tõl, és azt írták, hogy a honlapjukon úgyis kinn lesz az információ <#pardon1>
(szerintem már teli lehet a tökük az egésszel)

3P
Hát ez nem jó hír. 😞 Remélem, hogy azért egyszer csak kijön, fõleg, hogy kész a teljes honosítása, illetve a szövegek le vannak fordítva magyarra.
Na mindegy a remény még megmarad addig, amíg le nem veszi a Sevenm a honlapjáról, hogy meg fog jelenni.

én már totál lemondtam róla :-/
gyömöszkélem a SeVeNM-et, hogy mi a helyzet, elég kitérõ válaszokat adnak, a játék angol fórumát teljesen leszarják az SSE résézrõl, azt is láttam már, hogy Carsten valami új céggel foglalkozik
szerintem kifutottak az idõbõl és nem találtak angol kiadót, így belesz@rnak a többi kiadásba is

3P
Na újabb 1 hónap telt el. Sajnos nem sok újdonság van megjelenés ügyileg, s Húsvét is elmúlott, talán majd kora nyár? Nem tudom...

bigfoot
én is!addigra remélem a gépem is jó lesz

3P
Na ja. Mindig lesz egy új dátum, lassan hozzá szokunk, de én láttatlanban kibékülnék egy húsvéti megjelenéssel...

bigfoot
hát igen lassan itt az április!lehet majd húsvétkor

3P
Na lassan márciust is a múltnak adjuk. Esetleg valaki tud már vlamit a hazai megjelenésrõl?

bigfoot
na vmi úr hír??

3P
Az új patch kapcsán nagy sok finom infómorzsa olvasható az RPGVAULT cikkében.
Sejtelemes utalás is olvasható, hogy ez közelebb visz bennünket az angol verzió megjelenéséhez is. Remélem, hogy a magyar verzióhoz is, illetve bízom benne, hogy ezen határozottan pozitív javítások benne lesznk az érkezõ magyar verzióban is, vagy legalább is lesz lokalizált patch a magyaroknak is.

3P
Az utolsó infók alapján igen. Reméljük, hogy tartják is.

bigfoot
hát kíváncsian várunk😊
majdcsak megjelenik ebben a hónapban!!!
10e lesz ugye?

3P
Na elhött a március...
Újjabb halasztásnál ez volt a megjelölt hónap, hát kíváncsi vagyok, de igazából elég pesszimista már a hozzáállásom.

3P
Egy RPGVAULT -on megjelent hírt idéznék ide:

Hosszú hallgatás után Carsten ismét megjelent a The Fall egyik fórumán és az alábbi váteszes bejelentést tette: "Az US változat master verzióját márciusban küldjük ki a partnerünknek. Ez nem azt jelenti, hogy a játék akkor hozzáférhetõ lesz, de már nagyon közel állunk a fejlesztés utolsó fázisához."

Ebbõl azért már picit bizakodóbbak lehetünk, s talán a magyar nyelvû változat is hamar itt lesz ezek után.

reeedman
igen én a fall-ról beszéltem😄
nincs akkor még hozzá angol nyelv??

3P
Ááá! Csak egy provokativ mondat akart lenni. 😊 Egyébként én is láttam a német intrót.

Ha tényleg egy Fallout színvonal következik utána akkor felõlem lehet a war-os a nyitómondat

Calver
spoiler kéne mi? láttam introt - német verzió -, de semmi extra nincs benne...

"The trees move. Do you not see it?"

3P
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a játék nyitó mondata. Picit elfoult lehetek, de eddig nálam a kedvencem a "War, war never changes...". Na jó mindegy, hogy mi lesz, csak jönne már végre.

bigfoot
jah igen most látom!bocsi...

szerintem reedman a The Fall-ról beszél, BigFoot meg a másikról, nem? :-)

reeedman
és azt a gurut honna lehetne most beszerezni???

bigfoot
hát guruban full magyarítva volt

reeedman
hello!nekem meg van a játék de csak spanyolul nincs hozzá még angol nyelv?ha van akkor hol lehet beszerezni?
thx

bigfoot
hát 2004es februári pcguruban volt full game

Calver
oldalán olvasgattam, jónak tünik de h lehet beszerezni? se torrenten se dc-n nem találom...

"The trees move. Do you not see it?"

bigfoot
a fall készítõi csinálták!a hangulata hasonlít a fallra

3P
Asszem az lesz. Nem vagyok semmi jónak elrontója. 😉

bigfoot
hát sztem próbáld ki!!nagyon nagy game!

3P
Hát nem nyugtattál meg... De hát tényleg ezek a "tények".
Egyszerûen nem értem, hogy mi megy a háttérben. Ha jól tudom a teljes nyelvi anyag szeptember elején kész volt, a játék német és orosz nyelven régen kint van. Akkor vajon mi tarthat eddig? Nem a SevenM-re célzok, mert ahogy tudom velük is szórakoznak. Azért ez már inkább siralmas... 😞

hogy is mondjam, rákérdeztem erre a márciusra (hogy tényleg meglesz-e, vagy csak az SSE szórakozik), de nagyon kitérõ választ kaptam
szerintem még ha igaz is, már a SevenM sem meri elkiabálni :-/

3P
Sajnos nekem kimaradt...

bigfoot
egyebként ti játszottatok a soldiers of anarchy címû játékkal?
mert volt egyszer a guruban,azt mikor megláttam nagyon megtetszett,egyik kedvenc gamem lett