THE FALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sogun, 15:26 - PC - Játék: RPG - ADATLAP
(PC Games) A Silver Style alaposan felújította a Wasteland stílusú szerepjátékát, mely korábban The Fall: Last Days of Gaia néven került a német piacra. 2083-ban az emberiség maradéka káoszban parázik és nagyrészt a rablók meg gengszterek áldozatául esik. Keveseknek sikerül biztonságos területekre menekülni, hogy az újonnan alakult kormány - New Order - szárnyai alatt keressenek menedéket. Ebben a kegyetlen világban kezdjük meg portyáinkat egy zöldfülû zsoldoscsapattal. A rendet teremteni kívánó kormánynak dolgozunk. Party összeállítása, azaz hat katona generálása és felszerelése után nekivágunk a pusztaságnak.
Az állandó csetepaték közötti piknik és pihenõidõben lehet vizet keresni, állatokra vadászni és kibelezni õket. Több, mint 500 fegyver, páncél és egyéb cucc gyûjthetõ be, pakolható katonáinkra. Nem elõször hallunk a játékról. Eddig azonban hiányzott az angol verzió. Ám a fejlesztõk elkészültek az angol változat engine-ápdétjével így szeptember környékén
Lássuk az újításokat:
karaktermodelleket, egész terepet, tereptárgyakat, fegyver és egyéb harci effekteket, teljesen átdolgozták, felturbózott textúrák kerültek mindenre.
Új világítási rendszer csillog a Realoaded 3D motorjában.
Összes karakterünk és a fontosabb NPC-k teljesen friss testet kaptak.
Felszerelést totál kipolírozták.
Hírnév: harci sikereink folyamatosan dagasztják hírnevünket, eme új tulajdonság pedig bónuszt ad pár képességnek.
Jármû inventory: járgányaink csomagteret kaptak, melyet karakter inventory módjára nyithatunk meg. Utána lehet naphosszat pakolni.
Új fegyverek: pluszban titokzatos és futurisztikus fegyverek jelentek meg a színtéren. Megszerzésükért még soha nem látott küldetéseket kell teljesíteni.
Egyedi fegyverek: mibenlétüket homály fedi. Valószínûleg hagyományos pusztító eszközök leleményes kombinációiról van szó, illetve igen ritka, különös fajták bevonása sejthetõ!
info: Hardwired
Na ez jó hír hogy fejlesztettek rajta és hm 10 euró még a végén EVM-es lesz 😄
Next PC upgrade: 2022
/csuriban a keze 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
lassan kezd DNF feelinget megutni a dolog <#szomoru1>#szomoru1>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Azt írták, hogy Carsten bejelentette a német 1.1 verzió elkészültét
basszer
a SeVeNM ismét nem adott egyenes választ, õk is visszajelzést várnak az SSE-tõl, és azt írták, hogy a honlapjukon úgyis kinn lesz az információ <#pardon1>#pardon1>
(szerintem már teli lehet a tökük az egésszel)
Na mindegy a remény még megmarad addig, amíg le nem veszi a Sevenm a honlapjáról, hogy meg fog jelenni.
gyömöszkélem a SeVeNM-et, hogy mi a helyzet, elég kitérõ válaszokat adnak, a játék angol fórumát teljesen leszarják az SSE résézrõl, azt is láttam már, hogy Carsten valami új céggel foglalkozik
szerintem kifutottak az idõbõl és nem találtak angol kiadót, így belesz@rnak a többi kiadásba is
Sejtelemes utalás is olvasható, hogy ez közelebb visz bennünket az angol verzió megjelenéséhez is. Remélem, hogy a magyar verzióhoz is, illetve bízom benne, hogy ezen határozottan pozitív javítások benne lesznk az érkezõ magyar verzióban is, vagy legalább is lesz lokalizált patch a magyaroknak is.
Újjabb halasztásnál ez volt a megjelölt hónap, hát kíváncsi vagyok, de igazából elég pesszimista már a hozzáállásom.
Hosszú hallgatás után Carsten ismét megjelent a The Fall egyik fórumán és az alábbi váteszes bejelentést tette: "Az US változat master verzióját márciusban küldjük ki a partnerünknek. Ez nem azt jelenti, hogy a játék akkor hozzáférhetõ lesz, de már nagyon közel állunk a fejlesztés utolsó fázisához."
Ebbõl azért már picit bizakodóbbak lehetünk, s talán a magyar nyelvû változat is hamar itt lesz ezek után.
"The trees move. Do you not see it?"
thx
"The trees move. Do you not see it?"
Egyszerûen nem értem, hogy mi megy a háttérben. Ha jól tudom a teljes nyelvi anyag szeptember elején kész volt, a játék német és orosz nyelven régen kint van. Akkor vajon mi tarthat eddig? Nem a SevenM-re célzok, mert ahogy tudom velük is szórakoznak. Azért ez már inkább siralmas... 😞
szerintem még ha igaz is, már a SevenM sem meri elkiabálni :-/