1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
  • Lammer
    szokasos: 7.1 driver? decemberi directx frissites? jok a ramjaid? stbstbstb
  • Marcinko
    Valaki tud nekem segíteni, mert mindig kifagy a game.
    Radeon 1600 Pro-m van.
    Ötlet ?
  • 3P
    Sajnos megvan a válasz a kérdésemra...
    "like in fallout you can have different options in conversations to solve problems if your persuasion/charisma skill is high enough (Charisma of team-members wont help here, you do all conversations in this game). i will defintly put many points in there just to see what option it gives me , often its funny to betray npcs hehe."

Szóval röviden csak a főhös képes az NPC-kkel beszélni. Asszem újrakezdem, és a főkarakterem az eddigi gyilkos hajlama helyett igazi síma nyelvű karakter lesz.
  • bigfoot
    hát boltba mész,és kivan jelölve az egész bagázs akkor az beszél aki a legjobban tud!
    hát sztem ha kivan jelölve az egész csapat és úgy mész oda küldi hez akkor a te neved írja ki de a legjobb beszédet nézi sztem
  • 3P
    Azért kérdezem, mert valahogy nekem mindig cak a fő karakterrel sikerült NPC-vel dumálnom. Mire lenne jó akkor a többiek karzimája?
    Remélem csak béna vagyok és tényleg lehet csapat karakterrel is dumálni, mert akkkor borul a stratégiám, hiszen 2-es fő karakter karizmával nem sokra mennék, hiszen bónuszt jelent a rábeszélő képességekben...
  • 3P
    A fő karimnak 2-es karizmát adtam (kellet a pont másra). Carment felvettem a csapatba,őt akarom dumálos karinak.
    Ugye nem kell a fő karakterrel dumálni a küldetésekért, mehetek nyugodtan Carmennel? Charmen főleg ezért került a csapatba.
  • 3P
    Tudsz kifelé lőni belőle?
  • bigfoot
    nah megvan az első jármű,nagyon király!!

(meg sajna kidobott game,hibával asztalra:(( )
  • bigfoot
    igen,egy két szó eltér de rálehet jönni,annyira nem zavaró,

1.hát igen,elején pisztolyok,nekem most,mp5,m16,shoti,meg egy sniper gun om van
    2.igen,általában midnenki két dologhoz ért jó,szal nálam van sniper,orvos,technikaizseni,lópás,zárak,orvos,túlélő,könnyű-nehéz fegyver,szónok szal mindenki két dologhoz ért jól!
    3.hát ezt sajna nem tom,de sztem ahogy mondom olyan mint a Fallout
  • bigfoot
    kéne berakni vmi faja bannert:)
    mert sztem elég népszerű lesz a topic nemsokára
  • 3P
    Az igaz, hogy benne van, de biztos, hogy nem ugyanaz az ember csinálta, mert van ami a játékban és a kézi könyvban másként van fordítva. Egyébként valóban részletes és jó a kézikönyv.
    Na megalkotom a karakterem, asszem rá megyek az intalligenciára, mert akkor jó sok TP-t kapok szintenként, ami később honorálódik.
    Volna 1-2 kérdésem is, bár erre még asszem senki nem játszott vele eleget.
    1. Gondolom az elején a könnyű fegyverk lesznek túlsújban, így inkább azokra és a mesterlövész fegyverekre érdemesebb költeni?
    2. Valahogy nem akarok a fő karimból egy szónokot, dokit, vagy ezermester készíteni. Gondolom lesz a csapatban olyan tag, aki jó szónok, illetve lesz olyan aki, technikai zseni, és lesz olyan is aki jó lesz dokinek, soförnek stab? Tehát a fő karim legyen a No.1. gyilkoló gép.
    3. Van valami infótok arról, hogy kb hányadik szintig lehet fejlődni a normál játék alatt? (Tudom a játék az nyitott végű, azaz olyan, mint a Fallout 2, hogy a fő szál teljesítése után még lehet tovább vinni.
  • bigfoot
    jah mondtam hogy lesznek benne jó poénok:))
    hát igen irányítást még szokni kell!!van ott egy rész,ahol beállítod a harc sebességét
    ott betudod állítani hogy hogy reagáljanak ellenség meglátásakor,állítsd be hogy térre ereszkedés,és ha jön az ellen,térdre ereszkednek és lőnek!!automatikus viselkedés en belül van!
    egyebként kézikönyvel teljes mértékben elégedett vagyok!minden benne van ami kell
  • 3P
    Elnézést, de amióta beírtam az előző üzenetem nem voltam gép közelben. Azért látom te is sikersen megoldottad a felobntást.
    Az árnyékok és a textúra minőséget még nem állítottam, de rá nézek arra is. Illetve lehet, hogy netről kellene levadászni azt a progit, amit nekünk nem tett fel, lehet, hogy van ilyen.
  • KH
    huh, hát, ezek a karakterek valami hihetetlen perverz módon mórikálják magukat beszélgetés közben, nem bírom megállni röhögés nélkül :)

és az, hogy harci helyzetben mindenki feláll, bakker, szépen elrendezem a csapatot, elhelyezem, legugoltatom, lefektetem őket, erre megjelenik az ellenfél (Ben falujának megvédésekor) és mindenki feláll :)

nah, hozzá kell szokni, de nem rossz
    nem is tudom, nem hittem volna, hogy ilyet mondok, de hiányzik a hang (mégha német is lenne)

jah, nekem is volt hibaüzenet, és bár elindul a játék, de az uninstall részénél van valami gáz, mert nem olyan menüpont, mint lennie kellene, a The Fall Options lehetőség meg egyáltalán nem kerül fel, szóval szar azért ez még most is...
  • Árnyvadász
    Na szuper! Működik a felbontás... Jó éjt! :)
  • Árnyvadász
    Pl. a kivégzés már eleve egy bizarr dolog és amit utána mondanak: jó akkor most ételt italt a népnek :)

Most próbálom a registry buherálást. 640*480 nem volt okés, lehet az alap 800*600 és csak nagyobbat lehet. Most nézem az 1024*768-at. Ha megy, akkor otthon se lesz gond az egyel nagyobbal. De fekszem is le, már késő van és baromi lassú ez a gép. Nem akarok szenvedni vele. Köszi a klubba vételt :) Valszeg akkor írok bővebben, ha otthon próbálom ki, ott legalább futni fog ezerrel.
  • bigfoot
    üdv a cluban:)),jó játékot neked is!!!
    poénok vannak benne ezerrel,te mire gondoltál?első városba lesz egy nagyon jó:D

majd akkor holnap írj hogy hol jársz,hogy tetszik a game!
  • Árnyvadász
    Sikerült nekem is beszereznem. Pólus Center Média Markt-ban volt szép számmal. Hibaüzenet nekem is előjött a telepítés végén. Sajnos nem az én gépemen próbáltam ki, így még messze nem olyan, mint nálatok a képeken. (Integrált vkártya nagy hátránya) De elindul, megy és ha nehezen is de játszható. Registry-t megnézem én is, mert csak 800*600, bár ezen a gépen ez is épp elég. Ha nem menne, akkor leírnád a pontos beállítást nekem 3P? Megköszönném. De most meg is nézem, hisz otthonra én is magas felbontásban szeretnék játszani. Textúra minőséget meg árnyékokat is ott állítottad be amúgy?

Mert a kézikönyvben ugye az van, hogy lenne erre egy menü. De nincs a start menüben csak az indító fájl és az uninstall ikon, ami hibás rajzolatú.

Táborban mászkáltam eddig, de a hangulat ott van a szeren, plussz jó kis poénok vannak, csak nem akarom lelőni. Én is inkább holnap vetem magam bele.

Jó játékot!
  • 3P
    Még igazából nem tudtam belekezdeni. Szánonm-bánom, de asszem mélységében csak holnap tudok vele játszani.
  • bigfoot
    nah és hogy tetszik???hol jársz?
  • rotator
    Próbáld valamilyen multiban, hátha kaptak pár darabot.
  • Marcinko
    Hol tudom megvenni hétvégén ( Budapesten ) !
    Nem találom a neten sehol. hogy hol lehet kapni !
    Segítséget kérek !

Előre is kösz.
  • rotator
    Azért ez nem semmi, hogy egy ilyen "régi" játéknál ilyen alap dolgokat a registryben kell matatni! Újabb patch felmegy rá?
  • 3P
    Átállítottam a felbontást. Registry-ben. Most már tökéletesen fut 1280*1024-ben :)
  • bigfoot
    egyebként ahogy így játszom vele
    Fallout ugrik be mindig!!
    szal itt is vannak poénok:D,olyanok mint a Fallout ba:)
    meg olyan küldik is!most pl szelíditett farkast keresek
  • bigfoot
    nah faja!!
    nekem is volt hibaüzenet!
    sztem is furi a videó,de jó ez:),megszokod!!
    majd a generálás később jön!!olvasgasd a kézikönyvet akkor!!
  • 3P
    Na feltelepítettem. A telepítés végén dobott egy hibaüzenetet, de működik a játék.
    A videó egy picit fura volt így némán, de ugye ezt tudtuk már, hogy így lesz.
    A felbontás állításra esetleg rájött már valaki? 800*600-as felbontás azért nem igazán ok egy 1280*1024-es TFT-n...
    Fura hogy nem volt karakter generálás, legalább is a játék indulásakot (lehet, hogy hamarosan ez jön).
  • 3P
    Igen. Épp most kaptam meg. ;)
  • bigfoot
    este már meglesz a game és tolod is?
  • bigfoot
    hát nem,már első küldire megkapod az egész szakaszt

viszont a csere kereskedelem olyan furi,én ajánlok értékben 60at ő meg ad 30at,és így fogadja el
  • 3P
    Ahogy látom kapásból csapattal indulunk, vagy ilyen gyorsan fel lehet állítania csapatot? Én úgy hittem, hogy szép lassan fog csak bővülni a kis csapat.
  • 3P
    Nem jogilag gondoltam, hanem technikailag. A mostani védelmek ez néha elég remánytelen.
  • Shiwo
    amennyire én tudom, ha megvan az eredeti, akkor lehet róla biztonsági másolatod..bár a fene se tudja..én biztos csinálnék..
  • bigfoot
    nah semmi kérdés/hozzáfűzni való?
  • bigfoot
    hát sztem 1024*768

az írányítás még kicsit furi,főleg karakterek közti váltásnál,meg harcnál,lehet egyedül is menni,csak cuccok és ellenek miatt nem ajánlatos

a harc úgy néz ki hogy van egy ilyen idősebesség beállító csúszka,ott le lehet akár állítani az időt,látod ellent ,ráviszed a kurzort,klikk,azt lövi amig tudja
    hát a térkép az olyan Fallout os,annyi hogy nincs ilyen véletlen találkozás,legalább is asszem,de lehet hogy van:),
  • 3P
    Van egy fura kérdésem. Szóval lehet-e róla biztonsági másolatot készíteni (nem warez, én is megvetettem, csak este fogok vele először fizikailag találkozni). Szóval azért kérdezem, mert pl. a Gothic 3 kapcsán rengeteg embernek repedt meg a lemeze, s ezt itt el szeretném kerülni, mert ahogy látom 1 nap után hiány cikk lett a The Fall, úgy meg hiába cserélné ki elvileg a kiadó, de ha neki sincsa raktáron ugye...
    Szóval jó lenne, ha lehetne róla valódi bizti másolatot csinálni.
  • Árnyvadász
    Akkor ez fix. felbontású program, mint pölö a Silent Hunter. A monitorodon (monitor menu gombjánál) viszont megtudod nézni, hogy milyen felbontásban megy a játék. Bár nagyon félek, hogy 1024*768 lesz a dologból...
  • 3P
    Köszi a sok hasznos infót.
  • bigfoot
    hát full nem látok beállításon belül semmi grafika állítást,rakok fel róla képet 1 perc!!

nagyon szívesen informálok mindenkit!én is nagyon vártam a gamet mint ti,szal ennyi a minimum hogy töltöm fel a képeket és írom az infot ezerrel nektek amíg meg nem lesz!
    most egy egy harc,vége és jönnek a képek:),+kis infó
  • Árnyvadász
    Hát ez kész... Ez baszott jól néz ki, már elnézést! Oksa, várom az infókat még és megathx neked, hogy a játék helyett minket/engem informálsz! Asszem félre is teszem a munkámat, ráér az hétfőre is :)